Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Mozel li Simon danas i amerikanca dobit?
- sarajlija89
- Kontakt:
Odlicna analiza @retro...
Nole je sigurno favorit protiv Janka, koji igra tenis zivota, ali tesko da ce mu i to pomoci. Mozda kad bi dobro otvorio mec, uzeo prvi set.. .mozda tad nesto da bi mogao...ali tesko.
Roger-Tsonga....uh...najtezi moguci protivnik. U pravu si kad kazes da Roger sve teze izlazi na kraj sa takvim igracima, jakim udaračima sa osnovne linije, jer Roger vise nije onaj stari, nema tu stabilnost i previse oscilira, pravi greske iz cistih situacija.... Sjetim se Wimbledona, za 5 setova je imao 12 UE i opet zijanio, jos ne mogu da vjerujem
TSonga je tad strasno servirao i uz segment igre koji je mnogo popravio, a to su igra na mrezi i voleji, dobio je taj mec nekim cudom, iako Roger nije lose igrao, naprotiv....
Nadam se da ga nece ici tako u ovome mecu..Tsonga zaista dobro igra i trebao bi biti strasan mec, a ja se nadam da ce KONACNO Roger slavit ccc...
Muller je namucio Nadala na Wb, a obzirom na Rafine zdravstvene probleme, ko zna....ako ga bude slusao servis, moze svasta biti...
Murray bi trebao lagano dobit Younga, za koga je ovo ipak prevelik zalogaj i taj psiholoski pritisak ce uraditi svoje...
Nole je sigurno favorit protiv Janka, koji igra tenis zivota, ali tesko da ce mu i to pomoci. Mozda kad bi dobro otvorio mec, uzeo prvi set.. .mozda tad nesto da bi mogao...ali tesko.
Roger-Tsonga....uh...najtezi moguci protivnik. U pravu si kad kazes da Roger sve teze izlazi na kraj sa takvim igracima, jakim udaračima sa osnovne linije, jer Roger vise nije onaj stari, nema tu stabilnost i previse oscilira, pravi greske iz cistih situacija.... Sjetim se Wimbledona, za 5 setova je imao 12 UE i opet zijanio, jos ne mogu da vjerujem
Nadam se da ga nece ici tako u ovome mecu..Tsonga zaista dobro igra i trebao bi biti strasan mec, a ja se nadam da ce KONACNO Roger slavit ccc...
Muller je namucio Nadala na Wb, a obzirom na Rafine zdravstvene probleme, ko zna....ako ga bude slusao servis, moze svasta biti...
Murray bi trebao lagano dobit Younga, za koga je ovo ipak prevelik zalogaj i taj psiholoski pritisak ce uraditi svoje...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Stvarno sve odlično napisano, svaka čast @retro
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ponavlja se Wimbledon, Federer opet igra sa Tsongom, a Dokovic sa slabim igracem (Tomic/Tipsarevic)... Nevjerovatno koliko svaki turnir ima srece sa zrijebom. 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zanimljivo i ja to mislim za federera. Sve neki levati do 1/4. I onda dodje Zo i Roger se usere. Na sta spade kuca Jugovica!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Broj jedan ti donosi neke pogodnosti.Edin TM87 je napisao/la:Ponavlja se Wimbledon, Federer opet igra sa Tsongom, a Dokovic sa slabim igracem (Tomic/Tipsarevic)... Nevjerovatno koliko svaki turnir ima srece sa zrijebom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Retardirana.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A jest' malo stupid, mora se priznati...Virtu4l je napisao/la:Retardirana.
[youtube][/youtube]
Nego, Roger opet dobio Jo Wilfrieda.
Broj jedan, dva, tri i cetiri su isti ****, samo je pitanje ko ce imat vise srece, da su mu dosli Monfils ili Berdych, ja ne bi rijec rek'o!Virtu4l je napisao/la:Broj jedan ti donosi neke pogodnosti.Edin TM87 je napisao/la:Ponavlja se Wimbledon, Federer opet igra sa Tsongom, a Dokovic sa slabim igracem (Tomic/Tipsarevic)... Nevjerovatno koliko svaki turnir ima srece sa zrijebom.
