Hhh, da je dobro i nije, ali šta se može....Da je kako izvući bar bod u Zenici (tradicionalno lošem gostovanju) bio bi ravan pobjedi...al nadati se da će odigrati kao drugo poluvrijeme protiv Slavije!mma_hz je napisao/la:Nova 3 boda.IDEMO DALJE...
4 TEKME..7 BODOVA..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
tradicionalno smo losi i u Mostaru a pgt u Tuzli...pa opet 4 bobe ehehehe..hilmo je napisao/la:Hhh, da je dobro i nije, ali šta se može....Da je kako izvući bar bod u Zenici (tradicionalno lošem gostovanju) bio bi ravan pobjedi...al nadati se da će odigrati kao drugo poluvrijeme protiv Slavije!mma_hz je napisao/la:Nova 3 boda.IDEMO DALJE...
4 TEKME..7 BODOVA..
samo lagano i pustite dusmane ,bodovi se lagano skupljaju...

sto se tice Suljica,mora se i on malo spustiti na zemlju..sta god da navijaci psovali on nema pravo bilo sta da gestikulira..ti su ljudi tolike godine i pare potrosili gledajuci i prateci Sarajevo da bi im neko ko se jucer rodio i dosao u nas klub mogao nesto pogrdno gestikulirati...mislim ako treba neko nesto da kaze ima Obuca il orlak mada nema niko pravo da se obraca navijacima..i zavrsena prica..fol on se nasao pametan

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Evolution87
- Kontakt:
iz naredna dva gostovanja izvuci 4 boda i puna saka bradehilmo je napisao/la:Hhh, da je dobro i nije, ali šta se može....Da je kako izvući bar bod u Zenici (tradicionalno lošem gostovanju) bio bi ravan pobjedi...al nadati se da će odigrati kao drugo poluvrijeme protiv Slavije!mma_hz je napisao/la:Nova 3 boda.IDEMO DALJE...
4 TEKME..7 BODOVA..

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@mma_hz
Jarane sta je sa Torlakom,jeli ozniljna povreda.Sto se tekme tice tri boda su najbitnija ali mislim da mora Jovic malo vise da ih stisne.
Jarane sta je sa Torlakom,jeli ozniljna povreda.Sto se tekme tice tri boda su najbitnija ali mislim da mora Jovic malo vise da ih stisne.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ma itekako da mora,oba poluvremedino lj je napisao/la:@mma_hz
ma katastrofalna..nismo mi drugo igrali bolje ,nego se Slavija previse povukla a i onaj nas prvi gol ih je iznenadio i dok su se snasli bum i drugi..Jovic pogodio sa izmjenama...

sto se tice Sedina normalno je napustio stadion,ali izgleda da je obnovio povredu iz proslog kola..sutra ce se znati vise al ne vjerujem da mu je pametno da igra u Zenici dok skroz ne sanira povredu..

FK SARAJEVO.
Dino bolje mu je da ne igra, danas je ispadao pravo vidi se da ne može. Nek sanira povredu bolje nego da riskira nadam se da če se brzo oporaviti.Voljni momenat im je katastrofa joj neki kao da nisu na utakmici nikako ali malo se to popravilo u drugom a sve je to daleko još od onog šta mora da bude ovaj sastav
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 01 apr 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
I zar su to navijaci? Sto trose pare? Sta su onda sebi dali za pravo? Ako daju pare treba da vide da se neko zalaze i trudi za ovaj klub! Jel to radi Suljic? Jel to i danas radio? Navijaci neka psuju onoga koji se ne trudi....Ali one koji se bar trude, trebali bi ostaviti na miru! Ma tipicna nasa "'ta ce on, ja mu kroz noge probaciv'o".... Ne kazem da je trebao gestikulirati ali lomi se i trci ko navijen kad god igra, i eto ne valja...Ok prodaj ga ako ne zna...daj ga na posudbu...al nemoj psovat ako se trudi!!!!mma_hz je napisao/la:tradicionalno smo losi i u Mostaru a pgt u Tuzli...pa opet 4 bobe ehehehe..hilmo je napisao/la:Hhh, da je dobro i nije, ali šta se može....Da je kako izvući bar bod u Zenici (tradicionalno lošem gostovanju) bio bi ravan pobjedi...al nadati se da će odigrati kao drugo poluvrijeme protiv Slavije!mma_hz je napisao/la:Nova 3 boda.IDEMO DALJE...
4 TEKME..7 BODOVA..
samo lagano i pustite dusmane ,bodovi se lagano skupljaju...![]()
sto se tice Suljica,mora se i on malo spustiti na zemlju..sta god da navijaci psovali on nema pravo bilo sta da gestikulira..ti su ljudi tolike godine i pare potrosili gledajuci i prateci Sarajevo da bi im neko ko se jucer rodio i dosao u nas klub mogao nesto pogrdno gestikulirati...mislim ako treba neko nesto da kaze ima Obuca il orlak mada nema niko pravo da se obraca navijacima..i zavrsena prica..fol on se nasao pametan![]()
mora jos odrasti dosta..
UPALIM TV VIDIM 2:1 SA NJANJAJEVO, KONTAM 1. APRIL...
Razumijes ti mene burazere moj 

