Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

schumi7
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la schumi7 » 29 nov 2012, 22:31

Svakakvih budala. Ili ono koliko lajkova tliko si popularan. 0-6 mrze te ... 20-30 najbolji itd. I ovaj ask mi ide na zivce, imam ga i ja i ja nekad podjelim ali molim Boga da nik ne postavi pitanje :D :D

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 22:35

hajde to sve, najjači su mi ovi što dijele slike kako bi facebook donirao 5 dollara za operaciju nekog djeteta. morbidno, ali smijem se njihovoj zaglupljenosti.
naprijed rejal

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 nov 2012, 22:37

Lajk i **** ti svu familiju 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 nov 2012, 22:38

schumi7 je napisao/la:Svakakvih budala. Ili ono koliko lajkova tliko si popularan. 0-6 mrze te ... 20-30 najbolji itd. I ovaj ask mi ide na zivce, imam ga i ja i ja nekad podjelim ali molim Boga da nik ne postavi pitanje :D :D
sto ga onda dijelis ? :?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 29 nov 2012, 22:39

Mene bi bilo stid napravit ask i postavit na zid.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 nov 2012, 22:42

Sto se tice broja prijatelja, ja imam 172 uglavnom raja iz skolskih dana, sa faksa također. A ono glavno je da se od njih 172 druzim sa 10-15, a od tih 10-15 za 2-3 se moze reci da su zaista "prijatelji". Inace ne dodajem nikoga koga ne znam, pa cak i ono iz viđenja, ili neko sa kime sam progovorio dva puta ili jednom bio na kafi. Meni facebook dođe vise za fax jer imaju one grupe pa tu raja kaci skripte, radove, pitanja ...itd. Također dođe mi kao skype radi chata, a sad da nesto kacim na zid, neke slike, video ... nema sanse.

Tako da mi oni sto imaju po 2812 , pa cak i ovi od 400 prijatelja nisu jasni, a tek ovi sto zive na FB sto ne znaju izaci na pice pa tu disktovati, pricati, nego im je draze lajka, kometarisat, glupirat se.

Kljucno je to koliko zaista tih ljudi znas, a tek sa koliko imas kontakt i drustvo. Svi znamo kako je to danas sve sjebano, danas ti drug, sutra te zajebe radi gluposti.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 29 nov 2012, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 29 nov 2012, 22:42

gojzerica je napisao/la:Mene bi bilo stid napravit ask i postavit na zid.
svakog je stid ko ima više od 13 godina

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 22:44

dijalog je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:Mene bi bilo stid napravit ask i postavit na zid.
svakog je stid ko ima više od 13 godina
so damn true
naprijed rejal

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 nov 2012, 22:48

Elegant je napisao/la:Sto se tice broja prijatelja, ja imam 172 uglavnom raja iz skolskih dana, sa faksa također. A ono glavno je da se od njih 172 druzim sa 10-15, a od tih 10-15 za 2-3 se moze reci da su zaista "prijatelji". Inace ne dodajem nikoga koga ne znam, pa cak i ono iz viđenja, ili neko sa kime sam progovorio dva puta ili jednom bio na kafi. Meni facebook dođe vise za fax jer imaju one grupe pa tu raja kaci skripte, radove, pitanja ...itd. Također dođe mi kao skype radi chata, a sad da nesto kacim na zid, neke slike, video ... nema sanse.

Tako da mi oni sto imaju po 2812 , pa cak i ovi od 400 prijatelja nisu jasni, a tek ovi sto zive na FB sto ne znaju izaci na pice pa tu disktovati, pricati, nego im je draze lajka, kometarisat, glupirat se.

Kljucno je to koliko zaista tih ljudi znas, a tek sa koliko imas kontakt i drustvo. Svi znamo kako je to danas sve sjebano, danas ti drug, sutra te zajebe radi gluposti.
Meni neki dan jaran kaze "ima cca 700 prijatelja , al sve ih znam " :lol: :lol: a ruku bi dao da ih ne zna ni 30 :roll:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 22:51

ja npr. imam 2200 "prijatelja" a istina je da ne poznajem ni 50 kako treba. Jednostavno facebook nisam nikada ozbiljno shvatao i vječito sam s curom bitke vodio oko tih statusa, zajedničkih profilnih i tih gluposti. Mene izboli rac.Ku hoće li ko vidjeti tu sliku ili ne, ili status veze i to, a ona živi za to :roll:
naprijed rejal

