Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Polahko, iduća godina je naša, razog. Sa onakvim sastavom prošle godine bili smo u borbi za titulu i malo nam je falilo, iduće sezone idemo oporavljeni svi od početka, nadam se, i onda ćemo da vidimo kako i šta... Naravno, opet kaže, očekujem neka pojačanja pa ćemo vidjet kako će se uklopit 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma jest ali tehnickim mogucnostima su svi tu negdje svi znaju igrati fudbal ...Romariooo je napisao/la:Naravno, to i ja pricam, menalitet je odlika igraca isto kao i sut, skok, dribling itd, zato i trebate jos neke bolje igrace , ili da se kod ovih sto sad igraju nesto naglo popravi i poslozi, moguce je i to, ali opet vrlo tesko.
i ja se tome nadam.. da hoce se ponoviti 2003/04 kako bi valjalo :p ... meni CL i nije bitna jbg to nam ne ide i stas XDGunnerS je napisao/la:Polahko, iduća godina je naša, razog. Sa onakvim sastavom prošle godine bili smo u borbi za titulu i malo nam je falilo, iduće sezone idemo oporavljeni svi od početka, nadam se, i onda ćemo da vidimo kako i šta... Naravno, opet kaže, očekujem neka pojačanja pa ćemo vidjet kako će se uklopit
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Bez pravih pojačanja nemate vi šta traziti ni sljedecu sezonu ... uskoro ce se znati , a ukoliko kojim slucajem ode Fabregas ... onda mrka kapa , ali nista ne treba prejudicirati kod ovakvih stvari, sacekat' par sedmica ili mjesec pa razmatrati ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ovo su govorili i prosle godine pa vidi arsenal tu gdje jeste... fabregas neka ide ali kes na sunce i nista manje od 80 milki kad moze sminker moze i cesc .. samo je bitno golmana dovesti (ili ako ne pruziti sansu manoneu ili sczsnyu pa makar 15. bili XD samo da ne gledam munju ili fabianskog)Genghis je napisao/la:Bez pravih pojačanja nemate vi šta traziti ni sljedecu sezonu ... uskoro ce se znati , a ukoliko kojim slucajem ode Fabregas ... onda mrka kapa , ali nista ne treba prejudicirati kod ovakvih stvari, sacekat' par sedmica ili mjesec pa razmatrati ...
Da, kao što kažeš sinex, meni je bitnija EPL jer izgleda nije Arsenal za LP
Vidjet ćemo, dobro Genhitis kaže, treba sačekat da prođe svjetsko prvenstvo, kako će bit stanje sa povredama itd itd... E onda se može. Naravno do tada će bit koje pojačanje na kontu Arsenala...

Vidjet ćemo, dobro Genhitis kaže, treba sačekat da prođe svjetsko prvenstvo, kako će bit stanje sa povredama itd itd... E onda se može. Naravno do tada će bit koje pojačanje na kontu Arsenala...
i meni je uvjek primera bila draza od lige prvaka.GunnerS je napisao/la:Da, kao što kažeš sinex, meni je bitnija EPL jer izgleda nije Arsenal za LP![]()
Ne, jednostavno, bilo bi glupo da kažem nebi volio da osvoji Arsenal LP al ako bi ikad birao i kad bi mogao birat UVJEK bi izabrao EPL...
ma dobro ja bih volio da vise osvoje tu jednu LP pa onda ne moraju vise ali jednostavno valjda arsenal ne zna igrati na 2 tekme.. jbg samo mi je bilo zao bergkampa eh mozda bi stvari drugacije bile da je on isao na gostovanja... ma EPL je zakon ustvari svaka domaca liga je zakon jer ti moras igrati sa svakim i onda ko vise skupi bolji je a npr. da arsenal nije izvukao barcu a barca izvukla inter i odma ispali a arsenal prosao izbaci npr. inter nekako se stice utisak da je arsenal jaci od barce sto je po onoj formi,igracima i svemu prikazanom nije tako.. jbg u CL moras imati mnogo srece..GunnerS je napisao/la:Ne, jednostavno, bilo bi glupo da kažem nebi volio da osvoji Arsenal LP al ako bi ikad birao i kad bi mogao birat UVJEK bi izabrao EPL...
A više znanjasin3x je napisao/la:ma dobro ja bih volio da vise osvoje tu jednu LP pa onda ne moraju vise ali jednostavno valjda arsenal ne zna igrati na 2 tekme.. jbg samo mi je bilo zao bergkampa eh mozda bi stvari drugacije bile da je on isao na gostovanja... ma EPL je zakon ustvari svaka domaca liga je zakon jer ti moras igrati sa svakim i onda ko vise skupi bolji je a npr. da arsenal nije izvukao barcu a barca izvukla inter i odma ispali a arsenal prosao izbaci npr. inter nekako se stice utisak da je arsenal jaci od barce sto je po onoj formi,igracima i svemu prikazanom nije tako.. jbg u CL moras imati mnogo srece..GunnerS je napisao/la:Ne, jednostavno, bilo bi glupo da kažem nebi volio da osvoji Arsenal LP al ako bi ikad birao i kad bi mogao birat UVJEK bi izabrao EPL...

nesto kontam sta si napisao za hangelanda ono naucio na engleske teren itd. onda bi bilo bolje da dodje cahill jos je on 23-4 godine a mozda i taylor iz newcastel-a jer je se on potukao sa onim andyem carolom i dobio batine tako da hoce ici , a nije niti los niti skup ...
Hmm... Prvo odbrana, a sredina, vidjet ćemo, ako zatreba iako, Cahill bi dobar bio, pravo

mislio sam na gary-a ,a dobar bi bio i taj cahill ali bih vise volio ili fellainia ili rodwella ...GunnerS je napisao/la:Hmm... Prvo odbrana, a sredina, vidjet ćemo, ako zatreba iako, Cahill bi dobar bio, pravo![]()
Hehe, a Jack Rodwell dijete Evertona, uh, kad bi njega maznuli
Mašalah

pa tako sam i ja mislioGunnerS je napisao/la:Ne, jednostavno, bilo bi glupo da kažem nebi volio da osvoji Arsenal LP al ako bi ikad birao i kad bi mogao birat UVJEK bi izabrao EPL...

