Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
pise se da je AW trazio 20 miliona za silvuGunnerS je napisao/la:Napokon i to... Next

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- CollegeGunner
- Kontakt:
I prvo pojacanje je tu...
VIDEO:Chamakh signs for Arsenal
Evo i dres za slijedecu sezonu. Mislim da ce mu se posebno obradovati @Paja i @Vjeruj!.
Usput, da se pozdravim sa svojim dragim kolegama, nece me biti neko vrijeme. Idem na nekoliko dana u Svicarsku. I ne zaboravite, Arsenal Dominira

Evo i dres za slijedecu sezonu. Mislim da ce mu se posebno obradovati @Paja i @Vjeruj!.

Usput, da se pozdravim sa svojim dragim kolegama, nece me biti neko vrijeme. Idem na nekoliko dana u Svicarsku. I ne zaboravite, Arsenal Dominira

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Uh, ako se to desi... Mislim da bi bilo fenomenalno... Al mene interesuje koga li on gleda za odbranu !? I golmana, ako gleda... Teško je bit navijač Arsenala u transferima, ništa ne znaš dok se ne dovedesin3x je napisao/la:pise se da je AW trazio 20 miliona za silvuGunnerS je napisao/la:Napokon i to... Nextto bi bilo odlicno onda arsha moze ici ako hoce ..

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
neznam bas za to zadnje, za chamakha se znalo jos od pocetka sezone skoro.
nego, cestitke na pojacanju, nadam se da ce uspjet u engleskoj, te pomoc arsenalu u borbi za titulu.
nego, cestitke na pojacanju, nadam se da ce uspjet u engleskoj, te pomoc arsenalu u borbi za titulu.
- -Paja
- Kontakt:
Prekrasan dres. Sretan put!CollegeGunner je napisao/la:I prvo pojacanje je tu...
![]()
![]()
![]()
Usput, da se pozdravim sa svojim dragim kolegama, nece me biti neko vrijeme. Idem na nekoliko dana u Svicarsku. I ne zaboravite, Arsenal Dominira![]()
Lijepo je vidjeti fudbalera koji je prepoznao kvalitet najveceg kluba na svijetu i koji je pored dosta ponuda izabrao voljeni klub! Uvjeren sam da ce se Chamakh brzo prilagoditi i biti veliko pojacanje i dobro suradjivati sa vrhunskim napadacima kakvi su Van Persie, Bendtner, Vela....
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
Mah, ovo je isto samo priča naravnoWolverine je napisao/la:neznam bas za to zadnje, za chamakha se znalo jos od pocetka sezone skoro.

I ja se nadam da hoče, sada imamo 2 extra napadača RVP i Chamack

Ovom prilikom zelim toplu dobrodoslicu nasem novom clanu Marokancu.
Treba da zna da ga istinski navijac naseg voljenog kluba vole, a siguran sam da i on voli Arsenal, ali treba da zna da nosenje ovog dresa nosi ogromnu odgovornost, ali ne sumnjam da ce se nas dragi Marokanac lijepo snaci.
@College
Sretan put, donesi nam cokolade i pripovjedaj Svicarcima o Dominaciji!
Treba da zna da ga istinski navijac naseg voljenog kluba vole, a siguran sam da i on voli Arsenal, ali treba da zna da nosenje ovog dresa nosi ogromnu odgovornost, ali ne sumnjam da ce se nas dragi Marokanac lijepo snaci.
@College
Sretan put, donesi nam cokolade i pripovjedaj Svicarcima o Dominaciji!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
@Romario, mislim da ti sve više i više pretjeruješ. Niko tebe nije pitao ništa tako da... Uredu je se malo zezat, al ti imaš isto toliko postova na temi Arsenala koliko na temi Barcelone... Pa malo pripazi...
"1 or 2 more signis it's for sure". Tako reče WengerGunnerS je napisao/la:Besplatan Video: Wenger o Chamakhu

ma da nam bi naci kakvog golmana da se rijesimo one dvojice
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

nekako ne vjerujem da ce AW dovesti golmana izglednije mi je da dodje silva ili takav tip igraca nego da dodje golman.. a ja mislim da ce u odbrani dati sansu djuri i da ce dovesti nekog mladog da bude na klupi za svaki slucaj..
Kako u ovom intervju kaže, dovest će pojačanja, 1 ili 2 al na drugim pozicijama, nema više ništa što se tiče napada... Iskreno, volio bih da dođe mladi al iskusni štoper i golman iako se nebi bunio Silvi 

- -Paja
- Kontakt:
Nema nista od Silve, sam je izjavio da mu godi interes engleskih klubova ali da zeli ostati u Spaniji, nekako sam uvjeren da je on novi igrac Reala.
Dio Arsenala
ma ko se njemu moze buniti.. eh sad prodati eduarda,almuniu i fabianskog i uzeti silvu a onda dovesti od nasih para dva odlicna igraca golmana i stopera ... cesc u ovoj novoj formaciji skoro igra pa ofanzivnog veznog sto znaci da bi na njegovo mjesto mogao silva a on na mjesto diaby-a plus song u defanzivi to je odlicno.. e ako to neko zatvori stvarno je dobar tim :pGunnerS je napisao/la:Kako u ovom intervju kaže, dovest će pojačanja, 1 ili 2 al na drugim pozicijama, nema više ništa što se tiče napada... Iskreno, volio bih da dođe mladi al iskusni štoper i golman iako se nebi bunio Silvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.