ma da ne igraju protiv janeza bilo bi mi prilično svejedno da li će u ligu prvaka ili uefa..jer u ligi prvaka ipak slijedi razvaljivanje i još odlazi milan badelj ....ali bila bi prilična sramota da hrvatski prvak ispadne od skijaša
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
žalosna sova, ali gazi sve pred sobom
ma da ne igraju protiv janeza bilo bi mi prilično svejedno da li će u ligu prvaka ili uefa..jer u ligi prvaka ipak slijedi razvaljivanje i još odlazi milan badelj ....ali bila bi prilična sramota da hrvatski prvak ispadne od skijaša
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U ligi prvaka ce te proci gore nego prosle godine.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Proć'e kak'će proć, al' njih nikad nije izbacio ni Crnogorac, a ni Slovenac-nažalost, taj nivo se ovdje samo sanjati može.Sarajlijc@ je napisao/la:U ligi prvaka ce te proci gore nego prosle godine.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Joj što ne mogu ovih za*ebavanja tipa o takmičenju i brukanju jednog tima na jednom takmičenju, od strane tima koji će to još sanjati jedno 10 godina kao i svaki tim iz BiH, ako ćemo realno govoriti
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg, ali s ovim trenerom ne bi me nista cudilo.England je napisao/la:Proć'e kak'će proć, al' njih nikad nije izbacio ni Crnogorac, a ni Slovenac-nažalost, taj nivo se ovdje samo sanjati može.Sarajlijc@ je napisao/la:U ligi prvaka ce te proci gore nego prosle godine.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Realno je govoriti da je tako.Ali nikada ne možeš reći bit će gori , bolji , lošiji.Svaka je utakmica nova igra, snaga, vještina, taktika...Prošle godine im se desilo, ali imali su i grupu takvu, a ove će uzet tih 8mil€ i lagano, afirmacijski, ako uspiju uhvatiti 3 mjesto, odlično, ako ne idu dalje.Nema više euforija, tipa dobiješ Wales pa si ekipa ili Belarus, to je kraj priče, svaka utakmica je novi izazov, a CL posebno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kao što reče Livnjak,Mamić je grobar Dinama.
Jer,ma kako neko smatrao BBB idiotima,bez njih nema Dinama.
Kad se sjetim Croatie i Canjuge,unatoč nezadovoljstvu zbog imena,tribine su imale šmek.
Ovo danas što se vidi u Dinamu i oko Dinama je smijurija.
Hajduk izgubi od Intera 3:0 na Poljudu,ljudi ostaju još desetak minuta nakon završetka i aplaudiraju.
Sinoć čim je sudac svirao kraj,odoše derby navijači.Ništa,nikakvog skandiranja,ništa...
Kakve titule,kakvi trofeji,kad ih niko ne slavi.
Jer,ma kako neko smatrao BBB idiotima,bez njih nema Dinama.
Kad se sjetim Croatie i Canjuge,unatoč nezadovoljstvu zbog imena,tribine su imale šmek.
Ovo danas što se vidi u Dinamu i oko Dinama je smijurija.
Hajduk izgubi od Intera 3:0 na Poljudu,ljudi ostaju još desetak minuta nakon završetka i aplaudiraju.
Sinoć čim je sudac svirao kraj,odoše derby navijači.Ništa,nikakvog skandiranja,ništa...
Kakve titule,kakvi trofeji,kad ih niko ne slavi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tako je...on kao ne bi volio da željo ili sarajevo dođu do lige prvaka da malo vide kako je tozizu1991 je napisao/la:Joj što ne mogu ovih za*ebavanja tipa o takmičenju i brukanju jednog tima na jednom takmičenju, od strane tima koji će to još sanjati jedno 10 godina kao i svaki tim iz BiH, ako ćemo realno govoriti
- raul-zakon
- Kontakt:
@England i @Sarajlijica
Čačić nije ništa lošiji od Krune Jurčića, tu su oni, u pet deka, tako da ovo što @Sarajlijica govori, da će ove godine još gore nayebati, nije baš realno. Ustvari, to se uopšte ne može predvidjeti.
Uostalom, sumnjam da može gore, može samo isto.
Čačić nije ništa lošiji od Krune Jurčića, tu su oni, u pet deka, tako da ovo što @Sarajlijica govori, da će ove godine još gore nayebati, nije baš realno. Ustvari, to se uopšte ne može predvidjeti.