- theprodigy
- Kontakt:
inace..kako igra onaj Al NassriLuca.Toni je napisao/la:UPALIM TV VIDIM 2:1 SA NJANJAJEVO, KONTAM 1. APRIL...
Njegovo je da radi i da se trudi ..za to uzima i pare na kraju krajeva...on je tu samo prolazna stanica i svako ima pravo da mu kaze sta misli o njemu dok igra za nas klub a on ima da suti ...i tu se sva prica zavrsava..jedan Obuca suti...a on malo prco se javlja fol..de ba mojne te suplje drugarske price..i reci Asmiru da pocne igrat a ne srat.. 

FK SARAJEVO.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ljudi , dajte ba da zavrsimo tu pricu sa istokom...ja sam redovan tamo i zaista ima nekoliko grupa po nekih 5-6 ljudi koji se "natakare" na nekoga i psuju itd , u zadnje vrijeme se uglavnom to svodi na Comora (i kad je kriv i kad nije).
Medjutim danas nije ama bas niko nista opsovao direktno Suljicu i realno gledajuci nije bas bilo ni potrebe tj. bilo je njih dosta kojima se trebalo psovati prije Suljica.
Drugo su zvizduci i negodovanje nakon losih poteza a pogotovo na poluvremenu sto ustvari pokazuje kako su odigrali.
I kako shvatam jedino ga je to moglo uvrijediti i motivisati za onaj idiotski potez. I ja sam zvizdao i zvizdat cu mu svaki put kad primi loptu.
Dakle , na istoku ima "krkanluka" ali mislim da je pretjerano i upravo to pretenciozno karakterisanje istoka dolazi od strane onih koji su sa neke druge tribine.
Popustite ba vise.
Sesar i Zrnanovic su zasluzili prolazne ocjene a ovo ostalo je dno dna. Obuca se trudi i trci ali sve je to daleko od gola.
Haskicu svaka cast za gol ali pored toga ama bas nista dobro nije uradio.
Husic i Krpic neprimjetni kao kasnije i Matko.
Dupovcu se noge tresu kad dobije loptu. Kod njega je strah ocit.
Vucina katastrofa. On uspije usporiti i "ispeglati" loptu kad covjek pomisli da je to nemoguce. Nama ce svanuti kada se njega rijesimo.
Beli onako , nista posebno. Nista bolji nije od Comora ali eto Comor je dezurni krivac za sve.
Suljic standardno po svome. Kad on dobije loptu ona nece doci u noge saigraca. Njegov "zalet" moze zavrsiti golom kao danas (da se barem to cesto dogadja) , nekim faulom ili prekidom ili jednostavno cistim oduzimanjem lopte od protivnickog igraca.
Mi smo dozivjeli da zadnjih 15 minuta branimo prednost protiv posljednjeplasirane ekipe na domacem terenu.
Medjutim danas nije ama bas niko nista opsovao direktno Suljicu i realno gledajuci nije bas bilo ni potrebe tj. bilo je njih dosta kojima se trebalo psovati prije Suljica.
Drugo su zvizduci i negodovanje nakon losih poteza a pogotovo na poluvremenu sto ustvari pokazuje kako su odigrali.
I kako shvatam jedino ga je to moglo uvrijediti i motivisati za onaj idiotski potez. I ja sam zvizdao i zvizdat cu mu svaki put kad primi loptu.
Dakle , na istoku ima "krkanluka" ali mislim da je pretjerano i upravo to pretenciozno karakterisanje istoka dolazi od strane onih koji su sa neke druge tribine.
Popustite ba vise.
Sesar i Zrnanovic su zasluzili prolazne ocjene a ovo ostalo je dno dna. Obuca se trudi i trci ali sve je to daleko od gola.
Haskicu svaka cast za gol ali pored toga ama bas nista dobro nije uradio.
Husic i Krpic neprimjetni kao kasnije i Matko.
Dupovcu se noge tresu kad dobije loptu. Kod njega je strah ocit.
Vucina katastrofa. On uspije usporiti i "ispeglati" loptu kad covjek pomisli da je to nemoguce. Nama ce svanuti kada se njega rijesimo.
Beli onako , nista posebno. Nista bolji nije od Comora ali eto Comor je dezurni krivac za sve.
Suljic standardno po svome. Kad on dobije loptu ona nece doci u noge saigraca. Njegov "zalet" moze zavrsiti golom kao danas (da se barem to cesto dogadja) , nekim faulom ili prekidom ili jednostavno cistim oduzimanjem lopte od protivnickog igraca.
Mi smo dozivjeli da zadnjih 15 minuta branimo prednost protiv posljednjeplasirane ekipe na domacem terenu.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- theprodigy
- Kontakt:
kakvo ti imas pravo da mu bilo sta kazes?? ko si ti ba?? ko ste vi sa istoka?? bar vecina vas pljuvaca i psovacamma_hz je napisao/la:Njegovo je da radi i da se trudi ..za to uzima i pare na kraju krajeva...on je tu samo prolazna stanica i svako ima pravo da mu kaze sta misli o njemu dok igra za nas klub a on ima da suti ...i tu se sva prica zavrsava..jedan Obuca suti...a on malo prco se javlja fol..de ba mojne te suplje drugarske price..i reci Asmiru da pocne igrat a ne srat..
ko kaze da sam na istoku??ko kaze da sam psovao??theprodigy je napisao/la:kakvo ti imas pravo da mu bilo sta kazes?? ko si ti ba?? ko ste vi sa istoka?? bar vecina vas pljuvaca i psovacamma_hz je napisao/la:Njegovo je da radi i da se trudi ..za to uzima i pare na kraju krajeva...on je tu samo prolazna stanica i svako ima pravo da mu kaze sta misli o njemu dok igra za nas klub a on ima da suti ...i tu se sva prica zavrsava..jedan Obuca suti...a on malo prco se javlja fol..de ba mojne te suplje drugarske price..i reci Asmiru da pocne igrat a ne srat..

