Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RealMoudrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RealMoudrid » 21 feb 2013, 17:02

Cautinho je napisao/la:http://www.realbalkan.com/2013/02/ronal ... -novi.html
Ja ovu situaciju sa Ronaldom nikako ne kontam.
Prvo,onda kada je bio nezadovoljan,pa se pravile liste najplacenijih igraca na Svijetu,onda mu ko produzili ugovor.I nakon toga,opet se jedno vrijeme pisalo da je ZVANIČNO potpisao novi ugovor,gdje ce mu plaća biti povećana za miliončić-dva,a i nakon toga je pisana ista stvar,da ce ubrzo produziti ugovor.
Stvarno,nikakve logike,ili mediji sire dezinformacije ili se njemu ugovor produzuje samo na mjesec dana,pa stalno potpisuje novi.Dali je potpisao vise taj ugovor ili ja nisam nesto dobro shvatio?
Nigdje na Realovim službenim web stranicama nije pisalo da je Ronaldo produžio ugovor, tako da ne vidim šta ti nije jasno i gdje si ti pročitao da je zvanično?!
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 21 feb 2013, 17:07

Aha,ok,znaci sve su bile samo dezinformacije...
Keep walking.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 feb 2013, 20:05

Te si informacije pretpostavljam čuo na nekoj od lokalnih radio postaja dok si vozio turu u kamionu.

Poenta: nikad ne vjeruj radio stanicama
naprijed rejal

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 21 feb 2013, 20:10

Sveti je napisao/la:Te si informacije pretpostavljam čuo na nekoj od lokalnih radio postaja dok si vozio turu u kamionu.

Poenta: nikad ne vjeruj radio stanicama
Ne bih reko,u tri ujutro na radio stanicama pustaju samo muziku.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 feb 2013, 20:11

pustite ga na miru, trazi se u informacijama, mlad je :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 feb 2013, 20:20

U tri ujutru znaju nekad da puste i reprizu neke emisije
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 feb 2013, 23:54

Malo sam lutao po onom portalu "tarzanija"...budale pisale najavu za tekme LP, to je pišancija živa. :mrgreen:
Uglavnom, naletio sam tu na jedan zanimljiv dio, za koji sam evo maloprije po prvi put čuo...zanima me jel' ovo istina ili ove budale kao i uvijek lupaju šta im padne na pamet? :mrgreen:
Pre nekog vremena sam naleteo na priču o tome šta je Real uradio povodom Minhenske tragedije koja je zadesila Junajted i ona ide ovako nekako: Real Madrid je osvojio Evropski kup 1958. godine, ali su odmah nakon osvajanja istog želeli da on bude uručen Mančesteru koji je bio pogođen minhenskom tragedijom. Zahtev je odbijen, ali je Real taj trofej posvetio “Bezbijevim bebama”. Za oporavak od mentalnih trauma Real je ponudio odmor u Španiji svim Junajtedovim igračima. Da bi pomogao Junajtedu da se oporavi Real je igrao prijateljske utakmice sa Junajtedom pet uzastopnih godina i to u najjačem sastavu. I kao vrhunac svega PONUDILI SU PUŠKAŠA I DI STEFANA NA JEDNOGODIŠNJU POZAJMICU, ali zbog pravila FA-a to nije bilo moguće.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 feb 2013, 23:57

Naravno da nije istina za posudbu.Ostatak jeste,Real je sve uradio da pomogne Manchesteru da se oporavi ali previše bi bilo da su im nudili 2 najbolja igrala.

Koliko znam pred kraj karijere Puškaš je želio da ide u United zbog dobrih međuklupskih odnosa :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 feb 2013, 23:58

istina.
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 feb 2013, 23:58

I Real je nekad bio gospodski klub.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2013, 00:00

M4kaveli je napisao/la:I Real je nekad bio gospodski klub.
I sada je.Jedan Mourinho ne čini proljeće,uostalom on je vaša škola.

Barcelona nikad nije bila gospodski klub Di Stefana pokušali ukrast,otvoreno podržavali separatizam,rasiste im legende kluba...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 feb 2013, 00:02

Still is ! ;)

Ne može jedan čovjek, ponavljam, jedan čovjek, zasjeniti skoro 111 godina (6. marta 111. rođendan) tradicije. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 feb 2013, 00:02

LBJ MVP je napisao/la:Naravno da nije istina za posudbu.Ostatak jeste,Real je sve uradio da pomogne Manchesteru da se oporavi ali previše bi bilo da su im nudili 2 najbolja igrala.

Koliko znam pred kraj karijere Puškaš je želio da ide u United zbog dobrih međuklupskih odnosa :)
Pa dobro, onako i nema baš logike da su im nudili baš ta dva igrača, al' i bez toga ovo prije navedeno je za nenadjebivog respect-a.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 feb 2013, 00:04

LBJ MVP je napisao/la:

Barcelona nikad nije bila gospodski klub Di Stefana pokušali ukrast,otvoreno podržavali separatizam,rasiste im legende kluba...
:lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 feb 2013, 00:16

LBJ MVP je napisao/la:

nije istina za di stefana,prvo se informisi prije nego napises nesh ,di stefano je cak i tri mjeseca bio treniro sa barcom prije nego je potpiso za real ,
bio je to veoma komplikovan transfer gdje je vise strana polagalo prava na di stefana ,ali uglavnom barca ga nije nikom pokusala ukrast nego su i prvi kontaktirali di stefana ali zbog komplikovanog transfera i nerijesenih pitanja ko polaze prava na njega su na kraju odustali od transfera

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelona" onclick="window.open(this.href);return false;
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2013, 00:21

barca_87 je napisao/la: nije istina za di stefana,prvo se informisi prije nego napises nesh ,di stefano je cak i tri mjeseca bio treniro sa barcom prije nego je potpiso za real ,
bio je to veoma komplikovan transfer gdje je vise strana polagalo prava na di stefana ,ali uglavnom barca ga nije nikom pokusala ukrast nego su i prvi kontaktirali di stefana ali zbog komplikovanog transfera i nerijesenih pitanja ko polaze prava na njega su na kraju odustali od transfera

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelona" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti stvarno ozbiljno odgovaraš na post u kojem citiram kantu foruma?
slika

@mandraxe to bi u sportu trebalo biti normalno :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 feb 2013, 00:23

LBJ MVP je napisao/la:
Bi trebalo biti normalno. :mrgreen:

Mislim, svakako da je za ogromnog respect-a, kakve veze Real ima sa Utd-om? Mogli su i ne uradit' ništa nakon te tragedije, opet im niko ne bi zamjerio, jel' tako?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2013, 00:27

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Bi trebalo biti normalno. :mrgreen:

Mislim, svakako da je za ogromnog respect-a, kakve veze Real ima sa Utd-om? Mogli su i ne uradit' ništa nakon te tragedije, opet im niko ne bi zamjerio, jel' tako?
Jeste za respecta,ali ne vidim što si toliko iznenađen mi smo uvijek dobre stvari radili :P

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 feb 2013, 00:29

Iznenađen sam jer sam dosta toga čitao o fudbalu, o Španiji, o Realu, Barci, historija bla bla...a nigdje nisam naišao na ovo. :roll:
Kažem ti, prvi put čujem... :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2013, 00:36

Ma dobro i tu postoje 2,3 verzije historije zavisi kome koja više odgovara.Evo vidiš i ovdje Real nudio trofej Unitedu i druge vrste pomoći neko na to izmisli još da su im nudili 2 najbolja igrača.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.