Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

BIHfan
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la BIHfan » 05 avg 2012, 22:46

[quote="AboveTheLaw"@]
Srbija
Bosna
Slovenija
Hrvatska

[/quote]
Prva petorka turnira: Teodosic, Dragic, Savanovic, Teletovic i Ukic :roll: Ukic pored onakvog Djedovica ili Wrighta
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 avg 2012, 22:46

Aj likova nakon pocetnog minusa jbt

Zach brat najdrazi,na kraju drzi neki govor a svi se skupise oko njega
kasnije o samoj utakmici al na -12 sam bio uvjeren da cemo dobiti pa eto kad smo kod mentaliteta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2012, 22:47

legenda reala je napisao/la:Hej malog :lol: :lol:
Pa haj bolan koju stručnu analizu sad :roll:
Ja sam ti reko kad smo gubili deset razlike da ćemo preokrenuti, i popustati ali Hrvati ne umiju i štaš im :roll:
Aco im je htio pustiti, a bolje bi i za nas bilo da smo izgubili, jer bi ti najavio debakl u kvalama, ovako teško nam se kad nas Latvija nabije 15-tog :x :x
Neno kaže da protiv Srbije sve ispod 20 razlike za njih je veliki uspjeh za nas da će nas njihova odbrana uništiti ja kažem da neće uopće biti tako,ti kažeš da će nas Hrvatska lako dobiti ja kažem da ćemo mi njih ubjedljivo dobiti,i opet na kraju dana vas dvojica stručnjaci koji vjeruju u ovu reprezentaciju a ja neznalica koji je omaložavam 8-)

Specijalno za društvu u ćošku,Planinića i Ramljaka
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 05 avg 2012, 22:48

[youtube][/youtube]

da se malo prisjetimo kako je to bilo sa +12 za nas :lol:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 05 avg 2012, 22:49

jedno je samo jasno , da nama ne odgovaraju trome i glupe tekme, tek u tekmama punog naboja i protiv realno jacih ekipa mi igramo jos bolje! decki su malo umorni i sve to je dovelo da smo se malo mucili sa hrvatima, ali realno da se je igrala ova tekma na EP dobili bi ih 20 razlike bez panike!! 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2012, 22:49

vendeta87 je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko je igraca koji su proslje sezone igrali za Siroki u sastavu kod Hrvatske? Kod nas su dvojica a koliko sam ja primjetio ko Hrvata trojica, sto znaci prva petorka Sirokog sve reprezentativci.
Ramljak i Planinić kao bosanski hrvati su igrali za Hrvatsku,isto kao Pilepić ali on je pravo iz Hrvatske

A ona dvojica naših nisu iz prve petorke Širokog :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2012, 22:51

Đedović nas vukao u prvom poluvremenu. Poslije se probudio Telka, odličnu rolu uradili Kikan i Zach i eto ti ga. Što se tiče Peršića, čovjek šuti i radi. Tako je bilo prije u Slobodi, vjerovatno je tako i u Širokom. Zahvalan igrač, odličan u odbrani što smo danas mogli vidjeti. Odlično čita igru, "dosadan" je poput Bowena, grize te sve vrijeme. Profil igrača koji je potreban svakoj reprezentaciji. Nikad neće biti u prve 3 napadačke opcije, al' one mrvice nek' iskoristi i to je opet za deset. Uostalom, i danas je zabio jednu tricu.

Za razliku od Eura, Telka se na vrijeme oslobađa lopte. Čim je udvojen daje taj pas i tako automatski stvara igrača više. Prije je to bilo do posljednje sekunde, pa su te lopte završavale u protivničkim rukama ili u autu. Odlično se razumije sa Zachom, vjeruje Nihadu, razigrava i ostale. Zrelost u svakom slučaju.

I da je danas došao poraz, opet bih isto pisao. Momci zajedno dišu, bore se, zabijaju. Zajedništo, nema šta. Šteta što smo igrački oslabljeni, al' opet sam siguran da će ovo biti sve bolje i bolje kako vrijeme bude odmicalo.

Bravo Aco, bravo momci. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 avg 2012, 22:52

BIHfan je napisao/la:[quote="AboveTheLaw"@]
Srbija
Bosna
Slovenija
Hrvatska

Prva petorka turnira: Teodosic, Dragic, Savanovic, Teletovic i Ukic :roll: Ukic pored onakvog Djedovica ili Wrighta[/quote][/quote][/quote]
Znaš šta je, sramota bi bilo da nemaju Hrvati niti jednog igrača u petorki, to je to :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 05 avg 2012, 22:52

legenda reala je napisao/la:Ponos države se vraća tamo gdje mu je i mjesto !!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 05 avg 2012, 22:53

