Postao/la Principatus » 28 maj 2010, 15:39
Nikad nisam tvrdio da pokusavam biti objektivan.

Boli me briga, smuci mi se kad citam sta na TM Hoffenheimovci pisu o Ibisevicu, a majmuni se ne pitaju gdje bi sada njihov seoski klub bio, bez tih 19 scorer poena Ibisevica, sad bi se pripremali da se u sljedecoj sezone iz druge lige popnu ponovo u prvu. Gdje bi bili da vec prosle sezone nije zabio u prvom dijelu masu golova. Ja se nadam da ce napustiti klub vec samo iz tog razloga da nemoram citati takve gluposti od tih balavaca. Sada ce sebi ponovo dovoditi neke Brazilce i sta ja znam, a vidilo se koliko su im te balerine doprinijele. Hoffenheim igra svoju igru do 16erca, i tu je kraj. Ibisevica postavljaju zbog nekoliko promasenih zicera kao nesposobnog, a ne govore o tome da u citavoj utakmici mozda dobije 1-2 lopte. Naravno da i on ima svojih gresaka, nekad mu lopte odskacu od njega ko od flippera, nekad ne ide dovoljno u duel itd. ali sve u svemu bez njega prosle polusezone bi oni nayebali, i to dobro.
To je sve inace cu sebi podici ovdje tlak.
U tom smislu, kao sto Trapattoni vec jedanput pametno rece:
"Ich habe fertig!"

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.