Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
više sam iznerviran vašim komentarima koji su toliko nelogični i subjektivni nego surlamanom i ostalim provokatorima...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
carroll mi je u zadnjih 5-10 godina mozda i najdrazi igrac l'poola..i stvarno mi je zao sto ga haman "nece" goll..moje misljenje je da ce kad tad proradit'..ako ne ove sezone onda sigurno sledece..
ne znam da li ce ameri u januaru trosit'...al' volio bih nesto ovako da bude:
...reina...
glen....agger...skrtel....enrique
(tiote)lukas...adam
hazard..... gerrard....suarez
..carroll...
ne znam da li ce ameri u januaru trosit'...al' volio bih nesto ovako da bude:
...reina...
glen....agger...skrtel....enrique
(tiote)lukas...adam
hazard..... gerrard....suarez
..carroll...
Zadnja izmjena: LS7, dana/u 05 nov 2011, 20:46, ukupno mijenjano 2 puta.
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Potpis, slažem se i sa kolegom reds.Stivi_Dzi je napisao/la:Nije ovdje stvar ni u kvalitetu pojačanja ni u sreći ni u prodaji Meirelesa i Aque. Ovi igrači jednostavno izgledaju nezainteresovano protiv ovih ekipa koje mi nazivamo male a redovno nam se obijaju od glavu. Vidjeli ste danas vidjeli ste protiv Norwicha. NIKAD nisam mogao ni zamisliti da će Liverpool igrati toliko odvratno da ću morati prebacit na drugi kanal i gledat Premijer Ligu BH uz koju sam bar vise uzivao nego li uz današnju igru Crvenih. Malo mi sve već počinje ići na živce, forsiranje nekih igrača i forsiranje taktike koja ne prolazi i zbog koje samo gubimo bodove. Dosta problema znači imamo sa motivacijom i samopouzdanjem. Ono što su danas prikazali se ne može opravdat ni na koji način, bolje bi im bilo da dobro razmisle i dobro pokrenu dupe već u sljedećem kolu. Jer mora ih biti sramota onih navijača koji jedva čekaju subotu da ih gledaju a oni im prirede ovako nešto. Neću napadat ni jednog igrača pojedinačno danas je igra kolektivno bila dno dna. Pa mi jednom Swanseau dopustimo da nas satjera na nasšu polovicu u 20 minuti !?!? Ljudi nam kombinuju ispred nosa a oni samo stoje i gledaju kao ovce na pašnjaku. Pa ne može tako, NE ZNAM ŠTA KENNY IMA U GLAVI ALI AKO JE OVO ŠTO NAM JE DO SAD PONUDIO TA ČAROLIJA PASS AND MOVE IGRE MOGU SAMO REĆI DA NE DONOSI NIŠTA OSIM POLOMLJENIH ŽIVACA I **** FAMILIJA.
Može li taj čovjek da udari šakom od stol i pokaže ko je gazda ? U fudbalu na fin način ništa ne može. Koji još menađžer drži u ekipi igrače koji apsolutno ništa nisu pokazali od početka sezone ?? Pa **** ga ja da je Messi ima da ide na klupu, dok ne vidi neke stvari i dok mu ne dođe iz guzice u glavu. Ovakav pristup igri nam ne može donijet bodove, pa dosta je više potcjenjivanja ekipa i onog "lako ćemo" Disciplina se mora uvest, bio to Swansea ili Manchester ima da se igra isto, do zadnjeg atoma snage ako rezultat nije povoljan. Ono nemamo sreće okačite mačku o rep, ne može nesreća bit ne pogodjen prazan gol sa 4 metra. To je manjak kvaliteta. Ja sam se već oprostio sa Ligom Šampiona i ove sezone, ne bi volio ni da idemo u Evropa ligu. Svi znate zašto. Dok svi skupljaju bodove na teškim gostovanjima mi ih prosipamo kod kuće sa protivnicima koji su došli iz Championshipa. Divno. Pod hitno se nešto mora mijenjat. Ima tu i do Kennya dosta. Taktičke postavke mi se ne svidjaju nikako, al o tom- potom. Ne bi da budem napadnut ovdje zbog svog mišljenja o Kennyu. YNWA
Stvarno, čude me ponekad odluke Kinga, Henderson je na početku sezone bio očajan, pa ga je krenulo malo bolje u posjednje vrijeme, i odmah klupa. Carrolla je krenulo takođe, taman kada se očekivalo da će proraditi, da će to biti onaj stari Andy, King ga stavlja na klupi. Slučaj Downing je poseban, ne razumijem zašto on dobiva toliko šanse ? Mislim da Maxi zaslužuje da igra umjesto Downinga dok se ovaj ne vrati u staroj formi, mada bih više volio da vidim Bellamya u prvoj postavi. Koliko god je Lucas dobar u odbrani (što mu i jeste zadatak), on bi trebao biti takođe bar malo dobar i naprijed, al' naprijed je očajan.

