FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

avlami97
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la avlami97 » 05 apr 2012, 19:10

samir825 je napisao/la:Ma sigurno da nije bilo razloga, ali nema veze, nece ni oni zauvjek, uz svo duzno postovanje Ivici, ali s ovim su pretjerali, razumijem ja da se mora puniti budzet savez, ali sto se ne puni malo bubanjem kazni Zelji :(
Nemam nista protiv komsija s Grbavice, ali stvarno nije uredu, u ovim trenucima kad nam je svaki fening vazan :cry:
Kažnjen je i Željo, kao i još 10-ak klubova i to svi apsolutno opravdano. Svaki put kada neko baci petardu, ili nešto jače, upali baklju će dobiti zasluženu kaznu. Sva ta sranja od pirotehnike se moraju iskorijeniti i već se duže vrijeme to sve kažnjava i prazni i onako prazna kasa klubova.

Što se prije opamete navijači svih klubova u BiH prije će se izvući iz krize njihovi klubovi.

Nije samo Sarajevo kažnjeno. :)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 apr 2012, 19:14

što im
sakriva poruke evo ja ču vam reči kažnjen je i Željo ali 1500 a mi 3000 a vje4rujte da je bilo više razloga da se Željo kazni već sam nabrojao a vi recite razloge te loše organizacije zašto je Sarajevo kažnjeno pa i Željo protiv Travnika prije vas je trebalo kaznitio za Široki i Borac i Aco ti si veliki znalac nogometa ali kad treba da provociraš već sam ti jednom rekao ti si admin i smiješno je to što radiš moje je pravo da nekog nazovem kako ja hoču a i ako sam pogriješio stojim iza toga i možda mi je žao a ti znalac bujrum na teren pa da se malo preispitamo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 05 apr 2012, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 apr 2012, 19:14

U zadnja cetiri kola Zeljeznicar kaznjen sa 1.500 KM, a Sarajevo sa 3.000 KM, pa sta smo mi? Stoka?
Ne znamo se ponasati na tribinama?
Nemam nista protiv Osima, zahvalan sam mu za sve, do kraja zivota cu mu biti zahvalan, i uopste ne smatram da je samo Osim tu, ali ipak mislim da je njegova zadnja. Sto smo mi krivi sto par balavaca baci patardu, zbog toga nam treba iz dzepa izbiti 1.500 KM?
Lavovski se borimo za svaki dinar, a Zeljo pokupio pare od Dzeke, Sehica itd. pa sta vama znaci 1.500 KM, nadam se da me shvatate, nista nemam ni protiv Osima, ni protiv vas, volim vas kao bracu, jer pola familije su mi Manijaci, ali mi je krivo da nam za ove gluposti uzimaju pare!
Oko za oko, zub za zub!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 apr 2012, 19:18

kralj_je_mrtav je napisao/la:
sekac je napisao/la:što im
sakriva poruke evo ja ču vam reči kažnjen je i Željo ali 1500 a mi 3000 a vje4rujte da je bilo više razloga da se Željo kazni već sam nabrojao a vi recite razloge te loše organizacije zašto je Sarajevo kažnjeno pa i željo protiv Travnika prije vas je trebalo kaznitio za Široki i Borac
Svi su protiv vas :lol:
jadan ti je post
Sarajevo ljubavi moja!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 apr 2012, 19:19

samir825 je napisao/la:U zadnja cetiri kola Zeljeznicar kaznjen sa 1.500 KM, a Sarajevo sa 3.000 KM, pa sta smo mi? Stoka?
Nemam nista protiv Osima, zahvalan sam mu za sve, do kraja zivota cu mu biti zahvalan, i uopste ne smatram da je samo Osim tu, ali ipak mislim da je njegova zadnja. Sto smo mi krivi sto par balavaca baci patardu, zbog toga nam treba iz dzepa izbiti 1.500 KM?
Lavovski se borimo za svaki dinar, a Zeljo pokupio pare od Dzeke, Sehica itd. pa sta vama znaci 1.500 KM, nadam se da me shvatate, nista nemam ni protiv Osima, ni protiv vas, volim vas kao bracu, jer pola familije su mi Manijaci, ali mi je krivo da nam za ove gluposti uzimaju pare!
Kakvih 1500,pa daj ljudi znate li vi koristiti internet ,pa potrazi kolike su kazne bile za siroki i borac ova od 1500 je samo za travnik.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 05 apr 2012, 19:21

damirfile je napisao/la:
samir825 je napisao/la:U zadnja cetiri kola Zeljeznicar kaznjen sa 1.500 KM, a Sarajevo sa 3.000 KM, pa sta smo mi? Stoka?
Kakvih 1500,pa daj ljudi znate li vi koristiti internet ,pa potrazi kolike su kazne bile za siroki i borac ova od 1500 je samo za travnik.
Daj link.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 apr 2012, 19:22

