Jeste Njemcioma ne smetaju stranci dok ide dobro, al zato kad krenu nizbrdo rezultati za to okrive te iste igrace jer ne pjevaju himnu. Ne treba ovaj mahati ljiljanima, nego samo izvaditi dokumentaciju potrebnupinoglavi je napisao/la:Stvarno ne znam jesul gluplji Safet i savez ili vi sa komentarima da nije ni zasluzio poziv.Sta ocekujete da se snima na youtube kako pjeva jedna si jedina i mase ljiljanima ispred kamere? Pogledajte Njemacku reprezentaciju prije par godina..vise od pola tima nisu bili njemci(ukljucujuci naseg Marka Marina) pa ako Njemackoj ne kvari ponos takva reprezentacija,sto bi nama kvario ako idemo svake sedmice ako treba u Svicarsku da se interesujemo za Hajrovica.Ali ne poziv u veliku,najvecu reprezentaciju na svijetu-BiH moze se dobiti samo ako ti izjavljujes medijima kako si ogroman patriora,moras sam ganjati papire pola godine iako ti to savez moze srediti za duplo vremena itd.
Stvarno smo mi Bosanci glupi !
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ali je isto tako vecina igraca za kojima smo mi tracali idizali ih u nebesa preko novina nas onda vukli za nos i poslije cak kada su igrali za repku. Oni za kojima se nije ni trcalo ni ih se dizalo u nebesa su se pokazali kao najkorektniji i uvijek su igrali srcem. Uzeti cemo npr jednog Sasu Papca, Seada Salihovica, Vedada Ibisevica, Sergeja Barbareza.pinoglavi je napisao/la:Stvarno ne znam jesul gluplji Safet i savez ili vi sa komentarima da nije ni zasluzio poziv.Sta ocekujete da se snima na youtube kako pjeva jedna si jedina i mase ljiljanima ispred kamere? Pogledajte Njemacku reprezentaciju prije par godina..vise od pola tima nisu bili njemci(ukljucujuci naseg Marka Marina) pa ako Njemackoj ne kvari ponos takva reprezentacija,sto bi nama kvario ako idemo svake sedmice ako treba u Svicarsku da se interesujemo za Hajrovica.Ali ne poziv u veliku,najvecu reprezentaciju na svijetu-BiH moze se dobiti samo ako ti izjavljujes medijima kako si ogroman patriora,moras sam ganjati papire pola godine iako ti to savez moze srediti za duplo vremena itd.
Marko Marin bi sebi sada muda pojeo da zaigra za BiH ili Hrvatsku, u najboljim igrackim godinama i koliko god dobro da igra nikada nece biti pozvan u Njemacku repku vise.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 09 nov 2012, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
izet je prije 7 dana postavlja ovaj link na svoj licni original profil. zar je on sad toliko glup?

niko od nas ne kaze da je Hajrovic Dragan Vikic i da bi se ubio za Bosnu. al kad imamo igrace poput Svrake, Sesara, Zahirovica (druga liga ruska), Svrsajevica pa i Ibricica on bi trebao biti prioritet za savez i za nase trenere i trebao je prije 3-4 mjeseca biti pozvan.
Nije reprezentacija vlasnistvo Papeta da on moze upravljati sa njom kako hoce i pozivati svrsajevice i ostale dok mladi talenti igraju za druge zemlje. bruka!

niko od nas ne kaze da je Hajrovic Dragan Vikic i da bi se ubio za Bosnu. al kad imamo igrace poput Svrake, Sesara, Zahirovica (druga liga ruska), Svrsajevica pa i Ibricica on bi trebao biti prioritet za savez i za nase trenere i trebao je prije 3-4 mjeseca biti pozvan.
Nije reprezentacija vlasnistvo Papeta da on moze upravljati sa njom kako hoce i pozivati svrsajevice i ostale dok mladi talenti igraju za druge zemlje. bruka!
Očekivano, vidjelo se iz aviona da Makedonac nece da igra za BiH već je samo koristi kao sredstvo da dobije poziv za Švicarsku!
Jeste bruka ali Izetova! Nije obavezan da prihvati poziv Svice.Sakuragi je napisao/la:izet je prije 7 dana postavlja ovaj link na svoj licni original profil. zar je on sad toliko glup?
