FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cestitam Zelji ......cim nije bilo prenosa nesto se muljalo xD....jos jednom cestitke
A meni niste vjerovali kad sam rekao da ce Zeljo pobijediti
A meni niste vjerovali kad sam rekao da ce Zeljo pobijediti
A C A B !
OOOOOOO MAJKO MILAAAAAAA!!!!! VOLIM TE ZELJO!!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
tttttooooooo zeljo,svaka cast
- blueman-TM87
- Kontakt:
Konacno hvala Bogu, Amar, Amar, Amar OSIM oleeeee!!! Ko ce sa mnom na pivu ja castim, treba ovo proslavit

Volim te Zeljo!!!
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
emire jarane daj malo informacija kakva je bila tekma, igra, navijači itd
ja jos nemogu da vjerujem da je zeljo pobjedio u gostima
idemo svi da kupimo godisnje i da napunimo grbavicu
prvo pa osim
idemo svi da kupimo godisnje i da napunimo grbavicu
prvo pa osim
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
utakmica je **** skoz ...prvo poluvrijeme POZORISTE....drugo ko nesto se poceli buditi 73 gol ...los ...los ...od200do400 manijaka (neznam tacno tu je negdje)...solidno navijanje ...fk zeljeznicar je napisao/la:emire jarane daj malo informacija kakva je bila tekma, igra, navijači itd
P.S Nek neko posalje kredita na mob ...rekao sam da cete pobijediti
A C A B !
-
- Kontakt:
kad je protiv sirokog?
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
Koliko znam danas je taj datum, ali je mnooogo drugačiji rezultat...Gistro_Bancho je napisao/la:01.08.2009. Čelik - Željezničar 4:0

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
zeljooooooooooo samo zeljoooooooooooooo najbolji je on ......on je sampion
BICE ZELJO OPET SAMPION
BICE ZELJO OPET SAMPION
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
oleee, oleeee, oleeee, punimo grbavicuuuuuuu
hvala sudija! a sada svi u Dolinu protiv Širokog!Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
hej dosad sam čuo da se samo gosti žale, ali da se domaćini žale u ovoj našoj ligi još nisam čuo, pa ni mi se nismo žalili prošle godine kad nas je sloboda dobila u prvom koluPhill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu
IDE VLAK, IDE VLAK, IDE VLAK A U NJEMU MANIJAK.......
Nego kako je Olimpik prosao

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
jarane mogul ti ja nesto reci ...pobjeda je pobjeda ...jbg ..nama samo preostaje BOJKOT!!!! ili da **** mamu Zaimu,Istuku.....Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu
12 GODINA BEZ TITULE!!! KOLIKO JOS????
JELI OVO DNO
ILI IMA JOS!!!!
A C A B !
Hvala gosp.vukasovicPhill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- lolo d pitar
- Kontakt:
da ne ispadnem ckapi,cestitam na pobjedi,bilo je i vrijeme
i da niste pobjedili sportsport.ba bi napisoa da jeste,toliko su objektivni,pogotovo prema zelji,i zeljinim navijacima na forumu,da je to nevjerovatno
ako je vas u zenici bilo 500,ja cu odmah poceti za zelju da navijam
u svakom slucaju cestitke
i da niste pobjedili sportsport.ba bi napisoa da jeste,toliko su objektivni,pogotovo prema zelji,i zeljinim navijacima na forumu,da je to nevjerovatno
ako je vas u zenici bilo 500,ja cu odmah poceti za zelju da navijam
u svakom slucaju cestitke
-
- Kontakt:
cestitam na pobjedi al bgm previse ste se valjali,go je cist ko suza,nema price al znas i sam kako je eto tebi kad se kod vas na grbavici neko valja po sata itd....tax je napisao/la:Hvala gosp.vukasovicPhill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Levin, pinki, tiagofaria25 i 63 gosta.