Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2016, 21:11

Bolanos je napisao/la: Brate nasa odbrana je toliko suplja, smotana i na tolikoj vjetrometini da mi gol moramo primiti. Od Jesicevog dolaska samo protiv Viteza (mada smo trebali tri primiti) i Slobode (zbog kukavicluka) nismo primili gol.
Svi u napad jedan je HASE !!! :D :D

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 12 mar 2016, 21:15

espresso je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:Svinjski umjesto realnih i poštenih nula ( 0 ) bodova u prva tri kola proljeća,poklanja mu se 5 bodova.Protiv Sarajeva postiže gol nakon ne sviranog faula nad Emersenom za 1-1 u drugoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena.Protv Širokog je bio nokautiran za 15 minuta i svira mu se nepostojeći penal i vraća ga u život.Ovo večeres protiv Čelika je neviđena lakrdija.Lik jednostavno pada bezveze,bez ikakvog kontakta i umjesto da dobije žuti karton Jakupović svira penal za Svinjski :crazy: Sjetimo se lakrdije i protiv Želje gdje su bili poraženi,a onda se izmišlja crveni karton za goste i daju gol u 96 minuti :roll: U niz utakmica kao da im sudi Slobodan Praljak,glavom i bradom :D
Prije svega velika ti Hvala što odvajaš svoje dragocjeno vrijeme za jedinog i trostrukog mostarskog šampiona.
Drugo, vidim da si veoma nervozan i frustriran a pretpostavljam da si mlad, pa bih ti savjetovao nemoj se puno nervirat nakupit ce ti se pa ces mlad šećer dobit, jadan ne bio Mujo moj.

Ko o čemu,frustriran o frustraciji :kafa: Neovisno o navijačkoj pripadnosti svima je jasno da je Svinjski privilegovan klub.Cijela država vidi koliko vam se navlači,ali opet ste u minusu :kafa:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 21:17

hilmo je napisao/la:
Bolanos je napisao/la: Brate nasa odbrana je toliko suplja, smotana i na tolikoj vjetrometini da mi gol moramo primiti. Od Jesicevog dolaska samo protiv Viteza (mada smo trebali tri primiti) i Slobode (zbog kukavicluka) nismo primili gol.
Jesic bukvalno shvatio. Ne treba ovo skandirati dok je on trener.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 12 mar 2016, 21:19

bez obizra da li savez nesto muti u korist zrinjskog, oni ako pred zadnje kolo udju sa barem -3 iza slobode, uzimaju titulu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 12 mar 2016, 21:19

nellic07 je napisao/la:
espresso je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:Svinjski umjesto realnih i poštenih nula ( 0 ) bodova u prva tri kola proljeća,poklanja mu se 5 bodova.Protiv Sarajeva postiže gol nakon ne sviranog faula nad Emersenom za 1-1 u drugoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena.Protv Širokog je bio nokautiran za 15 minuta i svira mu se nepostojeći penal i vraća ga u život.Ovo večeres protiv Čelika je neviđena lakrdija.Lik jednostavno pada bezveze,bez ikakvog kontakta i umjesto da dobije žuti karton Jakupović svira penal za Svinjski :crazy: Sjetimo se lakrdije i protiv Želje gdje su bili poraženi,a onda se izmišlja crveni karton za goste i daju gol u 96 minuti :roll: U niz utakmica kao da im sudi Slobodan Praljak,glavom i bradom :D
Prije svega velika ti Hvala što odvajaš svoje dragocjeno vrijeme za jedinog i trostrukog mostarskog šampiona.
Drugo, vidim da si veoma nervozan i frustriran a pretpostavljam da si mlad, pa bih ti savjetovao nemoj se puno nervirat nakupit ce ti se pa ces mlad šećer dobit, jadan ne bio Mujo moj.

Ko o čemu,frustriran o frustraciji :kafa: Neovisno o navijačkoj pripadnosti svima je jasno da je Svinjski privilegovan klub.Cijela država vidi koliko vam se navlači,ali opet ste u minusu :kafa:
Pa navlači se i vama Mujkane u sjedećoj odbojci pa nikom ništa. Ha ya bolan
Nego pođi od sebe i sam sebi priznaj da nije nogomet za tebe i tvoje, priznaj jer priznanje je jedini put ka boljem sutra. Nema od ciganluka i kmečanja ništa.

Suljo20002
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Suljo20002 » 12 mar 2016, 21:20

Lillard je napisao/la:Lijepo je Azmir isprao mozak Tuzlacima. Ako ne uzmu titulu, svi su krivi osim njih :rol:
Aj idi svrsavaj na Neymara i Enriqea

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2016, 21:20

Bolanos je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Jesic bukvalno shvatio. Ne treba ovo skandirati dok je on trener.
Ili je poslušao savjet Tana o formaciji 4-2-4 :mrgreen: :plac:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 mar 2016, 21:21

@suljo

Nije ti lako navijas za klubove koje trofeje vidjaju svakih 40 godina :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 12 mar 2016, 21:24

Lillard je napisao/la:@suljo

Nije ti lako navijas za klubove koje trofeje vidjaju svakih 40 godina :rol:
ispavka mala, vas nije bilo pola vijeka na mapi, a oni nisu nikad vidjeli trofej :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 12 mar 2016, 21:25

vivaILchelik je napisao/la:
espresso je napisao/la:Penal čist ko suza. Čak se posle dosuđenog penala igrači Čelika ne bune jer su svjesni da je penal čist.
Mozda se nisu bunili jer je Čelik toliko puta ove sezone ostecen da nema fajde buniti se. Mozda su navikli na to?
E sad stvarno nezz jer ne pratim baš Čelik...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2016, 21:28