I kakva je njemu razlika dali ima BiH pasos ili Svice? mozda moze dobiti i dvojni, ali nema veze. On ima toliko para i da ima Afganistanski pasos on moze zivjeti gdje hoce i biti ce mu dobro. Poneta je u tome da su pravila ako hoce da igra za nas on mora imati i nas pasos i gotovo. Pa nevadi mu Susic pasos niti mu on moze tu sta srediti.Ima procedura koja je za sve ista pri vadzenju pasosa.legenda reala je napisao/la:Samo budala bi se odrekla državljanstva jedne Švicarske u korist državljanstva BIH, ej pa to je Švicarskadinoze je napisao/la: Pa on moze sam skupiti papire, reci odricem se Svicarskog drzavljanstva i predati na konzulat. Onda lagano prebaciti loptu na nase organe i reci ja sam predao sada je do vas. Poneta je u tome sto on nije nista uradio da bi mu se pomoglo.![]()
Kad nam na odgovornim mjestima u državi i većini institucija ljudi budu razmišljali kao Dylan Dog, država i sport će i krenuti naprijed
Al kad pročitam pojedine komentare vidim da ovdje nikad nema napredka, i dalje nam štancuju istu priču, a narod je puši
Safet Susic i Vlado Jagodic nam objasnjavaju zasto se ne trebamo boriti za BiH talente:

On nije BiH talent. On je Svicarski talent, koji bi eventualno mogao zaigrati za nas.Sakuragi je napisao/la:Safet Susic i Vlado Jagodic nam objasnjavaju zasto se ne trebamo boriti za BiH talente:
Sakuragi je napisao/la:Safet Susic i Vlado Jagodic nam objasnjavaju zasto se ne trebamo boriti za BiH talente:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mozel' primjer nekog ko nas je vuko za nos dok je igro za repku? Uostalom mogu nas i za onu stvar vuc i moze ga dupe bolit za Bosnu sve dok dobre partije pruza.Eto Zack Wright boli njega briga za Bosnu nafurava narod onim komentarima na facebooku ne bil popularan posto.Covjek hoce i preko ljeta da igra utakmice,hoce da ode na EuroBasket pa se mozda i proda u bolji klub i eto.Iskreno to mene nije uopste briga nit me briga jel on voli Bosnu il ne sve dok igra kako treba.dinoze je napisao/la:Ali je isto tako vecina igraca za kojima smo mi tracali idizali ih u nebesa preko novina nas onda vukli za nos i poslije cak kada su igrali za repku. Oni za kojima se nije ni trcalo ni ih se dizalo u nebesa su se pokazali kao najkorektniji i uvijek su igrali srcem. Uzeti cemo npr jednog Sasu Papca, Seada Salihovica, Vedada Ibisevica, Sergeja Barbareza.pinoglavi je napisao/la:Stvarno ne znam jesul gluplji Safet i savez ili vi sa komentarima da nije ni zasluzio poziv.Sta ocekujete da se snima na youtube kako pjeva jedna si jedina i mase ljiljanima ispred kamere? Pogledajte Njemacku reprezentaciju prije par godina..vise od pola tima nisu bili njemci(ukljucujuci naseg Marka Marina) pa ako Njemackoj ne kvari ponos takva reprezentacija,sto bi nama kvario ako idemo svake sedmice ako treba u Svicarsku da se interesujemo za Hajrovica.Ali ne poziv u veliku,najvecu reprezentaciju na svijetu-BiH moze se dobiti samo ako ti izjavljujes medijima kako si ogroman patriora,moras sam ganjati papire pola godine iako ti to savez moze srediti za duplo vremena itd.
Marko Marin bi sebi sada muda pojeo da zaigra za BiH ili Hrvatsku, u najboljim igrackim godinama i koliko god dobro da igra nikada nece biti pozvan u Njemacku repku vise.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pametan potez Hajrovica. Momak se odlucio za drzavu koja mu je sve u zivotu dala, krenuvsi od skolskog i fudbalskog obrazovanja pa nadalje.
Mi konacno sami moramo zaskuati rukave i razviti sistem za omladinski pogon. Ne mozemo mi vjecno zivjeti od talenata koje stvaraju druge drzave koje imaju taj sistem. Ja se pitam sta ce biti kada Njemacki savez kod UEFA-e i FIFA-e u dijelo sprovede zakon da savez mora placati odstetu savezu koji je igracu X omogucio fudbalsko obrazovanje.