Što se mene tiče, ja želim vidjeti ovaj sastav od februara: Reina,Glen,Cahill,Agger,Enrique,Lucas,Gerrard,Adam,Johnson,Suarez,Carroll. YNWA
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo sada gledam ovaj pregled i zaista smo odlično igrali ali fali nam igrač koji će zabijati golove. Kada Suareza ne ide onda nam je čitava postava zaostala. Trebaju nam igrači tipa Hazard ili Goetze, to je sasvim sigurno. U napadu bih volio da vidim Higuaina ili Teveza. Zaista nemam više živaca da gledam neke bezuspješne prodore, nazor, i pritom loše prizemne centaršute za naše napadače. Ne mogu više ni da trpim neke udarce sa 30 i više metara preko gola jer nemamo ideje u napadu. Pa je dosta više i izvlačenja kako nemamo sreće. Treba nam igrač koji smije povući loptu prema golu, odličan dribler i uz sve to kada dodaš "trpača" kakav je Higuain npr. dobiješ odličan tim. Downing i Henderson/Kuyt ne mogu individualno ništa.
- the scouser
- Kontakt:
Upravo to. "Trpač" nama treba. Dolazi dosta dobrih lopti, ali jednostavno nema niko da je tu uvijek da je ugura u gol. Torres je to nekada radio, ali ode...Higuain bi sigurno bio idealan al' sumnjam da ce ga Mou pustiti. Mozda rizikovati sa nekim igračem tipa Moussa Sow, ili slično, Hazard i Goetze su veznjaci.OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo sada gledam ovaj pregled i zaista smo odlično igrali ali fali nam igrač koji će zabijati golove. Kada Suareza ne ide onda nam je čitava postava zaostala. Trebaju nam igrači tipa Hazard ili Goetze, to je sasvim sigurno. U napadu bih volio da vidim Higuaina ili Teveza. Zaista nemam više živaca da gledam neke bezuspješne prodore, nazor, i pritom loše prizemne centaršute za naše napadače. Ne mogu više ni da trpim neke udarce sa 30 i više metara preko gola jer nemamo ideje u napadu. Pa je dosta više i izvlačenja kako nemamo sreće. Treba nam igrač koji smije povući loptu prema golu, odličan dribler i uz sve to kada dodaš "trpača" kakav je Higuain npr. dobiješ odličan tim. Downing i Henderson/Kuyt ne mogu individualno ništa.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Znam, znam. Ali govorim da su nam potrebni ti mladi igrači, a ne isključivo da se fokusiramo na Engleze. Ja sam siguran da se Mata mogao dovesti, ali je presudilo to što je Downing Englez. Nažalost. Ima to svoje prednosti, ali pretjerivanje.
Hazard šiba po strani kao lud, Goetze idealan nasljednik Gerrarda.
Hazard šiba po strani kao lud, Goetze idealan nasljednik Gerrarda.

- kumkalesic
- Kontakt:
Ljudi, polako sa teškim riječima. Svi smo mi očekivali neka čuda od Kinga, koja je donio u drugom dijelu prošle sezone, ali ne dešavaju se ni ona svaki dan
Znam da će ovo zvučati pomalo i čudno, ali ima i dobrih stvari u ovim kiksevima Liverpoola, a to je da će ovi vlasnici morati uložiti dosta više u ekipu u januaru, ako žele da šta zarade u Engleskoj. Ni njima, sasvim sigurno, ne godi da ovaj klub ne igra još jednu sezonu bez takmičenja koje dovlači jake sponzore i mnogo novca.
Vjerujte da bi se ovo desilo kad-tad, jer sa ovako tankim igračkim kadrom, nemoguće je napraviti nešto više u nikada jačem Premiershipu.
Mene jedino brine što je januar tako blizu, a opet tako daleko...
Što se tiče pass and move igre, dok je god Adam u momčadi, teško da ćemo tako moći igrati. Previše Charlie nabija duge lopte, a to je samo bezvezno gubljenje potencijalne šanse za pogodak. Ni Downing ništa nije bolji, jer i on udara po dugim loptama i kad treba i kad ne treba. Ljepše je to izgledalo u drugom dijelu prošle sezone, kada su u momčadi, umjesto ove dvojice, igrali Spearing i Maxi, jer su oni baš igrali onako kako je Kenny tražio od njih (barem je meni izgledalo ljepše).

