Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ma nema teorije da će Conte mijenjati sistem igre sa 3 igrača u vezi, dakle, samo 3-5-2 ili 4-3-3 dolaze u obzir.
Za formaciju 4-2-3-1 moraš imati igrače ala Ozil, Silva, Goetze i slični, a da ne govorim onda da pozadi moraš imati dvojicu koja bi orala zemlju za taj trojac ispred + bi morao imati 5-6 odličnih igrača na klupi jer kada tu ne igraju jedan ili dvojica, koncepcija pada u potpunosti. Primjer je Real Madrid gdje kada imaš neraspoložene CR-a ili Ozila, igra pada drastično.
Conte je pronašao sistem od kojega neće više odstupati, jedino ono što on može mijenjati je u 4-3-1-2 i to u toku meča, ako ganjamo rezultat, gdje bi Gio bio taj ofanzivni vezni/trequartista, a neki top napadač naprijed.
Za formaciju 4-2-3-1 moraš imati igrače ala Ozil, Silva, Goetze i slični, a da ne govorim onda da pozadi moraš imati dvojicu koja bi orala zemlju za taj trojac ispred + bi morao imati 5-6 odličnih igrača na klupi jer kada tu ne igraju jedan ili dvojica, koncepcija pada u potpunosti. Primjer je Real Madrid gdje kada imaš neraspoložene CR-a ili Ozila, igra pada drastično.
Conte je pronašao sistem od kojega neće više odstupati, jedino ono što on može mijenjati je u 4-3-1-2 i to u toku meča, ako ganjamo rezultat, gdje bi Gio bio taj ofanzivni vezni/trequartista, a neki top napadač naprijed.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Prescritto
- Kontakt:
3-5-2 formacija će se igrati još dugo, dugo vremena jer sve odlično funkcioniše, desi se poneki kiks tamo-vamo, ali to je sasvim normalno.
Danas neće biti nimalo lahka utakmica, nešto sam siguran da nam jedan gol neće biti dovoljan za pobjedu, a bez Vučinića u napadu teško može ova ekipa zabiti više od jednog gola, daj Bože da me demantuju.
Treba nam jedan ljevak u ekipi bilo Peluso bilo De Ceglie, Padoin će se svaki put morati namjesti na svoju desnu i to automatski znači usporavanje napada.
Danas neće biti nimalo lahka utakmica, nešto sam siguran da nam jedan gol neće biti dovoljan za pobjedu, a bez Vučinića u napadu teško može ova ekipa zabiti više od jednog gola, daj Bože da me demantuju.
Treba nam jedan ljevak u ekipi bilo Peluso bilo De Ceglie, Padoin će se svaki put morati namjesti na svoju desnu i to automatski znači usporavanje napada.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Iskreno, veceras ocekujem X.
Mada se nadam da ce Gio pomahnitat protiv svojih i zabit 2-3

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Sarajevo1946
- Kontakt:
0:2....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Dobro je onda što igramo u 15:00h.chi3llo je napisao/la:Iskreno, veceras ocekujem X.

#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la:Dobro je onda što igramo u 15:00h.chi3llo je napisao/la:Iskreno, veceras ocekujem X.

-
- Kontakt:
igramo u 15:00 nemoj profulitchi3llo je napisao/la:Iskreno, veceras ocekujem X.

Ja mislim da će biti 6-6
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Nasi napadaci ni u zajebanciji ne mogu 6 zabitgolden je napisao/la:Ja mislim da će biti 6-6

Dali su protiv Pescare 

☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- AvantiSignora
- Kontakt:
Bit ce tesko da, al mi smo Juventus i samo tri boda dolzi u obzir. Mogla bi Parma danas platit ceh nkom svi zicera sto smo profulali.
Nebi me iznenadilo da jedan nas napadac postigne hattrick:)
Forz Juve!!!!!!
Nebi me iznenadilo da jedan nas napadac postigne hattrick:)
Forz Juve!!!!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
golden je napisao/la:Dali su protiv Pescare
Sto jedem **** danas na topicu

Ovog puta Vučko 2,Fabio 2,Matri 1,Gio 1 al' doduše biće 2 penala uinat dušmanima.chi3llo je napisao/la:golden je napisao/la:Dali su protiv Pescare
Sto jedem **** danas na topicuAl dva su dala veznjaci tu tekmu

☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- AvantiSignora
- Kontakt:
Danas ga Pogb zabija
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Potvrđen je sastav koji smo postavljali.
Nadam se da ćemo imati više sreće u realizaciji, inače sam pesimista glede naše forme i ovog meča, ali vidjet ćemo.
Pristup utakmici ne smije biti ni blizu kao protiv Sampe, pa i milana.
Konačno igramo u crnim dresovima, ove godine smo najmanje igrali u rezervnoj varijanti.
Nadam se da ćemo imati više sreće u realizaciji, inače sam pesimista glede naše forme i ovog meča, ali vidjet ćemo.
Pristup utakmici ne smije biti ni blizu kao protiv Sampe, pa i milana.
Konačno igramo u crnim dresovima, ove godine smo najmanje igrali u rezervnoj varijanti.
#MaxOUT
#MaxOUT
INCIDENTI U PARMI PAR SATI PRIJE UTAKMICE!!!
Navijači Juventusa su napali utvrdu navijača Parme: bar Gianni .Jedan teško ozlijeđen navijač i visoke tenzije u zraku pred početak utakmice Parma-Juventus, na rasporedu u 15h na Tardiniju. Snage sigurnosti su nakon podne, intervenirale zbog prijavljenog napada u zoni bar Giannija u ulici Duca Alessandro.
Čini se kako je riječ o 70-tak navijača Juventusa koji su maskirani i naoružani bejzbol palicama, krenuli u ofenzivu na Bar Gianni, lokal gdje se okupljaju navijači Parme. Jedna osoba je teško ozlijeđena zbog udarca palicom u glavu. Ostali gosti lokala su se uspjeli zabarikadirat unutra i zatvorit vrata, iako je lokal praktički porazbijan. Samo zahvaljujući tom potezu izbjegnuta su daljna stradanja. Svi prilazi stadionu su zbog toga blokirani za promet, sa policijom koja je na svakom koraku. Nadamo se kako daljnjih incidenta više neće biti i da će se sve preseliti tamo di je mjesto, dakle na travnjak stadiona Tardini.

Očekujem od igrača da se iskupe za poraz protiv Sampdorie, iako će biti teško, jer Parma igra dobro kod kuće, ali "mi" smo Juventus

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
3 boda 100%.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Prescritto
- Kontakt:
Ma polako i lagano, uspostaviti incijativu i od početka započeti igrati našu igru, gol će doći sam od sebe. Treba se pripaziti kontra napada jer Parma ima par jako brzih igrača, danas im je odbrana dobro oslabljena i treba do iskoristiti.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
-
- Kontakt:
ajmooo fj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.