RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
e **** cuj sad vam bezvze golman, kad je za vas branio hvalili ste ga kao da je Buffon , dobro se sjecam uz to kao gdje ce on u Sarajevo ovo ono, a sad fol kanta od golmana 

- hercegovac236
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Vjerovanto da nije toliko kvalitetan igrač, ali ako je zaista razlog samo duga papirologija, ne ide mi u glavu zašto i dovoditi igrača iz inostranstva minut do dvanaest. Pa nije nam on prvi iz Srbije, pa da ne znamo koliko dugu uzme dok se ne srede papiri?1922VFC1981 je napisao/la:Bola sta vam je sta pusete na tog jovanovica frajer ko da je ronaldo kako pisete o njemu,ja prvi mu ne bi dao da potpise a da ne moze igrat 5 utakmica minimalno u ligi od 15 bolje sacekat ljeto i nac jos boljeg ne kontam vas majke mi,niko ga nije vidio kako igra nista jest zabio go za 15 minuta odradjenih ali ajde i corava koka zrno ubode majku mu..
da je bio korektan zahvalio bi se barem klubu na pruženoj podršci, ali ništa i? 

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 24 feb 2015, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Oštraković je pokazao kvalitet kada je branio kod nas. Imao je onu jednu ludu polusezonu kada je skidao sve i svašta. Dobrog ste golmana doveli. Nastranu što nas je izradio, i njegov odnos prema klubu, njegove kvalitete u okvirima ove lige su poprilične, i uradili ste pravu stvar dovođenjem istog.aS_Roma je napisao/la:e **** cuj sad vam bezvze golman, kad je za vas branio hvalili ste ga kao da je Buffon , dobro se sjecam uz to kao gdje ce on u Sarajevo ovo ono, a sad fol kanta od golmana
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
to jest kod vas dobar bio, u Olimpicu los ili prosjecan, al dobro vidjet cemo hoci li uopste kod nas biti prvi golman.zizu1991 je napisao/la:Oštraković je pokazao kvalitet kada je branio kod nas. Imao je onu jednu ludu polusezonu kada je skidao sve i svašta. Dobrog ste golmana doveli. Nastranu što nas je izradio, i njegov odnos prema klubu, njegove kvalitete u okvirima ove lige su poprilične, i uradili ste pravu stvar dovođenjem istog.aS_Roma je napisao/la:e **** cuj sad vam bezvze golman, kad je za vas branio hvalili ste ga kao da je Buffon , dobro se sjecam uz to kao gdje ce on u Sarajevo ovo ono, a sad fol kanta od golmana
a @AlemC85 jbg, ni prvi ni posljedni ne samo kod vas, nego i kod nas je takvih bilo i uvijek ce biti

Nisam ga pratio u Olimpicu, jer me nije interesovao nakon što je otišao od nas na način na koji je otišao. Ne znam kakva je situacija sad kod vas, znam da imate Bandovića, ali da niste mnogo zadovoljni sa njim. Sarajevo ima jedan jak projekt i ne vjerujem da će se zadovoljavati sitnicama. U svakom slučaju, za njegove golmanske kvalitete imam samo riječi hvale, naravno, vezano za period koji je proveo kod nas.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bandovic je kanta od golmana, volio da Oštrakovic bude prvi golman pa da vidimo jel cemu sad ili je propo poslje Veležazizu1991 je napisao/la:Nisam ga pratio u Olimpicu, jer me nije interesovao nakon što je otišao od nas na način na koji je otišao. Ne znam kakva je situacija sad kod vas, znam da imate Bandovića, ali da niste mnogo zadovoljni sa njim. Sarajevo ima jedan jak projekt i ne vjerujem da će se zadovoljavati sitnicama. U svakom slučaju, za njegove golmanske kvalitete imam samo riječi hvale, naravno, vezano za period koji je proveo kod nas.

