Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
super
- arsengunner
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
Tako je to kad kreten Walnut igra i niko ne smije da ga zamjeni ko da je on neka legenda ili nesto i kad je Ziro kreten sebicni.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Duso,dabogda vi dobijete i Villu, a pogotovo nasGunner4 je napisao/la:Jenkonson tata!!!Monreal je jako dobar, lagano se uklapa. Mada mislim da se ovo moralo vec rjesiti. Nema kontrole na srdini nego je kao na kosarci sada lijevo pa desno! Diaby po meni prvo ime susreta do sada!!!
Ne bih volio da ih sada napunimo bas do vrha, mora nesto ostati i za kokosi!
- Invincibles
- Kontakt:
Koja smo mi ekipa smijesna,bog te ne yebo...Pa frajer pretrca 50m a niko ga nije ni pomislio zaustavit,i kad je vec dosao na 20-ak metara nasa gospoda ostavila prazan put ka golu...Ovaj smijesni kreten na golu je prica za sebe. 
i da onaj majmun Giroud je trebao il' zabit 2 gola ili asistirat za isto toliko,al' neka doci ce on na svoje..

i da onaj majmun Giroud je trebao il' zabit 2 gola ili asistirat za isto toliko,al' neka doci ce on na svoje..
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Ovog Wilshira nemore bazen ubacajem pogodit
- Rockefeller
- Kontakt:
Szczesnyev gol.
joj smijesne ekipe izbija mi svake sedmice pare iz djepa.
Šta nije jasno ? 4,5 centaršuteva blize autu nego petercunedim1993 je napisao/la:Rosicky je napisao/la:Ovog Wilshira nemore bazen ubacajem pogodit![]()
Head je napisao/la:Ja bih volio vidjeti kakav je IQ kod pojedinih igraca.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I ova Villa uvijek igra kontra mojih tiketa. Pobijedili su Liverpool, vodili protiv Evertona do posljednjeg trenutka, a evo i sad imaju bod u Londonu. Strašno. Bio bi fazon kad bi im Arnelov miljenik (Benteke) presudio. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koštaće Giroud Arsenal i mnogo više od onih 12 mil.Lik je u stanju promašiti i nemoguće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Invincibles
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Koštaće Giroud Arsenal i mnogo više od onih 12 mil.Lik je u stanju promašiti i nemoguće.
Odavno nisam vidio igraca,da ovoliko dobro kretanje ima,a ovoliko slab mozak i osjecaj za sut...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Saurman je napisao/la:Koštaće Giroud Arsenal i mnogo više od onih 12 mil.Lik je u stanju promašiti i nemoguće.
Samo što nije promašio ništa nemoguće više ovaj walcott nervira lik se ne primjećuje,a giroud je svojim kretanjem i dodoavanjima stvorio 75% šansi
- Invincibles
- Kontakt:
Rosicky je napisao/la:Saurman je napisao/la:Koštaće Giroud Arsenal i mnogo više od onih 12 mil.Lik je u stanju promašiti i nemoguće.
Samo što nije promašio ništa nemoguće više ovaj walcott nervira lik se ne primjećuje,a giroud je svojim kretanjem i dodoavanjima stvorio 75% šansi
i wilšira i girouda i nevidljivog walnuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.