FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
slušaj inkognito nisam četnik niti ču kad biti to je fakat a da je Osim šlagiran jeste i to je fakat a ako je šlagiran to ne umanjuje ono u Beogradu što je uradio i zato ga cijenim,molio bi ove admine da izbace ova politička vrijeđanja jer ovo nema veze sa ovim forumom.
Sarajevo ljubavi moja!
Bas si simpaticanBuu je napisao/la:A pitari sta je sad, sto ste posrali to ste i pojeli.
A vi i dalje nastavite gospodina Osima vrijedjati.

Valjda je trebalo obratno, ali nema veze, imat ces vremena da naucis kad skolu zavrsis

Ne samo smo vodili zdravu raspravu o kaznjavanju Bh timova od strane komiteta za normalizaciju

Oko za oko, zub za zub!
Nemoj prodavati muda pod bubrege i praviti se fin kad si klošar.sekac je napisao/la:slušaj inkognito nisam četnik niti ču kad biti to je fakat a da je Osim šlagiran jeste i to je fakat a ako je šlagiran to ne umanjuje ono u Beogradu što je uradio i zato ga cijenim,molio bi ove admine da izbace ova politička vrijeđanja jer ovo nema veze sa ovim forumom.
Napisao si šlagirani kao uvredu uz obrazloženje da se Sarajevo kažnjava i da se "sin ne smije kazniti". Ja sam ti dao link gdje se navode kazne za utakmice protiv Širokog i Borca ( total 3.000 KM ). Uz kaznu za tekmu protiv Travnika od 1.500 KM, ukupno 4.500 KM.
Shodno tome laješ bezveze a glup si ko točak. Jel nešto nejasno ?
Zadnja izmjena: Inkognito, dana/u 05 apr 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo tako!!!samir825 je napisao/la:Hajd ljudi molim vas nemojte se svadjati, izvinite sto sam i pokrenuo ovu raspravu, neka nas kaznjavaju, kad bankrotiraju svi klubovi, onda ce biti, pa kako?
Zao mi je sto su zelju ikako kaznili, vama trebaju pare, neka vam, vi cete u Evropu, kupite kakvih igraca, bolje nego da se brukamo sa 5-6 golova u mrezi.
Sarajevo ce se snaci, prezivjelo je i mnogo gore stvari prezivjet ce i ovo, molim sada sve navijace, da ne nose baklje i petarde, da dolaze u sto vecem broju na utakmice i da plate clanarinu, ponekad svratite sta kupite i u Fan Shopu i tako cemo pokazati da nam ni savez ni niko ne moze nista, a ne da se ovdje zalimo, pa da nas nazivaju njanjama, da se samo zalimo.
Ja sam poceo raspravu i molim da se rasprava i zavrsi. Nemojte govoriti jedni drugima da su cetnici, bar se mi moramo drzati zajedno da spasimo jos ovo malo fubala i drzave sto nam je ostalo!
Avlami ja nisam capi i to nek ti je jasno ja nemam fraza sve je onako kako sam napisao i stojim iza tog evo vidi ovo nisam znao da je ŽELJO KAžnjen a eto ako jeste lijepo onda je pošten odnos eto ja priznam da sam pojeo **** i šta sad hočete li mi glavu skinuti,previše se muti oko Sarajeva od istog saveza za normalizaciju da ne bi reagovao onako kako sam reagovao
Sarajevo ljubavi moja!
Da, da, tebi je zdravo Osima zvati slagiran, piz.dite gdje stignete kako nas ne kaznjavaju, kako savez stoji iza nas...samir825 je napisao/la:Bas si simpaticanBuu je napisao/la:A pitari sta je sad, sto ste posrali to ste i pojeli.
A vi i dalje nastavite gospodina Osima vrijedjati.![]()
Valjda je trebalo obratno, ali nema veze, imat ces vremena da naucis kad skolu zavrsis
Ne samo smo vodili zdravu raspravu o kaznjavanju Bh timova od strane komiteta za normalizaciju
Ne obratno bi bilo kad vi nebi samo srali i srali i srali...
pusica od skolarca :****
NO PYRO NO PARTY
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo npr. za ovo 1.500 KM, a mi zapalimo 1 do 2 baklje i poneku pedardu i ista nam kazna. Pa mislim...
evo npr. za ovo 1.500 KM, a mi zapalimo 1 do 2 baklje i poneku pedardu i ista nam kazna. Pa mislim...

