Nigdje na Realovim službenim web stranicama nije pisalo da je Ronaldo produžio ugovor, tako da ne vidim šta ti nije jasno i gdje si ti pročitao da je zvanično?!Cautinho je napisao/la:http://www.realbalkan.com/2013/02/ronal ... -novi.html
Ja ovu situaciju sa Ronaldom nikako ne kontam.
Prvo,onda kada je bio nezadovoljan,pa se pravile liste najplacenijih igraca na Svijetu,onda mu ko produzili ugovor.I nakon toga,opet se jedno vrijeme pisalo da je ZVANIČNO potpisao novi ugovor,gdje ce mu plaća biti povećana za miliončić-dva,a i nakon toga je pisana ista stvar,da ce ubrzo produziti ugovor.
Stvarno,nikakve logike,ili mediji sire dezinformacije ili se njemu ugovor produzuje samo na mjesec dana,pa stalno potpisuje novi.Dali je potpisao vise taj ugovor ili ja nisam nesto dobro shvatio?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Te si informacije pretpostavljam čuo na nekoj od lokalnih radio postaja dok si vozio turu u kamionu.
Poenta: nikad ne vjeruj radio stanicama
naprijed rejal
Ne bih reko,u tri ujutro na radio stanicama pustaju samo muziku.Sveti je napisao/la:Te si informacije pretpostavljam čuo na nekoj od lokalnih radio postaja dok si vozio turu u kamionu.
pustite ga na miru, trazi se u informacijama, mlad je 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Malo sam lutao po onom portalu "tarzanija"...budale pisale najavu za tekme LP, to je pišancija živa.
Uglavnom, naletio sam tu na jedan zanimljiv dio, za koji sam evo maloprije po prvi put čuo...zanima me jel' ovo istina ili ove budale kao i uvijek lupaju šta im padne na pamet?

Uglavnom, naletio sam tu na jedan zanimljiv dio, za koji sam evo maloprije po prvi put čuo...zanima me jel' ovo istina ili ove budale kao i uvijek lupaju šta im padne na pamet?

Pre nekog vremena sam naleteo na priču o tome šta je Real uradio povodom Minhenske tragedije koja je zadesila Junajted i ona ide ovako nekako: Real Madrid je osvojio Evropski kup 1958. godine, ali su odmah nakon osvajanja istog želeli da on bude uručen Mančesteru koji je bio pogođen minhenskom tragedijom. Zahtev je odbijen, ali je Real taj trofej posvetio “Bezbijevim bebama”. Za oporavak od mentalnih trauma Real je ponudio odmor u Španiji svim Junajtedovim igračima. Da bi pomogao Junajtedu da se oporavi Real je igrao prijateljske utakmice sa Junajtedom pet uzastopnih godina i to u najjačem sastavu. I kao vrhunac svega PONUDILI SU PUŠKAŠA I DI STEFANA NA JEDNOGODIŠNJU POZAJMICU, ali zbog pravila FA-a to nije bilo moguće.
Naravno da nije istina za posudbu.Ostatak jeste,Real je sve uradio da pomogne Manchesteru da se oporavi ali previše bi bilo da su im nudili 2 najbolja igrala.
Koliko znam pred kraj karijere Puškaš je želio da ide u United zbog dobrih međuklupskih odnosa
Koliko znam pred kraj karijere Puškaš je želio da ide u United zbog dobrih međuklupskih odnosa

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I Real je nekad bio gospodski klub.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
I sada je.Jedan Mourinho ne čini proljeće,uostalom on je vaša škola.M4kaveli je napisao/la:I Real je nekad bio gospodski klub.
Barcelona nikad nije bila gospodski klub Di Stefana pokušali ukrast,otvoreno podržavali separatizam,rasiste im legende kluba...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Still is !M4kaveli je napisao/la:I Real je nekad bio gospodski klub.

Ne može jedan čovjek, ponavljam, jedan čovjek, zasjeniti skoro 111 godina (6. marta 111. rođendan) tradicije.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Pa dobro, onako i nema baš logike da su im nudili baš ta dva igrača, al' i bez toga ovo prije navedeno je za nenadjebivog respect-a.LBJ MVP je napisao/la:Naravno da nije istina za posudbu.Ostatak jeste,Real je sve uradio da pomogne Manchesteru da se oporavi ali previše bi bilo da su im nudili 2 najbolja igrala.
LBJ MVP je napisao/la:I sada je.Jedan Mourinho ne čini proljeće,uostalom on je vaša škola.M4kaveli je napisao/la:I Real je nekad bio gospodski klub.
Barcelona nikad nije bila gospodski klub Di Stefana pokušali ukrast,otvoreno podržavali separatizam,rasiste im legende kluba...

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
nije istina za di stefana,prvo se informisi prije nego napises nesh ,di stefano je cak i tri mjeseca bio treniro sa barcom prije nego je potpiso za real ,LBJ MVP je napisao/la:I sada je.Jedan Mourinho ne čini proljeće,uostalom on je vaša škola.M4kaveli je napisao/la:I Real je nekad bio gospodski klub.
bio je to veoma komplikovan transfer gdje je vise strana polagalo prava na di stefana ,ali uglavnom barca ga nije nikom pokusala ukrast nego su i prvi kontaktirali di stefana ali zbog komplikovanog transfera i nerijesenih pitanja ko polaze prava na njega su na kraju odustali od transfera
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelona" onclick="window.open(this.href);return false;
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ti stvarno ozbiljno odgovaraš na post u kojem citiram kantu foruma?barca_87 je napisao/la: nije istina za di stefana,prvo se informisi prije nego napises nesh ,di stefano je cak i tri mjeseca bio treniro sa barcom prije nego je potpiso za real ,
bio je to veoma komplikovan transfer gdje je vise strana polagalo prava na di stefana ,ali uglavnom barca ga nije nikom pokusala ukrast nego su i prvi kontaktirali di stefana ali zbog komplikovanog transfera i nerijesenih pitanja ko polaze prava na njega su na kraju odustali od transfera
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelona" onclick="window.open(this.href);return false;

@mandraxe to bi u sportu trebalo biti normalno

Bi trebalo biti normalno.LBJ MVP je napisao/la:
@mandraxe to bi u sportu trebalo biti normalno

Mislim, svakako da je za ogromnog respect-a, kakve veze Real ima sa Utd-om? Mogli su i ne uradit' ništa nakon te tragedije, opet im niko ne bi zamjerio, jel' tako?
Jeste za respecta,ali ne vidim što si toliko iznenađen mi smo uvijek dobre stvari radilimandraX je napisao/la:Bi trebalo biti normalno.LBJ MVP je napisao/la:
@mandraxe to bi u sportu trebalo biti normalno![]()
Mislim, svakako da je za ogromnog respect-a, kakve veze Real ima sa Utd-om? Mogli su i ne uradit' ništa nakon te tragedije, opet im niko ne bi zamjerio, jel' tako?

Iznenađen sam jer sam dosta toga čitao o fudbalu, o Španiji, o Realu, Barci, historija bla bla...a nigdje nisam naišao na ovo.
Kažem ti, prvi put čujem...

Kažem ti, prvi put čujem...

Ma dobro i tu postoje 2,3 verzije historije zavisi kome koja više odgovara.Evo vidiš i ovdje Real nudio trofej Unitedu i druge vrste pomoći neko na to izmisli još da su im nudili 2 najbolja igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.