Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Hoho od Chelseaja samo 2 boda a od Tottenhama 1 ako izgube od čekićara. Nije loše, nije loše 
dosta vise o Mandzi i utakmici sa njima , bilo proslo , vise o tom pred sljedeci susret ..
Sto se tice Arsenala , gledam onaj video , traje sat i nesto ( invincibles ) . I gledam Piresa , kako nama sad fali igrac poput njega , pa covjek je dao masu golova na odbijenu , sve covjek kupi , a sad se odbije i oni nama spucaju go' .
Bilo kako bilo , neki su za Arsena , neki nisu . Ja i dalje jesam , spominju se neke velike pare , neki veliki igraci ( kao i svake godine , neki ce rec' ) al' mislim da ce nesto sad bit veliko na ljeto , osjecam .
A ako ne bude , mislim da je vrijeme da Wenger ide ..
Sto se tice Arsenala , gledam onaj video , traje sat i nesto ( invincibles ) . I gledam Piresa , kako nama sad fali igrac poput njega , pa covjek je dao masu golova na odbijenu , sve covjek kupi , a sad se odbije i oni nama spucaju go' .
Bilo kako bilo , neki su za Arsena , neki nisu . Ja i dalje jesam , spominju se neke velike pare , neki veliki igraci ( kao i svake godine , neki ce rec' ) al' mislim da ce nesto sad bit veliko na ljeto , osjecam .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Sve ce ostati isto i ovo ljeto. Wenger se nece promijeniti, mislim na njegovu luzersku filozofiju. Ako se sad promijeni, onda ce svima dati do znanja da je vec godinama grijesio. Zato se nece mijenjati, zbog svog interesa. Klasicni politicar. Nesto slicno onim nasim bitangama, samo lazu a rezultata nigdje.gunnerfan je napisao/la:dosta vise o Mandzi i utakmici sa njima , bilo proslo , vise o tom pred sljedeci susret ..
Svake godine je Arsenal u plusu ali sva ta zarada ce se jednog dana morati dati za igrace! Ne samo to, nego i vise od toga. Bez 200 miliona ulaganja Arsenal nema sanse da bude konkurentan u Engleskoj, pogotovo ne u Evropi.
Ako se sa ovim ciganom bude cekalo jos par godina, Arsenal ce doci u situaciju u kojoj je bio City, a to je kupovanje cijelog tima (plus preplacivanje igraca, jer u protivnom nece htjeti doci u Arsenal).
Da li je realno ocekivati da Wenger dovede 4-5 igraca od po 40-50 miliona? Nije. Sve i da hoce, nece moci jer mu FFP nece dozvoliti.
Arsenal ce morati polako da se dize, a taj proces ce trajati par ili vise godina. Tako je to kad konkurentima u Engleskoj i Evropi prodajes svoje najbolje igrace.
jednom u srcu,ostali gledaju svoje dupeMoR je napisao/la:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
arminarsenal
- Kontakt:
I ja bi isto reagovao ako se ovo moze nazvat reakcijom,kad bi prije mene igrali Lolcott ili onaj speedy Mertesacer !bega_afc je napisao/la: jednom u srcu,ostali gledaju svoje dupe
Samo pokazuju koliko im je stalo do uspjeha ekipe.arminarsenal je napisao/la:I ja bi isto reagovao ako se ovo moze nazvat reakcijom,kad bi prije mene igrali Lolcott ili onaj speedy Mertesacer !bega_afc je napisao/la: jednom u srcu,ostali gledaju svoje dupe
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
I sta sada ova slika treba da pokaze? Samo medijski pokusaj da se ponovo uvuce nervoza u ekipu. Kao da je u drugim ekipama stanje drugacije? Mislis da u Unitedu igraci ne spavaju na klupi? U 95% ako ne i u 100% je stanje ovako. Danas se nazalost fudbal igra za pare a ne iz ljubavi. Plus dodaj njihovo nezadovoljstvo sto sjede na klupi i dobijes ovo stanje. Ali pogledajte zato Jenkija iza njih!
Obozavam ga! 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Jenky i Jacky ce da budu najvece legende Arsenala. Ne bih ih mijenjao za sve trofeje svijeta.
Topi se prednost. Jos malo pa treci. Neka, samo vi nastavite pricu o rusenju ekipe. A tri pojacanja tri 'rusaca' rekorda.