U Zadnja cetiri kola, pricamo o ligi, ne o kupu!
Ako mozes to dvoje razlikovati!
Za Borac nigdje nisam procitao da ste kaznjeni, ako jeste, do mene je, samo za Travnik!
Oko za oko, zub za zub!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 apr 2012, 19:23

Baklje se ovim kaznama neće sigurno izbaciti,i mislim da nema svrhe kažnjavat klubove,posebno za ove manje klubove Rudar,Slavija itd koji nemaju para.Sarajevo je kažnjeno sa 3.000 KM u dvije utakmice,a Željo sa 1.500 u jednoj utakmici.1.500 KM je vjerovatno po tom dijelu zakona najveća kazna za pirotehniku.E sad ne znam zašto Željo nije kažnjen(a možda jeste prije)za utakmicu protiv Širokog...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 apr 2012, 19:23

@samir825

Prijatelju korektan si navijac i tebi i tvom klubu zelim stvarno zelim sve najbolje ali Zeljo je kaznjen ukupno sa 4.500,00 hiljade km za utakmice protiv Sirokog,Borca i Travnika a ne samo sa 1.500,00,znam da je teska finansijska situacija u svim klubovima(i mi nismo tako bogati da bi se mogli rasipati parama) ali kazne ce stizati sve dok se pirotehnika bude koristila.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 apr 2012, 19:23

"Disciplinci" iskažnjavali klubove zbog propusta u organizaciji
Disciplinska Komisija N/FSBiH je na današnjoj sjednici izrekla još kazni za klubove

Sa današnje sjednice DK
Piše: **** 05.04.2012 u 17:02 sati.

Disciplinska Komisija N/FSBiH je na današnjoj sjednici izrekla još kazni za klubove. Osim što su kaznili Borac sa 10.000 KM i šest susreta bez prisustva gledalaca, donešene su i sljedeće odluke.

16.kolo
Novčane kazne od po 300 KM izrečenu su Husniji Arapoviću, Peri Pavloviću i Darku Vojvodiću (Sloboda) zbog izjava u medijima i komentarisanja suđenja.

17.kolo
Zbog propusta u organizaciji susreta Zrinjski – Čelik, Mostarci su kaženjeni sa 3.000 KM. Zbog propusta u organizaciji susreta Rudar – Željezničar, Prijedorčani su kažnjeni sa 2.000 KM. Zbog proopusta u organizaciji meča Sarajevo – GOŠK, Sarajevo je kažnjeno sa 1.500 KM.

18.kolo
Zbog propusta u organizaciji susreta Sloboda – Leotar, Tuzlaci su kažnjeni sa 1.000 KM. Borac je kažnjen sa 2.000 KM zbog propusta na utakmici Borac – Široki Brijeg. Željezničar se kažnjava sa 1.500 KM zbog propusta na meču sa Travnikom.

19.kolo
Zrinjski se kažnjava sa 1.000 KM zbog propusta na utakmici sa Željezničarom. Sarajevo također sa 1.500 KM zbog meča protiv Slavije.
Velež se kažnjava sa 2.500 KM zbog propsuta u oraganizaciji revanš susreta polufinalna Kupa protiv Širokog Brijega.
__________________________________________________________________________________________________
Željo je kažnjen i za susrete protiv Širokog u prvenstvu i Borca u KUPU. Znači, da je Željo kažnjen svaku utakmicu koja se igrala na Grbavici, jer nije dobro organizirao susret - propusti u organizaciji - (petarde i baklje). U ovoj polusezoni je Željo već kažnjen sa, čini mi se, oko 5-6000 KM.

