FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2014, 20:50

SaltCityAttack je napisao/la:Ouuu jedan momak iz Usa otisao dole na odmor I svratio kod azmira :)..nesto mi rece lijepo pozitovno pa kako od :)..gigant brate treba tacno covjeku spomenik dignut ..ali et necemo o tome javno :)
aj na pp

ili neko ko je vec dobio informaciju.. :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 08 maj 2014, 20:51

harry_90 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ouuu jedan momak iz Usa otisao dole na odmor I svratio kod azmira :)..nesto mi rece lijepo pozitovno pa kako od :)..gigant brate treba tacno covjeku spomenik dignut ..ali et necemo o tome javno :)
aj na pp

Ma nije niko, svi ga cekaju na PP hahha :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 maj 2014, 20:58

Ja cekam cjeli dan tu info,prst me zaboli samo udaram po refreshu :mrgreen:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 08 maj 2014, 21:01

Dobra stvar sa onim razglasom po gradu,ali malo razgovjetnije i razumljivije da se bolje čuje,ovako trebaš se baš dobro skoncentrisat da bi čuo,ali sve u svemu odlična stvar :)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 maj 2014, 21:14

Glede ostalih glumica, uskoro ce biti poznate :D, ovo je predkampanja povodom skorog ulaska u PL, ukljucio se i poznati reziser Jasmin Durakovic :D
slika
Glumice su za ovu prigodu obukle svecanu crnu toaletu, ocekuje se dolazak nogometasa u crvenim dresovima, spoj crvene i crne.
P.S. Molimo pojedince i svekoliko pucanstvo da se strpe povodom Dadine objave.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 maj 2014, 21:33

glej sjever,krv ti j.e.b.e.m kakvu su sad nakaradu ostavili...pa bolje da niste ni postavljali stolice,STOKO..joj,kolko sa ja nerviram oko gluposti... :twisted: :twisted:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 maj 2014, 21:34

fukara1919 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
aj na pp

Relativno sam novi na forumu, al ne bih imao ništa protiv da dobijem na PP tu info ako je moguce, ako neko bude horan nek proslijedi. :mrgreen: Čuo sam i ja neke stvari, ne znam dal je vezano za to, al nisu loše vijesti :) Hvala unaprijed :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 maj 2014, 22:14

slika
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 08 maj 2014, 22:57

Chinaglia je napisao/la:Muhamed Mujić u Slobodi ništa nije pokazao, loš je bio, zato i nije ostao u Slobodi :D sad je već odličan igrač za ovu drugu ligu, ko zna kakav bi bio u PL :D

Senad Mujić je u Slobodi po meni bio sasvim ok, ali često je bio zlostavljan s tribina :D kad se sjetim kad pogodi prečku s 5 m, kad ne razvali čitavu konstrukciju gola, to nas je koštalo pobjede :D ne sjećam se rezultata, al' znam da je na tribinama bilo veselo :mrgreen:
Muhamed Mujic je kao sto neko napisa bio jako mlad kad je dosao i imao tu nesrecu da mu je bio Sica manager,a odmah po dolasku bio starter svaku utakmicu cime je izazvao negodovanje dijela publike i tako zavrsio brzo epizodu u Slobodi. Danas je stasao u pravog igraca i sigurno da bi nam dobro dosao,jer je za klasu bolji od postojecih veznih i napadaca .
Senad Mujic je druga prica,stigao iz Tojsica i debitovao protiv Zeljeznicara 2005g sa 2 gola u pobjedi 2:0.
igrao kasnije za Laktase pa opet za nas,ali sa manje uspjeha drugi put.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 08 maj 2014, 23:02

ljudi dosta vise o Muhamedu Mujicu.......KRPIC je za njega igracina,sta mislite mozel Jedinstvo kiksat ponovo kuci???
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 08 maj 2014, 23:05

solar1987 je napisao/la:ljudi dosta vise o Muhamedu Mujicu.......KRPIC je za njega igracina,sta mislite mozel Jedinstvo kiksat ponovo kuci???
Vrlo tesko da ce kiksati kuci,a bogami i na strani,jer nakupci su to stari.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 08 maj 2014, 23:14

HerLutwoII je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:ljudi dosta vise o Muhamedu Mujicu.......KRPIC je za njega igracina,sta mislite mozel Jedinstvo kiksat ponovo kuci???

