Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Emir ZENICA
-
Kontakt:
Postao/la Emir ZENICA » 01 apr 2012, 23:57
hilmo je napisao/la: mlatnuti Čelika u Zenici uh, pa čovjek bi se rodio, ali sa ovakvom igrom i remi je ravan pobjedi..
Vjeruj drug da ni mi nismo nista bolji.Katastrofa ! Vidjet cemo,prognoziram najlosiji derbi (ako je ovo vise i derbi

) i rezultat 0:0

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:hilmo je napisao/la: mlatnuti Čelika u Zenici uh, pa čovjek bi se rodio, ali sa ovakvom igrom i remi je ravan pobjedi..
Vjeruj drug da ni mi nismo nista bolji.Katastrofa ! Vidjet cemo,prognoziram najlosiji derbi (ako je ovo vise i derbi

) i rezultat 0:0

Amin

-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 02 apr 2012, 00:22
Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovest

Al haj valjda dozivimo nekad da se dovode talenti sa ovog i africkog kontinenta na kojima cemo zaraditi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
nick
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovest

Al haj valjda dozivimo nekad da se dovode talenti sa ovog i africkog kontinenta na kojima cemo zaraditi.
za koju bolan sicu? sta mislis da oni tamo za sendvice igraju?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 02 apr 2012, 00:52
nick je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovest

Pa ne igraju ali nisu ni skupi jos vecina ih zna igrat lopte kako treba i san im je samo da dodju u Evropu jos ako klub igra u evropskim takmicenjima za njih odlicno.
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 apr 2012, 00:55
Sarajlijc@ je napisao/la:nick je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovest

Pa ne igraju ali nisu ni skupi jos vecina ih zna igrat lopte kako treba i san im je samo da dodju u Evropu jos ako klub igra u evropskim takmicenjima za njih odlicno.
na tebi se bas vidi da imas 12 godina, al Boga mi, bez ikakve zayebancije
Za zivot cijeli!
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 02 apr 2012, 00:57
Odkud ti to da ja imam 12 godina i sto se nadovezes na svaki moj hebeni post? Popusti malo covjece

-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 apr 2012, 00:59
Sarajlijc@ je napisao/la:Odkud ti to da ja imam 12 godina i sto se nadovezes na svaki moj hebeni post? Popusti malo covjece

dobro, imas 13, al ne moras pisati ovakve gluposti po forumu, cita ovo neko, danas, sutra ce te biti stid zbog ovog sto si napisao

Za zivot cijeli!
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 02 apr 2012, 01:02
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Odkud ti to da ja imam 12 godina i sto se nadovezes na svaki moj hebeni post? Popusti malo covjece

dobro, imas 13, al ne moras pisati ovakve gluposti po forumu, cita ovo neko, danas, sutra ce te biti stid zbog ovog sto si napisao

Ma jok imam 10 ako ce ti biti lakse. Ovo je forum prijatelju svako moze pisat sta zeli ako ti se ne svidja sto komentarises?
I da bas igraci iz Peruanske,Venecuelanske,Argentinske 2,Brazilske 2 .... traze ogromne pare

Zadnja izmjena:
Sarajlijc@, dana/u 02 apr 2012, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
nick
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:nick je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovest

sta za tebe nije skupo? nece igraca da prodaju za 10 miliona pa ni za 30... pogledaj stadione, pogledaj igrace itd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 02 apr 2012, 01:07
nick je napisao/la:
sta za tebe nije skupo? nece igraca da prodaju za 10 miliona pa ni za 30... pogledaj stadione, pogledaj igrace itd
Pa nisam ni mislio na igrace iz top klubova sigurno

-
nick
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:nick je napisao/la:

pa koji to nisu top klubovi a ti ih gledas? river plate?

-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 02 apr 2012, 01:25
nick je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:nick je napisao/la:

pa koji to nisu top klubovi a ti ih gledas? river plate?

