Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la Beduin » 27 dec 2020, 20:03

adal je napisao/la:
27 dec 2020, 19:07
Beduin je napisao/la:
26 dec 2020, 09:50
104 gola i 104 asistencije, prej3bena statistika. Zali Boze stp nije vise dap reprezentaciji i sto mi je izj3b'o zivaca vise nego zena mi.
Mora da je hercegovka jarane
One su mi nacele zivce dok sam bio mladjahan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 07 jan 2021, 17:49

Otkad ovo traje :roll:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 jan 2021, 12:38

”Dok ne dovedemo neka pojačanja, ne namjeravamo prodavati nijednog fudbalera. Želio bih dovesti Edina Višću, Irfana Cana i Henryja Onyekurua. Bilo bi mi drago da sjednu s našim predsjednikom i razgovaraju. U glavi imam neke ideje, posebno što se tiče Višće”, rekao je Terim
...
Poluspic?! :)
Galatasaray definitvno bolja opcija od Fenera.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 10 jan 2021, 14:19

Kakva golcina! :shock:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 10 jan 2021, 15:24

Ja golcine covjece :bow:

Novi selektor prvo treba znati Viscu uklopiti
BašČelik!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 jan 2021, 15:45

Novi selektor mu treba dati vise slobode u igri i to je to a ne da bude prikovan uz desnu aut liniju 90 minuta.
Ove sezone u 20 utakmica (LP i Superliga) postigao 6 golova i upisao 7 asistencija....vise nego odlicna statistika za krilnog igraca.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 jan 2021, 15:55

Novi selektor mu treba dati svu slobodu, tacno. Ali da bira koju ce stolicu na klupi. Dosta smo njegovog gledali u repki.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 10 jan 2021, 16:13

Nemojmo od precijenjog igrača koji za reprezentaciju nije odigrao 2 poštene utakmice praviti žrtvu i tražiti opravdanja u lošim selektorima.
On je izvanredan dokaz koliko je Turska liga prenapuhana!
Ispucao je skoro sve bonuse kada je reprezentacija u pitanju, ne kažem da ga više nikada ne treba zvati jer mi i nemamo neka vele prekvalitetna riješenja na njegovoj poziciji ali da nešto od njega očekujem, nisam. Razočarati me više ne može!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 jan 2021, 16:24

OldFashioned je napisao/la:
10 jan 2021, 16:13
Nemojmo od precijenjog igrača koji za reprezentaciju nije odigrao 2 poštene utakmice praviti žrtvu i tražiti opravdanja u lošim selektorima.
Ispucao je skoro sve bonuse kada je reprezentacija u pitanju, ne kažem da ga više nikada ne treba zvati jer mi i nemamo neka vele prekvalitetna riješenja na njegovoj poziciji ali da nešto od njega očekujem, nisam. Razočarati me više ne može!
Problem argumenta Turske lige je što je Višća pružao nevjerovatne partije u Evropskoj ligi, odlične partije u Ligi Sampiona protiv klubova poput Sportinga, PSG, United.

Mada je neoboriva cinjenica da je pružao mizerne partije u svetom dresu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 10 jan 2021, 16:26

Ne mozemo mi imati takav luksuz da nam igrac preko 100 golova iz Tur lige i kapiten prvaka nema vecu ulogu...jos postoji patriotizam u njemu, ne moze se reci da se ne zeli truditi za reprezentaciju.

Ne mozemo opet reci da je Tur liga nesto u zadnje vrijeme, ali covjek je prekucaje svake sezone.

Treba s njim sjesti popricati, dati mu ulogu uz Dzeku i Pjanica, da ima svu slobodu kretanja i bude mentor ostalima na terenu i van njega.
BašČelik!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 10 jan 2021, 16:27

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
10 jan 2021, 16:24
OldFashioned je napisao/la:
10 jan 2021, 16:13
Problem argumenta Turske lige je što je Višća pružao nevjerovatne partije u Evropskoj ligi, odlične partije u Ligi Sampiona protiv klubova poput Sportinga, PSG, United.

Mada je neoboriva cinjenica da je pružao mizerne partije u svetom dresu.
Da, ali mi od toga nemamo ništa a Turska liga je precijenjena sa Višćom ili bez njega tamo.
Niko sretniji od mene da napokon proigra i za repku ali kada ćemo to više dočekati ?
Umjesto toga, većinom bude najgori pojedinac na terenu i vrijeđa ga se poslije utakmice.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jan 2021, 16:41

Nikad on nece „proigrati“ u repci, predugo se cekalo i trazili raznorazni alibiji. Vec 5 godina se on ceka otkad je dobio ulogu startera i kljucnog igraca u repci. Sistem u repci treba promjeniti na dva spica, samim tim nece biti vise mjesta za njega u prvih 11.

Najbolja pozicija za njega je na klupi.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 jan 2021, 16:59

Višća je među top 5 igrača reprezentacije i mora bit u prvih 11.
Nažaslost on je dežurni krivac za svaku lošu partiju raspadnute reprezentacije, u kojoj igraju poluamateri, a u stvari redovno među boljim igračima na terenu. Šteta što ne može dat svaku tekmu go i jedno 2-3 asistencije. :roll:
Ne bi me čudilo da se počne pisat kako Višća stoji iza propasti NFSBiH i domaće lige.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 jan 2021, 17:07

Čuj redovno među boljim? Od 55 nastupa za reprezentaciju možda je 5 dobrih, ostalo je sranje.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 jan 2021, 17:10

Vucevich je napisao/la:
10 jan 2021, 17:07
Čuj redovno među boljim? Od 55 nastupa za reprezentaciju možda je 5 dobrih, ostalo je sranje.
Ima li neko sa više od 5 dobrih nastupa u posljednje 3-4 godine?

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 jan 2021, 17:11

jednostavno qrcobolja je prisutna kad igra za repku, to je jedino objasnjenje kako ovaj momak tamo u turskoj i po evropi igra dobro a protiv nekih sabana iz sjeverne irske nije u stanju dobaciti do sesnesterca kako treba.. ne treba ga zvati nikad vise da igra

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jan 2021, 17:20

QUARTERBACK je napisao/la:
10 jan 2021, 17:11
jednostavno qrcobolja je prisutna kad igra za repku, to je jedino objasnjenje kako ovaj momak tamo u turskoj i po evropi igra dobro a protiv nekih sabana iz sjeverne irske nije u stanju dobaciti do sesnesterca kako treba.. ne treba ga zvati nikad vise da igra
Nema to veze sa tim. Ja bih volio da je to, barem bi imali logicno objasnjenje do cega je, ali do truda nije, Visca je dobar momak i patriota. Jednostavno kad kroci na teren kao da ima dvije lijeve noge, totalni choker.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 jan 2021, 17:24

Vidjeli smo kako izgledamo bez Višće. Kad uđe u igru, ko da je Ronaldo ušo.
To pokazuje pravi problem reprezentacije, opšti nekvalitet i neorganizacija.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 jan 2021, 17:26

Igrat će Hasić umjesto Višće, taman da mu ovaj mentor bude.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 10 jan 2021, 17:39

Visca nema mjesta među 23 reprezentativca BiH niti je ikada imao, selektor koji stavi ovu ublehu u prvih 11, zavrsit ce kao i prethodnici. Igrac manje oduvijek i najgori igrac BiH.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.