Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la harishp » 28 maj 2010, 14:59

Jedinstvo-Bihac je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Bilal je napisao/la::mrgreen: Pa ovi su smjesni. Zar misle dovesti napadaca poput Vede za pisljivih 5 miliiona? Nisu ovi pri sebi ako misle da ce im Hofenhajm dati zmaja po ovoj cijeni :lol:
Pisljivih 5 miliona?????
Buraz ja kad bi komplet MZ prodao nebi imao ni pola toga...
To je ipak realno,nije svuda Vedo cijenjen kao u Bosni,i mi necjenimo tamo neke napadace iz Frajburga,Herte itd...
transfermarkt je najrelevantiji povodom toga tako da:

Dzeko vrijedi 25.000.000 € a Wolfsburg trazi za njega 40.000.000 €
Ibisevic vrijedi 8.500.00 € a Lazio trazi 5.000.000 €

niđe veze :roll:
:lol: Plaho su ''relevantni''svaka susa moze da napise cifru haman ko' wicki-pedia :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 15:26

Gleda se po određenim kriterijama, golovima, asistencijama, formi i ocjenama. Jedno je što ga neki gigant želi, a drugo je što ga želi neki manji klub. Ako vam se ne gleda, onda se kanite te stranice, no svaki portal se okreće cijenama na toj stranici. Ipak ovo je BiH, ovdje su ljudi posebno pametni, ako vam se ne sviđa, izvolite i napraviti svoju stranicu sa cijenama igrača, da vidimo koliko ćete biti uspješnji. :roll:

Da, vrijedi toliko, no Ronaldo ode za 87 miliona a koliko vrijedi. Cijene su relevantne.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 maj 2010, 15:39

Nikad nisam tvrdio da pokusavam biti objektivan. :D
Boli me briga, smuci mi se kad citam sta na TM Hoffenheimovci pisu o Ibisevicu, a majmuni se ne pitaju gdje bi sada njihov seoski klub bio, bez tih 19 scorer poena Ibisevica, sad bi se pripremali da se u sljedecoj sezone iz druge lige popnu ponovo u prvu. Gdje bi bili da vec prosle sezone nije zabio u prvom dijelu masu golova. Ja se nadam da ce napustiti klub vec samo iz tog razloga da nemoram citati takve gluposti od tih balavaca. Sada ce sebi ponovo dovoditi neke Brazilce i sta ja znam, a vidilo se koliko su im te balerine doprinijele. Hoffenheim igra svoju igru do 16erca, i tu je kraj. Ibisevica postavljaju zbog nekoliko promasenih zicera kao nesposobnog, a ne govore o tome da u citavoj utakmici mozda dobije 1-2 lopte. Naravno da i on ima svojih gresaka, nekad mu lopte odskacu od njega ko od flippera, nekad ne ide dovoljno u duel itd. ali sve u svemu bez njega prosle polusezone bi oni nayebali, i to dobro.

To je sve inace cu sebi podici ovdje tlak.
U tom smislu, kao sto Trapattoni vec jedanput pametno rece:
"Ich habe fertig!" :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2010, 15:47

Ma ebo te navijace od godinu dana,kao i ove satro relevantne transfermarkte.Stave cijenu a prodaja i kupnja sasvim druga prica,cak ni pocetna cijena u 90% slucaja ne bude tacna.
Hoffenhaim ce gotovo sigurno biti kompletan na pocetku prvenstva.
Kad krenu pobjede i dobri rezultati takvi forumasi ce se usutiti,i hvaliti onog ko da najvise golova.U biti svi ce im biti dobri.Bez izuzetka.Nesto kao i kod u vezi selektora. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 maj 2010, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 maj 2010, 16:28

Vrlo brzo bi Lazio mogao poprimiti velik broj navijaca u BiH. :D Iskreno se nadam da ce stanje ostati ovakvo kako jeste, ali iako bude suprotno zelim mu sve najbolje....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 16:45

Da, da, meni je Lazio uvijek drag bio. Dresovi su im čudo, imaju fašista na bacanje ali jbg. :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 maj 2010, 17:41

