odom izgubljen u vremenu i prostoru
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Odigrao je veceras odlicno, ali to ne znaci da ce uvijek ovakav da bude. Na pocetku sam rekao dajmo mu makar pet utakmica da vidimo kakav ce da bude, ali ocekivao sam da bude losiji nego sto igra. Da li ce nastaviti ovako vidjet cemo.KK_Bosna je napisao/la:neno, zanima me jel jos uvijek smatras da je sessions truba![]()
odom izgubljen u vremenu i prostoru
ko da je to neko mudro slovo. to ti je onaj +-amerosm je napisao/la:Na njemackoj stranici sam pronasao podatak da se samo racunaju minute kada je Sessions bio na parketu Lakersi bi imali prednost od 28 poena.![]()
neno#4 je napisao/la:Gasol igra puno puno bolje, i mora da ima 15 suteva svaku noc, ako zelimo daleko. Na taj nacin ce da se rastereti i Kobe i Bynum, a igrat cemo puno bolje.
neno#4 je napisao/la:Ramon je sinoc igrao odlicno, ono sto mi se najvise svidjelo disciplinovano, bez ikakvog srljanja, bez ikakvih akrobacija. Pogadjao kada je bilo potrebno, donio nam prednost na kraju druge cetvrtine.
Balon je napisao/la:evo komentar sa live chata sa Bussom
Comment From Haris
Hello Mr.Buss , I only want to say you that LA have Big Fans from Bosnia, it's crazy here when LA plays the match..
Jim: Hey Haris, thanks so much for your support from Bosnia
amere jel se ovo ti krijes iza ovog harisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.