FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E raja jel ima neko snimak sinocnjeg gostovanja Suljica na OBN-u, samo sma upratio malo na kraju, i lijepom sam se ismijao njegovom sanerskom naglasku 

Oko za oko, zub za zub!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
A brate,i izgleda tako,baš ima onaj neki sarajevski štih,ko da je iz satričića ili nadrealista.Simpatičan momak,mada vama izgleda i nijesamir825 je napisao/la:E raja jel ima neko snimak sinocnjeg gostovanja Suljica na OBN-u, samo sma upratio malo na kraju, i lijepom sam se ismijao njegovom sanerskom naglasku

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Jao jes me iznervirao na onoj utakmici, majko draga koliko je puta samo trebao da osuta, ali ne bolje je driblati!!! 

FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
-
- Kontakt:
Mi nemamo neku lijepu od dolaska Osima. Igramo čvrsto i disciplinovano. Dobro smo spremni čak i u Europskim okvirima. Ali kod Osima igre za oko nema. Tako da nemislim da je naša za oko ružna igra stvar kvaliteta.sekac je napisao/la:Stoji poštujem što si rekao nemamo igru ali da nas sudije paze ne bi se složio pa da je tako mi bi pobijedili onda opet 3:2 Slaviji čestitke za borbenost ali brate nisu na go više opalili osim ta dva gola ruku na srce mi smo opet pored onakvog jada od igre imali dobrih ali baš dobrih šansi u odnosu na vaše neke utakmice (mislim na Želju)pa i onu sinoć koliko ste prilika napravili po onom izvještaju centaršut Bekrića šansa a Melher uhvatio loptu,pa Travnik itd... ok sreča prati hrabre.Što se igre tiće ne mogu se složiti da igrate extra nešto, jeste u ovom momentu bolji od Sarajeva ali pogledaj realno je li to igra kako treba prvak igrati bez obzira kako se zvao. Vas drže rezultati trenutno je to glavno a da imate igru ne bi se složio bar za moj ukus je tako i jesu vas sudije pogurale ali i zajebale isto kao i nas i sve timove manje više (penal je bio čist ko suza nad Jacksonom)
Ma meni je on pravo drag, isli zajedno u srednju na Ilidzutepsija je napisao/la: A brate,i izgleda tako,baš ima onaj neki sarajevski štih,ko da je iz satričića ili nadrealista.Simpatičan momak,mada vama izgleda i nije

Dobar je mali, znam ga dok je igrao u Butmiru, gledali ga mi, tako da nemam nista protiv njeg, naprotiv intenzivnije sam poceo pratiti Sarajevo i ici na utakmice od kada on igra, i bas zato mi i treba snimak

