Zvjezdan Misimović

harishp
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 20:29

VanBasten je napisao/la:jel ko gledao Hayat, sad čitam da se Miske javio telefonom i izjavio da se pogrešno izrazio?
Pogresno izrazio,kontao na drugom jeziku jeli.
Yebiga sad ne smije javno reci ni da je Ruskoj klupi rondao.Mogli bi tuziti.
E moj Misure slijedeci put ga natrpati zvakama,pa nece nista moci baljezgati :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 20:32

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:jel ko gledao Hayat, sad čitam da se Miske javio telefonom i izjavio da se pogrešno izrazio?
Pogresno izrazio,kontao na drugom jeziku jeli.
Yebiga sad ne smije javno reci ni da je Ruskoj klupi rondao.Mogli bi tuziti.
E moj Misure slijedeci put ga natrpati zvakama,pa nece nista moci baljezgati :lol:
Apsoultno nema veze, jel on sad laže, ili se zaista pogrešno izrazio. Kao i u Asmirovom slučaju. Najvažnije je da se stvar izgladi zarad dobrobiti reprezentacije. A i meni je poslije tekme izgledao nepovezan, jedva je nekako od adrenalina il čega već, izgovorio te tri rečenice. No nebitno i da je u tom trenutku to i mislio, bitno je da se stvar izgladi. A ako postoji trener sa kojim se sve može izgladiti onda je to Pape!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2011, 20:34

harishp je napisao/la:Odlucio bi je qurac da ga Pape nije ubacio u igru a i uopste pozvao.Koliko ih samo rondalo da Miske ne zasluzuje ni poziv sa svojom formom.A sad se kobajagi sekiraju,kako providno.
Igrači kao Misimović uvijek zaslužuju poziv. Da ga Pape nije ubacio u igru, sad bi on bio glavna tema razgovora. Spahić i Misimović (kao igrači) su ikone ove reprezentacije, što dokazuju brojevi nastupa za istu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 07 sep 2011, 20:34

:arrow: Misimović jeste pogriješio, jer se takve stvari ne riješevaju pred mikrofonima i kamerama, ali je Miske reprezentativac koji s punim pravom može uživati status legende naše reprezentacije, a osim toga treba imati na umu da djelovao ljut, pod emocijama. Sve u svemu, Sušić i Misimović bi trebali podhitno sjesti i porazgovarati, da se novonastala situacija riješi što je prije moguće, jer se već bliži utakmica sa Luksemburom, nakon koje slijedi gostovanje u Parizu.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 sep 2011, 20:36

Miske mi je jedan od drazih, ako ne i najdrazi igrac. Uvjek sam ga gotivo.
I sad ga gotivim, ako nas je ko zaduzio on je. No, nije mu trebalo ono sinoc, boze moj ako je to stav njegovog selektora onda mora da se postuje, dalje nema kraj price.
Nas problem je nas mentalitet i profesionalizam. Igraci nam se olako ljute i dignu nos. Uvjek je bilo da je selektorova zadnja, ma kakava god da je, poklopi se i suti. Radi, radi i samo radi i dokazi selektoru da mozda grijesi.

Primjera radi, kako se to radi u repki gdje sve stima, trener Danske ovaj put u mec odluke nije pozvao svog kapitena C. Poulsena, zbog ne igranja u svom sada vec bivsem klubu Liverpulu. Poulsen, mediji, navijaci svi ko jedan su bili slozni u prihvatanju odluke, i tu se zavrsava. Nastavlja se dalje sa pripremama i ljudi uzimaju njima tri vazna boda. Tako se to rijesava, a ne da se stvara raskol u ekipi. Eh, to je ono sto nama fali.

Nas selektor ovo da uradi, mislim da bi odmah nakon objavljivanja spiska bio razapet i zatjeran u tri lijepe. Zato cemo mi za ostalim kaskati jos dugo vremena.

