Atkinson protiv lvgTravisBickle je napisao/la:Cist penal .....

Morgan i Herrera klase... ali lvg to nije tako vidio...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Atkinson protiv lvgTravisBickle je napisao/la:Cist penal .....
Da je više vidjeti takvu vijest, ali skeptičan sam opet.Asteriks je napisao/la:Goreg protivnika od ovog Chelsea nije bilo ove sezone na OT.
Ali sta vrijedi kada je realizacija mrtva nula,.. Siguran sam da je ovo Gaalov zadnji mec.
Ne zamarajte se vi Liverpoolom, sad je nas red da kiksamo. Vi ste u banani zbig trenera, a mi zbog limitiranih igraca. U svakom slucaju, lakse je promijeniti trenera nego 6-7 igraca, koliko Liverpoolu fali da bi bio ozbiljna ekipa. Ovi "bljeskovi" su samo pokazatelj da nas bolje ekipe ne uzimaju ozbiljno.Rooney88 je napisao/la:Gaal prekinuo niz dakle. xD
Ma on je bivsi do jutra, jednostavno mora biti. Kolektivno samoubistvo kompletna uprava neka izvrsi ako ga zadrze.
Chelsea stzbavarno odavno nije bio gori i imali smo ih servirane danas ali on cak ni to nije uspio iskoristiti. Steta zbog nooovog posrtanja jer ce nas Liverpool sigurno stici nakon ovog kola a imali smo toliko prilika da im dobro pobjegnemo ali nista nismo iskoristili. Otkaz jednostavno mora dobiti, nema rasprave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.