Oko za oko, zub za zub!
Hajde ljudi nabavite taj snimak sa OBN-a i ja bih volio da vidim, juče zaboravio, kad mi jaranica jutros kaže da je bio gost... A i meni je jedan od najdražih igrača...
Nisam to prijatelju rekao spremni jeste ali nedostataka ima dosta a ljepotu od igre ne vidjeh ni kod jednog tima možda na momenat bljesne Zeba ili neki pojedinac Džafić-Gošk ili Bajano a to je naša realnost a sve je igra u 5 deka neko uspješan neko ne ali tako je. Vjeruj mi bar ja mislim tako Europa če pokazati koliko sam u pravu ili ne mada bi volio da neko konaćno zaigra u grupnoj fazi ali Boga mi nisam nimalo optimista.Rade Paprica 9 je napisao/la:Mi nemamo neku lijepu od dolaska Osima. Igramo čvrsto i disciplinovano. Dobro smo spremni čak i u Europskim okvirima. Ali kod Osima igre za oko nema. Tako da nemislim da je naša za oko ružna igra stvar kvaliteta.sekac je napisao/la:Stoji poštujem što si rekao nemamo igru ali da nas sudije paze ne bi se složio pa da je tako mi bi pobijedili onda opet 3:2 Slaviji čestitke za borbenost ali brate nisu na go više opalili osim ta dva gola ruku na srce mi smo opet pored onakvog jada od igre imali dobrih ali baš dobrih šansi u odnosu na vaše neke utakmice (mislim na Želju)pa i onu sinoć koliko ste prilika napravili po onom izvještaju centaršut Bekrića šansa a Melher uhvatio loptu,pa Travnik itd... ok sreča prati hrabre.Što se igre tiće ne mogu se složiti da igrate extra nešto, jeste u ovom momentu bolji od Sarajeva ali pogledaj realno je li to igra kako treba prvak igrati bez obzira kako se zvao. Vas drže rezultati trenutno je to glavno a da imate igru ne bi se složio bar za moj ukus je tako i jesu vas sudije pogurale ali i zajebale isto kao i nas i sve timove manje više (penal je bio čist ko suza nad Jacksonom)
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Said Husejinović, posljednji igrač koji se priključio timu Sarajeva, u prijateljskim utakmicama pokazao je da će biti veliko pojačanje bordo ekipe, a 23-godišnji veznjak mogao bi debitovati u nedjelju protiv Čelika.
U razgovoru za naš portal Husejinović je rekao da su danas došli potrebni papiri iz Werder Bremena. Veznjak bordo tima ističe da nije izgubio kondiciju i da je spreman za debi u dresu Sarajeva, te da mora samo skinuti mali višak kila.
"Rekli su mi danas da su došli papiri iz Werdera. U ovim prijateljskim utakmicama vidio sam da mogu. Nisam izgubio kondiciju. Moram samo skinuti mali višak kilograma. Uglavnom, spreman sam za debi. Moguće je da ću dobiti određenu minutažu protiv Čelika", rekao je Husejinović na početku razgovora za naš portal.
Sarajevo novi početak
Husejinović je napustio Werder Bremen na kraju prošle sezone i od tada je bio u potrazi za novim klubom. Kaže kako je za njega dolazak na Koševo novi početak i da mu je cilj sa bordo timom igrati u Evropi naredne sezone.
"Ovo je za mene novi početak. Vratio sam se ovdje što znači da moram krenuti sve iznova. Moram se truditi i ozbiljno raditi, kao da nisam nikada ni bio u Werderu. To moram zaboraviti", rekao je 23-godišnji ofanzivac, dodavši:
"Nalazimo se u borbi za plasmanom u Evropu. Mislim da možemo to ostvariti do kraja sezone. Bit će teško, to je sigurno, ali vjerujem u to. Potpisao sam ugovor sa Sarajevom na godinu i imam cilj sa ovom ekipom igrati u Evropi naredne sezone".
Poslije Slobode Sarajevo
Nekadašnji mladi i A reprezentativac Bosne i Hercegovine otkrio je da je gajio simpatije prema Sarajevu od malih nogu, te da je to jedan od razloga dolaska na Koševo, gdje su ga, kako kaže, novi saigrači odlično prihvatili.
"Privuklo me mnogo toga u Sarajevu. Mnogi kada dođu u neki klub kažu da su za njega uvijek navijali. Zaista, od malih nogu volio sam Sarajevo. Poslije Slobode, za koju sam igrao, uvijek je bilo Sarajevo", kazao je Husejinović.
"Odmah sam se uklopio u novu ekipu. Odlično su me prihvatili novi saigrači. Nemam nikakvih zamjerki. Veoma dobro se radi. Pohvalio bih šefa Stručnog štaba, Dragana Jovića. Treninzi su vrhunski. Kao da je neko gledao one iz Werdera. Sve isto radim ovdje", dodao je nekadašnji član Slobode.
Bio usamljen u Werderu
Husejinović je u julu 2008. godine napravio ogroman korak u karijeri. Iz Slobode prešao je u Werder Bremen, koji je napustio nakon tri sezone. Jedan period proveo je i na posudbi u Kaiserslaurtenu. Nije se uspio nametnuti u Njemačkoj, kako kaže, jer nije imao nikoga. Bio je potpuno sam, iako je šef skauta u Werderu, Husnija Fazlić.
"Niko mi nije pomagao u Werderu. Bio sam sam. Nisam imao menadžera. Niko nije bio tu da razgovara sa trenerom. Nijednu utakmicu koju sam odigrao nisam zakazao, eli eto nisam uspio", rekao je Husejinović, dodavši kako se nije puno družio sa Dinom, sinom Husnije Fazlića, koji je tada bio u Werderu.
"Imao sam drugo društvo. Nismo provodili dosta vremena zajedno, jer je Dino nastupao je za mlađe kategorije. Dosta sam se družio sa Marinom i Tošićem", dodao je ofanzivac Sarajeva.
San vratiti se u Njemačku i ponovo zaigrati u dresu sa svetim grbom