Znam da će ovo zvučati pomalo i čudno, ali ima i dobrih stvari u ovim kiksevima Liverpoola, a to je da će ovi vlasnici morati uložiti dosta više u ekipu u januaru, ako žele da šta zarade u Engleskoj. Ni njima, sasvim sigurno, ne godi da ovaj klub ne igra još jednu sezonu bez takmičenja koje dovlači jake sponzore i mnogo novca.
Vjerujte da bi se ovo desilo kad-tad, jer sa ovako tankim igračkim kadrom, nemoguće je napraviti nešto više u nikada jačem Premiershipu.
Mene jedino brine što je januar tako blizu, a opet tako daleko...
Što se tiče pass and move igre, dok je god Adam u momčadi, teško da ćemo tako moći igrati. Previše Charlie nabija duge lopte, a to je samo bezvezno gubljenje potencijalne šanse za pogodak. Ni Downing ništa nije bolji, jer i on udara po dugim loptama i kad treba i kad ne treba. Ljepše je to izgledalo u drugom dijelu prošle sezone, kada su u momčadi, umjesto ove dvojice, igrali Spearing i Maxi, jer su oni baš igrali onako kako je Kenny tražio od njih (barem je meni izgledalo ljepše).
Joint_fc
Ovaj igrač nije rizik. On bi bio za svaku ekipu čisti pogodak.the scouser je napisao/la: Upravo to. "Trpač" nama treba. Dolazi dosta dobrih lopti, ali jednostavno nema niko da je tu uvijek da je ugura u gol. Torres je to nekada radio, ali ode...Higuain bi sigurno bio idealan al' sumnjam da ce ga Mou pustiti. Mozda rizikovati sa nekim igračem tipa Moussa Sow, ili slično, Hazard i Goetze su veznjaci.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Igra je bolja, drastično bolja u odnosu na prošlu sezonu, ali za razliku mi imamo 4 boda više. Samo?
Potrošili smo bruku love, imamo nekoliko "promašaja" što se transfera tiče, a igrače neću nabrajati da ne bih navukao neku glupu raspravu.

Potrošili smo bruku love, imamo nekoliko "promašaja" što se transfera tiče, a igrače neću nabrajati da ne bih navukao neku glupu raspravu.

mozda vi mislite da ste nesto posebno pametni i talentovani za ulogu trenera ali ja se sjecam da su pojedini igraci ovdje docekani kao bogovi i svi su bili za njihovo dovođenje kao sto se danas prica o hazardu, gotzeu i slicnim...
a siguran sam da neke od ovih igraca koje toliko zelite niste gledali vise od 10 puta na terenu... onaj se cudi i stidi sto navija za liverpool jer kao eto boze moj liverpool je uvijek pobjeđivao male timove... da navijas 8 godina za liverpool kao sto kazes ne bi te zacudilo ovo sto se danas desilo...
i da taj rafa je kao sa malim buđetom cuda pravio... lol
potrosio je i on velike pare i mnogo para je bacio ali naravno za te transfere su krivi drugi jer kao oni su doveli te igrace u tim... tada su se kao prodavali igraci a sada se eto ne prodaju sada su vlasnici lafo dosli i dali kingu 200 miliona da napravi ekipu... iskren da budem kada vidim kako razmislja vecina ljudi na ovim forumima i temama dođe mi da se iskljucim skroz iz komunikacije sa ljudima koji su umislili da su pokupili svu pamet svijeta.
LAKO JE BITI GENERAL NAKON BITKE
a siguran sam da neke od ovih igraca koje toliko zelite niste gledali vise od 10 puta na terenu... onaj se cudi i stidi sto navija za liverpool jer kao eto boze moj liverpool je uvijek pobjeđivao male timove... da navijas 8 godina za liverpool kao sto kazes ne bi te zacudilo ovo sto se danas desilo...
i da taj rafa je kao sa malim buđetom cuda pravio... lol
potrosio je i on velike pare i mnogo para je bacio ali naravno za te transfere su krivi drugi jer kao oni su doveli te igrace u tim... tada su se kao prodavali igraci a sada se eto ne prodaju sada su vlasnici lafo dosli i dali kingu 200 miliona da napravi ekipu... iskren da budem kada vidim kako razmislja vecina ljudi na ovim forumima i temama dođe mi da se iskljucim skroz iz komunikacije sa ljudima koji su umislili da su pokupili svu pamet svijeta.
LAKO JE BITI GENERAL NAKON BITKE

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja baš danas gledao Dortmund, Goetze me fascinirao.
On i Kagawa njihovi najbolji igrači, a da je veliki-VELIKI talenat u to nema sumnje.
Hazard je prošle sezone protiv Liverpoola pokazao o kakvom je igraču riječ. Ne "hrva" se pola Europe za njim džabe, pa čak Inter nudi pedesetak miliončića, ako je tačno.
Da budem iskren, Hendersona smo kupili i nikada ga nisam podržavao, niti ću.
__
Liverpool je uvijek imao problema sa malim klubovima, a svima je jasno da se titule osvajaju pobjeđujući isključivo njih.. Ostali velikani će međusobno da kidaju bodove jedni drugima.
__
Rafa je doveo fenomenalne igrače, slabo ćemo naći nekog igrača da je skuplje plaćen a da je otišao kao mrtvi flop, po dosta/dosta nižoj "cijeni"
On i Kagawa njihovi najbolji igrači, a da je veliki-VELIKI talenat u to nema sumnje.
Hazard je prošle sezone protiv Liverpoola pokazao o kakvom je igraču riječ. Ne "hrva" se pola Europe za njim džabe, pa čak Inter nudi pedesetak miliončića, ako je tačno.

