Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Invincibles
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Invincibles » 23 feb 2013, 18:20

M4kaveli je napisao/la:Navijaci Arsenala izgleda najvise Cazorlu vole.
Stalno mu pjevaju.
Trebali su Giroudu pjevat,on je zabio 2 gola i pri tome odigrao sjajnu partiju... :| FUCK LOGIC
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 feb 2013, 18:26

Smatram da Giroud nije promasaj ali mislim da placamo zato sto smo se olako odrekli klase kakva je Nicklas Bendtner. Bendy je znao u ovim utakmicama sa "slabijim " protivnicima da u zadnjim sekundama zabije glavom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 feb 2013, 18:27

Proklinjo sam onaj dan kad je Bayern doveo Mandzukica a znalo se da gledaju i Girouda ali posle svega sam shvatio da su ipak pametniji od mene
Mandzo ubica a Giroud los los los ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 feb 2013, 18:30

Taj flop Mandzukic zabija za ove godine najjacu ekipu u Njemackoj nekakvim sabanskim odbranama po Bundesligi u Arsenalu Mandzukic bi zabio jedno 3 gola.

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 23 feb 2013, 18:32

van gall je napisao/la:Proklinjo sam onaj dan kad je Bayern doveo Mandzukica a znalo se da gledaju i Girouda ali posle svega sam shvatio da su ipak pametniji od mene
Giroud bi razvaljivao u Njemačkoj.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 feb 2013, 18:33

BigBigBang je napisao/la:Taj flop Mandzukic zabija za ove godine najjacu ekipu u Njemackoj nekakvim sabanskim odbranama po Bundesligi u Arsenalu Mandzukic bi zabio jedno 3 gola.
Opet vise od Girouda zar ne,a taj flopic je zabio Arsenalu.uh ja mene,pa i njihova odbrana je sabanska ,izvini :D

Ostali navijaci Arsenala halalite na ovakvom postu,nije mi cilj provocirati ali Paja Patku se ne moze drugacije odg :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 feb 2013, 18:34

van gall je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Taj flop Mandzukic zabija za ove godine najjacu ekipu u Njemackoj nekakvim sabanskim odbranama po Bundesligi u Arsenalu Mandzukic bi zabio jedno 3 gola.
Opet vise od Girouda zar ne,a taj flopic je zabio Arsenalu.uh ja mene,pa i njihova odbrana je sabanska ,izvini :D

Ostali navijaci Arsenala halalite na ovakvom postu,nije mi cilj provocirati ali Paja Patku se ne moze drugacije odg :D
nema šta zlatnu kopačku za onaj gol nakon što se cijelu utakmicu vidio nije

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 feb 2013, 18:35

van gall je napisao/la:Proklinjo sam onaj dan kad je Bayern doveo Mandzukica a znalo se da gledaju i Girouda ali posle svega sam shvatio da su ipak pametniji od mene
Druze nemoj da te zavara debitantska sezona. Nije ni Oliver tako los samo voli opasno da nam ide na zivce. :mrgreen:

Najbolji strijelci Arsenala u Premier Ligi:
Cazorla 11
Theo 11
Giroud 9
Poldi 8
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 feb 2013, 18:36

Nema potrebe ulaziti u rasprave ko je bolji,nit to zelim,samo sam rekao da je i moja zelja bio Giroud a ne Mandzo ali po dokazanom ipak je bolje sto je Mandzo dosao......peace ;)

BAYERN MUNCHEN

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 feb 2013, 18:38

Semsudin je napisao/la:
Normalno. U onoj Bundesligi neki Sasca Molders jedan od najboljih napadaca. I nije Bayern odustao od njega, vec se on odlucio za Arsenal. Pa se onda Bayern okrece Mandzukicu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 feb 2013, 18:38

Invincibles je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Navijaci Arsenala izgleda najvise Cazorlu vole.
Stalno mu pjevaju.
Trebali su Giroudu pjevat,on je zabio 2 gola i pri tome odigrao sjajnu partiju... :| FUCK LOGIC
Samo sto Cazorli pjevaju svaku tekmu.
Cak su ga zaustavljali dok je ovaj bio u autu i pjevali mu.