kazem ima se pravo svako pljuvati ko igra ispod nivoa i gotovo stvar...ko je Suljic,jucer dosao u klub i on fol nesto ima nekom pravo govoriti,..pisam ga otice kao i svaki za prvi fening iz kluba..

sto Emir Obuca nije dotrcao pa nesto rekao ili gestikulirao(nisam bio na istoku)..n jemu bi dao pravo jer iza njega stoje rezultati,al Suljic ne moze i gotovo ba..

FK SARAJEVO.
Nije moje da se mijesam u vase odnose sa igracima ali mislim da igrac nema pravo da gestikulira prema publici bez obzira na sve,ovo mislim opcenito ne samo na Suljica.Ipak njihovo je da igraju i da se ponasaju profesionalno jer su zato i placeni.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Uff tek sad vidjeh da onaj prvi gol slavije regularan bio
samo citam sad ovo saopstenje slavije i ono kontam j.e.b.o.t.e oni i postenje u isto recenici
al da se razumijemo uvijek sam za to da se sudi posteno i na AFH ali i nama u gostima ,a sad o nasoj igri znasci Jovicu postujem i imas moju podrsku al fakat evo vec 3 utakmice pokazuje da neki igraci su za klupe
Husic
Krpic (nesto se trudi al tanko)Obuca( ima velike zasluge al da je za 90 minuta spremamn i nije bas)
Comor i njegova pozicija
zasto nije Tatomirovic igrao kad je mali dobro oodigrao u Mostaru to mi nije jasno
i zaboravljeni Bajraktarevic zasto se i tom momku ne pruza sansa
jednostavno 1 poluvrijeme kao protiv goska sastavili se nismo a u 2 et ko nesto smo i ko zaigrali al sve u svemu ovakva igra nam ne garantuje ni 4 mjesto a kamoli evropu
a za istok i malog Suljica stvarno nemam rijeci vec sam i prije govorio o tome jednostavno onakav profil "navijaca" ja nikako ne razumijem da se onakve stvari govore nasim igracima pa ni gostojucim se ne govori ko njima nekad
treba imat granice u svemu i zato kazem oni navijaci sa sjevera treba da budu primjer i time se sva prica zavrsava 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma ja , treba pjevat im "nema veze..." nakon ovakvih utakmica i kao sto je bilo protiv GOSK-a . Zato smo i spali na ovako niske grane jer evo vec 5 godina nema prave kritike pa oni fakat misle da su dobro igrali. 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Sramota da nam i dalje sudije reziraju cijelu ligu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo da je Celika mlatnut u zenici rodio bih se
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da, oni navijači treba da budu primjer u navijanju i u vjernosti i ni u čemu više.....Mnogi će shvatiti šta želim reći....adnanhz je napisao/la:oni navijaci sa sjevera treba da budu primjer i time se sva prica zavrsava
....
Ali kako kaže @sarajlic@ mlatnuti Čelika u Zenici uh, pa čovjek bi se rodio, ali sa ovakvom igrom i remi je ravan pobjedi..
- Giallorossi
- Kontakt:
Al' te pogodilo pravo u srce, osh izdrzati ovu noc?ljubiteljfudbala je napisao/la:Sramota da nam i dalje sudije reziraju cijelu ligu.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.