__
Liverpool je uvijek imao problema sa malim klubovima, a svima je jasno da se titule osvajaju pobjeđujući isključivo njih.. Ostali velikani će međusobno da kidaju bodove jedni drugima.
__
Rafa je doveo fenomenalne igrače, slabo ćemo naći nekog igrača da je skuplje plaćen a da je otišao kao mrtvi flop, po dosta/dosta nižoj "cijeni"

- the scouser
- Kontakt:
To sam i ja za Djibrila mislio, pa povrede, pa ono, pa ovo... ne može niko 100% garantovati da bi Sow uspio.Arnelinho je napisao/la:Ovaj igrač nije rizik. On bi bio za svaku ekipu čisti pogodak.the scouser je napisao/la: Upravo to. "Trpač" nama treba. Dolazi dosta dobrih lopti, ali jednostavno nema niko da je tu uvijek da je ugura u gol. Torres je to nekada radio, ali ode...Higuain bi sigurno bio idealan al' sumnjam da ce ga Mou pustiti. Mozda rizikovati sa nekim igračem tipa Moussa Sow, ili slično, Hazard i Goetze su veznjaci.
Mislim da je naš veliki problem i mentalitet. Od sezone 08/09 nama sve ide nizbrdo, i tim više nije ni mentalno jak kao prije. U toj famoznoj 08/09 imali smo 2 poraza, i bruku strašnih preokreta, 2-3 puta smo se vraćali sa 0-2 na 3-2. Čini se da je Roy ostavio predubok trag, da bi ga KK tako brzo i efikasno vratio. Opet kazem KK je pravi za nas, igramo lijepo po prvi put nakon dugo vremena, i mislim da sa njim možemo nazad u top 4.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 05 nov 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zar ima ovakvih?Carlo je napisao/la:Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

- Centre forward
- Kontakt:
Misljenja sam da Liverpoolu trebaju neke radikalne, drasticne promjene.Malo ko je od nas kompetentan da kaze sta je u pitanju pa redsi kubure sa malim ekipama,i to vec dugo.Spas traziti u Hazardu kojeg vjerovatno Liverpool ne moze priustiti i koji ce odabrati neki klub sa konstantim igrama u LP te ambicijama za osvajanje nacionalne lige(nikakava provokacija, cista realnost) te u Getzeu je nerealno koji nece dalje od Minhena 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
misli se na pljuvaćeOTNYS_YNWA je napisao/la:Zar ima ovakvih?Carlo je napisao/la:Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
Reina,Glen,Carragher,Agger,Enrique,Mascherano,Alonso,Gerrard,Adam,Torres,Suarez-strašan tim!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nismo primili gola već 225 minuta i naravno, kako nema Carre. Ne znam koji đavo ga gurate više u startnih 11.
Također i Kuyt je zalutao. Još od onih pripremnih utakmica se vidi da je on izlapio.
Također i Kuyt je zalutao. Još od onih pripremnih utakmica se vidi da je on izlapio.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Jarane uredu je kad ti jednom u sezoni prospeš bodove kući i to protiv novajlije u ligi, al ako ti se to desi dva puta u 3 kola j.ebiga onda. Pusti mi tu priču podržavajte nas i kad gubimo, podržavam brate al sve ima svoje granice. Ovi naši ih polako prelaze.Carlo je napisao/la:Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ja koliko vidim napisane su samo kritike.Carlo je napisao/la:misli se na pljuvaćeOTNYS_YNWA je napisao/la:Zar ima ovakvih?Carlo je napisao/la:Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Ne znam zbog čega uvrstavate u postave Gotzea,Hazarda i slične igrače ? Naravno da bi svako želio da ih vidi u ovoj ekipi ali realno sad za sad od toga nema ništa.Ukoliko neka od jačih ekipa baci oko na njih Liverpool iz može zaboraviti.
I te priče oko podržavanja su smiješne.Naravno da mi i dalje podržavamo i navijamo za Liverpool ali shvatite da smo frustrirani.Pa jbt na Anfieldu bodove uzimaju nekakav Norwich,Swansea i slične ekipe.

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.