Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Niko da odgovori - zašto je Sarajevo pustilo Borcu na Kosevu, pa su sad ljuti na druge klubove i o njima pišu 

Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 maj 2021, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma kakva puštanja, igraj i ko je bolji neka nosi bodove 

Ti si naša ljubav jedina!
- Beduin
- Kontakt:
Gdje je onaj AmyPitar (tako nekako), jel' digao ruku na sebe nakon remija protiv Slobode?
Suzu pustio na njihovoj temi, kaze klosari tuzlanski zapeli (a mi bas suprotno odigrali, nismo htjeli kontre trcati uopste), jedva ceka da Slobodi zatreba bod pa da oni ne dadnu, kao on se pita nesto, wahaha.
Suzu pustio na njihovoj temi, kaze klosari tuzlanski zapeli (a mi bas suprotno odigrali, nismo htjeli kontre trcati uopste), jedva ceka da Slobodi zatreba bod pa da oni ne dadnu, kao on se pita nesto, wahaha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Niko to nije rekao ne izmisljaj lazove jedan ! Kako ovima iz Mostara nije bilo drago kad su izgubili od Goska za razliku od Manijaka kojima ce biti drago ako izgube ovaj put od Borca..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bježi Stila eto Zule. Propade 100 tisuća.
Zašto ste zapinjali protiv divova ? odakle vam to pravoBeduin je napisao/la: ↑15 maj 2021, 00:12Gdje je onaj AmyPitar (tako nekako), jel' digao ruku na sebe nakon remija protiv Slobode?

Trebali ste ih pustiti da vas pobjede, kao što oni pustili Borcu.
Pa nije fer jbg

Samo ogranicenoj osobi moze biti drago da mu klub gubi utakmice i kroz to njihovo ponasanje ja mrzim Zelju iz dna duse. Kad vec spominjes Slobodu meni uopste nije krivo na igrace slobode koji su dosli i muski se potukli na kosevu i osvojili bod i ne svidja mi se ponasanje hebiovica i handzica koji su iz nemoci krenuli u neki obracun na kraju.samirr je napisao/la: ↑15 maj 2021, 00:06Izgube u Trebinju i drago im bude ispala Sloboda to mogu samo oni ! Opet ce im biti drago da im klub izgubi ovaj put na njihovoj Grbavici nemaju motiva sve ja to razumijem izvedi djecu ako treba ali odigraj pošteno kao što si to uradio u derbiju gdje si izgubio 3-1 odigrao si pošteno uzeo bod u Mostaru 2-2 odigraj i na svojoj Grbavici nije bitno ko ti dolazi i za šta im treba, to je ta neka plava filozofija kako to oni zovu.esprit24 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 00:00Ljudi ja sam davno zakljucio da za zelju navijaju osobe koje imaju dusevne, psihicke i raznorazne probleme. Tesko ces naci nekog normalnog. Kad pogledas samo ko za njih navija iz javnog zivota sve ti je jasno Dzumhur, Sahnipasic Mimo itd itd. Ja ne mogu da vjerujem da ljudi u nedjelju navijaju protiv svog kluba, e kad je tako onda im zelim da im “srpski sampion” utrpa jedno sedam golova i da ih bukvalno zlostavljaju citavu utakmicu!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bez ljutnje, ali mišljenje navijaca Slobode u vezi događaja od prije 10 godina je bitno ko lanjski snijeg

Pucaju vas neki kompleksi iz prošlosti, nikako da to prevaziđete, svako malo se vracate na to. Get over

Samo mi potvrdi za koga navijas za vikend Zeljo ili Borac ?let3 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 00:19Bez ljutnje, ali mišljenje navijaca Slobode u vezi događaja od prije 10 godina je bitno ko lanjski snijeg![]()
Pucaju vas neki kompleksi iz prošlosti, nikako da to prevaziđete, svako malo se vracate na to....get over![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Yebes navijaca koji zeli poraz svog kluba.
Samire
Za Želju naravno, vec sam napisao to nekoliko puta.
Jok eto za Borac cu navijati

Za Želju naravno, vec sam napisao to nekoliko puta.
Jok eto za Borac cu navijati

Svasta, e cuj ko biva željkan se nesto pita i ko biva oni nesto odlucuju hoce li ili nece igrati...
Pa oni se ne bi pitali da protiv Pofalickog sad igraju,a kamo li protiv Borca...
Nego im goDra sto su ko lafo u centru pažnje,a nije u pitanju Toto Kutinjo i njegova pjesma La šante mi KANTARE...

Pa oni se ne bi pitali da protiv Pofalickog sad igraju,a kamo li protiv Borca...
Nego im goDra sto su ko lafo u centru pažnje,a nije u pitanju Toto Kutinjo i njegova pjesma La šante mi KANTARE...
Ova postenjacina bi namjestao tekme na svim temamafeniksptica je napisao/la: ↑15 maj 2021, 00:10Samo ne znam sto ne pustise Velezu i ne trazise da puste jer ih je i Zrinja godinama zajebavao za titule i krao im ispred ociju. Ovako ispada da pomazu Zrinjskom. Pogubili kompas i vrijednosti kluba srozali na max.

A onda se zali na korupciju u BiH fudbalu

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Problem je što je Tanov šegrt, Nam, jedna obična seoska varalica.
Malo steglo sa koronom i on ih pustio niz vodu. Gdje su pare od Rahmanovića i Tatara, zašto igračima nema plata?
Zašto se dovode poluproizvodi poput Cmiljanića?
Razlog ovog sunovrata je ne samo škrtost već i pljačkanje od strane Vijetnamskog kriminalca.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne znam jesu li gori Pitari sa ovom kuknjavom i patetikom, ili Kmeljovci sa stavom da su oni nesto bitni i da se pitaju nesto, u sezoni gdje su dozivjeli najveca ponizenja u istoriji kluba
Baka otisao prije nego je dosao, pola godine ne znaju za pobjedu. Vecini igraca im istice ugovor i samo cekaju kraj sezone da razgule i posalju tuzbe. Na sta ce im liciti igracki kadar slijedece sezone, kukala im majka.

Baka otisao prije nego je dosao, pola godine ne znaju za pobjedu. Vecini igraca im istice ugovor i samo cekaju kraj sezone da razgule i posalju tuzbe. Na sta ce im liciti igracki kadar slijedece sezone, kukala im majka.
- ElCartel11
- Kontakt:
Slusajte ljudi @Duljevinha on sve zna
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
buljevina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.