Je li sada ovom @Sekcu lakše. Iako je njemu teško pomoći da promišlja racionalno, a govori argumentovano.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 apr 2012, 19:24

Ja imam protiv svakog i da je moj mrtvi babo ako je nešto na štetu kluba urađeno a koliko cijenim Osima zna dragi Bog a vama ne treba o tom pisati jer fakat ako ne vidite šta se radi ulazit ćemo samo u sukobe a to mi nije namjera pogotovo sa dino lj. i još neki i zato nema pisanja ne razumijemo se mi smo stoka svi ostali su fini. :oops:Aco kako bi ja tebi bananu volio spucati ali nemogu ti si admin ali makar sam rekao pa mi sad **** mater ako hočeš
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 05 apr 2012, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 apr 2012, 19:27

Oprostite onda je do mene, stvarno nisam znao za tu informaciju da je i Zeljeznicar kaznjen za svaku domacu utakmicu, jer na portalu se samo navodi jedna kazna. Ali ovo meni sve izgleda kao da je cilj komiteta da otjera i ovo malo navijaca sa stadiona, jer zasto bi mi dosli na stadion, ako vec samim tim pravimo klubu stetu. Ne moguce je da neko ne baci petardu ili zapali baklju.

Dino_lj i vama naravno sve nabolje, rekao sam vam to vec :)
Oko za oko, zub za zub!

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 05 apr 2012, 19:28

sekac je napisao/la:Ja imam protiv svakog i da je moj mrtvi babo a ne Osim ako je nešto na štetu kluba urađeno a koliko cijenim Osima zna dragi Bog a vama ne treba o tom pisati jer fakat ako ne vidite šta se radi ulazit ćemo samo u sukobe a to mi nije namjera pogotovo sa dino lj. i još neki i zato nema pisanja ne razumijemo se mi smo stoka svi ostali su fini. :oops:
ma nemoj se ti sekirat ko je ivica da ga cijenis nije ti ga mati rodila da je volio bosnu vratio bi se ranije da pomogne nego doso sad kad je bolestan kad ga niko nece doso da se zajebaje po bosni

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 05 apr 2012, 19:28

avlami97 je napisao/la:"Disciplinci" iskažnjavali klubove zbog propusta u organizaciji
Disciplinska Komisija N/FSBiH je na današnjoj sjednici izrekla još kazni za klubove

Sa današnje sjednice DK
Piše: **** 05.04.2012 u 17:02 sati.

Disciplinska Komisija N/FSBiH je na današnjoj sjednici izrekla još kazni za klubove. Osim što su kaznili Borac sa 10.000 KM i šest susreta bez prisustva gledalaca, donešene su i sljedeće odluke.

16.kolo
Novčane kazne od po 300 KM izrečenu su Husniji Arapoviću, Peri Pavloviću i Darku Vojvodiću (Sloboda) zbog izjava u medijima i komentarisanja suđenja.

17.kolo
Zbog propusta u organizaciji susreta Zrinjski – Čelik, Mostarci su kaženjeni sa 3.000 KM. Zbog propusta u organizaciji susreta Rudar – Željezničar, Prijedorčani su kažnjeni sa 2.000 KM. Zbog proopusta u organizaciji meča Sarajevo – GOŠK, Sarajevo je kažnjeno sa 1.500 KM.

18.kolo
Zbog propusta u organizaciji susreta Sloboda – Leotar, Tuzlaci su kažnjeni sa 1.000 KM. Borac je kažnjen sa 2.000 KM zbog propusta na utakmici Borac – Široki Brijeg. Željezničar se kažnjava sa 1.500 KM zbog propusta na meču sa Travnikom.

19.kolo
Zrinjski se kažnjava sa 1.000 KM zbog propusta na utakmici sa Željezničarom. Sarajevo također sa 1.500 KM zbog meča protiv Slavije.
Velež se kažnjava sa 2.500 KM zbog propsuta u oraganizaciji revanš susreta polufinalna Kupa protiv Širokog Brijega.
__________________________________________________________________________________________________
Željo je kažnjen i za susrete protiv Širokog u prvenstvu i Borca u KUPU. Znači, da je Željo kažnjen svaku utakmicu koja se igrala na Grbavici, jer nije dobro organizirao susret - propusti u organizaciji - (petarde i baklje). U ovoj polusezoni je Željo već kažnjen sa, čini mi se, oko 5-6000 KM.

Je li sada ovom @Sekcu lakše. Iako je njemu teško pomoći da promišlja racionalno, a govori argumentovano.
Daj mi link koji ovo potvrdjuje,nemoj mi nekog svog misljenja nije mi zanimljivo.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 05 apr 2012, 19:31

sekac je napisao/la: a koliko cijenim Osima zna dragi Bog a vama ne treba o tom pisati
sekac je napisao/la:..... ali smiješno je ovo šta šlagirani i ekipa rade........
Kome ti prodaješ muda za bubrege ?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 apr 2012, 19:33

