Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
odličan 

- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa ljudi moji imal iko u svlacionici Nets-a da izudara ovu celasparu ?? U fudbalu davno bi se naso neki krkan da mu ocita lekciju ! Koji sebicnjak,cuj playmaker
. Bravo Mirza samo nastavi u drugom,trice ce doc same od sebe
vidi se danas zelja za igranjem i dokazivanjem.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kad je otisao Livingston reko hvala Bogu da prodisemo svi, bice asistencija ove godine za Mirzu kad dodje levat jos veci od njega 

Pyro is not a crime !
Ma goni se ba Dzek tamo. Koji levat. Pa timski je sport Bog te ubio.

@bhfanatic14
Treba reci Juki da mu lupi koju vaspitnu kad u Denver dodu.

@bhfanatic14
Treba reci Juki da mu lupi koju vaspitnu kad u Denver dodu.

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 15 jan 2015, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
MATER TI JACK,NENU,DJECU,SESTRU,FAMELIJU,KONE,STRINE ,TETKE,UNUKE,DAJNICU,SVASTIKU.PAZASTO OVAKVI KRETENI IGRAJU KOSARKU
žedru, meni on izgleda kao da je iz nekakve bande, ko će njemu štabhfanatic14 je napisao/la:Pa ljudi moji imal iko u svlacionici Nets-a da izudara ovu celasparu ??

smor od ekipe tacno te uspavaju,znas da je vrijeme jacka ili jj-a da seru 5min.Bolje onaj raspad od nyk gledati i smijati se nego ove krmke,
babuka ce u atlantu abd idealna ekipa za njeg
babuka ce u atlantu abd idealna ekipa za njeg
Da je sad Deron pa da Mirza suta 7/9

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jack
Mirza je sve poene postigao dok je ovaj panj bio na klupi.
Kad Lopez dobi off faul, pravi se akcija za Mirzu sa blokovima, Jack hladno dodaje JJ-u koji je 20cm od njega sa igracem na sebi
Mirzine trice drze ovu utakmicu jos uvijek zanimljivom.

Mirza je sve poene postigao dok je ovaj panj bio na klupi.
Kad Lopez dobi off faul, pravi se akcija za Mirzu sa blokovima, Jack hladno dodaje JJ-u koji je 20cm od njega sa igracem na sebi

Mirzine trice drze ovu utakmicu jos uvijek zanimljivom.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Dajte neki YES link sa dobrom slikom, ovo mi bio HD al od gostiju nisam se nadao ovoj paljbi
Odlicno poluvrijeme, bukvalno je uhvatio zadnji voz, jer usao je oko 10-e minute i vjerovatno je bio plan 3-4 minute i napolje ali kao i uvijek nas kapiten, nas ponos najjaci i najbolji kad je najteze.
Idemo do 20p i do pobjede napokon

Odlicno poluvrijeme, bukvalno je uhvatio zadnji voz, jer usao je oko 10-e minute i vjerovatno je bio plan 3-4 minute i napolje ali kao i uvijek nas kapiten, nas ponos najjaci i najbolji kad je najteze.
Idemo do 20p i do pobjede napokon
Zasto mu ona asistencija nije upisanaaaaa!!!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Tele do 20, a Juka od 20mirzatele je napisao/la:Idemo do 20p i do pobjede napokon

I ja gledamVedad87 je napisao/la:Zasto mu ona asistencija nije upisanaaaaa!!!

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:žedru, meni on izgleda kao da je iz nekakve bande, ko će njemu štabhfanatic14 je napisao/la:Pa ljudi moji imal iko u svlacionici Nets-a da izudara ovu celasparu ??

@soccerfan e Juka bi mu bas dobro doso

Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 15 jan 2015, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Otkucao Johnson loptuLloriS je napisao/la:I ja gledamVedad87 je napisao/la:Zasto mu ona asistencija nije upisanaaaaa!!!
Nema nas ovdje pola Otelo, ne sekiraj seOtelo je napisao/la:Ti cekas da ja nestanem sa spiska pa onda slikasJanez je napisao/la:Po ovome znam da je Mirza opet stari:
Bravo raja

Bilo je dosta ljudi i prije nego je ušao u igru, stvarno nevjerovatno kakvu podršku imaju naši momci u ova doba.
3-4 puta sam samcat izađe iz bloka, ne može ga stići Randolph ali Jack baca Johnsonu između dva-tri protivnička igrača.
Dva prsta ko želi da ga Jack oplodi ! HHAAHAHAHAH eee **** majku nenormalnu
Derone vratii seeee.Bravo Mirza , moralo je nekad krenuti. U ovoj ekipi sem Derona i donekle Lopeza i Plumlee , ne bih volio u repku 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.