Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Da, baš. Ako će zbog reprezentacije odsustvovati sa utakmica Liverpoola, onda ... 

Opet je otvorena priča o novom stadionu... Zaista neznam da li bi trebali ostati na ANfieldu (45.000) ili otici na novi Stanly park (65.000+) .. ? Ove sedmice bi trebali saznati hoce li Liverpool odobriti gradnju novog ili samo proširenje Anfielda.. Nadam se ovom drugom..

Nad nama nebo ima da gori!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim da se Anfield ne može proširiti, u svakom slučaju je Liverpoolu potreban veći kapacitet. 

I ja sam za promjenu sredine, što bi se reklo, da se malo maknemo sa mjesta. Imam osjećaj da nas je neko opasno prokleoOTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da se Anfield ne može proširiti, u svakom slučaju je Liverpoolu potreban veći kapacitet.

Koliko sam upućen, novi stadion će se zvati Standard, imaće kapacitet 74 000 mjesta, kop će biti veličine 10 000 i stadion će biti na kalup Alianz arene.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni će biti žao Anfielda, ali jednostavno je potreban novi stadion.
Samo umjesto "This is Anfield", piše "This is Standard"

Samo umjesto "This is Anfield", piše "This is Standard"

Za avatara slika !OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni će biti žao Anfielda, ali jednostavno je potreban novi stadion.![]()
Samo umjesto "This is Anfield", piše "This is Standard"![]()

Što se tiče stadiona čak i ako se nadogradi ipak to neće biti to.Potrebno je tu još mnogo objekata oko i u sklopu samog stadiona tako da ne vjerujem da će financijski puno toga postići.
Mislim da bi čak bilo daleko lakše da se izgradi novi stadion nego da se Anfield renovira al' vidjećemo.Podržavam i slažem se šta god da odluče,samo nek' se maknu sa mjesta.Svakako da bi bila katastrofa rušiti Anfield ali veći,moderniji,bolji stadion je neophodan ukoliko klub želi da bude ponovo u vrhu Engleskog i Evropskog nogometa.
FK Pjetlovi
Nadam se da ste svi upoznati da je na Anfieldu prosut pepeo Bila Shankly-a i da se nalaze 2 legendarne kapije Beasly i Shankly i da ce se toga Redsi tesko odreci.. 

Ma kakav odlazak sa Anfielda...Rizah je napisao/la:I ja sam za promjenu sredine, što bi se reklo, da se malo maknemo sa mjesta. Imam osjećaj da nas je neko opasno prokleoOTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da se Anfield ne može proširiti, u svakom slučaju je Liverpoolu potreban veći kapacitet.![]()
Koliko sam upućen, novi stadion će se zvati Standard, imaće kapacitet 74 000 mjesta, kop će biti veličine 10 000 i stadion će biti na kalup Alianz arene.
Ostajemo tu vjecno!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da se Anfield ne može proširiti, u svakom slučaju je Liverpoolu potreban veći kapacitet.
I ja mislim da ne može zbog okolnih zgrada.....
Ha ha ha, Gerard će propustiti samo utakmicu sa Swanseom i dvije prijateljske utakmice reprezentacije
Koji je King kralj, rekoh vam, ona slika je fake

John Henry je nedavno izjavio kako je on od pocetka bio za ostanak Anfielda, zato sto je smatrao da atmosfera sa Spion Kopa ne moze da se prenese na neki "Stanley" ili "Standard" ili kako bi se vec trebao zvati
Medjutim, cini se da mu je izgradnja novog stadiona isplativija iz vise razloga (cak i sa finansijskog aspekta) pa se jos nije odlucio.
Moraju se brzo odluciti sta ce jer Anfield ima premali kapacitet, a da sutra pocnu graditi novi stadion on ne bi bio u funkciji prije 2014/15 sezone sigurno, tako da cemo mi jos bar nekoliko sezona igrati pred 45 000 ljudi, dok jedan Sunderland recimo igra pred 52 000