RAja moja fina,sinoc se nacitah svasta od fb-a do ovog foruma i nemogu da vjerujem kolko polemike da nekazem pljuvanja izazvase dva anonimusa,ili preciznije jedan totalni a drugi polupoznati anonimus u nasim zivotima.
Zar je moguce da neko ko sebe naziva navijacem naseg Veleza onoliko socno i srcano pljuje po nasem klubu zato sto nije potpisan jedan igrac koji je nas dres nosio 15 minuta u svom zivotu i za kojeg nikad niko nebi saznao da nam ga neko nije doveo nakon sto su mu sve opcije prelaznog roka propale.Nevjerovatno je koliko je bolest zvana mahalisanjei i u narodu poznat sindrom krda zahvatio nas klub.Zlo na koje sam davno upzoravao svoju raju u Mostaru uzima svoj danak u punom kapacitetu.Jednostavno nekada kultni klub i u pricama opricani navijaci ,postali su talac malicioznih,tendecioznih i seljackih(mamu im yebem)manira i ljudskih otaraka koji nemaju svoje stavove,ali zato znaju odma nakon jednog poteza rukovodsva kluba,krenuti sa lavinom psovki i uvreda.Beskicmenjaci bez stavova ,najgora vrsta ljudi dodatno usloznjavaju i onako tesku situaciju a da ih pitas imaju li clansku ili kolko su ulaznica kupili za Velez odgovor bi ih razotkrio .Nemaju i ne interesuje ih ,ali njima bi neko trebao racune polagati.Kao zlocudna bolest usli su u nase tkivo i razaraju ga i nece prestati dok ga ne dokrajce.Ima li lijeka ovoj bolesti....ima i moramo ga naci,jedini moguci nacin je obracun.Otvoreno se obracunati sa destruktivcima i petokolonasima,il bos ili hadzija.Nadam se da ce navijaci na celu sa RA konacno prepoznati ovu anomaliju i beskompromisno se obracunati sa jadovima i zauvjek ih odstraniti iz nasih redova.Na taj nacin bi ujedno poslali poruku i potencijalnim zbirovima koji bi mozda u Velezu vidjeli priliku za licno popravljanje materijalnog stanja.Ovo dok ne shvatimo i dok ne eliminisemo nema nam napredtka,zivot dajem da je tako.
Sto se tice Ostrakovica i njegove izjave ne treba se loziti,to je postao obicaj svih sportista koji se na taj nacin dodvoravaju novim navijacima.Sutra da ode u Focu vjerovatno bi isto rekao,jbg lova je bitna
Jeste apsurdno da 4 dana pred pocetak prvenstva pisem na ovu temu ,ali jednostavno sam morao jos jednom ukazati na potrebu naseg jedinstva i budjenje iz dubokog sna da nam ne dao Bog ne bude kasno
Forza velez ljubavi moja
Zar je moguce da neko ko sebe naziva navijacem naseg Veleza onoliko socno i srcano pljuje po nasem klubu zato sto nije potpisan jedan igrac koji je nas dres nosio 15 minuta u svom zivotu i za kojeg nikad niko nebi saznao da nam ga neko nije doveo nakon sto su mu sve opcije prelaznog roka propale.Nevjerovatno je koliko je bolest zvana mahalisanjei i u narodu poznat sindrom krda zahvatio nas klub.Zlo na koje sam davno upzoravao svoju raju u Mostaru uzima svoj danak u punom kapacitetu.Jednostavno nekada kultni klub i u pricama opricani navijaci ,postali su talac malicioznih,tendecioznih i seljackih(mamu im yebem)manira i ljudskih otaraka koji nemaju svoje stavove,ali zato znaju odma nakon jednog poteza rukovodsva kluba,krenuti sa lavinom psovki i uvreda.Beskicmenjaci bez stavova ,najgora vrsta ljudi dodatno usloznjavaju i onako tesku situaciju a da ih pitas imaju li clansku ili kolko su ulaznica kupili za Velez odgovor bi ih razotkrio .Nemaju i ne interesuje ih ,ali njima bi neko trebao racune polagati.Kao zlocudna bolest usli su u nase tkivo i razaraju ga i nece prestati dok ga ne dokrajce.Ima li lijeka ovoj bolesti....ima i moramo ga naci,jedini moguci nacin je obracun.Otvoreno se obracunati sa destruktivcima i petokolonasima,il bos ili hadzija.Nadam se da ce navijaci na celu sa RA konacno prepoznati ovu anomaliju i beskompromisno se obracunati sa jadovima i zauvjek ih odstraniti iz nasih redova.Na taj nacin bi ujedno poslali poruku i potencijalnim zbirovima koji bi mozda u Velezu vidjeli priliku za licno popravljanje materijalnog stanja.Ovo dok ne shvatimo i dok ne eliminisemo nema nam napredtka,zivot dajem da je tako.
Sto se tice Ostrakovica i njegove izjave ne treba se loziti,to je postao obicaj svih sportista koji se na taj nacin dodvoravaju novim navijacima.Sutra da ode u Focu vjerovatno bi isto rekao,jbg lova je bitna
Jeste apsurdno da 4 dana pred pocetak prvenstva pisem na ovu temu ,ali jednostavno sam morao jos jednom ukazati na potrebu naseg jedinstva i budjenje iz dubokog sna da nam ne dao Bog ne bude kasno
Forza velez ljubavi moja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
@rodjenisa
vidim da si dosta ljut i razumijem da ima još negativnosti koje koče brži razvoj kluba. međutim treba gledati naprijed, i neposustati jer je očigledno da klub ima svoju strategiju po kojoj radi, a već se sada prave planovi za ljeto
nedavno sam naveo loše strane uprave, ali me nervira umjesto da su se odmah bacili na uređenje stadiona, umjesto što su kao budale se nadale povratku pod BB mogli smo dosad možda i završiti veći dio radova na stadionu. ovako zbog njihovog čekanja moramo uložiti skoro milion KM u stadion, i ništa u igrački kadar. sezona 2015/2016 će biti siguran sam zbog troškova stadiona sezona gdje ćemo se boriti da ostanemo u PL, ako dotad neko ne uleti sa nekim jakim sponzorom. tek 2016/2017 možemo očekivati pojačano ulaganje u igrače.
i još nešto nervira me kada neko kaže kako je Sarajevo dovelo Tana a mi ništa. e pa gospodo ONI imaju svoj stadion i pomoćne terene iako nisu u njihovom vlasništvu, pa je lako ulagati u klub koji ima nešto iza sebe, a šta mi imamo? dosad vrlo malo. jedino nas može izvući pomoćni teren kada se završi, jer ćemo tada biti zanimljivi potencijalnim sponzorima, barem se ja nadam.
vidim da si dosta ljut i razumijem da ima još negativnosti koje koče brži razvoj kluba. međutim treba gledati naprijed, i neposustati jer je očigledno da klub ima svoju strategiju po kojoj radi, a već se sada prave planovi za ljeto

