Mislis ne rotira?Devil je napisao/la:Gledam i drugi put Sarajevo ove polusezone nakon Veleza.Lose je ovo pravo.Drugo poluvreme jesu jednostavno ubili Slaviju ali daleko je to od kvalitetnog.Prvenstveno sta nedostaje ovoj ekipi je jedan pravi razigravac u sredini terena koji ce da poveze zadnju liniju sa prednjom.Nema tu pravog igraca takvog kalibra.
Pitao sam i posle Veleza ali mi niko nije odgovorio zasto u ekipi nema Barjaktarevica,meni se cini da je on itekako kvalitetan igrac ono sto sam ga gledao ranije i da itekako moze da odgovori na toj poziciji koja je deficitna timu sa Koseva.
Nije mi jasno zasto kada je vec sasvim dobro odigrao protiv Veleza i kada su svi zadovoljni njegovim ucinkom Tatomirovic ostaje na klupi,a ponovo igra Comor koji jednostavno nije za beka.![]()
Puno se u Sarajevu rotira,mislim i da Haskic mora igrati od prve minute,jer on je doneo dosta zivosti u igru.
Pa isti sastav uvijek, isti igraci, jedino te neke izmjene... ali uglavnom se forsiraju jedni te isti.
Bajraktarevic?
Ma ko ce znati...
Isti sastav uvijek, ko da je Vucina sta pokazao ili Husic...vala je i Bajraktarevic mogao dobit koju minutu... Tatomirovic na beka, a Comor u sredinu...mogao je vala malo izrotirat,sredine svakako nemamo...
Krpic ponovo na krilu...

Bezveze forsira, a ne ide...