Bilo proslo, sad je bitno da se stvar izgladi ako moze i da u miru docekamo sljedece tekme, i mozda jos vaznija stvar, da se ovakve gluposti vise prestanu dogadjati, ako mislim napraviti neki dobar rezulatat i imati epitet ozbiljne reprezentacije.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 20:40

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Odlucio bi je qurac da ga Pape nije ubacio u igru a i uopste pozvao.Koliko ih samo rondalo da Miske ne zasluzuje ni poziv sa svojom formom.A sad se kobajagi sekiraju,kako providno.
Igrači kao Misimović uvijek zaslužuju poziv. Da ga Pape nije ubacio u igru, sad bi on bio glavna tema razgovora. Spahić i Misimović (kao igrači) su ikone ove reprezentacije, što dokazuju brojevi nastupa za istu.
Ti bi trebao da znas da se ikone bjes-o na zid. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2011, 20:41

harishp je napisao/la:Igrači kao Misimović uvijek zaslužuju poziv. Da ga Pape nije ubacio u igru, sad bi on bio glavna tema razgovora. Spahić i Misimović (kao igrači) su ikone ove reprezentacije, što dokazuju brojevi nastupa za istu.
Ti bi trebao da znas da se ikone bjes-o na zid. :lol:[/quote]

Naravno, kad dođe vrijeme za to, a Misketovo i Spahino nije došlo, niti će u skorije vrijeme...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

thwkiel
Kontakt:

Post Postao/la thwkiel » 07 sep 2011, 20:43

ako moze za hrvatsku igrat niko kranjcar koji ne odigra ni utakmica u sezoni, onda moze i misimovic za bih po minutazi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 20:47

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Igrači kao Misimović uvijek zaslužuju poziv. Da ga Pape nije ubacio u igru, sad bi on bio glavna tema razgovora. Spahić i Misimović (kao igrači) su ikone ove reprezentacije, što dokazuju brojevi nastupa za istu.
Ti bi trebao da znas da se ikone bjes-o na zid. :lol:
Naravno, kad dođe vrijeme za to, a Misketovo i Spahino nije došlo, niti će u skorije vrijeme...[/quote]
Prije ce se zid srusiti nego sto ce Spahu bjesiti-o.Miske ovakvim ponasanjem vec sam sebi pokuasava naciniti hara-kiri.
Zato je trebao umjesto Engleskog na Japanski.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2011, 20:55

Adinjo je napisao/la:Miske mi je jedan od drazih, ako ne i najdrazi igrac. Uvjek sam ga gotivo.
I sad ga gotivim, ako nas je ko zaduzio on je. No, nije mu trebalo ono sinoc, boze moj ako je to stav njegovog selektora onda mora da se postuje, dalje nema kraj price.
Nas problem je nas mentalitet i profesionalizam. Igraci nam se olako ljute i dignu nos. Uvjek je bilo da je selektorova zadnja, ma kakava god da je, poklopi se i suti. Radi, radi i samo radi i dokazi selektoru da mozda grijesi.

Primjera radi, kako se to radi u repki gdje sve stima, trener Danske ovaj put u mec odluke nije pozvao svog kapitena C. Poulsena, zbog ne igranja u svom sada vec bivsem klubu Liverpulu. Poulsen, mediji, navijaci svi ko jedan su bili slozni u prihvatanju odluke, i tu se zavrsava. Nastavlja se dalje sa pripremama i ljudi uzimaju njima tri vazna boda. Tako se to rijesava, a ne da se stvara raskol u ekipi. Eh, to je ono sto nama fali.

Nas selektor ovo da uradi, mislim da bi odmah nakon objavljivanja spiska bio razapet i zatjeran u tri lijepe. Zato cemo mi za ostalim kaskati jos dugo vremena.

Bilo proslo, sad je bitno da se stvar izgladi ako moze i da u miru docekamo sljedece tekme, i mozda jos vaznija stvar, da se ovakve gluposti vise prestanu dogadjati, ako mislim napraviti neki dobar rezulatat i imati epitet ozbiljne reprezentacije.
Misli Miske da sa Papetom moze ko sa Cirom. Ja sam glavni ti si niko i nista. E pa kod Papeta Bogu hvala onog cirkusa vise nema. Otisao cirkus iz naseg grada. Mislim da su i Miske i Safet dovoljno pametni da sjednu i situaciju rijese u 4 oka a ne preko medija. :) I btw Pape je rekao da je i Ibri rekao isto sto i Misketu. Ovaj se nije naljutio.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

