Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

hearts
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la hearts » 16 nov 2012, 16:10

Brate svako neka za svoje odgovara ko god bio odgovoran neka bude kažnjen ali u državi i sistemu u kojem živimo teško
Zadnja izmjena: hearts, dana/u 16 nov 2012, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2012, 16:14

Dok olimpic poteze ovakav potez ima nesto i nesto je sumnjivo. A sto se tice slobode mislim da je sloboda neke dugove sto je imala prema savezu prebijala preko onih 200 000 sto joj je sud dosudio kao odstetu znaci neke nagodbe je bilo a da je nije bilo savez bi to morao isplatiti siguran sam.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 nov 2012, 16:23

Inače kada stigne rješenje o izvršenju onda se naplaćuje na razne načine.Aco moderatoru objasni im neke stvari! :D
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 16 nov 2012, 16:27

Mancini je napisao/la:Inače kada stigne rješenje o izvršenju onda se naplaćuje na razne načine.Aco moderatoru objasni im neke stvari! :D
A 840.000 KM na osnovu cega?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 nov 2012, 16:28

kirba je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Inače kada stigne rješenje o izvršenju onda se naplaćuje na razne načine.Aco moderatoru objasni im neke stvari! :D
Na osnovu odštete.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 16 nov 2012, 16:29

Mancini je napisao/la:
kirba je napisao/la:
Na osnovu odštete.
Odsteta za sta tacno? Odakle toliki iznos?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2012, 16:30

Vjerovatno su do tog iznosa dosli na osnovu racunice koliko bi zaradili da su igrali evropa ligu .

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 16 nov 2012, 16:31

terabajt je napisao/la:Vjerovatno su do tog iznosa dosli na osnovu racunice koliko bi zaradili da su igrali evropa ligu .
Volio bih vidjeti taj papir. Tamo sigurno piše i na osnovu čega. Ja mislim da se namamo čega bojati ako su Dino i ostali napravili sve ispravno, a ljudi tvrde da jesu.

P.S. Možda imaju i neki sponzorski ugovor za izlazak u Evropu.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 nov 2012, 01:29

Na 99.9 % kladionica blokiran par u Trebinju.bas me interesuje hoce li neko iz tog casnoga komiteta za normalizaciju pokrenuti neku istragu vezano za ovo.... :lol: :roll: :lol:
http://www.betexplorer.com/soccer/bosni ... id=1396835" onclick="window.open(this.href);return false;

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 nov 2012, 01:35

Zna se zbog cega se u 905 slucajeva blokira jedan par u ovolikoj mjeri. Nema potrebe da se pravimo naivni.

A to vezano za Olimpic, bujrum sud, uefa, savez. Ja samo isto to, sud, uefa, savez prizeljkujem vezano i za ovu rekaciju kladionica. Nista vise.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 17 nov 2012, 01:40

Vamos je napisao/la:Zna se zbog cega se u 905 slucajeva blokira jedan par u ovolikoj mjeri. Nema potrebe da se pravimo naivni.

A to vezano za Olimpic, bujrum sud, uefa, savez. Ja samo isto to, sud, uefa, savez prizeljkujem vezano i za ovu rekaciju kladionica. Nista vise.
Ista stvar za Leotar, bujrum dokaži. Malo se praviš gluplji nego što zaista jesi ? Klub ti preko štele ode u Europu a ti spominješ Trebinje i kao to je problem. Sve svjetske ekipe imaju "lakša" gostovanja kod određenih ekipa i to je više-manje normalno. Štela da se ode u Europu, to je već problem. Doduše, ti si pitar pa me ne čudi tvoj stepen (ne)inteligencije.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 nov 2012, 01:44

Itkako se time bave sudovi, kao vid smjernice. kod nas ne, naravno. Ali u Njemackoj, Austriji, Italiji DA. To je klasican primjer da ljudi oko kladionica koji i postavljaju kvote imaju sigurnu dojavu da je rezultata izvjestan, sto je prvi signal da policija, savez, sudovi..trebaju baciti oko na taj par.

Shvatam ja da ti na sve ovo gledas subjektivno ali da se radi i o paru Sarajevo-Zrinjski i da je ovakva situacija ja se barem ne bih javljao..a svakako ne bih na taj nacin pokusao relativizirati ovu reakciju kladionica.