Medjutim, cini se da mu je izgradnja novog stadiona isplativija iz vise razloga (cak i sa finansijskog aspekta) pa se jos nije odlucio.
Moraju se brzo odluciti sta ce jer Anfield ima premali kapacitet, a da sutra pocnu graditi novi stadion on ne bi bio u funkciji prije 2014/15 sezone sigurno, tako da cemo mi jos bar nekoliko sezona igrati pred 45 000 ljudi, dok jedan Sunderland recimo igra pred 52 000

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ja bih to volio, mada čisto sumnjam .. Prosto ne vjerujem.ackeey je napisao/la: Ma kakav odlazak sa Anfielda...
Ostajemo tu vjecno!!!

- gloryhunter
- Kontakt:
sunderland igra pred 49 000, newcastle pred 52 400Shanks je napisao/la:John Henry je nedavno izjavio kako je on od pocetka bio za ostanak Anfielda, zato sto je smatrao da atmosfera sa Spion Kopa ne moze da se prenese na neki "Stanley" ili "Standard" ili kako bi se vec trebao zvati![]()
Moja greskagloryhunter je napisao/la:sunderland igra pred 49 000, newcastle pred 52 400Shanks je napisao/la:John Henry je nedavno izjavio kako je on od pocetka bio za ostanak Anfielda, zato sto je smatrao da atmosfera sa Spion Kopa ne moze da se prenese na neki "Stanley" ili "Standard" ili kako bi se vec trebao zvati![]()

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ard-latest" onclick="window.open(this.href);return false;Rizah je napisao/la:Ha ha ha, Gerard će propustiti samo utakmicu sa Swanseom i dvije prijateljske utakmice reprezentacije![]()
Lakše se diše.

FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
Steven dobio još jednu kćerku 
Steven Gerrard's wife Alex has given birth to the 3rd baby girl and she has been named Lourdes Gerrard

Steven Gerrard's wife Alex has given birth to the 3rd baby girl and she has been named Lourdes Gerrard
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Još jedan razlog zašto je Steve "povrijeđen" !
_____
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... tlist.html" onclick="window.open(this.href);return false;
_____
Hajmo ljudi, samo jedan klik može spasiti djecu u Africi.
Šalim se, glasajte za našeg najboljeg igrača ove sezone, El Pistolera.

_____
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... tlist.html" onclick="window.open(this.href);return false;
_____
Hajmo ljudi, samo jedan klik može spasiti djecu u Africi.
Šalim se, glasajte za našeg najboljeg igrača ove sezone, El Pistolera.

Povezujemo se sa Tevezom zadnjih dana, otkako je izjavio da želi ostati da igra u PL.. Neznam kolko je pametno da ga uzmemo ,ali je svakako jedan kvalitetan igrač.. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja bih volio da ga dovedemo. Nije on toliko loš i problematičan koliko je "tup" .Rolex312 je napisao/la:Povezujemo se sa Tevezom zadnjih dana, otkako je izjavio da želi ostati da igra u PL.. Neznam kolko je pametno da ga uzmemo ,ali je svakako jedan kvalitetan igrač..

Uh kada bi nam došao Tevez, a kada dodamo da mrzi oba Manchestera, kako bi se on njima golova nadavao
Onda bi riješili i problem desnog krila, jer bi onda u napadu igrali Carrol i Tevez, a po krilima Suarez i Downing
Bilo bi to strašno
Joj Gerarda, odličan igrač, odličan i u krevetu, čim mu žena tri ćerke podari
Što bi rekao Kemal Ahmetović, ma pravi je momčina
Vidim da on ne misli stati dok ne dobije malog Gerrarda al brate vidis da ne ide, pokusaj ponovo kada završiš karijeru

Bilo bi to strašno

Joj Gerarda, odličan igrač, odličan i u krevetu, čim mu žena tri ćerke podari

Što bi rekao Kemal Ahmetović, ma pravi je momčina

Vidim da on ne misli stati dok ne dobije malog Gerrarda al brate vidis da ne ide, pokusaj ponovo kada završiš karijeru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.