Nesto ne vidim da je neko pristao na opkladu... Ovde se odveze jezik sve dok mogu govoriti bez odgovornosti. Cim vjeru u svoje rijeci trebaju da stave na test izgube se u vidu magle, tj. ispare.
I da... 3 pojacanja skoro 30 golova, tri pojacanja oko 20 asistencija. Samo o ligi pricam.
Ukljucujuci i kupove: 3 pojacanja preko 30 golova, 3 pojacanja preko 30 asistencija. Podolski (do skora ne znam je l' i dalje ) 1. asistent lige. Giroud mislim da je 2 asistent u LP. Lose.
Topi se prednost. Jos malo pa treci. Neka, samo vi nastavite pricu o rusenju ekipe. A tri pojacanja tri 'rusaca' rekorda.
Nesto ne vidim da je neko pristao na opkladu... Ovde se odveze jezik sve dok mogu govoriti bez odgovornosti. Cim vjeru u svoje rijeci trebaju da stave na test izgube se u vidu magle, tj. ispare.
I da... 3 pojacanja skoro 30 golova, tri pojacanja oko 20 asistencija. Samo o ligi pricam.
Ukljucujuci i kupove: 3 pojacanja preko 30 golova, 3 pojacanja preko 30 asistencija. Podolski (do skora ne znam je l' i dalje ) 1. asistent lige. Giroud mislim da je 2 asistent u LP. Lose.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 24 feb 2013, 19:31, ukupno mijenjano 2 puta.
- Invincibles
- Kontakt:
Da makar zna lopte igrat makar upola kao sto voli Arsenal,gdje bi mu kraj bio...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Jenkinson? Jadan li je Arsenal brate ako mu on bude uzdanica u odbrani. Za Wilsherea je vec druga prica, rodjeni vodja, fenomenalan veznjak i ogroman dobitak. Kako za Arsenal tako i za Englesku reprezentaciju. Bez uvrede naravno, ako si uopste mislio na Jenkinsona. On tesko da ce izrasti u nekog vrhunskog defanzivca, beka, fudbalera u konacnici. Solidan dodatak prvom timu ali ni blizu kvalitet kakav je Arsenalu neophodan.Rockefeller je napisao/la:Jenky i Jacky ce da budu najvece legende Arsenala. Ne bih ih mijenjao za sve trofeje svijeta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Rockefeller
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Jenkinson? Jadan li je Arsenal brate ako mu on bude uzdanica u odbrani. Za Wilsherea je vec druga prica, rodjeni vodja, fenomenalan veznjak i ogroman dobitak. Kako za Arsenal tako i za Englesku reprezentaciju. Bez uvrede naravno, ako si uopste mislio na Jenkinsona. On tesko da ce izrasti u nekog vrhunskog defanzivca, beka, fudbalera u konacnici. Solidan dodatak prvom timu ali ni blizu kvalitet kakav je Arsenalu neophodan.Rockefeller je napisao/la:Jenky i Jacky ce da budu najvece legende Arsenala. Ne bih ih mijenjao za sve trofeje svijeta.
Zato sto ti prijatelju govoris o sadasnjosti. Arsenal je imao nekpolicinu vrhunskih bekova ukljucujuci Bacarya. Carl ce da bude veci i bolji od svih njih.
Padaju mi na pamet tri desna beka: Lauren, Dixon i Rice + Sagna - 4. legende Arsenala. Na kraju svoje karijere Jenkinsona ce smatrati vecim od svih navedenih.
PS. vidis sta se sa Rafaelom desilo? Danas je za mene najbolji desni bek lige.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 24 feb 2013, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne, nisam ni govorio o sadasnjosti.Rockefeller je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Jenkinson? Jadan li je Arsenal brate ako mu on bude uzdanica u odbrani. Za Wilsherea je vec druga prica, rodjeni vodja, fenomenalan veznjak i ogroman dobitak. Kako za Arsenal tako i za Englesku reprezentaciju. Bez uvrede naravno, ako si uopste mislio na Jenkinsona. On tesko da ce izrasti u nekog vrhunskog defanzivca, beka, fudbalera u konacnici. Solidan dodatak prvom timu ali ni blizu kvalitet kakav je Arsenalu neophodan.Rockefeller je napisao/la:Jenky i Jacky ce da budu najvece legende Arsenala. Ne bih ih mijenjao za sve trofeje svijeta.