Inkognito je napisao/la:
sekac je napisao/la: a koliko cijenim Osima zna dragi Bog a vama ne treba o tom pisati
sekac je napisao/la:..... ali smiješno je ovo šta šlagirani i ekipa rade........
ne prodajem stojim iza svojih riječi rekao ne porekao ali to je više žargonski da bi tvoj pileći mozak skontao i nemoj me nazivati četnikom jesi li čuo ja sam čitav rat bio borac armije BH ali da ne gnjavim o tom ovo je sportski forum.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 05 apr 2012, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 apr 2012, 19:34

sekac je napisao/la:Ja imam protiv svakog i da je moj mrtvi babo ako je nešto na štetu kluba urađeno a koliko cijenim Osima zna dragi Bog a vama ne treba o tom pisati jer fakat ako ne vidite šta se radi ulazit ćemo samo u sukobe a to mi nije namjera pogotovo sa dino lj. i još neki i zato nema pisanja ne razumijemo se mi smo stoka svi ostali su fini. :oops:Aco kako bi ja tebi bananu volio spucati ali nemogu ti si admin ali makar sam rekao pa mi sad **** mater ako hočeš
Predsjednik GOŠK-a suspendiran na pet mjeseci, Širokom kazna od 1000 KM
Odlukom Disciplinskog povjerenstva NS-a BiH, Pero Pavlović, predsjednik GOŠK-a, suspendiran je na pet mjeseci obavljanja dužnosti u bh. nogometu.

"Razlog kažnjavanja Pavlovića je taj što je pljunuo suca Midhata Arnautovića poslije utakmice 16. kola između GOŠK-a i Slavije koja je završena rezultatom 1:2", rekao je za ****.ba, predsjednik Disciplinskog povjerenstva Goran Kosorić.

Inače, Pavlović je sam priznao počinjeni 'grijeh', kazavši kako je bio isprovociran zbog lošeg suđenja.

Disciplinsko povjerenstvo na današnjoj sjednici je kaznilo Željezničar s 3.000 KM zbog bakljade navijača u utakmicama sa Širokom Brijegom (1.000) i Borcem (2.000).

"Osim Želje zbog bakljade navijača kaznili smo i Široki Brijeg i Borac s po 1.000 KM. Bakljade ćemo iskorijeniti s bh. terena i to će biti ugrađeno u pravilnik Disciplinskog povjerenstva Saveza iz razloga jer to traži UEFA", tvrdi Kosorić.

Zbog vrijeđanja službenih osoba na utakmici Sloboda - Sarajevo s 1.500 KM kažnjen je trener Tuzlaka Darko Vojvodić, a s 1.200 KM Mirsad Dedić, trener vratara Tuzlaka.

_________________________________________________________________________________________________
Ova glupa priča, da se Željo ne kažnjava, ne pije vode. Kakav mozak mora biti neko pa paranoično umišljati gluposti.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 apr 2012, 19:37

sekac je napisao/la:
Inkognito je napisao/la:
ne prodajem stojim iza svojih riječi rekao ne porekao ali to je više žargonski da bi tvoj pileći mozak skontao i nemoj me nazivati četnikom jesi li čuo ja sam čitav rat bio borac armije BH ali da ne gnjavim o tom ovo je sportski forum.
Nemoj Allaha ti više tih žargonskih fora. Nepristojno je.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 apr 2012, 19:39

Hajd ljudi molim vas nemojte se svadjati, izvinite sto sam i pokrenuo ovu raspravu, neka nas kaznjavaju, kad bankrotiraju svi klubovi, onda ce biti, pa kako?
Zao mi je sto su zelju ikako kaznili, vama trebaju pare, neka vam, vi cete u Evropu, kupite kakvih igraca, bolje nego da se brukamo sa 5-6 golova u mrezi.
Sarajevo ce se snaci, prezivjelo je i mnogo gore stvari prezivjet ce i ovo, molim sada sve navijace, da ne nose baklje i petarde, da dolaze u sto vecem broju na utakmice i da plate clanarinu, ponekad svratite sta kupite i u Fan Shopu i tako cemo pokazati da nam ni savez ni niko ne moze nista, a ne da se ovdje zalimo, pa da nas nazivaju njanjama, da se samo zalimo.
Ja sam poceo raspravu i molim da se rasprava i zavrsi. Nemojte govoriti jedni drugima da su cetnici, bar se mi moramo drzati zajedno da spasimo jos ovo malo fubala i drzave sto nam je ostalo!
Oko za oko, zub za zub!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 apr 2012, 19:41

A pitari sta je sad, sto ste posrali to ste i pojeli.
A vi i dalje nastavite gospodina Osima vrijedjati.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, boki86, NazorUso i 50 gostiju.