Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Izvini zar je Arsenal trazio Riberya? Mi ovde rpicamo sta bi bilo kad bi birao, mislim sve je moguce ali ne vidim nista cudno ako jedan igrac pogotovo iz Francuske lige izabere Arsenal ispred Bayerna.
Mandzukicu se posrecilo i poklopile su se neke stvari, on je dosao tamo da se bori da bude drugi napadac sa Pizarom povreda je izbacila Gomeza i on se izborio pored Pizara a na ruku mu ide odlicna forma i igra Bayerna ove sezone.
Mandzukicu se posrecilo i poklopile su se neke stvari, on je dosao tamo da se bori da bude drugi napadac sa Pizarom povreda je izbacila Gomeza i on se izborio pored Pizara a na ruku mu ide odlicna forma i igra Bayerna ove sezone.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Greivis je napisao/la:Joj pacijenta.van gall je napisao/la: Tebe sam morao citirati,ti si stvarno da ne kazem lud ako mislis da ce se neki igrac prije okrenuti Arsenalu a ne Bayernu bez obzira sto je EPL jaca liga ako ga Bayern zeli zaista i po svaku cijenu![]()
Bayern koga god ne dovede nije ga bas ni zelio dovesti. I sa Vidalom je tako bilo, jelde?![]()
Svaki igrac ce prije u Arsenal, bar dok je ovaj u LP.
@Monologni
To poredjenje Fondrea i Moldersa ti je glupo. Ovaj je starter i glavni napadac ekipe, a ovaj joker. Ja ti logike.![]()
A eto nabroj mi bolje napadace od Moldersa tamo? I nemoj mi Reusa ili Schurlea u tu kategoriju stavljati.
Pa ti si fakat smjesan,Arsenall ni po cemu ne moze dovesti igraca prije Bayerna da se radi iz ne znam koje lige
Bayern moze dovesti SKORO svakog igraca iz Arsenala trenutno a Arsenal tesko da moze i ove Bayernove sa klupe,to je cista realnost ali nema potrebe za raspravom vec sam rekao
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Hajde mi "pametni" reci jednog glavnog igraca Arsenala kojeg je Bayern IKADA doveo?van gall je napisao/la:
Pa ti si fakat smjesan,Arsenall ni po cemu ne moze dovesti igraca prije Bayerna da se radi iz ne znam koje lige
Bayern moze dovesti SKORO svakog igraca iz Arsenala trenutno a Arsenal tesko da moze i ove Bayernove sa klupe,to je cista realnost ali nema potrebe za raspravom vec sam rekao
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma ne bojim se ja za vas vi ste se preplatili na peticu!belefront je napisao/la:Duso,dabogda vi dobijete i Villu, a pogotovo nasGunner4 je napisao/la:Jenkonson tata!!!Monreal je jako dobar, lagano se uklapa. Mada mislim da se ovo moralo vec rjesiti. Nema kontrole na srdini nego je kao na kosarci sada lijevo pa desno! Diaby po meni prvo ime susreta do sada!!!
Ne bih volio da ih sada napunimo bas do vrha, mora nesto ostati i za kokosi!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja cijelo vrijeme i govorim samo da je trenutno Mandzo dobar a Giroud los a vi se odma ufatili kao da sam rekao da je cijela ekipa Arsenala smjesnaBigBigBang je napisao/la:Izvini zar je Arsenal trazio Riberya? Mi ovde rpicamo sta bi bilo kad bi birao, mislim sve je moguce ali ne vidim nista cudno ako jedan igrac pogotovo iz Francuske lige izabere Arsenal ispred Bayerna.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
-
BigBigBang
- Kontakt:
Naravno da moze, jaca liga a tim igra u LP stalno dakle ima sve sto i Bayern. Mislim da su plate otprilike tu negdje mada se Bayern ovih zadnjih godina ko isprsio a cicije su oni ko i Wenger nego ih Borussija stisla pa nisu imali kud. U Bayern i ne dolaze neki glamurozni igraci a niti su poznati po tome sto su kupovali igrace od ostalih velikih klubova iz jacih liga.
Normalno da je los kad more iz camca ne moze da pogodi, ja samo kazem da ovaj Mandzukic u Arsenalu ne bi imao ni ovih 14 golova i 10 asistencija ko Giroud
Normalno da je los kad more iz camca ne moze da pogodi, ja samo kazem da ovaj Mandzukic u Arsenalu ne bi imao ni ovih 14 golova i 10 asistencija ko Giroud
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Rockefeller
- Kontakt:
@Makiaveli istina je. Santiju se svaku tekmu pjeva. A i on kako vrijeme odmice sve bolji. 
@Ostali ne zanima me kako je bilo. Ponosim se cinjenicom da je Girouda htio BM, Chelsea i Arsenal. To je znak o kakvom igracu se radi.
Ko hoce sa mnom. 20KM uplati nekom za lijecenje onaj ko izgubi opkladu. Ja kazem da ce Olivier biti naredne sezone u top 3 strijelca lige. Bujrum...
@Ostali ne zanima me kako je bilo. Ponosim se cinjenicom da je Girouda htio BM, Chelsea i Arsenal. To je znak o kakvom igracu se radi.
Ko hoce sa mnom. 20KM uplati nekom za lijecenje onaj ko izgubi opkladu. Ja kazem da ce Olivier biti naredne sezone u top 3 strijelca lige. Bujrum...
- Centre forward
- Kontakt:
Zato sto ni u ekipi FC Bayern II nemaju mjesta.Greivis je napisao/la:Hajde mi "pametni" reci jednog glavnog igraca Arsenala kojeg je Bayern IKADA doveo?van gall je napisao/la:
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa u istoj je ravni k'o tvoje lupetanje da je Moelders jedan od najboljih napadača Bundeslige.Greivis je napisao/la:
@Monologni
To poredjenje Fondrea i Moldersa ti je glupo. Ovaj je starter i glavni napadac ekipe, a ovaj joker. Ja ti logike.![]()
A eto nabroj mi bolje napadace od Moldersa tamo? I nemoj mi Reusa ili Schurlea u tu kategoriju stavljati.
Evo ti, mada znam da trollaš, al' s obzirom da još neću vani, mogu izdvojiti par minutica:
Mandžukić, Gomez, Pizzaro, Lewandowski, Diouf, Kiessling, Huntelaar, Ibišević, Szalai, De Jong, Olić, Rudnevs, Meier, Petersen, Son, Dost, Hanke...
Eh, dodajmo sad one koje si mi ti zabranio da upotrebljavam (Reusa, Schurlea i njima slične igrače poput Mullera), onda dođemo do toga da Moelders nije ni u top 20.
Što se mene tiče, završio sam s ovom temom kao i sa svakom narednom diskusijom s tobom. Jbg, uvidjeh da si ti ipak jedan od onih koji sigurno neće promijeniti mišljenje i priznati grešku, tako da...
Pozdrav.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najgluplji komentar ikada. A drug ti se ne javlja jer se obrukao.Centre forward je napisao/la: Zato sto ni u ekipi FC Bayern II nemaju mjesta.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako bi nam lego onaj Corchia novi,Bacary Sagna
ti si čudo od djetetaCentre forward je napisao/la:Mozda se ne javlja jer je na infuziji od tvojih gluposti. Kad je @monolog, strah i trepet ovog foruma mor'o na cist zrak zbog tebe, pitam se, i brinem za njegovo zdravlje. Ogranicen si k'o balkon omanje garsonjere, al nisi ti kriv. I majka priroda nekad nekog zakine.
Vođa zna.
- Centre forward
- Kontakt:
Nedimko, miran budi. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
ne znam koji bi igrac prije odabrao arsenal nego bayern. jedini razuman razlog je da, blago rečeno, mrzi bayern.
aa što mi se popeše ovi iz bayerna na neku stvar, ko da su čitav svijet osvojili. Da ih hoćete nalupati u revanšu,pravo bi mi merak bio,al to je teško ostvarivo mada ne i nemoguće 
Ja te volim, volim Željo..
- Rockefeller
- Kontakt:
Najbolje bi sjeo sutra jedan iksić izmedju naših i Unitedovih komšija.