Ibisevic ispod 13 miliona neide nigdje! 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 28 maj 2010, 21:15

Nije valjda da ćemo i Vedu i Džeku gledat u svijetlo-plavim dresovima :mrgreen: To sam tek sad skont'o :mrgreen: I City i Lazio imaju tu boju dresova :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 21:17

Elddar je napisao/la:Nije valjda da ćemo i Vedu i Džeku gledat u svijetlo-plavim dresovima :mrgreen: To sam tek sad skont'o :mrgreen: I City i Lazio imaju tu boju dresova :mrgreen:
Samo da ih ne gledam u zelenim i tamno plavim dresovima ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 28 maj 2010, 22:30

Elddar je napisao/la:Nije valjda da ćemo i Vedu i Džeku gledat u svijetlo-plavim dresovima :mrgreen: To sam tek sad skont'o :mrgreen: I City i Lazio imaju tu boju dresova :mrgreen:
Ma nek Dzeko ide u svijetlo plave, ti su barem svjetlosnim godinama ispred ovih svijetlo plavih sto se interesuju za Vedu.
Nedaj boze nikom, a kamoli nasem Vedi :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2010, 22:33

Bilal je napisao/la:
Ma nek Dzeko ide u svijetlo plave, ti su barem svjetlosnim godinama ispred ovih svijetlo plavih sto se interesuju za Vedu.
Nedaj boze nikom, a kamoli nasem Vedi :lol:
Ma Lazio je vec odavno,potamnio ...od muke.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 maj 2010, 23:29

boticica je napisao/la:vedad da igra u laciu hahahhahahahahahhahahahahhahahahh
pa ne moze u mladosti sa divica(inace su ljudi dobri zemljoradnici
hahahaha :mrgreen: :mrgreen: ko se to vratio :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2010, 23:49

Ma vedo je krampa :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 maj 2010, 23:59

Cartman je napisao/la:
Ma vedo je krampa :D
ma sta krampa, i motika i ašov :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 29 maj 2010, 09:56

@ Bilal und Harishp

Vi ste dva malo veca glupana jelde? Nazvati City kao boljim klubom, vecim ili sta ja znam vec mogu samo dva klinca sto su krenuli pratiti fudbal odkako je Robinho otiso u City. Djeco, djeco....... :ugeek:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2010, 10:03

samadhi je napisao/la:@ Bilal und Harishp

Vi ste dva malo veca glupana jelde? Nazvati City kao boljim klubom, vecim ili sta ja znam vec mogu samo dva klinca sto su krenuli pratiti fudbal odkako je Robinho otiso u City. Djeco, djeco....... :ugeek:
Sve zavisi od shvatanja. Trenutno je City nekoliko klasa iznad Lazia. Valjda je to logično, upoređivati klub koji se bori za LP i klub koji je nekoliko kola prije kraja izborio opstanak? Također i kroz historiju, mislim da oba kluba imaju po dvije titule nacionalnih prvaka. S' tim da su ove titule za City veoma važne, jer su jedne godine oni bili prvaci a United je ispao, dok su drugu titulu digli Unitedu ispred nosa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 29 maj 2010, 10:27

Kad imaju arapa City ima vece izglede da bude bolji, ne bjezim od toga, al gdje je ba City bio u, recimo, zadnjih 20 godina a gdje Lazio?

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 29 maj 2010, 10:29

samadhi je napisao/la:Kad imaju arapa City ima vece izglede da bude bolji, ne bjezim od toga, al gdje je ba City bio u, recimo, zadnjih 20 godina a gdje Lazio?
CITY u Engleskoj
LAZIO u Italiji

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2010, 10:34

samadhi je napisao/la:Kad imaju arapa City ima vece izglede da bude bolji, ne bjezim od toga, al gdje je ba City bio u, recimo, zadnjih 20 godina a gdje Lazio?
Evo gdje...

slika

slika

Lazio je izgradio imidž kojim se ne treba hvalisati, navijači pogrešno orjentisani, slave poraze svog tima, malo je tu ostalo fudbala... Dosta offtopic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Proximic i 83 gosta.