To sam i ja rekao...odavno ga nisam vidjeo ovakovog...s ovom slikom zacepit usta mnogimaStole iz Bora je napisao/la:Slika je sa orga, da ne bude da sam ja slikao ili postavio a "morao" sam je postaviti jer se ne vidja cesto da Amar ovoliko slavi ..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To sam i ja rekao...odavno ga nisam vidjeo ovakovog...s ovom slikom zacepit usta mnogimaStole iz Bora je napisao/la:Slika je sa orga, da ne bude da sam ja slikao ili postavio a "morao" sam je postaviti jer se ne vidja cesto da Amar ovoliko slavi ..
ne ... Nikad se kartoni iz prvenstva nisu mogli cistiti u kupu !Vlak je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Svaka cast na pobjedi...Sad zelim da znam ko sve nece igrati protiv Celika i da li se ovaj crveni Svrake moze ponistiti u kupu?
koliko se ja sjecam, crveni kartoni se prenose na kup.
Mogu se cistiti u kupu,evo ti primer iz kupa sada kada je Seslija iz Slavije pauzirao u kupu da bi mogao da igra sutra protiv Zvijezde.aS_Roma je napisao/la:ne ... Nikad se kartoni iz prvenstva nisu mogli cistiti u kupu !Vlak je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Svaka cast na pobjedi...Sad zelim da znam ko sve nece igrati protiv Celika i da li se ovaj crveni Svrake moze ponistiti u kupu?
koliko se ja sjecam, crveni kartoni se prenose na kup.
pa po primanju golova i jeste vaterpolo klub:hapoel,široki,travnik ...........Avanes je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:pa po primanju golova i jeste vaterpolo klub:hapoel,široki,travnik ...........Avanes je napisao/la:![]()
KARL HAJNC je napisao/la:pa po primanju golova i jeste vaterpolo klub:hapoel,široki,travnik ...........Avanes je napisao/la:![]()
pintol_TM87 je napisao/la:Svaka cast na pobjedi...Sad zelim da znam ko sve nece igrati protiv Celika i da li se ovaj crveni Svrake moze ponistiti u kupu?
Tvoji kompleksi dusu imaju, s toga stidi se..KARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
KARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
idi guli kompirKARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
Borac u srijedu pa Celik za vikend ako ne odgode kolo.nermin_TM je napisao/la:jel sad borac il celik ??
[/quote]Devil je napisao/la:Mogu se cistiti u kupu,evo ti primer iz kupa sada kada je Seslija iz Slavije pauzirao u kupu da bi mogao da igra sutra protiv Zvijezde.pintol_TM87 je napisao/la: ne ... Nikad se kartoni iz prvenstva nisu mogli cistiti u kupu !
Sve je do volje kluba i igraca da li im je potrebni u ligi ili kupu.
p.s Cestitke na pobedi cale mi je skako kao lud,k'o da ste uzeli prvenstvo
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, perodeformero i 32 gosta.