Njemačku neće nikada zaboraviti. Sanja da se tamo vrati, baš kao i da ponovo zaigra za reprezenataciju Bosne i Hercegovine, za koju je prvi nastup upisao u augustu 2008. godine u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske.
"Odlazak u Werder je bio moj najveći korak u karijeri i to nikada neću zaboraviti. Bilo mi je lijepo tamo. Sanjam samo o Njemačkoj. Volio bih se tamo vratiti", kazao je Husejinović.
"Debi za reprezentaciju bio je nezaboravan. Svakom igraču je san igrati za svoj nacionalni tim. S obzirom da sam mlad, nadam se da ću se ponovo izboriti za to mjestu u reprezentaciji i da ću nositi dres sa svetim grbom", dodao je 23-godišnji ofanzivac.
U razgovoru za naš portal Husejinović je rekao da su danas došli potrebni papiri iz Werder Bremena. Veznjak bordo tima ističe da nije izgubio kondiciju i da je spreman za debi u dresu Sarajeva, te da mora samo skinuti mali višak kila.
"Rekli su mi danas da su došli papiri iz Werdera. U ovim prijateljskim utakmicama vidio sam da mogu. Nisam izgubio kondiciju. Moram samo skinuti mali višak kilograma. Uglavnom, spreman sam za debi. Moguće je da ću dobiti određenu minutažu protiv Čelika", rekao je Husejinović na početku razgovora za naš portal.
Sarajevo novi početak
Husejinović je napustio Werder Bremen na kraju prošle sezone i od tada je bio u potrazi za novim klubom. Kaže kako je za njega dolazak na Koševo novi početak i da mu je cilj sa bordo timom igrati u Evropi naredne sezone.
"Ovo je za mene novi početak. Vratio sam se ovdje što znači da moram krenuti sve iznova. Moram se truditi i ozbiljno raditi, kao da nisam nikada ni bio u Werderu. To moram zaboraviti", rekao je 23-godišnji ofanzivac, dodavši:
"Nalazimo se u borbi za plasmanom u Evropu. Mislim da možemo to ostvariti do kraja sezone. Bit će teško, to je sigurno, ali vjerujem u to. Potpisao sam ugovor sa Sarajevom na godinu i imam cilj sa ovom ekipom igrati u Evropi naredne sezone".
Poslije Slobode Sarajevo
Nekadašnji mladi i A reprezentativac Bosne i Hercegovine otkrio je da je gajio simpatije prema Sarajevu od malih nogu, te da je to jedan od razloga dolaska na Koševo, gdje su ga, kako kaže, novi saigrači odlično prihvatili.
"Privuklo me mnogo toga u Sarajevu. Mnogi kada dođu u neki klub kažu da su za njega uvijek navijali. Zaista, od malih nogu volio sam Sarajevo. Poslije Slobode, za koju sam igrao, uvijek je bilo Sarajevo", kazao je Husejinović.
"Odmah sam se uklopio u novu ekipu. Odlično su me prihvatili novi saigrači. Nemam nikakvih zamjerki. Veoma dobro se radi. Pohvalio bih šefa Stručnog štaba, Dragana Jovića. Treninzi su vrhunski. Kao da je neko gledao one iz Werdera. Sve isto radim ovdje", dodao je nekadašnji član Slobode.
Bio usamljen u Werderu
Husejinović je u julu 2008. godine napravio ogroman korak u karijeri. Iz Slobode prešao je u Werder Bremen, koji je napustio nakon tri sezone. Jedan period proveo je i na posudbi u Kaiserslaurtenu. Nije se uspio nametnuti u Njemačkoj, kako kaže, jer nije imao nikoga. Bio je potpuno sam, iako je šef skauta u Werderu, Husnija Fazlić.
"Niko mi nije pomagao u Werderu. Bio sam sam. Nisam imao menadžera. Niko nije bio tu da razgovara sa trenerom. Nijednu utakmicu koju sam odigrao nisam zakazao, eli eto nisam uspio", rekao je Husejinović, dodavši kako se nije puno družio sa Dinom, sinom Husnije Fazlića, koji je tada bio u Werderu.
"Imao sam drugo društvo. Nismo provodili dosta vremena zajedno, jer je Dino nastupao je za mlađe kategorije. Dosta sam se družio sa Marinom i Tošićem", dodao je ofanzivac Sarajeva.
San vratiti se u Njemačku i ponovo zaigrati u dresu sa svetim grbom
Njemačku neće nikada zaboraviti. Sanja da se tamo vrati, baš kao i da ponovo zaigra za reprezenataciju Bosne i Hercegovine, za koju je prvi nastup upisao u augustu 2008. godine u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske.
"Odlazak u Werder je bio moj najveći korak u karijeri i to nikada neću zaboraviti. Bilo mi je lijepo tamo. Sanjam samo o Njemačkoj. Volio bih se tamo vratiti", kazao je Husejinović.
"Debi za reprezentaciju bio je nezaboravan. Svakom igraču je san igrati za svoj nacionalni tim. S obzirom da sam mlad, nadam se da ću se ponovo izboriti za to mjestu u reprezentaciji i da ću nositi dres sa svetim grbom", dodao je 23-godišnji ofanzivac.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Oficijelni Youtube kanal FK Sarajevo. - SUSCRIBE
http://www.youtube.com/channel/UCynOB1-p2bH7lyAA0mp6MeQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/channel/UCynOB1-p2bH7lyAA0mp6MeQ" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
- theprodigy
- Kontakt:
evo ti snimak, samo zato sto si brat sa ilidzesamir825 je napisao/la:Ma meni je on pravo drag, isli zajedno u srednju na Ilidzutepsija je napisao/la: A brate,i izgleda tako,baš ima onaj neki sarajevski štih,ko da je iz satričića ili nadrealista.Simpatičan momak,mada vama izgleda i nije
Dobar je mali, znam ga dok je igrao u Butmiru, gledali ga mi, tako da nemam nista protiv njeg, naprotiv intenzivnije sam poceo pratiti Sarajevo i ici na utakmice od kada on igra, i bas zato mi i treba snimak