Nista licno, naravno ;)

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 17 nov 2012, 01:47

Situacija je takva da vas tuži OlimpiC da ste preko štele dobili licencu za Euro nastup a ti nekome nešto prigovaraš pri čemu utakmica još nije ni počela.

Mudro.
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 nov 2012, 01:49

hoshtapler je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Zna se zbog cega se u 905 slucajeva blokira jedan par u ovolikoj mjeri. Nema potrebe da se pravimo naivni.

Ista stvar za Leotar, bujrum dokaži. Malo se praviš gluplji nego što zaista jesi ? Klub ti preko štele ode u Europu a ti spominješ Trebinje i kao to je problem. Sve svjetske ekipe imaju "lakša" gostovanja kod određenih ekipa i to je više-manje normalno. Štela da se ode u Europu, to je već problem. Doduše, ti si pitar pa me ne čudi tvoj stepen (ne)inteligencije.
Ja treba to da dokazujem ili drzava, sistem, tuzilastvo, savez? Jesu pojedinci dokazivali u Italiji, njemackoj, Austriji?Jesu pojedinci oduzeli titulu Juventusu, oduzeli bodove nizu ekipa i prebacili ih u nizi rang?

Nemoj se ba praviti naivan.

I koriguj rijecnik. ja ni tebe, niti bilo koga nisam uvrijedio na licnoj osnovi.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 17 nov 2012, 01:58

Vamos je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:

Ja treba to da dokazujem ili drzava, sistem, tuzilastvo, savez? Jesu pojedinci dokazivali u Italiji, njemackoj, Austriji?Jesu pojedinci oduzeli titulu Juventusu, oduzeli bodove nizu ekipa i prebacili ih u nizi rang?

Nemoj se ba praviti naivan.

I koriguj rijecnik. ja ni tebe, niti bilo koga nisam uvrijedio na licnoj osnovi.
Neću da korigujem rječnik jer si bezobrazan čim spominješ utakmicu u Trebinju koji nije ni počela a praviš se naivna francuska sobarica povodom tužbe OlimpiCa ( gdje je barem 50% navijača Sarajeva mislilo da Sarajevo uopšte neće dobiti licencu a na kraju je volšebno dobiše ).

ps ako su ta blokiranja mjerodavna fino složi stan/kuću, otvoriš naloge na internetu i lagano čekaš parove. Vazda neka kladionica da taj xy blokirani par i živiš ko beg. Vidim da si pametan, ne bi to trebao biti problem. Zar ne ?

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 nov 2012, 02:00

To kako ti gledas na ovu reakciju kladionica na ovaj par je tvoja licna stvar. Sto svakako ne znaci da si automatski u pravu. Ne kazem ni da sam ja 1000000% u pravu, ali siguran sam da nisu cista posla, i svakako situacija nije svakidasnja. eto ako ej to cisto tako jer su raja nabacala lovu na neki klub (bezveze ti teorjia skroz) nadji mi jos 5 takvih parova za danasnju ponudu u kojoj je blokirano 99,9% kladionica, pa da malo proanaliziramo i uporedimo sa ovim parom o kojem pricamo.
Utakmice u Trebinju stadion Police

07.05.03. FK Leotar - FK Željezničar..........2:2
23.08.03. FK Leotar - FK Željezničar..........0:0
16.10.04. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
12.11.05. FK Leotar - FK Željezničar..........1:0
01.04.07. FK Leotar - FK Željezničar..........3:0
01.03.08. FK Leotar - FK Željezničar..........1:0
25.10.08. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
26.05.10. FK Leotar - FK Željezničar..........3:3
02.04.11. FK Leotar - FK Željezničar..........0:1
23.05.12. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
Ja to ovako gledam, igraju dvije momcadi, jedna je u dvije godine izgubila tri cetiri tekme, a druga 38. I naravno, raja tovari na ovu sto samo ponekad izgubi i to kad njoj bude cejf. Ovi skontali i stopirali tovarenje, ko je tovario tovario je, ali ti opet ponavljam, dobra prilika da se uzmu novci
Pogledaj rezultate iznad. Ne bih bas rekao da stoji ta tvoja teorija cisto po rezultatima.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 17 nov 2012, 02:05