Zato sto ti prijatelju govoris o sadasnjosti. Arsenal je imao nekpolicinu vrhunskih bekova ukljucujuci Bacarya. Carl ce da bude veci i bolji od svih njih.
Padaju mi na pamet tri desna beka: Lauren, Dixon i Rice + Sagna - 4. legende Arsenala. Na kraju svoje karijere Jenkinsona ce smatrati vecim od svih navedenih.
Ali zivi bili pa vidjeli. Samo je moje iskreno misljenje da od njega tesko da moze izrasti WC igrac kao nabrojani. Jack je druga prica, on ce prekucati konkurenciju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Puno očekuješ Arnele od njega. Iako uvažavam tvoje mišljenje na ovom forumu, i jedan si od cijenjenih forumaša što se mene tiče, ne vidim razloge zašto toliko očekuješ od njega. 
Inače momak je legenda mislim na Sea
Pa ti si Arnele predvidjao borbu za titulu pa gdje smo sad ? Opet smo u grcevitoj borbi za tu LP,istina sada je mnogo manja razlika u odnosu na treceplasirani Celzi koji bi od sutra mogao biti i cetvrti ali se nadam da nece
Jucerasnja pobjeda je samo potvrdila ono sto se desava citavu sezonu,ova ekipa mora bas nekoga dobro nadigrati da bi dosla do pobjede(opet teskom mukom),ako se zeli nesto vise moraju se osvajati tri boda i kada igra nije na najvisem nivou..Koliko god ti volio Giru on nije svjetska klasa napadaca,njemu se sansa mora napraviti i onda opet moliti Boga da istu realizira,.Mnogi govore RVP je isto znao fulati zicere,istina,ali isti taj RVP je davao golove svojom individualnoscu,.Prijem lopte,dribling i onda sut,djeluje prosto k'o pasulj dok ne vidis Giru i skontas da to ne moze svako..
Sto se tice Jenkija,vidi se ta zelja u njegovom pristupu i vidi se da voli ovaj klub ali to ga ne cini super kvalitetnim igracem,moram priznat da je jucer odigrao dobru utakmicu ali daleko od igraca utakmice kako ti rece,.Napokon je poceo igrati i prema naprijed ali ne vidi ja nista od tog famoznog centarsuta,.Jel treba zazmiriti i reci da ga Abgonlahor nije par puta otresao k'o malo celjade,da je dvije duge lopte poslao u aut ili da ni jedan njegov centarsut nije "nasao" nikog u kaznenom,.I pored toga jucer je bio bolji u odnosu na Monreala koji se iskupio tom asistencijom ali je malo toga ponudio,u odbrani je dosta puta kasnio za razliku od vec pomenutog polu-engleza,.Vermalen je jucer bio nas najbolji defanzivac a Santi je igrac utakmice..
Ja vjerujem da ce ova ekipa izboriti LP i ove sezone ali za nesto vise se mora dovesti par kvalitetnih igraca,.
Jucerasnja pobjeda je samo potvrdila ono sto se desava citavu sezonu,ova ekipa mora bas nekoga dobro nadigrati da bi dosla do pobjede(opet teskom mukom),ako se zeli nesto vise moraju se osvajati tri boda i kada igra nije na najvisem nivou..Koliko god ti volio Giru on nije svjetska klasa napadaca,njemu se sansa mora napraviti i onda opet moliti Boga da istu realizira,.Mnogi govore RVP je isto znao fulati zicere,istina,ali isti taj RVP je davao golove svojom individualnoscu,.Prijem lopte,dribling i onda sut,djeluje prosto k'o pasulj dok ne vidis Giru i skontas da to ne moze svako..
Sto se tice Jenkija,vidi se ta zelja u njegovom pristupu i vidi se da voli ovaj klub ali to ga ne cini super kvalitetnim igracem,moram priznat da je jucer odigrao dobru utakmicu ali daleko od igraca utakmice kako ti rece,.Napokon je poceo igrati i prema naprijed ali ne vidi ja nista od tog famoznog centarsuta,.Jel treba zazmiriti i reci da ga Abgonlahor nije par puta otresao k'o malo celjade,da je dvije duge lopte poslao u aut ili da ni jedan njegov centarsut nije "nasao" nikog u kaznenom,.I pored toga jucer je bio bolji u odnosu na Monreala koji se iskupio tom asistencijom ali je malo toga ponudio,u odbrani je dosta puta kasnio za razliku od vec pomenutog polu-engleza,.Vermalen je jucer bio nas najbolji defanzivac a Santi je igrac utakmice..
