sekac je napisao/la:Ja imam protiv svakog i da je moj mrtvi babo ako je nešto na štetu kluba urađeno a koliko cijenim Osima zna dragi Bog a vama ne treba o tom pisati jer fakat ako ne vidite šta se radi ulazit ćemo samo u sukobe a to mi nije namjera pogotovo sa dino lj. i još neki i zato nema pisanja ne razumijemo se mi smo stoka svi ostali su fini. :oops:Aco kako bi ja tebi bananu volio spucati ali nemogu ti si admin ali makar sam rekao pa mi sad **** mater ako hočeš
Predsjednik GOŠK-a suspendiran na pet mjeseci, Širokom kazna od 1000 KM
Odlukom Disciplinskog povjerenstva NS-a BiH, Pero Pavlović, predsjednik GOŠK-a, suspendiran je na pet mjeseci obavljanja dužnosti u bh. nogometu.
"Razlog kažnjavanja Pavlovića je taj što je pljunuo suca Midhata Arnautovića poslije utakmice 16. kola između GOŠK-a i Slavije koja je završena rezultatom 1:2", rekao je za ****.ba, predsjednik Disciplinskog povjerenstva Goran Kosorić.
Inače, Pavlović je sam priznao počinjeni 'grijeh', kazavši kako je bio isprovociran zbog lošeg suđenja.
Disciplinsko povjerenstvo na današnjoj sjednici je kaznilo Željezničar s 3.000 KM zbog bakljade navijača u utakmicama sa Širokom Brijegom (1.000) i Borcem (2.000).
"Osim Želje zbog bakljade navijača kaznili smo i Široki Brijeg i Borac s po 1.000 KM. Bakljade ćemo iskorijeniti s bh. terena i to će biti ugrađeno u pravilnik Disciplinskog povjerenstva Saveza iz razloga jer to traži UEFA", tvrdi Kosorić.
Zbog vrijeđanja službenih osoba na utakmici Sloboda - Sarajevo s 1.500 KM kažnjen je trener Tuzlaka Darko Vojvodić, a s 1.200 KM Mirsad Dedić, trener vratara Tuzlaka.
_________________________________________________________________________________________________
Ova glupa priča, da se Željo ne kažnjava, ne pije vode. Kakav mozak mora biti neko pa paranoično umišljati gluposti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".