Dobra odluka!Claus je napisao/la:Nego, Roger opet dobio Jo Wilfrieda.Ovaj meč neću gledati, čisto radi samokontrole.
-
karameldar
- Kontakt:
U kolko Federer igra? Koliko sam ja skontao opet oko 3 :S I da ja sam veliki njegov fan,cak imam i autogram
Zelio bih da on osvoji,a ako ne on onda Nadal..Nadal mi je nekako bas drag
Djokovic igra stvarno predobro,ali mi malo ide na zivce,zbog onog pljeskanja kad protivnik dobro odigra,ili recimo zbog ove neprofesionalnosti " onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA!
Pa moze se samo naguzit najvecem ikad!karameldar je napisao/la:U kolko Federer igra? Koliko sam ja skontao opet oko 3 :S I da ja sam veliki njegov fan,cak imam i autogramZelio bih da on osvoji,a ako ne on onda Nadal..Nadal mi je nekako bas drag
Djokovic igra stvarno predobro,ali mi malo ide na zivce,zbog onog pljeskanja kad protivnik dobro odigra,ili recimo zbog ove neprofesionalnosti " onclick="window.open(this.href);return false;
Ako si toliki fan Rogera, vjerujem da ces ostat sinoc do kasno da ga gledas
Cuj nervira ga sto Djokovic aplaudira protivnikovom dobrom potezu/poenu?
Kako te to moze nervirati, majke ti? NE radi on to ironicno, nego iskreno to misli. To rade on i Rodik, najvise. Tu se vidi njihova velicina. Za razliku od Soderlinga npr, koji je jedan veliki paksu.
Kako te to moze nervirati, majke ti? NE radi on to ironicno, nego iskreno to misli. To rade on i Rodik, najvise. Tu se vidi njihova velicina. Za razliku od Soderlinga npr, koji je jedan veliki paksu.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
-
karameldar
- Kontakt:
Naravno da hocu,ne bih propustio mec protiv onog međedaEdin TM87 je napisao/la:Pa moze se samo naguzit najvecem ikad!karameldar je napisao/la:U kolko Federer igra? Koliko sam ja skontao opet oko 3 :S I da ja sam veliki njegov fan,cak imam i autogramZelio bih da on osvoji,a ako ne on onda Nadal..Nadal mi je nekako bas drag
Ako si toliki fan Rogera, vjerujem da ces ostat sinoc do kasno da ga gledas
YNWA!
Iako mi je bila jako draga,ovaj potez od Caroline je jako jako nepristoja.
Pa covjek se patio sa bolom i ona to ismijava.Mislim ovo je totoalno nesportski i od ovog trenutka mi je pala u ocima.
Dao Bog da nikakda ne uzme GS !
Pa covjek se patio sa bolom i ona to ismijava.Mislim ovo je totoalno nesportski i od ovog trenutka mi je pala u ocima.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Nece ga nikad ni uzet.Zabac je napisao/la:Iako mi je bila jako draga,ovaj potez od Caroline je jako jako nepristoja.
Nego, poslije kise, danas nastavljamo sa tenisom, bit ce tesko igracima iz donjeg dijela zrijeba da se vrate, posto igraju danas i sutra! Dan otvaraju Role i Ferrer, gdje prognoziram pobjedu Amerikanca
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Odigrao sam hendikepe i na Nadala i Murraya pa nek 'ebe rak raka 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
sta je sa vremenom ?
kad bi se moglo ocekivati da teniseru izadju na teren ?
Moze li mi neko napisati raspored igranja na centralnom terenu i na ostalim terenima ?!
Hvala
Moze li mi neko napisati raspored igranja na centralnom terenu i na ostalim terenima ?!
Hvala
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Zadnja informacija je da bi sve trebalo krenuti oko 19 po našem vremenuZabac je napisao/la:sta je sa vremenom ?
Hvala
P.S.Biće kiše još u toku dana pa i ako mečevi počnu sigurno je da će biti prekidani.Vremenska prognoza za danas a i sutra nije baš najbolja.Moguće je da se turnir oduži i do ponedeljka.Ne valja ni malo zbog "DC"
"Indija,Pakistan..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.