Mi konacno sami moramo zaskuati rukave i razviti sistem za omladinski pogon. Ne mozemo mi vjecno zivjeti od talenata koje stvaraju druge drzave koje imaju taj sistem. Ja se pitam sta ce biti kada Njemacki savez kod UEFA-e i FIFA-e u dijelo sprovede zakon da savez mora placati odstetu savezu koji je igracu X omogucio fudbalsko obrazovanje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo ja sam se stavio u situaciju Hajrovica.... Hocu pasos Svicarske al' mi niko ne da ga izvadim ebiga takva situacija, takva je ista situacija i sa njim, mada ja ipak msm da on ima nas pasos, al' otom potom... Vidjecemo sta nosi sutra....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bilo ih je vise, ali evo za primjer samo dva iz novijih dana Begovic a iz starijih dana Salihamidzicpinoglavi je napisao/la:Mozel' primjer nekog ko nas je vuko za nos dok je igro za repku? Uostalom mogu nas i za onu stvar vuc i moze ga dupe bolit za Bosnu sve dok dobre partije pruza.Eto Zack Wright boli njega briga za Bosnu nafurava narod onim komentarima na facebooku ne bil popularan posto.Covjek hoce i preko ljeta da igra utakmice,hoce da ode na EuroBasket pa se mozda i proda u bolji klub i eto.Iskreno to mene nije uopste briga nit me briga jel on voli Bosnu il ne sve dok igra kako treba.dinoze je napisao/la:Ali je isto tako vecina igraca za kojima smo mi tracali idizali ih u nebesa preko novina nas onda vukli za nos i poslije cak kada su igrali za repku. Oni za kojima se nije ni trcalo ni ih se dizalo u nebesa su se pokazali kao najkorektniji i uvijek su igrali srcem. Uzeti cemo npr jednog Sasu Papca, Seada Salihovica, Vedada Ibisevica, Sergeja Barbareza.pinoglavi je napisao/la:Stvarno ne znam jesul gluplji Safet i savez ili vi sa komentarima da nije ni zasluzio poziv.Sta ocekujete da se snima na youtube kako pjeva jedna si jedina i mase ljiljanima ispred kamere? Pogledajte Njemacku reprezentaciju prije par godina..vise od pola tima nisu bili njemci(ukljucujuci naseg Marka Marina) pa ako Njemackoj ne kvari ponos takva reprezentacija,sto bi nama kvario ako idemo svake sedmice ako treba u Svicarsku da se interesujemo za Hajrovica.Ali ne poziv u veliku,najvecu reprezentaciju na svijetu-BiH moze se dobiti samo ako ti izjavljujes medijima kako si ogroman patriora,moras sam ganjati papire pola godine iako ti to savez moze srediti za duplo vremena itd.
1. Šta je BiH njemu dala pa da uopšte igra za nju? Sve dok ovako razmišljamo, valjat ćemo se u blatu,kako u sportu tako inače u životu. Pa ljubav prema domovini je bezuslovna, ili je voliš i osjećaš da joj pripadaš ili je ne voliš. Nema šta da ti daje. Ali doduše, mi smo pogan narod, niskih strasti i ništa nam nije sveto, prodat ćemo se ne za švicarski pasoš, nego za 20 KM kad su izbori.
2. Ko su i gdje su sad kojekakvi Hajrovići, Seferovići, Džake, Bičakčići, Kolašinci, Marini, Kučukovići, Subotići, Kuzmanovići, Šarići ("talenat" iz Danske) i mnogi drugi silni "talenti" zbog kojih smo tugovali što neće da igraju za nas, a evo,par godina nakon toga,njih nema na fudbalskoj mapi ili su se utopili u prosjek. kod nas je dovoljno da neko igra u 17. njemačkoj ligi i da mu odmah savez ide na noge da ga zove u ekipu jer eto postiže po 4 gola po utakmici tamo nekim amaterima.
2. Ko su i gdje su sad kojekakvi Hajrovići, Seferovići, Džake, Bičakčići, Kolašinci, Marini, Kučukovići, Subotići, Kuzmanovići, Šarići ("talenat" iz Danske) i mnogi drugi silni "talenti" zbog kojih smo tugovali što neće da igraju za nas, a evo,par godina nakon toga,njih nema na fudbalskoj mapi ili su se utopili u prosjek. kod nas je dovoljno da neko igra u 17. njemačkoj ligi i da mu odmah savez ide na noge da ga zove u ekipu jer eto postiže po 4 gola po utakmici tamo nekim amaterima.
