NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Gledo utakmicu koja je nebitna za bilo šta na tabeli. Bilo u redu,ništa posebno. Posušje došlo nako da odradi,glavni im nisu igrali. Što reče Crvenobjeli95 što bi se trudili kad su primanja neredovna. Pročita gore i da Mato hoce da ide a ako je tako onda odoše i još neki "važni"igrači. Otići če mnogi i "važni " i "ne važni". Pogledam ja i poneki trening,vidim,čujem, pa mi puno toga nije jasno u izboru igrača za utakmice.Kolko su neki dobri a neki loši a igraju. Dobro vam je SMR187 reko da ste govorili biće sve transparentno. Hoce al u g...ci.Moram doč u klub da to provjerim. Pa objavite ovdje il na stranici.Vi objavite tek kad počnu kritike a i to je pitanje jel to sve tacno. Samo objavljuje te ko fol uspjehe a loše šutite.Nismo bolan miševi,samo nam recite istinu. Jes teško voditi klub poslije raspada svega prije al koliko zavisi od uprave toliko zavisi i od zadovoljnih igrača a haman ih je više nezadovoljni. Eno vam primjer Želje,nema para nece da igraju.Kaze Progres pitajte ove što su dobri sa igračima neka ih pitaju jel šta prodato il pušteno. Pušteno bolan Igmanu,pričalo se to naveliko prije utakmice i ja napiso pa i bilo tako. Ljutili se na mene zato ovde ali bila istina. Ko i na koji nacin ne znam al pustili im.Eno ti provjeri svoje igrače u kladionicama, bolan igra im familija za njih ,uplaćuje za njih cifre.I ne lažete više da Husara nema uticaj na sastav ekipe. Puno gledate u njega i njegove igrače i pare. Volio bi da grjesim al vidjećemo iduče sezone. Samo da pitam jel iduče sezone cilj PL?
Zadnja izmjena: Psihijatar18, dana/u 24 maj 2021, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trener Posusja lagano zavrsi Berbica poslije utakmice. Husara zadovoljno trlja ruke 

E ovo je dobro " ne znam kako i na koji nacin ali pustili su" pricalo se a pricao i ja i pusteno je. Bas si dokazao da si u pravuPsihijatar18 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:03Gledo utakmicu koja je nebitna za bilo šta na tabeli. Bilo u redu,ništa posebno. Posušje došlo nako da odradi,glavni im nisu igrali. Što reče Crvenobjeli95 što bi se trudili kad su primanja neredovna. Pročita gore i da Mato hoce da ide a ako je tako onda odoše i još neki "važni"igrači. Otići če mnogi i "važni " i "ne važni". Pogledam ja i poneki trening,vidim,čujem, pa mi puno toga nije jasno u izboru igrača za utakmice.Kolko su neki dobri a neki loši a igraju. Dobro vam je SMR187 reko da ste govorili biće sve transparentno. Hoce al u g...ci.Moram doč u klub da to provjerim. Pa objavite ovdje il na stranici.Vi objavite tek kad počnu kritike a i to je pitanje jel to sve tacno. Samo objavljuje te ko fol uspjehe a loše šutite.Nismo bolan miševi,samo nam recite istinu. Jes teško voditi klub poslije raspada svega prije al koliko zavisi od uprave toliko zavisi i od zadovoljnih igrača a haman ih je više nezadovoljni. Eno vam primjer Želje,nema para nece da igraju.Kaze Progres pitajte ove što su dobri sa igračima neka ih pitaju jel šta prodato il pušteno. Pušteno bolan Igmanu,pričalo se to naveliko prije utakmice i ja napiso pa i bilo tako. Ljutili se na mene zato ovde ali bila istina. Ko i na koji nacin ne znam al pustili im.Eno ti provjeri svoje igrače u kladionicama.I ne lažete više da Husara nema uticaj na sastav ekipe. Puno gledate u njega i njegove igrače i pare. Volio bi da grjesim al vidjećemo iduče sezone. Samo da pitam jel iduče sezone cilj PL?
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ako potpiše profi ugovor, Zvijezda će dobiti određenu naknadu za ovu sezonu.
