Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sto ga onda dijelis ?schumi7 je napisao/la:Svakakvih budala. Ili ono koliko lajkova tliko si popularan. 0-6 mrze te ... 20-30 najbolji itd. I ovaj ask mi ide na zivce, imam ga i ja i ja nekad podjelim ali molim Boga da nik ne postavi pitanje![]()
svakog je stid ko ima više od 13 godinagojzerica je napisao/la:Mene bi bilo stid napravit ask i postavit na zid.
so damn truedijalog je napisao/la:svakog je stid ko ima više od 13 godinagojzerica je napisao/la:Mene bi bilo stid napravit ask i postavit na zid.
Meni neki dan jaran kaze "ima cca 700 prijatelja , al sve ih znam "Elegant je napisao/la:Sto se tice broja prijatelja, ja imam 172 uglavnom raja iz skolskih dana, sa faksa također. A ono glavno je da se od njih 172 druzim sa 10-15, a od tih 10-15 za 2-3 se moze reci da su zaista "prijatelji". Inace ne dodajem nikoga koga ne znam, pa cak i ono iz viđenja, ili neko sa kime sam progovorio dva puta ili jednom bio na kafi. Meni facebook dođe vise za fax jer imaju one grupe pa tu raja kaci skripte, radove, pitanja ...itd. Također dođe mi kao skype radi chata, a sad da nesto kacim na zid, neke slike, video ... nema sanse.
Tako da mi oni sto imaju po 2812 , pa cak i ovi od 400 prijatelja nisu jasni, a tek ovi sto zive na FB sto ne znaju izaci na pice pa tu disktovati, pricati, nego im je draze lajka, kometarisat, glupirat se.
Kljucno je to koliko zaista tih ljudi znas, a tek sa koliko imas kontakt i drustvo. Svi znamo kako je to danas sve sjebano, danas ti drug, sutra te zajebe radi gluposti.
A i to sto kazes za curu, tj. kad si u vezi pa npr. drugoj curi lajkas sliku a ova poludi.Sveti je napisao/la:ja npr. imam 2200 "prijatelja" a istina je da ne poznajem ni 50 kako treba. Jednostavno facebook nisam nikada ozbiljno shvatao i vječito sam s curom bitke vodio oko tih statusa, zajedničkih profilnih i tih gluposti. Mene izboli rac.Ku hoće li ko vidjeti tu sliku ili ne, ili status veze i to, a ona živi za to
pa se onda vadi da ti je rodica il jaranica iz srednje il osnovneElegant je napisao/la:A i to sto kazes za curu, tj. kad si u vezi pa npr. drugoj curi lajkas sliku a ova poludi.Sveti je napisao/la:ja npr. imam 2200 "prijatelja" a istina je da ne poznajem ni 50 kako treba. Jednostavno facebook nisam nikada ozbiljno shvatao i vječito sam s curom bitke vodio oko tih statusa, zajedničkih profilnih i tih gluposti. Mene izboli rac.Ku hoće li ko vidjeti tu sliku ili ne, ili status veze i to, a ona živi za toKao da lajk znaci da bi je zaskocio, ono stvarno preglupo. Mnogo se veza tako prekine, radi tih gluposti i glupih ljudi.
ovo svakodnevno doživljavamdijalog je napisao/la: kad vidim neku izvalu nasmijem se ili pocrvenim od stida i za njega.
Elegant je napisao/la:Sada imaju ovi novi fazoni sto urade *prt.scr* iz ovih turskih serija kada ono kad su neki duboko umni stihovi, obicno oni ljubavni kada kaze "moj zivot ne vrijedi bez tebe" i tako slicno pa i to objavljuju.![]()
A u zadnje vrijeme muskarci sta rade na FB, ima par takvih u raji to je za nepovjerovati. Gori od treba ...
To mi se sve češće dešava,transfer neprijatnostiLBJ MVP je napisao/la:Nekad me bude stid ko se sve pretvara da je muškarac.Najgore je kad vidim nekog rođaka tako
pogotovo ovi što odgovaraju u videuSheyi je napisao/la:Ma ovaj **** je iskljucivo napravljen za djecurliju kako bi mogli postavljati svoja perverzna(nazovi) pitanja, tipa: "Nosis li tange?"; "Kakve su ti boje grudnjaci?" "Imas velike sise", znaci jadno, ali odgovori su jos jadniji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.