Uostalom, sumnjam da može gore, može samo isto.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Moze gore, oboris rekord koji si sam postavio
Ja bi volia da nekako izbjegnemo tu ligu prvaka (cuj izbjegnemo) al kad se sjetim da igramo protiv Slovenaca onda svom snagom naprijed
Bit ce opet brukanje ako prođemo al sta, valjda onda treca sreca pa nece bit
Ja bi volia da nekako izbjegnemo tu ligu prvaka (cuj izbjegnemo) al kad se sjetim da igramo protiv Slovenaca onda svom snagom naprijed
Bit ce opet brukanje ako prođemo al sta, valjda onda treca sreca pa nece bit
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ovi purgeri mene fakat nisu jasni.Prvaci drzave stalno,Hajduka deru gdje stignu,dovode najbolje igrace igraju ligu prvaka ili evropa ligu redovno..i opet i ne valja mamic..pa sta hocete vi?Kada ode Mamic nigdje vas nece biti,bas nigdje.Sta hoce ovi da oni vode klub a euro d ane uloze?faka mi ovo nije ajsno,Mamic jeste da vjerov.uzima od prodaj eigraca al on ih i placa,dovodi..nisam nijednog igraca vidio da pljuje po Mamicu..edurado moze sad ad apljuje al kada ga je ovaj doveo iz bijede onda s eto zaboravlja..stvrano ne razumijem volio bih kada bi mi netko ko bolje prati stanej u Dinamo objasnio toliki gnjev protiv Mamica..i kakvi su to naviajci svoj klub unistavaju,ne volis Mamica pa pun Zg BBB pa slomite ga negdje u mraku bilo sta al teren i igrace ne dirajte
Ne, ne, nisi me razumio nikako i kakav je kontekst bio uspoređujući sa gostujućim navijačima.badblueboylivno je napisao/la:Ja i dalje ne mogu shvatiti da je ovakva perceprija ultras subkulture kod nas - odnosno samo u Zagrebu. Zašto je ta navijačka skupina šaka jada, zašto su ništarije, zašto su huligani, a Torcida je, primjerice, bogisus, vrh vrhova, kojima se jako jako puno sr'anja jednostavno izignorira?dubrava je napisao/la:A ono šake jada što se skupilo na sjeveru standardne "ddomoljubne" gadosti..
Prvo, na sjeveru je bilo nekih 1500 ljudi. Za tu brojku, oni što su se skupili na toj tribini i jesu šaka jada, s obzirom da je ta brojka stvarno mizerna, pritom ne ulazim je li to zbog Mamića, vremena ili čega već.
Drugo, nikad nisam, niti ću, ignorirati gluposti (a ima ih) koje radi Torcida na sjeveru. Glupo mi se uopće i pravdati, ali na njihove ispade (kvazidomoljubne, rasističke i druge) redovito trubim, nevezano što pojedini mediji pokušavaju ili negirati ili umanjiti ili nikako ne prikazati.
Treće, huligane nisam ni spomenuo nigdje. Dobro, vjerujem da si krenuo nabrajati, pa se nadovezao na njih..
Tako da, ovo me malo i osobno pogodilo, jer pokušavam biti i fer i korektan i objektivan prema obje strane..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
I, da se nadovežem teme. Nije Mamić vječan, otići će i on jednog dana iako je u klubu u razno raznim svojstvima 20 godina. Može se i to istrpiti. Bez obzira na sve oko njega i uz njega samoga, svoj klub treba podržavati i biti od prve do zadnje minute uz njega.
Za usporedbu, pogledajte samo Hajduka i ljude koji ga vode tamo od 1994/95.god. Nisu to ništa manji muljatori, lažovi, prevrtljivci, diletanti, kriminalci od Mamića i njegove svite. U Hajduku su se sjatili Mamići u malim bočicama koji su se o klub okoristili ili sudjelovali u njegovom uništavanju - Fiorentini, Vidošević, Buljan, Šurjak itd itd, što se sad vode sudski procesi za malverzacije..
I Torcidi i onima koji voLe Hajduka je puna kapa svih tih parazita. I oni su nekko vrijeme bili u bojkotu, ali na kraju krajeva, na ovome prostoru gdje je najlakše prevariti drugoga i okoristiti se na svirep način, vidjeli su i oni da nema smisla, da postoje i neke druge, ne toliko brzo efikasne metode, ali dugoročno gledajući, uspješne..
Durat uz klub, ma tko god da u njemu vlada.
Jebga, tako nas je zapalo.
Za usporedbu, pogledajte samo Hajduka i ljude koji ga vode tamo od 1994/95.god. Nisu to ništa manji muljatori, lažovi, prevrtljivci, diletanti, kriminalci od Mamića i njegove svite. U Hajduku su se sjatili Mamići u malim bočicama koji su se o klub okoristili ili sudjelovali u njegovom uništavanju - Fiorentini, Vidošević, Buljan, Šurjak itd itd, što se sad vode sudski procesi za malverzacije..
I Torcidi i onima koji voLe Hajduka je puna kapa svih tih parazita. I oni su nekko vrijeme bili u bojkotu, ali na kraju krajeva, na ovome prostoru gdje je najlakše prevariti drugoga i okoristiti se na svirep način, vidjeli su i oni da nema smisla, da postoje i neke druge, ne toliko brzo efikasne metode, ali dugoročno gledajući, uspješne..
Durat uz klub, ma tko god da u njemu vlada.