Fuck logic !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 feb 2013, 18:39

van gall je napisao/la:

uuuuu kakav je samo majstorski gol zabio stvarno je bio nezadrziv cijelu tekmu. znaci igrac Arsenala ga napucao u petu i lopta usla u gol :lol:

mandzukic moze po bundesu za najjacu ekipu ove godine zabijati golove smijesnim odbranama on u Engleskoj ne bi zabio 3 gola, a nisam siguran ni da je cak ove sezone zabio vise golova od Girouda. Ako i jeste to je mozda gol razlike.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 feb 2013, 18:41

Steta sto Monreal nije mogao igrati protiv Bayerna. Drugacije bi to sve izgledalo. I vrijeme je da Koscielny zamjeni sporog Mertesackera.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 feb 2013, 18:42

Greivis je napisao/la:
Semsudin je napisao/la:
Normalno. U onoj Bundesligi neki Sasca Molders jedan od najboljih napadaca. I nije Bayern odustao od njega, vec se on odlucio za Arsenal. Pa se onda Bayern okrece Mandzukicu.

Tebe sam morao citirati,ti si stvarno da ne kazem lud ako mislis da ce se neki igrac prije okrenuti Arsenalu a ne Bayernu bez obzira sto je EPL jaca liga ako ga Bayern zeli zaista i po svaku cijenu ;)

BAYERN MUNCHEN

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 feb 2013, 18:42

Greivis je napisao/la:
Iskreno, meni je Mandžukić bolji od Girouda.
A, što se tiče Moeldersa, pa isto kad bi neko napisao da je Le Fondre jedan od najboljih napadača Premiershipa. Eto kakve ti paralele povlačiš. :roll: Ili recimo Fletcher. :mrgreen:
Znam da voliš trollati, al' moReš ti bolje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 feb 2013, 18:44

Logicno ej da ce Francuski igrac iz Francuske lige odabrati Arsenal ispred Bayerna ne znam sta je tu neshvatljivo? Francuski menadzer i najjaca svjetska liga.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 feb 2013, 18:45

BigBigBang je napisao/la:Logicno ej da ce Francuski igrac iz Francuske lige odabrati Arsenal ispred Bayerna ne znam sta je tu neshvatljivo? Francuski menadzer i najjaca svjetska liga.
Izvini zar Ribery igra u Arsenalu? ;)

BAYERN MUNCHEN

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 feb 2013, 18:46

švabe opušteno dobili ste 3:1 nema potrebe za raspravama. mandzukicu bolji od girouda i kraj
Vođa zna.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 feb 2013, 18:46

van gall je napisao/la: Tebe sam morao citirati,ti si stvarno da ne kazem lud ako mislis da ce se neki igrac prije okrenuti Arsenalu a ne Bayernu bez obzira sto je EPL jaca liga ako ga Bayern zeli zaista i po svaku cijenu ;)
Joj pacijenta. :lol:
Bayern koga god ne dovede nije ga bas ni zelio dovesti. I sa Vidalom je tako bilo, jelde? :lol:
Svaki igrac ce prije u Arsenal, bar dok je ovaj u LP. ;)

@Monologni
To poredjenje Fondrea i Moldersa ti je glupo. Ovaj je starter i glavni napadac ekipe, a ovaj joker. Ja ti logike. :roll:
A eto nabroj mi bolje napadace od Moldersa tamo? I nemoj mi Reusa ili Schurlea u tu kategoriju stavljati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 feb 2013, 18:46

van gall je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Logicno ej da ce Francuski igrac iz Francuske lige odabrati Arsenal ispred Bayerna ne znam sta je tu neshvatljivo? Francuski menadzer i najjaca svjetska liga.
Izvini zar Ribery igra u Arsenalu? ;)
Jedan jedini francuz,a i Arsenal ga nije trazio

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.