Po bod objema ekipama gore. I onda idemo se upustiti u borbu za drugo mjesto. 7 bodova nije nipošto puno. Nije ni više od toga, al' eto...
A i bolje ako je više ekipa uključeno u borbu za pozicije koje vode u LP. To znači da moramo jednog od trojce ostaviti iza sebe. No, meni to nije ćejf, ja hoću drugo mjesto.
Edit.
Tottenham upravo ulazi u niz utakmica gdje očekujem da će izgubiti dosta bodova.

Po bod objema ekipama gore. I onda idemo se upustiti u borbu za drugo mjesto. 7 bodova nije nipošto puno. Nije ni više od toga, al' eto...
A i bolje ako je više ekipa uključeno u borbu za pozicije koje vode u LP. To znači da moramo jednog od trojce ostaviti iza sebe. No, meni to nije ćejf, ja hoću drugo mjesto.
Edit.
Tottenham upravo ulazi u niz utakmica gdje očekujem da će izgubiti dosta bodova.

@ Arnel,mislim da bi već u ponedjeljak WH mogao uzeti koji bod kokoškama,i da ih mi onda u nedjelju naguzimo i prestignemo,to bi definitivno bila najslađa pobjeda u sezoni..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Nema baš ni Arsenal lagan raspored ali utakmica protiv Tottenhama će biti prekretnica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cazorla prvi igrac od Henrya koji je dao 10 golova u debitanskoj sezoni, a Giroud i Podolski ce vjerovatno biti 2. i 3. Ali naravno oni ne valjaju. Kloc Mandzukic bolji, samo zaboravljaju ljudi da je on dosao iz iste lige, a ovaj iz tri puta slabije.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Evo ono što sam govorio, mali je od Boga poslan u Arsenal s namjerom 
open image in new tab

open image in new tab

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.