2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Nije to problem Greena.
Problem je sto zadnju dobru godinu je imao 2015 prije nego dobi novi ugovor.
Nakon toga 3 poprilicno prosjecne sezona , pa ove godine odlicna nova za zadnji veliki?
Ariza sindrom.
Mislim dobar igrac,dobar fit sa LBJ al u playoffu vec dugo nije neki faktor.
Nakon toga 3 poprilicno prosjecne sezona , pa ove godine odlicna nova za zadnji veliki?
Ariza sindrom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Danny Green je uvijek bio nekonstantan igrac. Jednu tekmu ce sutirati 70% tricu, pa iducu 15%. Ogranicen igrac, ali radi solidno svoju ulogu. Nije da su Lakersi imali boljih opcija.
Clippersi fakticki na ekipu koja je uzela Warriorsima dvije tekme dodali Kawhia i Georgea. SGA nije bio neki faktor.
Clippersi fakticki na ekipu koja je uzela Warriorsima dvije tekme dodali Kawhia i Georgea. SGA nije bio neki faktor.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Znam da sam tokom serije konstantno imao tu pomisao jer je bilo upecatljivo bas. Sut nije sluzio, ali je i defanzivno bio daleko od svog renomea.Raul_64 je napisao/la:Nije to problem Greena.
Ariza sindrom.
Kazem, dobar igrac i dalje i dobar potpis Lakersa. Ali u ovoj situaciji kad od njega trazis da bude glavni defanzivac perimetra? Sretno..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Inace sa tamo nekim Bronom i ADem nece vidjet otvorenog suta
Ako dodje do serije s Clippersima u PO ne brinem ni za odbranu na Kawhiju, Kralj se vec uveliko sprema da povrati krunu

Ako dodje do serije s Clippersima u PO ne brinem ni za odbranu na Kawhiju, Kralj se vec uveliko sprema da povrati krunu

Jee , kad nemas nikog pored LeBrona sto moze driblat loptu bukvalno isto nije pozeljno.
Ne zelis da taj teret kompletan ima sa 28 godina a kamoli sa 35 godina.
Mislim da nisu cekali Kawaja mogli su pokupit par bas dobrih djelova,ovako daj sta ima.
Ne zelis da taj teret kompletan ima sa 28 godina a kamoli sa 35 godina.
Mislim da nisu cekali Kawaja mogli su pokupit par bas dobrih djelova,ovako daj sta ima.
Ma Lakersi su kandidaturu za titulu propustili dok su čekali Kawhija, treba biti realan.
2 jaka role igrača su mogli dovesti da djeluju najzrelije za titule, a ovako su ispušili sve što valja i sad kupi ove mrtvace nadajući se da će ti dati nešto.
LBJ i AD su jak tandem, tu se nema šta prigovoriti, ali samo što je Jamesu 35 godina i morat će imat ozbiljne minutena klupi. Ko kreirau u tom momentu? Ko je ozbiljna scorerska prijetnja? Previše upitnika, a previše dobrih ekipa s druge strane koje će eksploatisat te upitnike
2 jaka role igrača su mogli dovesti da djeluju najzrelije za titule, a ovako su ispušili sve što valja i sad kupi ove mrtvace nadajući se da će ti dati nešto.
LBJ i AD su jak tandem, tu se nema šta prigovoriti, ali samo što je Jamesu 35 godina i morat će imat ozbiljne minutena klupi. Ko kreirau u tom momentu? Ko je ozbiljna scorerska prijetnja? Previše upitnika, a previše dobrih ekipa s druge strane koje će eksploatisat te upitnike
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prije 3 mjeseca bio ublehaš i tankista,sad je Kralj i to velikim slovom 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa Westbrook, ne znam kakvo je to pitanje. Taj je sputavao nekolicinu igrača proteklu deceniju.Epidaurus je napisao/la:A sta mu nije valjalo prosle godine kad su ga izbacili rookie i Ingles ?Sarmelino je napisao/la:Govorim Epiju za Gerogeove playoffe.AtlaZ je napisao/la: Da citiram Shaqa, nobody cares if youre injured..
A Oklahoma je vjerojatno najveći gubitnik protekle decenije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
LeBron bi sjebao Zapad da su mu okupili defanzivno bolji roster.
Ovako, who knows
Ovako, who knows
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
kawhi i pg 13 u clipperse, a ne u lakerse lol
bahati, bahati lakersi
bahati, bahati lakersi
Normalno, sve po zaslugama. Ove sezone je igrao ko ublehas i tenkista, sad je vrijeme da igra ko Kralj opet i sve ce mu bit oprosteno.BosniaBoston je napisao/la:Prije 3 mjeseca bio ublehaš i tankista,sad je Kralj i to velikim slovom
Beverly-Kawhi-PG
Ono kad si bek protivnicke ekipe i na rasporedu imas Clipperse.