Ma kralju naletio na neke iz venecuele i na neke iz paname nema 1.000 ljudi na stadionu

-
alibi
Tanko juce,moze to bolje.Drugo poluvrijeme hajmo reci "dobro".Mislim da ne dostaje borbenosti.Ok nema nekog ocekivanog kvaliteta,pa boze moj mozes onda trcati i boriti se.Bez straha i teskih nogu.I malo da se tribina dotaknem.Sjever ne treba da komentarisem jet to je VRH.E ovaj "nas" famozni istok.Bruka i sramota samo takva.P...ci obicni,isfrustrirani i koje kakvi.Kome ce te vi hebavati i psovati sve po redu.Halo ba 90 min traje utakmica i ako niste u stanju da bodrite i podrzite ekipu tih 90 minuta,e onda jos manje imate pravo da nekoga pljujete i psujete.Uvijek sam se grozio od pozera i pametnjakovica koji kao eto,sta ce on ja bi ovo ja bi ono.I sta takvim preostaje nego salva psovki i razno raznih "epiteta".Tuzno braco da ne moze tuznije.
-
seven
-
Kontakt:
Zašto istok zviždi Suljiću
-
10.Skoro
-
Kontakt:
seven je napisao/la:Zašto istok zviždi Suljiću
Zato sto se dize iznad kluba...A usput budi receno nema veze ni on, a Bogami ni ostali...Sarajevo i zeljo bi trebalo da dominiraju ovom ligom i da ekipe poput goska, slavije i sl. dolaze na izlet u sarajevo, a ne da razmisljaju o nadigravanju...
Mi nikada odustati necemo...
-
Rade Paprica 9
-
Kontakt:
Postao/la Rade Paprica 9 » 02 apr 2012, 09:56
Kad se sve oduzme i sabere, relano je trebalo biti neriješeno. Slavija iznenadila, mada se objektivno nije mogla vidjeti neka razlika u kvaliteti između dva tima. Penal čist za Slaviju nije sviran, al to su bolesti našeg fudbala. Sarajevo ima krizu igre, tačnije nema igre.
-
maksi
-
Kontakt:
Rade Paprica 9 je napisao/la:Kad se sve oduzme i sabere, relano je trebalo biti neriješeno. Slavija iznenadila, mada se objektivno nije mogla vidjeti neka razlika u kvaliteti između dva tima. Penal čist za Slaviju nije sviran, al to su bolesti našeg fudbala. Sarajevo ima krizu igre, tačnije nema igre.
Nema Sarajevo ništa, nikad gore, žalosno, sad se ide Čeliku, ovakvom igrom nema se šta tražit, kad se otimat mora na Koševu protiv zadnje Slavije, valjda vas opametio GOŠK

-
TheBlues
-
Kontakt:
maksi je napisao/la:Rade Paprica 9 je napisao/la:Kad se sve oduzme i sabere, relano je trebalo biti neriješeno. Slavija iznenadila, mada se objektivno nije mogla vidjeti neka razlika u kvaliteti između dva tima. Penal čist za Slaviju nije sviran, al to su bolesti našeg fudbala. Sarajevo ima krizu igre, tačnije nema igre.
Nema Sarajevo ništa, nikad gore, žalosno, sad se ide Čeliku, ovakvom igrom nema se šta tražit, kad se otimat mora na Koševu protiv zadnje Slavije, valjda vas opametio GOŠK

Upravu si sa nakvom igrom nema ni boda u zenici, kamoli sva 3!
Moraju se uozbiljiti,popraviti igru, pasove, ma sve i onda se moze pricati o necemu, dok se to ne uradi nema nista od pobjeda na strani, a pogotovo kuci.

FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
-
ramiral
-
Kontakt:
Ja gledao prvo poluvrijeme... razbio stolicu... torbu u ruke i na trening... huja me uzela...
u teretani neko upali radio kad ono : Sarajevo vodi 2:1...
a do tad mi ''plavi'' haveri ''pili krv'' na slamku

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO