Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Atletico 

Ma i ovo je mogao biti faul cini mi se ali bilo mu ofirno provjeravati 

Smrdentus , ne mozes im gola dati a da ne popadaju
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hajmo jos jedan da se zabari razvale
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mislio Chiellini prodati ovo 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Baho je legenda on vidi cijelu tekmu dva Diega Godina, jedan igra lijevo drugi izvodi aut. na Desnoj strani , cudi ne da mi nije Godin sao gol!
Al Bonuci gleda jel Faul hahahah
Al Bonuci gleda jel Faul hahahah
Legenda kaže ako se budu dovoljno dugo držali za glave poništit ce i ovaj.
Don't hate what you don't understand.
pa jes ga ošamario, ali nisu smjeli poništavati 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I jos Mandzukic namjestio na šut.Ala gušta.
Juventini proslogodisnji faul Benatie nikako nije faul, a ovo na Morati jest?? Jacina kontakta ista ha??
Konacno
Bonnuci lezi ko fol se drzi za lice a gleda kako Jimenez šuta 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako Juve ispdne od Atletica mislim da je jasno da Real uzima klempu ponovo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Poslanika mi prije ćemo mi titulu u Engleskoj uzet neg Juve klempu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa navijacima intera je ovo jedina prilika za gustanjeSiamoNoi je napisao/la:I jos Mandzukic namjestio na šut.Ala gušta.

Cholo muda do poda a ovaj drugi suprotno
Opet faul,WTF
Cholomajmun hadalju nabojem te na **** ubleho.
Tjerajte Juventini ovu neznalice,ocaj od fudbala igraju,odući ih **** atletikom od fudbala.
Cholomajmun hadalju nabojem te na **** ubleho.
Tjerajte Juventini ovu neznalice,ocaj od fudbala igraju,odući ih **** atletikom od fudbala.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Prema tome su cijele sezone u lošoj formi.totasef1 je napisao/la:Juve je mozda favorit na papiru ali su u losoj formi i ne djeluju uopste jako tako da je ovdje mrtvi egal za prolazak dalje
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel igro ronaldo veceras? 

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.