Ono kad si bek protivnicke ekipe i na rasporedu imas Clipperse.

jeste lose sto se cekao kawhi i sto su nam potencijalni igraci potpisali za druge klubove, ali i ovako ima sanse da se napravi dobra prica
- lebron+ad je najbolji tandem u ligi
- javale radi to sto radi, od njega i ne treba vise
- kuzma sad nek pokaze da moze biti pravi igrac u ekipi koja se bori za titulu
- KCP ce biti jos bolji jer ce sada imati vise otvorenih situacija za sut, pa ce moci citav svoj fokus na odbranu prebaciti
- green nek zadrzi nivo od prosle godine to ce biti ekstra
- ako dodje iggy imamo jos jednog covjeka zadatka
- rondo, jamal, bilo ko od njih dvojice nek dodje da imamo drugog kvalitetnog ballhandlera
- korvera ako se pokupi za minimalac dovoljno je da igra 10mpg
i ono najvaznije:
- nema vise onog klauna na klupi
- lebron+ad je najbolji tandem u ligi
- javale radi to sto radi, od njega i ne treba vise
- kuzma sad nek pokaze da moze biti pravi igrac u ekipi koja se bori za titulu
- KCP ce biti jos bolji jer ce sada imati vise otvorenih situacija za sut, pa ce moci citav svoj fokus na odbranu prebaciti
- green nek zadrzi nivo od prosle godine to ce biti ekstra
- ako dodje iggy imamo jos jednog covjeka zadatka
- rondo, jamal, bilo ko od njih dvojice nek dodje da imamo drugog kvalitetnog ballhandlera
- korvera ako se pokupi za minimalac dovoljno je da igra 10mpg
i ono najvaznije:
- nema vise onog klauna na klupi
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Clutch protiv ostatka foruma,epi uljece na kraju
#Punoljetstvo
Reci nammm !Clutch je napisao/la:Ne bih da sjedam na muku Jezerasima, ali Green je dosta pao igracki.
U seriji protiv Phile je bio uzasan suterski, to mozemo pripisati fluke-u jer je dokazan suter. Ono bitnije, defanzivno nije mogao cuvati Butlera pa su Raptorsi kasno u seriji morali staviti Kawhija i mijenjati matchupe.
I dalje je vrlo dobar igrac al spominjem to jer u ovom rosteru ce biti zaduzen za najboljeg igraca protivnika. A kad PG/Kawhi dodju na megdan, welp.
Trade za Covingtona asap.
23
Da li je namjerno zavlacio Lakerse?Leonard went to the team he was rumored to go to all season long and strung it out just long enough to leave the lakers to sign scraps. Legend.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne zanima Brona kosarka vise svakako.Clutch je napisao/la:LeBron bi sjebao Zapad da su mu okupili defanzivno bolji roster.
Ovako, who knows

TrustTheProcess vol2.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma ovako upadaju u taj mix ekipa kontendera, ali meni nisu za finala zapadaClutch je napisao/la:LeBron bi sjebao Zapad da su mu okupili defanzivno bolji roster.
Ovako, who knows
Jednostavno lose poslozen roster, gdje nemas playa, gdje nemas kvalitetne prijetnje izvana, jer ovih 15 miliona greenu je smijesno, frajer nije vise ni lockdown defender niti je velika prijetnja za tri, pa protiv file ocajan bio, protiv GSWa korisniji bio na klupi

Mislim za manje pare ok ali 15 miliona je smijesno
Naravno kod mene nije Kuzma clan velike trojkepa mozda radi toga mi je lal nije favorit zapada

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pelikani su nekadasnja Minnesota na koju su svi bili highJustin je napisao/la:Ne zanima Brona kosarka vise svakako.Clutch je napisao/la:LeBron bi sjebao Zapad da su mu okupili defanzivno bolji roster.
Ovako, who knows![]()
TrustTheProcess vol2.
Vi cete isplivati

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jamal Crawford je pored hadalja u Phoenixu na bekovskim pozicijama izgledao kao najgori igrač lige jedno 70% vremena na parketu.
Njemu ozbiljna ekipa minute ne smije dati.
Njemu ozbiljna ekipa minute ne smije dati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.