Vamos je napisao/la:To kako ti gledas na ovu reakciju kladionica na ovaj par je tvoja licna stvar. Sto svakako ne znaci da si automatski u pravu. Ne kazem ni da sam ja 1000000% u pravu, ali siguran sam da nisu cista posla, i svakako situacija nije svakidasnja. eto ako ej to cisto tako jer su raja nabacala lovu na neki klub (bezveze ti teorjia skroz) nadji mi jos 5 takvih parova za danasnju ponudu u kojoj je blokirano 99,9% kladionica, pa da malo proanaliziramo i uporedimo sa ovim parom o kojem pricamo.
Utakmice u Trebinju stadion Police

07.05.03. FK Leotar - FK Željezničar..........2:2
23.08.03. FK Leotar - FK Željezničar..........0:0
16.10.04. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
12.11.05. FK Leotar - FK Željezničar..........1:0
01.04.07. FK Leotar - FK Željezničar..........3:0
01.03.08. FK Leotar - FK Željezničar..........1:0
25.10.08. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
26.05.10. FK Leotar - FK Željezničar..........3:3
02.04.11. FK Leotar - FK Željezničar..........0:1
23.05.12. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
Ja to ovako gledam, igraju dvije momcadi, jedna je u dvije godine izgubila tri cetiri tekme, a druga 38. I naravno, raja tovari na ovu sto samo ponekad izgubi i to kad njoj bude cejf. Ovi skontali i stopirali tovarenje, ko je tovario tovario je, ali ti opet ponavljam, dobra prilika da se uzmu novci
Pogledaj rezultate iznad. Ne bih bas rekao da stoji ta tvoja teorija cisto po rezultatima.
Onda ti budeš mangup pa nađeš onaj 0.1% i uzmeš pare. Đe je problem ? Ne kladiš se, što onda lupaš bezveze ? Kladiš se, eto šanse da uzmeš barem milju, pet glava, puna šaka brade.

Opet ponavljam, dobijanje licence Sarajeva je isto muljaža pa je ne spominješ. Zašto ? Vidim da glumiš neku morlanu vertikalu ( a ne bi trebao ). Ti navijaš za klub zbog kojeg se liga proširivala nebil ostao u istoj. O kome, o čemu, noćna dama o poštenju. Šega.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 17 nov 2012, 02:05

moralisto, đe si bio prošle sedmice kada utakmica Rudar - Gradina nije bila uopšte u ponudi? šta nam imaš na to reći? što se tada nisi pozivao na čast i ugled komiteta? prpa ti što Željo sutra uzima, uvijek ste prednjačili u teorijama zavjera
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 nov 2012, 02:06

hoshtapler je napisao/la: Malo se praviš gluplji nego što zaista jesi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Doduše, ti si pitar pa me ne čudi tvoj stepen (ne)inteligencije.
Ja se tebi, ni bilo kome drugo, nisam obracao na ovaj nacin sa uvredama i slicno. Sa tobom nemam sta razgovarati.
Diskutujem sa ljudima koji se na jednak nacin odnose prema meni kao i ja prema njima. Prvo savladaj normalan nacin komunikacije, pa onda pokusaj uci u neku raspravu. Nemam zivaca sa nezrelim osobama trositi vrijeme.

Svako dobro.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 17 nov 2012, 02:10

Vamos je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la: Malo se praviš gluplji nego što zaista jesi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Doduše, ti si pitar pa me ne čudi tvoj stepen (ne)inteligencije.
Ja se tebi, ni bilo kome drugo, nisam obracao na ovaj nacin sa uvredama i slicno. Sa tobom nemam sta razgovarati.
Diskutujem sa ljudima koji se na jednak nacin odnose prema meni kao i ja prema njima. Prvo savladaj normalan nacin komunikacije, pa onda pokusaj uci u neku raspravu. Nemam zivaca sa nezrelim osobama trositi vrijeme.

Svako dobro.
Zato si ti veoma zrela osoba koja glumi vodovitu Džemilu i gleda u kašike pri čemu na prljavštine kluba za koji navija okreće glavu i pravi se blesava. Lepo kolega, lepo, veoma zrelo :mrgreen:
Zadnja izmjena: hoshtapler, dana/u 17 nov 2012, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.