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma jarane nisi ti nista kriv niti si zakuhao ovo,problem je bilo vrijedjanje Ivice.Ja nikada nebi mogao Papeta,Paju,V.Musemica,Hadzibegica ili bilo koju legendu naseg najveceg sportskog rivala nazvat pogrdnim imenom samo zato sto su igrali za Sarajevo.A sto se tice pirotehnike potpuno si u pravu da je nemoguce to lako sprijeciti,takve stvari se desavaju i u drugim Evropskim ligama samo sto ti klubovi za razliku od nas imaju lovu pa to lakse podnose negi mi kokuzi.Pozdrav.samir825 je napisao/la:Hajd ljudi molim vas nemojte se svadjati, izvinite sto sam i pokrenuo ovu raspravu, neka nas kaznjavaju, kad bankrotiraju svi klubovi, onda ce biti, pa kako?
Zao mi je sto su zelju ikako kaznili, vama trebaju pare, neka vam, vi cete u Evropu, kupite kakvih igraca, bolje nego da se brukamo sa 5-6 golova u mrezi.
Sarajevo ce se snaci, prezivjelo je i mnogo gore stvari prezivjet ce i ovo, molim sada sve navijace, da ne nose baklje i petarde, da dolaze u sto vecem broju na utakmice i da plate clanarinu, ponekad svratite sta kupite i u Fan Shopu i tako cemo pokazati da nam ni savez ni niko ne moze nista, a ne da se ovdje zalimo, pa da nas nazivaju njanjama, da se samo zalimo.
Ja sam poceo raspravu i molim da se rasprava i zavrsi. Nemojte govoriti jedni drugima da su cetnici, bar se mi moramo drzati zajedno da spasimo jos ovo malo fubala i drzave sto nam je ostalo!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
dino molim te ne pakuj mi nešto ja Osima nisam nazvao tako zato što je on bio Željina legenda nego zbog toga što savez radi nakaradno a koliko ja znam on se puno pita u tom savezu a aršin prema timovima je posebna priča.Eto ja sam zakuhao i šta sad ja sam rekao to i nema nazad ja stojim iza svojih riječi a i ti dino kao i ja znaš da je to rečeno više žargonski nego da bi se Ivica uvrijedio
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 05 apr 2012, 20:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Nemozemo se sa njima raspravljati, evo sad mi uvaljuju u usta da sam ja rekao da je Ivica slagiran,a to ni u snu ne bi rekao, jer ne bi spao na nivo da vrijedjam legenda fudbala, pa makar ustase i cetnici bili, a ne Ivicu, manite se corava posla, nego, kakve su nam sanse u subotu aBd?
Sta cemo sa Torlakom, ko ga mjenja?
Hoce opet igrati Comor
?
I jednostavno imamo li snage za tri gostujuca boda, znamo da puno bolje igramo u gostima nego kuci.
Hvala dino jos jednom
Hoce opet igrati Comor

I jednostavno imamo li snage za tri gostujuca boda, znamo da puno bolje igramo u gostima nego kuci.
Hvala dino jos jednom

Oko za oko, zub za zub!
Samo 1-2 baklje. Da vam pošaljemo koju bakljuEvolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sad ne valjaju ni kazne, možda da nam oduzmu par bodova to bi bilo pošteno

samire, nisi ti rekao da je Osim šagiran, kao uvredu naravno, to je rekao ovaj tupson @sekac
Procitaj prvi post na ovoj stranici i vidjet ces o cemu pricam 
ma ne treba vam oduzimati bodove, imate dobru ekipu zasluzili ste sve ovo