nedavno sam naveo loše strane uprave, ali me nervira umjesto da su se odmah bacili na uređenje stadiona, umjesto što su kao budale se nadale povratku pod BB mogli smo dosad možda i završiti veći dio radova na stadionu. ovako zbog njihovog čekanja moramo uložiti skoro milion KM u stadion, i ništa u igrački kadar. sezona 2015/2016 će biti siguran sam zbog troškova stadiona sezona gdje ćemo se boriti da ostanemo u PL, ako dotad neko ne uleti sa nekim jakim sponzorom. tek 2016/2017 možemo očekivati pojačano ulaganje u igrače.
i još nešto nervira me kada neko kaže kako je Sarajevo dovelo Tana a mi ništa. e pa gospodo ONI imaju svoj stadion i pomoćne terene iako nisu u njihovom vlasništvu, pa je lako ulagati u klub koji ima nešto iza sebe, a šta mi imamo? dosad vrlo malo. jedino nas može izvući pomoćni teren kada se završi, jer ćemo tada biti zanimljivi potencijalnim sponzorima, barem se ja nadam.
Ma mene drug moj ne interesuje nijedan drugi klub.Svakom svoje ,mene zanima Velez,uz njega sam se rodio,odrastao evo abd i ostaricu s njim.Dozivio sa Velezom sve sto jedan sretni navijac moze doziviti,isto tako prezivio sa Velezom najtezi period u historiji,trenutno stanje je daleko od onoga sto zelimo,to je valjda jasno.I naravno da sam za kritike koje treba uputiti svima koji lose rade,ali znaci argumentovane i na pravu adresu a ne ko ko kakve zenturace blebetati i s.r.a.t.i.Yyebo im Sasa mozak maloumni,nidze veze ,niko nikad nije cuo za njega,doso kad mu je sve propalo i eto trebo bi ga ja podrzati. MRS U PM Sasa
I da ,to lajanje to sirenje negativne energije je apsolutno glavni razlog lose posjete evo dvije godine.Pa ko ono od sinoc procita a na vagi je da li doci ili ne na tekmu,nece nikad u zivotu otici na stadion.Ja neznam kako ljudi ne shvataju da na taj nacin samo odmazu.Ili mozda shvataju pa bas zbog toga i zugaju i skevcu na sve vezano za Velez.Mene sto se tice naka mi ga olabrnj....
I da ,to lajanje to sirenje negativne energije je apsolutno glavni razlog lose posjete evo dvije godine.Pa ko ono od sinoc procita a na vagi je da li doci ili ne na tekmu,nece nikad u zivotu otici na stadion.Ja neznam kako ljudi ne shvataju da na taj nacin samo odmazu.Ili mozda shvataju pa bas zbog toga i zugaju i skevcu na sve vezano za Velez.Mene sto se tice naka mi ga olabrnj....
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ono što su pisali je dno dna, toliko gluposti, nebuloza, da te dragi Bog sačuvarodjenisa je napisao/la:Ma mene drug moj ne interesuje nijedan drugi klub.Svakom svoje ,mene zanima Velez,uz njega sam se rodio,odrastao evo abd i ostaricu s njim.Dozivio sa Velezom sve sto jedan sretni navijac moze doziviti,isto tako prezivio sa Velezom najtezi period u historiji,trenutno stanje je daleko od onoga sto zelimo,to je valjda jasno.I naravno da sam za kritike koje treba uputiti svima koji lose rade,ali znaci argumentovane i na pravu adresu a ne ko ko kakve zenturace blebetati i s.r.a.t.i.Yyebo im Sasa mozak maloumni,nidze veze ,niko nikad nije cuo za njega,doso kad mu je sve propalo i eto trebo bi ga ja podrzati. MRS U PM Sasa