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 nov 2012, 22:53

Sveti je napisao/la:ja npr. imam 2200 "prijatelja" a istina je da ne poznajem ni 50 kako treba. Jednostavno facebook nisam nikada ozbiljno shvatao i vječito sam s curom bitke vodio oko tih statusa, zajedničkih profilnih i tih gluposti. Mene izboli rac.Ku hoće li ko vidjeti tu sliku ili ne, ili status veze i to, a ona živi za to :roll:
A i to sto kazes za curu, tj. kad si u vezi pa npr. drugoj curi lajkas sliku a ova poludi. :lol: Kao da lajk znaci da bi je zaskocio, ono stvarno preglupo. Mnogo se veza tako prekine, radi tih gluposti i glupih ljudi.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 29 nov 2012, 22:56

mene iskreno boli **** koliko ko ima prijatelja, šta objavljuje itd.
kad je neko dosadan obrišem ga, a ako ga ne mogu obrisat (jer mi je neugodno) onda blokiram njegove objave.
kad vidim neku izvalu nasmijem se ili pocrvenim od stida i za njega.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 22:56

Elegant je napisao/la:
Sveti je napisao/la:ja npr. imam 2200 "prijatelja" a istina je da ne poznajem ni 50 kako treba. Jednostavno facebook nisam nikada ozbiljno shvatao i vječito sam s curom bitke vodio oko tih statusa, zajedničkih profilnih i tih gluposti. Mene izboli rac.Ku hoće li ko vidjeti tu sliku ili ne, ili status veze i to, a ona živi za to :roll:
A i to sto kazes za curu, tj. kad si u vezi pa npr. drugoj curi lajkas sliku a ova poludi. :lol: Kao da lajk znaci da bi je zaskocio, ono stvarno preglupo. Mnogo se veza tako prekine, radi tih gluposti i glupih ljudi.
pa se onda vadi da ti je rodica il jaranica iz srednje il osnovne :lol: imal išta mrže :lol:
dijalog je napisao/la: kad vidim neku izvalu nasmijem se ili pocrvenim od stida i za njega.
ovo svakodnevno doživljavam
naprijed rejal

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 23:06

Elegant je napisao/la:Sada imaju ovi novi fazoni sto urade *prt.scr* iz ovih turskih serija kada ono kad su neki duboko umni stihovi, obicno oni ljubavni kada kaze "moj zivot ne vrijedi bez tebe" i tako slicno pa i to objavljuju. :lol:

A u zadnje vrijeme muskarci sta rade na FB, ima par takvih u raji to je za nepovjerovati. Gori od treba ...
slika

:lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 29 nov 2012, 23:09

LBJ MVP je napisao/la:Nekad me bude stid ko se sve pretvara da je muškarac.Najgore je kad vidim nekog rođaka tako :roll:
To mi se sve češće dešava,transfer neprijatnosti ;)
Kao što žvaka nije za svakog,tako ni društvene mreže nisu.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 29 nov 2012, 23:14

Ma ovaj **** je iskljucivo napravljen za djecurliju kako bi mogli postavljati svoja perverzna(nazovi) pitanja, tipa: "Nosis li tange?"; "Kakve su ti boje grudnjaci?" "Imas velike sise", znaci jadno, ali odgovori su jos jadniji...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 23:19

Sheyi je napisao/la:Ma ovaj **** je iskljucivo napravljen za djecurliju kako bi mogli postavljati svoja perverzna(nazovi) pitanja, tipa: "Nosis li tange?"; "Kakve su ti boje grudnjaci?" "Imas velike sise", znaci jadno, ali odgovori su jos jadniji...
pogotovo ovi što odgovaraju u videu :lol:
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 nov 2012, 23:21

ASK ?
A- Anonimni
S- Se
K- ****

Zanimljivo da ovaj status dobija lajkove od treba koje stalno postavljaju svoje ask linkove da bi im se ti anonimni mogli **** :mrgreen:

slika
Pobjednik :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 29 nov 2012, 23:22

Kad bi gledali ask sve bi bile nevine

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 nov 2012, 23:27

Moram priznati da sam odgledao cijelu seriju Ezel, ali nikad mi nije palo na pamet da pamtim ove citate ili slicno.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.