No1
Kontakt:

Post Postao/la No1 » 07 sep 2011, 20:57

miske je fudbalski genije..al' kako to i.osim sroci, jedne prilike,"kad ne trcis, sve pada u vodu.." i nazalost 30 min s klupe je misketov domet.trenutno.
nadam se, da ce,ako se ova prasina slegne, miske podici fizicku spremu i da ce nastaviti da rafala,po protivnickim bedemima. :D :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2011, 21:02

Da izjavio je, da je sa tom kritikom direktno mislio na Safeta. Dakle ne nekog drugog. :D
Nisam sve 100% razumio jer se telefonom javio i los je bio ton. Nesto je otprilike rekao, ako on nece ionako igrati u reprezentaciji onda bolje da ostane u Rusiji i da trenira kako bi se nametnuo. To je otprilike cega se sjecam. Miske i Pape to moraju rijesiti, i to sto brze.

Kod nas je problem, sto se jedva ceka da se neko popljuje. Bio to Miske, Spaha ili Susic. Ako nekome ide lose, odmah se pocne po njemu jos vise udarati. Vidjelo se sa Dzekom. Naprotiv rijetko se kod nas razmislja, da se dadne podrska. Kad se vidi da jednom igracu ide lose, postaviti neki transparent, tipa: Mi smo uz tebe.

Ali to nebi prilicilo nasem mentalitetu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 07 sep 2011, 21:03

Izgleda da jedini ja nisam vidio tu izjavu,bio sam u povratku sa stadiona tad..imal negdje video toga da vidim?
YNWA!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 07 sep 2011, 21:04

Zvjezdan Misimovic je fudbalski mag i virtuoz. Jednostavno njegov svaki kontakt sa loptom zraci pozitivnom energijom, a njegov briljantni mozak dize nasu igru na vecu razinu. Njegovi pasovi su fascinantni. Pogled u jednu, lopta u drugu stranu.. prilika, zamalo gol. To moze samo jos jedan fudbalski virtuoz i intelektualac svjetskih okvira, Zajko Zeba. Neki misle da je Mismovic prelaskom u Galatasaray kod trenera Hagia, ucinio najvecu gresku u karijeri.. ali isto tako mnogi od vas ne znaju pravu istinu i pozadinsku sliku tog transfera. Naime, Hagi i Susic su stari haveri.. poguzije sto bi nas narod reko. Vodali se s kafe, na kafu... da skratim pricu. Jedna velika urota se digla protiv najboljeg plejmejkera Europe u reziji dvaju nazovi trenera.

Miske izdrzi! Zelimo tvoj dolazak u najtrofejniji i najuspjesniji fudbalski klub Bosne i Hercegovine!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 21:05

U biti ono sto je rekao je drugim rijecima da je sve bilo upuceno prema Papetu jer je bio ljut na njega. Dakel branite ga i dalje i izmisljajte gluposti da ono Fuck you nije bilo selektoru. Nismo glupi i nismo djeca...Reakcija mu je bila za zatvora...
Sreca mu je samo da je Pape merhametli covjek. Vaha bi mu **** mater...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 21:07

Principatus je napisao/la:
Da izjavio je, da je sa tom kritikom direktno mislio na Safeta. Dakle ne nekog drugog. :D
Nisam sve 100% razumio jer se telefonom javio i los je bio ton. Nesto je otprilike rekao, ako on nece ionako igrati u reprezentaciji onda bolje da ostane u Rusiji i da trenira kako bi se nametnuo. To je otprilike cega se sjecam. Miske i Pape to moraju rijesiti, i to sto brze.

Kod nas je problem, sto se jedva ceka da se neko popljuje. Bio to Miske, Spaha ili Susic. Ako nekome ide lose, odmah se pocne po njemu jos vise udarati. Vidjelo se sa Dzekom. Naprotiv rijetko se kod nas razmislja, da se dadne podrska. Kad se vidi da jednom igracu ide lose, postaviti neki transparent, tipa: Mi smo uz tebe.