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
@rodjenisa ako govoris za one nebuloze sinoc sto su se pisale u grupi RZR neka te ne cudi brato. Ima toliko pacenika da mi dođe da im yebem svima majku u picku. Svaka cast Deni i jos par onih momaka koji su su napravili grupu da pomazu Rođenim i evo vec dugo to dobro rade. Njima kapa a ovo ostalo nemoj da te nervira buraz. PTSP žestoki . Bas maloprije uprati tamo nabili Brotnjo 5:0
From father to son
Buraz ,zivot dajem da je kljuc povratka RAje na tribine transparentnost i forsiranje pozitivnih desavanja oko kluba uz kritiku ali jasno adresiranu sa jasnim argumentima.Traziti maximum od svakog pojedinca,a kod nas bolan kad Dino fuli zicer ljudi psuju Tani,Mrkvi,Avdi itd itd.Neodrzivo je to buraz,neljudski je to .Ne zelim reci da nemaju gresaka ali zna se nacin kako traziti odgovornost,a netreba prodavati muda pod bubrege i lafo zaliti za nekim anonimusom u nasim zivotima,a u stvari praviti losu atmosferu 4 dana pred pocetak prvenstva.To ja kao navijac nikad necu podrzatiCernica je napisao/la:@rodjenisa ako govoris za one nebuloze sinoc sto su se pisale u grupi RZR neka te ne cudi brato. Ima toliko pacenika da mi dođe da im yebem svima majku u picku. Svaka cast Deni i jos par onih momaka koji su su napravili grupu da pomazu Rođenim i evo vec dugo to dobro rade. Njima kapa a ovo ostalo nemoj da te nervira buraz. PTSP žestoki . Bas maloprije uprati tamo nabili Brotnjo 5:0
Jedva cekam tu yebenu subotu
BACITE ME LAVOVIMA SAMO DA ROĐENI DOBIJU
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA

FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA

From father to son
Po najavama iz današnje štampe za Zvornik neće biti spremni: Haurdić (dva crvena kartona, vraća se protiv Sarajeva), M. Ćemalović (povreda, vraća se tek krajem marta), te Škahić (lakša povreda). Umjesto njega na mjesto stopera će mali Mahinić. Ako je tačno što sam pročitao da je Mahinić sazreo u dobrog igrača nakon posudbe, onda smo dobili pojačanje u zadnjoj liniji.
Protiv Drine u subotu bi trebali istrčati ovi igrači: Dragojević - Maletić, Mahinić, Zolj, Pejić, Zvonić, Nikolić, Blagojević, Hebibović, Reljić i Hajdarović.