Za Vehabovica kažu samo naknada za treniranje, umjesto profi ugovora i obestecenja! Bravo majstori, bravo direktore. To je neki dogovor s Husarom?
- ASD
- Kontakt:
Ovi prethodnih godina su imali profesionalne ugovore?
Naknada za treniranje ide samo u slučaju potpisivanja profi ugovora i to do 21 god i racuna se od 12 god zivota igraca ako je tu proveo u klubu tj. od 12 god ako je registrovan. Sve ostalo je van svih pravila, nije to kao prije da kvalitet ispliva prirodno pa u manji klub dodju posmatraci da proprate nekog dobrog i odvedu, sad tesko dobar da dodje do izrazaja, kontam da i ja za sebe uplatim jedno dva nastupa u repki hehehe
Vehabovic ima 6 mjeseci ugovor, prije 6 mjeseci dijete je bilo anonimus i ja sam ga sa upravom doveo u klub i dobit će klub trening kompenzaciju 20.000€ jel to možda malo već smo dobili 5.000€ za njega, jel to malo ??? Ne znam sta ljudi očekuju milione za dijete koje je došlo iz kantonalne lige??? Dodji prijatelju budi ti direktor i donesi hiljade maraka, pa radi kako misliš da treba, ja znam da ti imaš neke druge interese al nećeš ih ostvariti preko mene i preko Zvijezde... padaju vam maske brzo.
Radi poredjena radi Melvin Osmic proveo čitav život u Zvijezdi klub dobio 10.000-12.000€ trening kompenzacije ovaj proveo 6 mjeseci i dobit ćemo po sporazumu 20.000€ ljudima malo, boze sačuvaj prije nego sto krenete ea pljuvanjem direktora hajmo činjenice gledati koliko para donio koliko uštedio, na stranu imao sam ispada krkanskih koji se neće ponoviti, ukoliko ostanem na mjestu direktora a vjerovatno ću ostati.... Hajmk svi zajedno svim silama dizati Zvijezdu gore, ne dopuštati vise joj kanalisanje.
Radi poredjena radi Melvin Osmic proveo čitav život u Zvijezdi klub dobio 10.000-12.000€ trening kompenzacije ovaj proveo 6 mjeseci i dobit ćemo po sporazumu 20.000€ ljudima malo, boze sačuvaj prije nego sto krenete ea pljuvanjem direktora hajmo činjenice gledati koliko para donio koliko uštedio, na stranu imao sam ispada krkanskih koji se neće ponoviti, ukoliko ostanem na mjestu direktora a vjerovatno ću ostati.... Hajmk svi zajedno svim silama dizati Zvijezdu gore, ne dopuštati vise joj kanalisanje.
- ASD
- Kontakt:
Gdje ide malac?
Podrška upravi Zvijezde!
Podrška upravi Zvijezde!
Onda prijateljski savjet - ugasi profil na forumu i ne javljaj se vise.
Dobar si momak (iako si srao sa onim slikanjem u dresu Olimpika i proslavi poraza svoje ekipe od njih

Transparentan rad ne znaci pisanje po forumu. Transparentnost se moze i treba iskazivati na druge nacine. Energiju koju trosis na odgovore likovima iza pseudonima na forumu usmjeri na druge, pozitivne stvari.
Koliko ja vidim, ova uprava Zvijezde radi dobro i srcano. Potreban je samo taj neki momenat ozbiljnosti da predjete u profesionalizam. Mozete vi to.
Podrska!

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Svaka cast, korektan i realan komentarZoom088 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 15:52Onda prijateljski savjet - ugasi profil na forumu i ne javljaj se vise.
Dobar si momak (iako si srao sa onim slikanjem u dresu Olimpika i proslavi poraza svoje ekipe od njih), poznajem te, ali pristajes na pricu i provokacije gdje nekad i neprimjereno reagujes. Osnovane i konstruktivne kritike uvijek treba prihvatiti i njima se voditi pa poraditi na sebi i nacinu da se to ispravi. Medjutim, ti se upalis k'o kutnjak, a to ovi "vukovi" osjete i onda te jos jace i vise bockaju a ni ti ne ostajes duzan.