budite malo realni,kakva kupovina vidite da ljudi nemaju pobjedu zadnja 3 kola,mislim da ce i ovaj mec bit gutav,a mi svakako 100 % u mec ulazimo protiv Orasja i aBd popravljamo gol razliku :P

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 08 maj 2014, 23:34

solar1987 je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:

budite malo realni,kakva kupovina vidite da ljudi nemaju pobjedu zadnja 3 kola,mislim da ce i ovaj mec bit gutav,a mi svakako 100 % u mec ulazimo protiv Orasja i aBd popravljamo gol razliku :P
Pa evo da ti obrazlozim;
Gracanica: kupili sudiju,ali im nije uspio namontirati penal i sl.jer je Bratstvo bilo napaljeno kao i pun stadion zbog borbe istih za sam vrh u toj utakmici.
GOSK: nisu trgovali jer su jednostavno isli na foru da Gosku ne treba i da nemaju ambicija posebnih,a preko nekih njima bliskih ljudi iz Hercegovine imali potvrdu svojih nadanja..Bogu hvala pa se opustili da ga lakse prime.
Banovici; pokusali svim raspolozivim sredstvima osigurati bodove,ali Buducnosti neophodni bodovi i trajno bi se zamjerili Slobodi i Tuzli da su pustili.
Sve ostalo je pokriveno sto na foru,sto na Gobeljicevu igranku ;)

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 09 maj 2014, 08:05

fukara1919 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
aj na pp

brate mozel i meni ta inf. :D :D :D

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 maj 2014, 08:28

1. Stadion ???
2. Pojačanja????
3. Nema trećeg

P.S. Nemoj nas zaj*ebavat. Reci nam :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 maj 2014, 08:43

Tuzlak04 je napisao/la:
1. Stadion ???
2. Pojačanja????
3. Nema trećeg

P.S. Nemoj nas zaj*ebavat. Reci nam :D
4. Vraca nam se Smajil Karic ???
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 maj 2014, 09:32

Ovako ljudi, cuo sam da igrate u srijedu protiv Branitelja na stadionu pod Bijelim Brijegom :cool:

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 09 maj 2014, 10:31

[quote="GracanicaAA"]Ovako ljudi, cuo sam da igrate u srijedu protiv Branitelja na stadionu pod Bijelim Brijegom :cool:[/quote

to nije nikako dobro,bit ce sranja ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 maj 2014, 10:42

GracanicaAA je napisao/la:Ovako ljudi, cuo sam da igrate u srijedu protiv Branitelja na stadionu pod Bijelim Brijegom :cool:
de nevaljajte gluposti,molim vas..koji bijeli brijeg,nema logike,da se ocekuje 20 buseva i da nema zabrane,pa hajde,uostalom dobro znaju u savezu situaciju po tom pitanju,pa mrtvih bi bilo...nehlupaj gluposti
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 maj 2014, 11:00

Šutersko uigravanje za Labudove sa Save

slika

Odbrojavaju se posljednji dani do tušanjskog meča protiv Orašja.

Iz tabora popularnih Labudova najavljuju žestok otpor u subotu, stoga se u našim redovima maksimalno pripremaju za rivale iz Posavine.

slika

Miroslav Blažević i njegovi saradnici danas su radili na štimanju nišanskih sprava Crveno - crnih, a sudeći po intenzitetu rada i raspoloženju naših fudbalera Orašani bi u subotu mogli imati mnogo posla da sačuvaju svoju mrežu.

slika

Ono što može da raduje naš Stručni štab je i oporavak Damira Mehidića koji će biti u kombinacijama za ovaj meč. Podsjećamo da je naš krilni napadač u Kaknju zaradio neugodnu povredu oka, te je pauzirao nekoliko dana.

slika

Što se tiče meča, tradicionalno, popularni Labudovi ne prolaze dobro na Tušnju. Nekadašnji premijerligaški mečevi obično su završavali našim pobjedama.

slika

Crveno - crni su na svom terenu sedam puta pobjeđivali Orašje, uz po jedan remi i poraz i gol razliku 13:4!

slika

Pred punim tribinama našeg stadiona očekujemo nastavak tradicije i u ovom prvom međusobnom prvoligaškom duelu na Tušnju!

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.