Protiv Drine u subotu bi trebali istrčati ovi igrači: Dragojević - Maletić, Mahinić, Zolj, Pejić, Zvonić, Nikolić, Blagojević, Hebibović, Reljić i Hajdarović.
- pravnik1981
- Kontakt:
Moze to i bolje...recimo ovako: Drago na golu...bekovi Maleta i Barisic...stoperi Mahinic i Zolj...vezni Blagoje i Nikolic...Krila Hajdarevic i Hebibovic...ofanzivni vezni Jankovic i Reljic na vrhuAlemC85 je napisao/la:Po najavama iz današnje štampe za Zvornik neće biti spremni: Haurdić (dva crvena kartona, vraća se protiv Sarajeva), M. Ćemalović (povreda, vraća se tek krajem marta), te Škahić (lakša povreda). Umjesto njega na mjesto stopera će mali Mahinić. Ako je tačno što sam pročitao da je Mahinić sazreo u dobrog igrača nakon posudbe, onda smo dobili pojačanje u zadnjoj liniji.![]()

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Ma nije problem toliki sto ovaj Sasa nije potpiso,nego kroz njegov slucaj se vidi nekoliko losih stvari koje je uprava nacinila.Prvo, zasto se ikako dovodio igrac na probu ako se zna da mu se papiri ne mogu srediti odmah za pocetak prvenstva.Drugo, klub je otpustio kakvog -takvog centarfora Popovica a nije to nadomjestio drugim(reljic nije pravi centarfor nego nesto izmedju veznog i polu spica).Trece, ovim zavlacenjem Sase i na kraju nepotpisivanjem sa istim kvari se rejting kluba u okruzenju(kad drugi igrac cuje za ovo kako se radi niko nece ni pomisljati da dodje kod nas).I cetvrto,mislim da je foluska ovo da za papire treba mjesec dana da se srede,pogotovo ako je slobodan igrac,ali eto1922VFC1981 je napisao/la:Bola sta vam je sta pusete na tog jovanovica frajer ko da je ronaldo kako pisete o njemu,ja prvi mu ne bi dao da potpise a da ne moze igrat 5 utakmica minimalno u ligi od 15 bolje sacekat ljeto i nac jos boljeg ne kontam vas majke mi,niko ga nije vidio kako igra nista jest zabio go za 15 minuta odradjenih ali ajde i corava koka zrno ubode majku mu..

Sto se tice utakmice u Zvorniku bio sam ranije dobro optimistican,ali evo sada kada vidim da nema Haurdica i Skahica na ovoj utakmici ,a isto tako i igranjem Mahinica i Pejica u odbrani nisam bas toliko siguran da ce mo izvuci povoljan rezultat ,ali eto za nadati je se nekom povoljnom rezultatu

FORZAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Brato, a da mi tebe lijepo sa Starog bacimo, ko ce bolan lavove sad naciCernica je napisao/la:Jedva cekam tu yebenu subotu
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Zasto nema izvjestaja od jucerasnje tekme na zvanicnoj stranici? Zasto uopste nisu iznjeli informaciju da ce se igrati? Kakav je ovo odnos prema navijacima? Ako se utakmica igrala iza zatvorenih vrata uredu ali sumnjam da ce Drina doci u Citluk da "snimi" Veleza. Sudeci po gol strijelcima (Reljic, Blagojevic, Zolj, Hajdarovic i Tolic) igrao je prvi tim.
Prkosni i Ponosni od 1922
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
Ima li neko novih slika sa stadiona je li se ista radilo ovih dana
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.