Transparentan rad ne znaci pisanje po forumu. Transparentnost se moze i treba iskazivati na druge nacine. Energiju koju trosis na odgovore likovima iza pseudonima na forumu usmjeri na druge, pozitivne stvari.
Koliko ja vidim, ova uprava Zvijezde radi dobro i srcano. Potreban je samo taj neki momenat ozbiljnosti da predjete u profesionalizam. Mozete vi to.
Podrska!![]()
To je to! Spiska je prihvatio kritiku, sad samo još jače!!!Zoom088 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 15:52Onda prijateljski savjet - ugasi profil na forumu i ne javljaj se vise.
Dobar si momak (iako si srao sa onim slikanjem u dresu Olimpika i proslavi poraza svoje ekipe od njih), poznajem te, ali pristajes na pricu i provokacije gdje nekad i neprimjereno reagujes. Osnovane i konstruktivne kritike uvijek treba prihvatiti i njima se voditi pa poraditi na sebi i nacinu da se to ispravi. Medjutim, ti se upalis k'o kutnjak, a to ovi "vukovi" osjete i onda te jos jace i vise bockaju a ni ti ne ostajes duzan.
Podrska!![]()
Momak dosao iz Banovica, proveo polusezonu sa amaterskim ugovorom i sad postaje slobodan, kao i svi ostali igraci. Jel' to nesto Piska kriv ili mozda uprava
Nekoliko likova se bas trudi da pronadje nesto negativno, ne libeci se siriti lazi. Cuj to kazu, ili ono ja ne znam ko i kako ali znam... Trebao si lijepo upitat Pisku bez ove ironije. Covjek te lijepo poklopi, je li te bar malo stid tvog lupetanja
Objavite sporazum za Vehabovića. Je li se to Zvijezda odriče prava za naknadu od budućih transfera?
Nema tog sporazuma koji može te izbaciti iz fonda solidarnosti od svakog narednog transfera. Nemam potrbe da se raspravljam niti pravdam ovdje, koga god sta zanima stojim na rasplaganju svakome, svu klupsku dokumentaciju sporazume, preprograme ugovore i ostalo možete dobiti na uvid u klubu svakim danom, ali nijedan klubu u ligi ne pljuje svoje ljude kao mi naše.
Jedni te isti pljuvaci....samo nikove mjenjaju,cuj sikiraju se za Vehabovica jer su culi da ide,a prije toga niko ga nije ni spomenuo cak sto vise nisu ni znali da postoji a mali je straha i treba da ide i da napreduje koliko god Zvijezda dobije vise je nego sto je ulozeno,a Zvijezda ce biti za slijedecu godinu jos jaca ali svi treba da pomognemo jos vise zajedno...ps: Zvijezda nije politicka organizacija ni politickih stranaka pastorce,Zvijezda je institucija koja postoji evo vec 100 godina i takva ce ostati jos dugo,dugo,dakle pljuvaci,negativci i ostale drkadjije ostavite vi Zvijezdu na miru nije ona vas problem,problem ste vi sami sebi.ZVIJEZDA SAMPION!
Sta bi od one plate 25.05. I od onog zaostatka prosle...vi rekoste da ce sve biti regulisano...igraci nervozni, na treninzima se polomise, udaraju jedni druge, nervoza se uvukla a para nigdje....sta se desava, oglasite se...
Da su pretgodne uprave bila azurne i placale svoje obaveze sada bi se Zvijezda komotno borila za PL, ovdje bi bili najbolji igraci i plate unaprijed. Trenutna uprava se susrece sa milionskim dugom Poreskoj upravi, 100.000 Nurdi, 50.000 Suki, 50.000 komunalnom, tuzbe Petar Segrt oko 25.000, sve se to redovno podmiruje uz redovne troskove, bez prihoda od ulaznica (minimalni prihodi dinacije). Tuzbe telecoma, restorana, Policije zbog neizmirenih obaveza.....Sve to ova uprava rjesava i bori se s tim. Umjesto da kritikujes bivse uprave, trazis odgovornost za kriminal koji je pocinjen tebi smeta sto plata kasni 2 dana. U svim drugim klubovima je plata redovna koliko sam cuo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.