Lijepo odigran turnir moze ovo jos bolje jer ima dosta prostora za napredak,cetvorka odigrala super turnir a i mora se reci Persic iako nije neki napdacki potencijal svaka cast za igru u odbrani. Mirza nije odigro nesto posebno utakmicu dosta se ispromasivo a dao 25 to je klasa. Ovaj Mitrovic imam osjecaj da se usere od treme il straha kad ulazi da igra,valjda to bude bolje. Ma kako god lijepo odigran turnir nismo neka ekstra klasa da se dizemo i da cemo lako kroz kvalifikacije a nismo ni katastrofa za pljuvanja.Solidni uz veliki prostor za napredak.Jel Aco reko da ce se Nurkic prikljucit poslije juniorskog EP, eto i tu cemo dobit prostor za rotaciju. Trebao je ovom iz Bosne dati minutu da za igra kad je vec na klupi

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 avg 2012, 22:53

Aca Petrović nakon pobjede izjavio da ga je igra BiH podsjetila na "film" Oluja. :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2012, 22:56

Nadam se da ce se kvalifikovati iz ove grupe kao prvi ili drugi,mislim da kvalitetom to mogu mada ce biti tesko,sretno im,radujem se vec utakmici u Skenderiji!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 avg 2012, 22:57

Semper je napisao/la:Aca Petrović nakon pobjede izjavio da ga je igra BiH podsjetila na "film" Oluja. :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 avg 2012, 22:58

LBJ MVP je napisao/la: Neno kaže da protiv Srbije sve ispod 20 razlike za njih je veliki uspjeh za nas da će nas njihova odbrana uništiti ja kažem da neće uopće biti tako,ti kažeš da će nas Hrvatska lako dobiti ja kažem da ćemo mi njih ubjedljivo dobiti,i opet na kraju dana vas dvojica stručnjaci koji vjeruju u ovu reprezentaciju a ja neznalica koji je omaložavam 8-)
Nikad nisam rekao da sam stručnjak, samo volim da gledam košarku :mrgreen: :mrgreen:
Nisam rekao da će nas lahko dobiti, nego sam rekao da smo jači, ali da će Aco pustati Hrvate sa rezervama pa će uvesti Mirzu koji će podići i opet da rezerve to završe da Hrvati dobiju 5-6 razlike, radi mira u kući ;)
Ja nisam to pisao nikakom stručnosti nego samo šta je bolje za nas po meni ;)
Aco bi pomogo prijatelju u nevolji, naši se ne bi uzdigli ;)

Nisi ti neznalica, ali previše komplikuješ ;) i furaš se na Dylana, nemoj da ti kopiram njegove postove od prošle godine u ovo doba :P šta je pisao i na kraju se povuko :mrgreen:

Hoćeš reći da nije uspjeh sa četiri kvalitetna igrača izgubiti od Srbije sa manje od 20 razlike :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 05 avg 2012, 22:58

Evo neki zanimljivi detalji utakmice BiH vs Srbija

[youtube][/youtube]
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 05 avg 2012, 22:59

[youtube][/youtube]

Cestitke nasim momcima uz prigodnu pjesmu 8-)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 05 avg 2012, 23:01

likma23 je napisao/la:Evo neki zanimljivi detalji utakmice BiH vs Srbija

[youtube][/youtube]
ja ovdje od nasih samo vidim BH LEGION :lol: :lol:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 05 avg 2012, 23:03

E da li je Aco napokon imao snage reći Teletoviću da ne sili bezveze šut kada nije ama baš u nikakvoj poziciji.večeras je to to par puta uradio kako treba za Kikana i Rajta i lagani poeni su tu...Svaka čast zaista je majstor ali brate znao je dobro zabrljati pa po 4-5 lopti nam uzastopice potroši nekim svojim siljenjem šuta,driblinga,neke individualne akcije.Nadam se bez obzira koliki je majstor da u otsutnim trenucima malo više vjeruje u ekipu( vidjeli smo večeras kada hoće da to izgleda i lijepo i učinkovito)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2012, 23:06

Legendo,ja sam rekao pred utakmicu da je ova ekipa Hrvatske smiješna,to su mogli i drugi vidjeti,oni u ovom sastavu ne mogu dobiti i jednu ozbiljniju reprezentaciju,a i Srbija na ovome turniru je igrala loše za svoj standard,oni su već par godina u laganom padu,ali ajde slavimo pobjedu bez stručnih analiza,najviše mi je drago zbog Planinića i Ramljaka :lol:

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 05 avg 2012, 23:09

aqarius je napisao/la:E da li je Aco napokon imao snage reći Teletoviću da ne sili bezveze šut kada nije ama baš u nikakvoj poziciji.večeras je to to par puta uradio kako treba za Kikana i Rajta i lagani poeni su tu...Svaka čast zaista je majstor ali brate znao je dobro zabrljati pa po 4-5 lopti nam uzastopice potroši nekim svojim siljenjem šuta,driblinga,neke individualne akcije.Nadam se bez obzira koliki je majstor da u otsutnim trenucima malo više vjeruje u ekipu( vidjeli smo večeras kada hoće da to izgleda i lijepo i učinkovito)
mene samo zanima gdje je hrvatskoj TOMAS i TOMIĆ :roll: pa Repeša nije normalan... da njih ostavi kuci to je isto ko kad bi mi zaboravili na Djedovica i Teletovica :lol: :lol: nije ni cudo sto su izgubili :lol:
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 05 avg 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.