Ja vjerujem da ce ova ekipa izboriti LP i ove sezone ali za nesto vise se mora dovesti par kvalitetnih igraca,.
- Rockefeller
- Kontakt:
Svjedok si bio kakvi su se sve igraci pod SAFom probijali do zvjezda. Jednostavno im se desi sezona gdje zaigraju na vecem nivou i tako redom.
Jenky se vec sada najbolje postavla u odbrani od svih igraca zadnje linije Arsenala. Njegovo citanje protivnika ce biti vrhunsko.
Analizirajte malo pa cete vidjeti koliko odbrana Arsenala djeluje ozbiljnije kad on igra. Takodje njegovo jako oruzje ce biti skok i duel igra.
Jenky se vec sada najbolje postavla u odbrani od svih igraca zadnje linije Arsenala. Njegovo citanje protivnika ce biti vrhunsko.
Analizirajte malo pa cete vidjeti koliko odbrana Arsenala djeluje ozbiljnije kad on igra. Takodje njegovo jako oruzje ce biti skok i duel igra.
- Rockefeller
- Kontakt:
@Chily de, citiraj me, molim te? 
PS. nisu ga dzaba i Englezi uzeli, uprkos tome sto tamo imaju Johnsona, Walkera, Richardsona, Kellya i Clynea.
PS. nisu ga dzaba i Englezi uzeli, uprkos tome sto tamo imaju Johnsona, Walkera, Richardsona, Kellya i Clynea.
Rockefeller je napisao/la: @Chily de, citiraj me, molim te?![]()
Nemoj da se ljuts ali po cemu ti zakljucujes da Jenki nece biti WC igrac? Mislis da bi ga Wenger forsirao u prvom timu da ne misli da ce postati WC igrac? Dali prisustvujes treninzima Arsenala pa znas sta on tamo radi? Dali si ti toliko dobar skaut kada mozes znati iz par utakmica o kakvom se potencijalu radi? Igrao je par utakmica prosle sezone i nekoliko na pocetku ove dok se Sagna nije oporavio i sada ovi i onih par u kupu. I ti mozes zakljuciti da od njega nema nista? Prosle godine je bio los i to moram priznati ali ove sezone je bolji za 50%! One utakmice na pocetku je odigrao fantasticno, posle ga je Sagna izgurao iz prvog tima da bi se vratio sada. Jedina greska sto je napravio jeste kada je dobio onako glup crveni protiv Sunderlanda ali mora se uzeti da je on jako mlad igrac i da je izgorio u zelji da se dokaze. Ali kako vreme prolazi sve je bolji i bolji a tek sada puni 20tu. I za te godine jako dobro igra odbranu dok je ofanzivno malo losiji. Nije on ni prvi ni poslednji Wengerov biser za kojeg se smatralo da je los i da nikada nece postati WC igrac. Song je jedan od njih. Takodje i za Gibbsa se pricalo da nikada nece biti klasa a gledaj ga medju prvih pet lijevih bekova lige sigurno!Rooney88 je napisao/la:Zato sto ti prijatelju govoris o sadasnjosti. Arsenal je imao nekpolicinu vrhunskih bekova ukljucujuci Bacarya. Carl ce da bude veci i bolji od svih njih.
Ne, nisam ni govorio o sadasnjosti.Ako si mislio na gatanje u vezi Jenkinsona.
Jednostavno ne vidim kako on moze postati nivo Laurena recimo. Vrlo, vrlo, vrlo - TESKO. Nema on taj prostor za napredak, on moze biti maximalno dodatak prvom timu i jaca konkurencija.
Ali zivi bili pa vidjeli. Samo je moje iskreno misljenje da od njega tesko da moze izrasti WC igrac kao nabrojani. Jack je druga prica, on ce prekucati konkurenciju.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
kad' sam nakon prelaska RVP-a u ManU rek'o da Jackyu treba dati kapitensku ljudi su se smijali, a sad'... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.