ma jarane mislim da sa njim ne mozemo fulati jer on sa svojih 19-20 koliko ima onako dobro igra mora se dovesti.. jbg nije mi jasno kako njega nije vidio nije kao da everton trazi previse za njega a dobar je i u defanzivi i ofanzivi.. ja bih volio ako ode cesc da umjesto njega dodje mouthino (portugalas igra u sportingu kapiten 22-23 godine) a nije skup i rodwella i ja mislim da smo sa sredinom rijeseni jer ne vjerujem da ce rodwell htjeti ici negdje iz tima u koji sad ode jer on ni sad ne iskazuje neku zelju da ode a to arsenalu treba.. a sa gary cahilom,TV-om,solom,djurom naravno ako ovaj prvi bude doveden imamo finu odbranu nije to jos naravno na nivou stare 4-ke ali uz sagnu i clichya a svi su oni mladi za 2 godine mogu biti najbolji na svijetu .. i onda jos dovesti sorensena da popuni rupu dok ovaj momak ne stane na golGunnerS je napisao/la:Hehe, a Jack Rodwell dijete Evertona, uh, kad bi njega maznuliMašalah
![]()
[youtube][/youtube]
- -Paja
- Kontakt:
Najvise mi se gadi kad vidim navijace spanskih poluklubova kako komentarisu narednu sezonu za Arsenal, pa ja barceloninu sezonu ne bi komentarisao da mi plate ali dobro nista novo od beskicmenjaka.
Jasno je ko dan da cemo naradne sezone biti jos bolji, naravno najjaca liga na svijetu je prioritet za osvajanje posto jer u Ligi Prvaka te moraju sudije gurati eto mozes razbiti protivnika ko Chelsi prosle godine i opet neces proci a uz sve to treba imati srece.
Cuj Moutinho jao pojacanja sreca pa se najdrazi vodja pita za pojacanja i sta god on odluci to je ispravna odluka!
Arsenal dominira!
Jasno je ko dan da cemo naradne sezone biti jos bolji, naravno najjaca liga na svijetu je prioritet za osvajanje posto jer u Ligi Prvaka te moraju sudije gurati eto mozes razbiti protivnika ko Chelsi prosle godine i opet neces proci a uz sve to treba imati srece.
Cuj Moutinho jao pojacanja sreca pa se najdrazi vodja pita za pojacanja i sta god on odluci to je ispravna odluka!
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
"Arsenal sljedece sezone"
Ovo je tema za Dominantni Kolektiv, zato ne znam sta ovi polunacijaci komentarisu?!
Odgovor na pitanje je jasan i necu ga eksplicitno navoditi, samo je pitanje kako doci do toga. Golman i stoper su neminovnost jer primamo previse golova. Vecina istih je rezultat prekida i kontri, tako da se moramo malo bolje pozicionirati u odbrani, a tu ce mladicima mnogo pomoci iskusni Sol. Takoder mora da postoji malo vise discipline kod Songa i Vermaelena, jeftino ispadaju kad ih ponese publika, a to nije dobro, sta vise to nije dopustivo.
Najbolja smo ekipa u historiji sporta i to ce biti dokazano.
Dalje, jadno je vidjeti da su jadovi iz Barce posli prijetiti nasem Kapitenu da mora preci kod njih kada nemaju para da ga dovedu jer svi znamo da se BArcin dug krece u regionu od oko 450mil. funti, a Laporta trosi li trosi, samo da bi se dodvorio navijacima koje to ne zanima jer su isti "kamperi" koji navijaju samo zato sto je to eto cool.
Hail Wenger!
Ovo je tema za Dominantni Kolektiv, zato ne znam sta ovi polunacijaci komentarisu?!
Odgovor na pitanje je jasan i necu ga eksplicitno navoditi, samo je pitanje kako doci do toga. Golman i stoper su neminovnost jer primamo previse golova. Vecina istih je rezultat prekida i kontri, tako da se moramo malo bolje pozicionirati u odbrani, a tu ce mladicima mnogo pomoci iskusni Sol. Takoder mora da postoji malo vise discipline kod Songa i Vermaelena, jeftino ispadaju kad ih ponese publika, a to nije dobro, sta vise to nije dopustivo.
Najbolja smo ekipa u historiji sporta i to ce biti dokazano.
Dalje, jadno je vidjeti da su jadovi iz Barce posli prijetiti nasem Kapitenu da mora preci kod njih kada nemaju para da ga dovedu jer svi znamo da se BArcin dug krece u regionu od oko 450mil. funti, a Laporta trosi li trosi, samo da bi se dodvorio navijacima koje to ne zanima jer su isti "kamperi" koji navijaju samo zato sto je to eto cool.
Hail Wenger!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
- -Paja
- Kontakt:
Moja ocekivanja su ista stoper i golman uz Chamakha i najveca zelja je sezona bez vecih ozlijeda. Jasno je ko dan da dobijamo bitku za kapitena iako je bio strasan pritisak stari lisac Wenger je znao kako da lagano ohladi politicare iz katalonije!
Dio Arsenala
znalo se ali eto i zvanicno je
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... to-arsenal
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... to-arsenal
Cestitke na dovodjenju sjajnog igraca, nadam se da ce se dobro uklopiti i briljirati u Arsenalu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.