Ali to nebi prilicilo nasem mentalitetu.
Ako je to istina Zvizgoje ne zna jel bi srao ili bi pisao.
Kad je Pape protiv Grka rekao da nebi zvao ''Ruse'' jer im je liga u jeku i da pusti igrace da se nametnu i da ne gube poziciju u klubu.Prvi se Miske pobunio i rekao kako bi volio i trebao doci.
Tacno nezna sta bi od samog sebe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 07 sep 2011, 21:12

VanBasten je napisao/la:
cala je napisao/la:neznam kako raju nije stid da pljuju po njemu, pa ljudi zbog njega smo i pobijedili, on se odavno svadjao sa trenerima, na to smo navikli, al ruku na srce uvijek je u najmanju ruku dobro odigrao i nikad ga nisam kritikovao, naravno kao i svaki igrac sto je imao ili ce imat svoju krizu, period u kom ga jednostavno nece, tako je i misketu sad
Ruku na srce cjele kvalifikacije do sinoć je bio jedan od najlošijih na terenu. I ovdje ga se prozivalo psoliej svake tekme, i njega i papeta što ag stavlja u ekipu.
I još jednom ruku na srce :mrgreen: , da ona lopta nij eušla, ovdje bi mu se sad hebavalo sve zbog fule onog zicera kad ej loptu fulio.
Meni je od uz Ibiševića naš najdraži igrač, ali neću ga braniti po svaku cjenu.
Buraz kako je bio jedan od najloših na terenu do sad ??' :?
Ako uzmeš u obzir da je recimo Džeko kao naš Glavni Napadać dao samo 2 gola u Kvalifikacijama, a jedan Pjanić koji kao eto nije slabo igro poput Misketa do sad dao jedan go i imao jednu Asistenciju(605 Min,7 Utakmica,1 Gol-1 Asistencija)onda Zvjezdan i nije toliko slab kako ga neki vide,jer je on u 8 Utakmica u kojima je ukupno igrao 582 min dao 1 Gol i imao 4 asistencije !
Statistika je na njegovoj strani ! 8-)
Pod prečku u devet banki.... :)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 sep 2011, 21:14

Misimoviću kad daš loptu ko da si je u ABS banku dao . Ili ćeš dobiti bolju povratnu ili će on od nje napraviti još veču šansu .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2011, 21:19

Edo_77 je napisao/la:U biti ono sto je rekao je drugim rijecima da je sve bilo upuceno prema Papetu jer je bio ljut na njega. Dakel branite ga i dalje i izmisljajte gluposti da ono Fuck you nije bilo selektoru. Nismo glupi i nismo djeca...Reakcija mu je bila za zatvora...
Sreca mu je samo da je Pape merhametli covjek. Vaha bi mu **** mater...
Sreca je pa mi imamo tebe da nam otvoris oci. :) Ko bi isao sa teme na temu i istresao ogromnu kolicinu govana na nase igrace da nije tebe?
Ti se ponasas kao da si pomocnik Murinju, pa sebi uzimas za pravo da konstantno pljujes nekog od najboljih igraca koje imamo i koje smo ikad imali.

Da sam Dzeko ili Misimovic zbog takvih kao ti bi se odrek'o reprezentacije BiH, ali stvarno!

Citam ti postove kako je Miske zapustio guzove i nije dovoljno dobar..... Isto si pricao za Dzeku i sad kad vam je covjek zacepio usta, usutili ste se. Za 20 dana Dzeko postade najbolji?! Zar je moguce da propalica i pijanica za samo 20 dana postane igrac i ima toliku snagu? HOCU I JA TAKO! :D
Pitanje je dana kad ce vam ih Miske opet zacepiti, jer onaj gol vam ocigledno nije bio dovoljan kao ni ostali golovi i asistencije, a ni rekordan nastup za nasu reprezentaciju.
Misimovic nije gledao imamo li jaku reprezentaciju pa da tek onda dodje (kao sto je to slucaj sa Papetom), Misimovic je bio tu i kad je bilo mnogo gore nego sad.

ZVJEZDAN MISIMOVIC - GOSPODIN NA TERENU!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 21:23

Dobro tebi je gospodin igrac koji puca na klupu i selektoru kaze Fuck you 2 puta sto ga je stavio da aigra 45min. :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 4 gosta.