Oko za oko, zub za zub!
Što se tiče ovog gostovanja u Zenici, ja nisam neki optimista, ali nadati se da možemo bar do boda jer ni Čelik nije nešto u ovom djelu sezone. Bez Sedina će biti teško ali vjerujem da će združenim snagama zatvoriti sve prilaze golu.samir825 je napisao/la:Nemozemo se sa njima raspravljati, evo sad mi uvaljuju u usta da sam ja rekao da je Ivica slagiran,a to ni u snu ne bi rekao, jer ne bi spao na nivo da vrijedjam legenda fudbala, pa makar ustase i cetnici bili, a ne Ivicu, manite se corava posla, nego, kakve su nam sanse u subotu aBd?
Hoce opet igrati Comor?
Hvala dino jos jednom
Pobjeda bi legla ko budali šamar ali teško, teško...
Žao mi je opet što zbog nekih "navijača" ne može se napraviti dobra atmosfera na Bilinom polju...
Ma zivio stari i sve najbolje u nastavku,ovaj razvoj u kupu mislim na finaliste Sarajevu je fakticki osigurao Evropu,objektivno mislim da ce te biti treci u prvenstvu a i cetvrti ce ici i licno bi volio da to bude Olimpik kad vec rodjeni nisu prosli u finale kupa(steta).samir825 je napisao/la:Nemozemo se sa njima raspravljati, evo sad mi uvaljuju u usta da sam ja rekao da je Ivica slagiran,a to ni u snu ne bi rekao, jer ne bi spao na nivo da vrijedjam legenda fudbala, pa makar ustase i cetnici bili, a ne Ivicu, manite se corava posla, nego, kakve su nam sanse u subotu aBd?
Hoce opet igrati Comor?
Hvala dino jos jednom
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
KAO JE LIJEPO BITIInkognito je napisao/la:Samo 1-2 baklje. Da vam pošaljemo koju bakljuEvolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo npr. za ovo 1.500 KM, a mi zapalimo 1 do 2 baklje i poneku pedardu i ista nam kazna. Pa mislim...![]()
Sad ne valjaju ni kazne, možda da nam oduzmu par bodova to bi bilo poštenoČuj napravili bakljadu protiv Travnika, pun Jug
![]()
Pa **** mu miša, milja gore-dole. Nek plati klub
![]()
samire, nisi ti rekao da je Osim šagiran, kao uvredu naravno, to je rekao ovaj tupson @sekac

Sarajevo ljubavi moja!
Ne znam zasto ali ja sam siguran u bod, samo se nadam da bi mogli uzeti i trihilmo je napisao/la: Što se tiče ovog gostovanja u Zenici, ja nisam neki optimista, ali nadati se da možemo bar do boda jer ni Čelik nije nešto u ovom djelu sezone. Bez Sedina će biti teško ali vjerujem da će združenim snagama zatvoriti sve prilaze golu.
Pobjeda bi legla ko budali šamar ali teško, teško...
Žao mi je opet što zbog nekih "navijača" ne može se napraviti dobra atmosfera na Bilinom polju...

Vjeruj brate da bi mi ispunjenje sna bilo da i Olimpic prodje, pa samo zamisli 3 ekipe u Evropi, malo odemo na otoku, malo na Grbavicu, a onda hodranje na Kosevudino lj je napisao/la: Ma zivio stari i sve najbolje u nastavku,ovaj razvoj u kupu mislim na finaliste Sarajevu je fakticki osigurao Evropu,objektivno mislim da ce te biti treci u prvenstvu a i cetvrti ce ici i licno bi volio da to bude Olimpik kad vec rodjeni nisu prosli u finale kupa(steta).

Iz tvojih usta u Bozije usi, sto se kaze, Evropa nam je prioritet ove sezone

Oko za oko, zub za zub!
Pa nisam ni napisao da si ga ti zvao, samo sam ti replicirao na tu raspravu za koju kazes da je bila zdrava. Da se sekac nije umjesao mozda bi i bila zdrava.samir825 je napisao/la:Procitaj prvi post na ovoj stranici i vidjet ces o cemu pricam
NO PYRO NO PARTY
Ma i meni se javlja nešto iznutrasamir825 je napisao/la: Ne znam zasto ali ja sam siguran u bod, samo se nadam da bi mogli uzeti i triIskreno se nadam da se necu razocarati
![]()

Mislim da bi bio red da više jednom pobjedimo dole, nismo odavno..
Vidjet ces kad odigram dvicu na Sarajevo i uplatim cenera
Mogu to nasi momci, a na kraju krajeva nema Celik veliki interes u ovoj utakmici kao mi, ako zijanimo ode trece mjesto :/

Mogu to nasi momci, a na kraju krajeva nema Celik veliki interes u ovoj utakmici kao mi, ako zijanimo ode trece mjesto :/
Oko za oko, zub za zub!
Aaaa, gledaj dobrodošlice u Zenici za nas...