Recmo kad te uspredis sa Vrsajevicem teorija ti drzi vodu ali na -70c.Kumar je napisao/la:1. Šta je BiH njemu dala pa da uopšte igra za nju? Sve dok ovako razmišljamo, valjat ćemo se u blatu,kako u sportu tako inače u životu. Pa ljubav prema domovini je bezuslovna, ili je voliš i osjećaš da joj pripadaš ili je ne voliš. Nema šta da ti daje. Ali doduše, mi smo pogan narod, niskih strasti i ništa nam nije sveto, prodat ćemo se ne za švicarski pasoš, nego za 20 KM kad su izbori.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Pa ovaj Harjovic tek treba proci u seniorskom segmentu ono sto je prosao Vrsajevic.gringobih je napisao/la:Recmo kad te uspredis sa Vrsajevicem teorija ti drzi vodu ali na -70c.Kumar je napisao/la:1. Šta je BiH njemu dala pa da uopšte igra za nju? Sve dok ovako razmišljamo, valjat ćemo se u blatu,kako u sportu tako inače u životu. Pa ljubav prema domovini je bezuslovna, ili je voliš i osjećaš da joj pripadaš ili je ne voliš. Nema šta da ti daje. Ali doduše, mi smo pogan narod, niskih strasti i ništa nam nije sveto, prodat ćemo se ne za švicarski pasoš, nego za 20 KM kad su izbori.
Sta ako izadje od njega novi Marko Marin?
Ih da je nama Marina i ala Marina gdje bi nam kraj bio....dinoze je napisao/la:Pa ovaj Harjovic tek treba proci u seniorskom segmentu ono sto je prosao Vrsajevic.gringobih je napisao/la:Recmo kad te uspredis sa Vrsajevicem teorija ti drzi vodu ali na -70c.Kumar je napisao/la:1. Šta je BiH njemu dala pa da uopšte igra za nju? Sve dok ovako razmišljamo, valjat ćemo se u blatu,kako u sportu tako inače u životu. Pa ljubav prema domovini je bezuslovna, ili je voliš i osjećaš da joj pripadaš ili je ne voliš. Nema šta da ti daje. Ali doduše, mi smo pogan narod, niskih strasti i ništa nam nije sveto, prodat ćemo se ne za švicarski pasoš, nego za 20 KM kad su izbori.
Sta ako izadje od njega novi Marko Marin?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Pa ovaj Harjovic tek treba proci u seniorskom segmentu ono sto je prosao Vrsajevic.
Sta ako izadje od njega novi Marko Marin?[/quote]
Ih da je nama Marina i ala Marina gdje bi nam kraj bio....[/quote]
I sta stavili bi Pjanica na klupu i dali Marinu da igra.
Ali nije u tome poneta, mislio sam vise na to da je on htio ispasti faca pa se odlucio za Njemacku, ovi mu dali da ukupno odigra 3 utakmice i poslije mu se zahvalili. A zamisli da je zaigrao za nas, kako bi se ljudi prema njemu odnosili i koliko bi fanova imao.
Sta ako izadje od njega novi Marko Marin?[/quote]
Ih da je nama Marina i ala Marina gdje bi nam kraj bio....[/quote]
I sta stavili bi Pjanica na klupu i dali Marinu da igra.
Ali nije u tome poneta, mislio sam vise na to da je on htio ispasti faca pa se odlucio za Njemacku, ovi mu dali da ukupno odigra 3 utakmice i poslije mu se zahvalili. A zamisli da je zaigrao za nas, kako bi se ljudi prema njemu odnosili i koliko bi fanova imao.
Meni nije zao sto Hajrovic nece igrati za BiH jer ako neki igrac nece dati 100% kad igra za reprezentaciju ili se omislja da zaigra za istu mislim da ne treba dobiti poziv u rep. sve dok 100% ne bude siguran za koga ce igrati... Jedan je Miralem Pjanic, momak koji je svojim patriotizmom odusevio mene a i mnoge bosance i hercegovce, momak koji je imao ponudu jedne Francuske, itd.... Moze nas radovati vijest da su Bicakcic i Hadzic pokrenuli proceduru za bh drzavljanst..
Prvo sam bio ljut na Safeta i Savez kad sam procitao ovo oko Hajrovica,al sam sacekao da vidim sta ce reci Pape..Sad kad sam procitao Safetov odgovor mislim da je ovaj mali oduvijek zelio Svicarsku a ne nas..Vrlo moguce da je klakulisao,da tako kazem "provocirao" poziv Svicarske onim izjavama kako zeli igrati za BiH..Jer ne mogu da vjerujem da momak koji zeli da igra srcem za Bosnu kaze da se raduje pozivu druge repke..To jednostano nije logicno..U svakom slucaju momku sve najbolje,steta jeste,ali moliti nikoga ne treba..Onima koji stavrno zele nas dres treba max pomoci oko papira,to sam puno puta vec napisao ovdje.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, MostarNeretva i 40 gostiju.