Taman pred spavanje

[youtube][/youtube]

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 12 mar 2016, 21:29

AlemC85 je napisao/la:
espresso je napisao/la:Gledaj ovog kompleksasa i nacionaliste Alema, više postova o Zrinji nego o svom fenjerašu. A ušaa glupane zato i jeste tu gdje jeste jer vam je svima mržnja uništila zdrav razum
Zna se ko je nacionalista u ovoj državi. Naravno da sam na strani probosanskih klubova kao što su Čelik ili Sloboda. Vi ste proizvod politike pa se ljutite koliko god hoćete. Dosta je bilo šiljenja na vašu stranu.
Navijaj za koga hoćeš nitko ti ne brani, pa nije ovo 1986. da se nekom nešto zabranjuje ili ne dozvoljava, već 2016. gdje je sve dozvoljeno pa i taj tvoj fenomen gdje više mrziš tuđe nego voliš svoje. ;)

Nikakvog šiljenja na našu stranu nema, jer da ima pa nije valjda da bi nogometni savez tek tako ostao miran. I nije nebitno spomenuti da su prva dve čovjeka u savezu upravo tvoji sunarodnjaci tako da ti i iz tog kuta priča ne pije vodu.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 12 mar 2016, 21:30

AlemC85 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:PICHKEE YEBEM VAM SVE VAM YEBEM...
Nevjerovatno koliko se steli SVINJSKOM :damn:
Misliš Veležu B? Ma nek štele, ko ih ****. Ovo je sramota kako se politika miješa u sport. Da UEFA malo bolje zaroni Svinje bi bile prošlost zauvijek kao 41.
Je be li te istorija i u školi, kakve bola 41.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 12 mar 2016, 21:31

nellic07 je napisao/la:espresso Pa navlači se i vama Mujkane u sjedećoj odbojci pa nikom ništa. Ha ya bolan
Nego pođi od sebe i sam sebi priznaj da nije nogomet za tebe i tvoje, priznaj jer priznanje je jedini put ka boljem sutra. Nema od ciganluka i kmečanja ništa.

Konjušaru,u minusu ste,tupane,ponavljam,tupane,u minusu :wave:
Pa neka smo fala Bogu, ima još dosta dosta do kraja. Ja ne garantiram da će mo bit prvi, ali garantiram da ovdje još ništa nije gotovo. ;)

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 mar 2016, 22:10

NAVIJAC SAM CELIKA al eto o tekmi dobra tekma za nase lige al steta sto nema navijaca al vraticemo se mi jos jaci i brojniji..Svi o penalu mislim i ja da penal nije bio il u najmanju ruku sumnjiv a omalovozavat Zrinjski je svake pameti osim iz mrznje.Zrinjski je predobra,ekipa i kid 0-0 imali su zicer pa glavom Mesanovic pa Celik posle poveo .Sve u svenu realan rezultat dobra fer tekma a Zrinjski ima dobru ekipu i odg im dobar teren i otvorena igra.Ja,sam sa,Celikom prezadovoljan sa igrom borbom i svaka im cast i blize smo opstanku 90% ostanak a,Slobodi zelim titulu al i ak Zrinjski bude prvi zasluzeno bolji si i od Sirokog i Sarajeva ...USVOJITE STATUS MAJMUNI NEDOKAZNI da imamo navijace danas bi bili 10 000 navijaca i boribili se sigurnobza europu

SarajlijaTM

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 mar 2016, 22:15

pasica je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Sad je smješno,a kad je željo bio kaznena expedicija i derao sve redom,jedina prica je bila,naštimano.
Za ovo sto je smješno se ide u treći ligu,koliko je smješno
Kaznena ekspedicija nije pobijedila na kosevu od tvog suneta, strasni ste bili nema sta. Da se razumijemo, nemoguce je osvojiti ovu ligu, a da makar ne premiras ljude da posteno odigraju, to je ono najmanje sto ti treba.
I suma sumarum svega ovoga, sta je ovdje nelegalno? Premiranje slobode? Sta?
Onda se i sigurno sjećaš kad smo vam pjevali,nije malo 14 Bajrama?
A moj te krc ne bi trebao interesovati,imaš kriterion,mene ziv bio zaobidji.
To sta,sto,kako je samo odraz gušenja u vlastitim lažima. Prvi ste klub u bih javno isprozivan na centralnom dnevniku,dok vam se direktor sje.bavao u nedostatku argumenata

A ti da vam odlično ide da se pravite budale,ide!

Eto,da ti ne objašnjavam,znaš odlično odgovore na sva svoja pitanja,kao i svi vi ostali

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 mar 2016, 22:18

pasica je napisao/la: I suma sumarum svega ovoga, sta je ovdje nelegalno? Premiranje slobode? Sta?
Ti se salis? :lol: :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2016, 22:56

Posjeta - zvanični podaci:

Vitez - Sloboda 2.500
Čelik - Zrinjski 1.000
Borac - Drina 1.000
Velež - Široki Brijeg 950
Rudar - Sarajevo 500
Radnik - Olimpic 400

Željezničar - Mladost DK (tba)
Slavija - Travnik (tba)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 mar 2016, 22:58

[youtube][/youtube]

:rol: :rol: komedija od penala :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2016, 23:06

Ordagić mora što prije iz ove lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.