Ima tenis, skijanje takodjerOtelo je napisao/la:Bilo bi lijepo da ima kakva sportska igra pa da mi sa foruma napravimo ligu.
Mislim da se moze onaj NHL 09 igrati pa bi smo to mogli ?
Imal jos neko prijedloga ?
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ma nije. Malo je tesko dok se ne naviknes na gameplay a onda je vrh.Ljiljani87 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Bilo bi lijepo da ima kakva sportska igra pa da mi sa foruma napravimo ligu.
Jel kompikovano za igranje taj NHL, baš tražim neku zimsku igricu
@Forster skijanje bi bilo dobro, samo ne znam koja je to igra. Znam za onu jednu ali ima samo jedna disciplina
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
SkiChallenge, na istu mislimoOtelo je napisao/la:Ma nije. Malo je tesko dok se ne naviknes na gameplay a onda je vrh.Ljiljani87 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Bilo bi lijepo da ima kakva sportska igra pa da mi sa foruma napravimo ligu.
Jel kompikovano za igranje taj NHL, baš tražim neku zimsku igricu
@Forster skijanje bi bilo dobro, samo ne znam koja je to igra. Znam za onu jednu ali ima samo jedna disciplina
NHL nije los ako se moze igrati, a trebalo bi da moze, hamachi
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 06 dec 2014, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Kontam sa menadzerom da pokrenom kosarku na forumu.
Valjda ce nas biti 30
Ja skidam NBA 2K12 pa da vidim radil.
Zainteresirani nek se jave na tu temu
Valjda ce nas biti 30
Ja skidam NBA 2K12 pa da vidim radil.
Zainteresirani nek se jave na tu temu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam davno pokušao tenis da aktiviram ali nije uspjelo. Dobro bi bilo da na uzoru na PES 6 ligu aktiviramo i tenis i košarku. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Igra se na trial verziji, malo teze i grafika je ocajna al' eto nema zainteresovanihUnofficialpage je napisao/la:Ja sam davno pokušao tenis da aktiviram ali nije uspjelo. Dobro bi bilo da na uzoru na PES 6 ligu aktiviramo i tenis i košarku.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Forster je napisao/la:Igra se na trial verziji, malo teze i grafika je ocajna al' eto nema zainteresovanihUnofficialpage je napisao/la:Ja sam davno pokušao tenis da aktiviram ali nije uspjelo. Dobro bi bilo da na uzoru na PES 6 ligu aktiviramo i tenis i košarku.
Znam. Da je nekako sa nekim patch-em igrat ali teško. Ne mogu ni offline igrat, samo mi je jednom prošlo za rukom ali kako sam win 8.1 instalirao neće, svakih 5-6 dana izbaci da je kopija. I cijela karijera propadne. Isključivo sam i check new version i u igri i u onim txt dokumentima.
Ja jedva čekam TE 4, tu bi grafika mogla biti dobra a ubacit će i yunior tour.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BluesForever
- Kontakt:
Legendarni Terminator
,konzola iz mog djetinstva ali i ima i vas koje ste je igrali,na disketi bude po 20 igrica.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najjača disketa 999999 in 1, a ono razne varijacije 4 igre i to Mario, tenkovi, patke i tanjiri.
To je toDukeOfWellington je napisao/la:Najjača disketa 999999 in 1, a ono razne varijacije 4 igre i to Mario, tenkovi, patke i tanjiri.
- Donnie Darko
- Kontakt:

Ja ipak ovo nikada zaboraviti neću. A imao sam i Terminator, i Segu Genesis i PS1.
Imao sam bruku igrica kad sam bio mali, ali kako sam se selio više puta većinu sam pogubio i ostale mi samo ove dvije
Bio je i onaj leteci super mario 
Moja prva konzola je Plejka kec i to ona velika. Baš sam je skupo platio. Ove sege i ostalu kompaniju nisam uopšte kupovao jer sam bio napolju i igr'o se k'o budala 
Allegri je gospodin!
- BluesForever
- Kontakt:
Sjeća li se ko tetrisa.

@Bluese imam tu "konzolicu" jos
Ako uspijem naci baterije nosim je u skolu sutra
Ako uspijem naci baterije nosim je u skolu sutra
- BluesForever
- Kontakt:
I ja sam isto ja jaranima se igrao po polju nema šta nismo radili i hvala bogu na tome da tada nije postojala bolest zvana facebook,sada kada vidim ovu djecu da po cijeli dan sjede za kompom na fb i igraju igrica hoce srce da mi pukne,ne znaju šta propuštaju,ali ono što hocu da kažem da sam nalazio i pored toga vremena da igram ovih igrica Terminatorki,kada se sjetim kad bude zima dođem sa sankanja,skijanja upalim ih lagano čaj i pucam maria,tenkića,galaksije,Moja prva konzola je Plejka kec i to ona velika. Baš sam je skupo platio. Ove sege i ostalu kompaniju nisam uopšte kupovao jer sam bio napolju i igr'o se k'o budala
- Ljiljani87
- Kontakt:
http://www.888igrice.com/Akcione/Battle ... -2063.html" onclick="window.open(this.href);return false; ma kakvi fejsbuci, pesovi,fife,nba,formulee
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- schweinsteiger
- Kontakt:
http://www.nesbox.com" onclick="window.open(this.href);return false; 
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
-
gojzerica
- Kontakt:
kupiš disketu sa 99 igrica, a ustvari tamo 15 igrica koje se ponavljaju.BluesForever je napisao/la:Legendarni Terminator,konzola iz mog djetinstva ali i ima i vas koje ste je igrali,na disketi bude po 20 igrica.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
A prejake su mi ove pirat verzije, ja imao Sega Mega i Terminatora. Sjecam se ne radi, produvas malo tamo gdje ulazi disketa, problem rijesen...
Jednom ja otvorio ovu Segu a unutra dve zice, onaj cip i to je to, Kinezi bogovi...
Jednom ja otvorio ovu Segu a unutra dve zice, onaj cip i to je to, Kinezi bogovi...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota i 24 gosta.