Jebga, tako nas je zapalo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Je li ti poznat podatak da je za sjever pušteno samo 1500 karata? Klasično ubijanje BBB-a kao skupine, obračun s opozicijom - jedinima kojima je zaista stalo do Dinama - ima ih još, ali ne žele s Boysima - a istih je sve manje.dubrava je napisao/la:Ne, ne, nisi me razumio nikako i kakav je kontekst bio uspoređujući sa gostujućim navijačima.badblueboylivno je napisao/la:Ja i dalje ne mogu shvatiti da je ovakva perceprija ultras subkulture kod nas - odnosno samo u Zagrebu. Zašto je ta navijačka skupina šaka jada, zašto su ništarije, zašto su huligani, a Torcida je, primjerice, bogisus, vrh vrhova, kojima se jako jako puno sr'anja jednostavno izignorira?dubrava je napisao/la:A ono šake jada što se skupilo na sjeveru standardne "ddomoljubne" gadosti..
Prvo, na sjeveru je bilo nekih 1500 ljudi. Za tu brojku, oni što su se skupili na toj tribini i jesu šaka jada, s obzirom da je ta brojka stvarno mizerna, pritom ne ulazim je li to zbog Mamića, vremena ili čega već.
Općenito sam govorio o zagrebačkim ljudima, ponašaju se ko ovce, što im servira klub preko DNR Koreja style websitea, to prihvaćaju, i ti si bio - bar mi se učinilo - na tragu toga, upisom šaka jada.
Nisam te htio uvrijediti ničim, i isprike ako si se našao uvrijeđen.
Hayley <3
Ne samo da je pušteno 1500 karata nego se pri ulazu praktički svakoga skidalo do gaća.
Znam da je dosta BBB-ovaca, i onih starijih i mlađih, bilo na istoku..Bez obzira na sve, to ih ne ispričava zašto je podrška KLUBU (ne Mamiću) bila slaba, loša...Mogu ih donekle razumjeti da su razočarani, gnjevni, ljuti...
Ma, bit će bolje...
Znam da je dosta BBB-ovaca, i onih starijih i mlađih, bilo na istoku..Bez obzira na sve, to ih ne ispričava zašto je podrška KLUBU (ne Mamiću) bila slaba, loša...Mogu ih donekle razumjeti da su razočarani, gnjevni, ljuti...
Ma, bit će bolje...
Pa naravno da se trebaju skidati do gaca kada unistavaju svoj klub s bacanjem baklji i razne glupostI.Fakat sve gledam sa strane, i evo jel vi imate nekoga umjesto Mamica?Neko je napisao prehodni post pa zar mislite da u Hajduku nisu lopine a uspjeha nigdje a gledaj navijace?Ja ne shvatam sta vi zelite,da vodite vi klub,da imate nekoga u vrhu kluba ko odlucuje sta hocete?Pa prvaci ste, igrate ligu prvaka sta hocete vise?Eto i da ode Mamic,jel ima netko ko ce isto ulagati a biti vama po mjeri?sta mislite da ce vam doci seik i istresati milione a vi da se pitatae,meni kao navijacu FKS je najvaznije da mi klub bude prvak da igra ligu prvaka ili ligu uefa a tko ga vodi pa apsolutno me ne interesira.Sta sada treba zeljo npr.Osim lopov uzima od igraca bla bla..al oni su prvaci i to je za njih najvaznije sto i treba da bude dok vi...i treba vam strozije mjere uvesti kad ste takvi unistavate vlastiti klub ne Mamica.Kada vama ode Mamic vi cete gledati u leđa ne Hajduku nego Rijeci,Osijeku..i da ispadate od Maribora,jer realno sem Sammira i Badelja vi nemate igraca ono je sve mrtvi prosjek!!!Pa i FKS i zeljo bi se pohrvao s vama..
Zadnja izmjena: Tabija, dana/u 23 avg 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa i to ubije navijača - tortura pri kupnji karata, tortura na ulazu, tortura na tribini. I sve je super, sve je za pet, ima se sedam naslova i igra se Europa i napravio je novi stadion, što ti Boysi hoće
.
Hayley <3
Care ti navijaj za Troglav manje ces se sekiratibadblueboylivno je napisao/la:Pa i to ubije navijača - tortura pri kupnji karata, tortura na ulazu, tortura na tribini. I sve je super, sve je za pet, ima se sedam naslova i igra se Europa i napravio je novi stadion, što ti Boysi hoće.
Nije Mamić jedini problem. Tu su i ostali njegovi sateliti u Upravi, klubu koje je on instalirao i koji su se uhljebili. Dakle, odlaskom Mamića, moraju otići i svi njegovi miljenici.
Čitava struktura kluba se onda mora promijeniti, što je logični slijed..
Čitava struktura kluba se onda mora promijeniti, što je logični slijed..
jao sta izjavljiva ovaj trener pomocni slovenije,maribo igra euro nogomet,a dinamo balkanski haahhaahah
po ovome balkanski nogomet bolji od europskog
po ovome balkanski nogomet bolji od europskog
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.