http://www.adrive.com/public/kPAHnC.html" onclick="window.open(this.href);return false; prvo poluvrijeme
http://www.adrive.com/public/dBJ9m6.html" onclick="window.open(this.href);return false; drugo
Ma ne treba mi bracika utakmica, to smo gledali s tribina
Treba mi gostovanje Suljica na OBN-u

Treba mi gostovanje Suljica na OBN-u

Oko za oko, zub za zub!
" onclick="window.open(this.href);return false;
VEDRAN PULJIC
VEDRAN PULJIC
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Komsija aferim za ovo, ma znam ja da ima dobrih komsija svaka cast!!TM87doboj je napisao/la:
VEDRAN PULJIC
Sretno danas u BL i da im zabijete jos jedan od srca navijam za vas, SRETNO!!
Finale:Zeljo vs Velez!

FK Sarajevo <3<3
- RutherfordFKS
- Kontakt:
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
Svaka cast nek se samo siri bordomanija

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
OPAAAAAAAA svaka cast komsije, mislim da je to ekstra, sigurno ce biti puuno posjeceniji a i turisti mogu kupovati jer je klub nazvan po gradu tako da je savrsen suvenir(kupili bi i ono FK Zeljeznicar al ne mogu izgovoriti

to je jedna od najpozitivnijih stvari koje sam cuo vezanih za FKS, jos od vremena kad sam cuo da je Torlak produzio ugovor hehehe
- inacefindecko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
je li tebe stid i tog ti lafo jarana gubit vrijeme po forumima i spijunirat druge?
- inacefindecko
- Kontakt:
.
P.S.
obrisao sam postove, shvatit ćete ko provokaciju
P.S.
obrisao sam postove, shvatit ćete ko provokaciju
Nikad losije Sarajevo, sa nikad losijim Celikom, pred nikad manjim brojem navijaca u subotu na Bilinom polju
Limvo Likce
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, Jadnimi, Kajkutenjoyer, miguelramos i 43 gosta.