FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Nemam ništa protiv kluba,naprotiv al nemogu zaboravit 2009.kad ste tražili 30 000 KM a ništa vam nije značilo da odigrate rasterećeno.
Pa mi odigrali maximalno rasterećeno, ali kada neko ne može pošteno akcije složiti to je to. Kombinovani sastav izašao na teren, a kao što rekoh trebalo je još samo da sami sebi zabijemo gol.fan82 je napisao/la:Nemam ništa protiv kluba,naprotiv al nemogu zaboravit 2009.kad ste tražili 30 000 KM a ništa vam nije značilo da odigrate rasterećeno.
Vitez ili Rodoč 3 boda akoBogda i opstanak.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pa kod kuće nemožete pobjedit a da pobjedite u VITEZU ILI RODOČU
A ako brko protiv PODGRMEČA da priliku golobradim momcima 

A ako Vitez ili Branitelj krenu sa golobradim mladićima?fan82 je napisao/la:Pa kod kuće nemožete pobjedit a da pobjedite u VITEZU ILI RODOČUA ako brko protiv PODGRMEČA da priliku golobradim momcima
Ova ekipa ima kvaliteta samo treba posložiti kockice kako treba. Što se Brke tiče neka kreće kako hoće, njegov obraz kao što sam već rekao.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kasno ste počeli slagat kockice
Kvalitet je neosporan.Kod brke je jedinica za obraz "KM"

Poenta svega. Nije kasno još uvijek, još 6 kola i 18 bodova je u igri.fan82 je napisao/la:Kasno ste počeli slagat kockiceKvalitet je neosporan.Kod brke je jedinica za obraz "KM"
Ljudski je se nadat 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ja bih volio da se desi ovo iz treće rečenice, ali teško.LjumanM95 je napisao/la:@bbb
Znači oslabljeni ste, dobro po nas. Očekujem tvrdu utakmicu do kraja i našu pobjedu svakako. Samo da ne budemo znatno bolji i na kraju jedna kontra sijevne i gol, toga se pribojavam. U najjačem sastavu bez experimentisanja, više nemamo prava na kiks.

Utakmica odluke i za nas i za vas, poražena ekipa ispada već u subotu. Najvjerojatnije smo to mi, zbog više faktora, a reći ću šteta, jer tko god nam je dolazio, pohvalio je klub i zaželio dolazak i sljedeće sezone, bez obzira kako su odigrali... a i ljepše je kad imaš klub u organiziranijoj (bez obzira kakva je) ligi.
Sretno i neka bude utakmica bez repova.

Hayley <3
Iskren da budem, jako se pribojavam ove tekme. U slučaju kiksa ode i ono malo nade što sada ima za opstanak...
Nisam bio tamo nikada, a iskreno imao bih volju, ali sam čuo od ostalih da je gostoprimstvo na nivou. A slobodno mogu reći isto i za Banoviće, ne sjećam se da se neko požalio. Prave fudbalske sredine, tako da je šteta ko god ispadne, ali neko nažalost mora.
P.S.
Možda su se lešinari žalili na "gostoprimstvo" podavno.

Nisam bio tamo nikada, a iskreno imao bih volju, ali sam čuo od ostalih da je gostoprimstvo na nivou. A slobodno mogu reći isto i za Banoviće, ne sjećam se da se neko požalio. Prave fudbalske sredine, tako da je šteta ko god ispadne, ali neko nažalost mora.
P.S.
Možda su se lešinari žalili na "gostoprimstvo" podavno.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:Iskren da budem, jako se pribojavam ove tekme. U slučaju kiksa ode i ono malo nade što sada ima za opstanak...
P.S.
Možda su se lešinari žalili na "gostoprimstvo" podavno.![]()

1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
dok se huso ne vrati u klub, nema od nas nista ...
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Mislim da vam je u narednih 5 utakmica potrebno 10 bodova da bi ostali. Pobjedama kuci protiv Rudara i Radnickog te vani ako vam Sloboda da bodove, i mozda Vitez 1 bod jer oni ce do tad osigurati 1 mjesto vi ostajete sigurno u ovoj tzv. vuko**bini od lige, jer sa 36-37 bodova mislim da bi trebali ostati, nadam se da ce se to i ostvariti 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- sef_mafije
- Kontakt:
vrijeme je da i sloboda nama da bodove, koliko su puta ostali u premier ligi zbog nas, mi konji uvijek njima damo i ispadnemo, nek su i oni ispali i ne vratili se 10 godinaLloriS je napisao/la:Mislim da vam je u narednih 5 utakmica potrebno 10 bodova da bi ostali. Pobjedama kuci protiv Rudara i Radnickog te vani ako vam Sloboda da bodove, i mozda Vitez 1 bod jer oni ce do tad osigurati 1 mjesto vi ostajete sigurno u ovoj tzv. vuko**bini od lige, jer sa 36-37 bodova mislim da bi trebali ostati, nadam se da ce se to i ostvariti

Što se mene tiče eto vam bodovi. Halalolsunsef_mafije je napisao/la:vrijeme je da i sloboda nama da bodove, koliko su puta ostali u premier ligi zbog nas, mi konji uvijek njima damo i ispadnemo, nek su i oni ispali i ne vratili se 10 godinaLloriS je napisao/la:Mislim da vam je u narednih 5 utakmica potrebno 10 bodova da bi ostali. Pobjedama kuci protiv Rudara i Radnickog te vani ako vam Sloboda da bodove, i mozda Vitez 1 bod jer oni ce do tad osigurati 1 mjesto vi ostajete sigurno u ovoj tzv. vuko**bini od lige, jer sa 36-37 bodova mislim da bi trebali ostati, nadam se da ce se to i ostvariti

pazi ti momka, jeste bistar .. "vrijeme je da i sloboda nama da bodove", a u nastavku piše nek' su ispali, dabogda se ne vratili 10 godina .. šta reći?! volio bih da Sloboda pusti Budućnosti, kao znak nastavka dobre saradnje
a i jer su navijači Budućnosti većinom korektni, a Budućnost svakako ne zaslužuje da ispadne i iz ove šabanije
samo me zanima zašto ovaj gore patološki mrzi Slobodu

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zato što nema napretka u svom životu već 10 godina pa mu sve smetaJTS je napisao/la:pazi ti momka, jeste bistar .. "vrijeme je da i sloboda nama da bodove", a u nastavku piše nek' su ispali, dabogda se ne vratili 10 godina .. šta reći?! volio bih da Sloboda pusti Budućnosti, kao znak nastavka dobre saradnjea i jer su navijači Budućnosti većinom korektni, a Budućnost svakako ne zaslužuje da ispadne i iz ove šabanije

075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
svaka cast...de nam nabroj KOLKO SMO TO PUTA ostali u ligi zbog vas i u kojim sezonama...sef_mafije je napisao/la:vrijeme je da i sloboda nama da bodove, koliko su puta ostali u premier ligi zbog nas, mi konji uvijek njima damo i ispadnemo, nek su i oni ispali i ne vratili se 10 godinaLloriS je napisao/la:Mislim da vam je u narednih 5 utakmica potrebno 10 bodova da bi ostali. Pobjedama kuci protiv Rudara i Radnickog te vani ako vam Sloboda da bodove, i mozda Vitez 1 bod jer oni ce do tad osigurati 1 mjesto vi ostajete sigurno u ovoj tzv. vuko**bini od lige, jer sa 36-37 bodova mislim da bi trebali ostati, nadam se da ce se to i ostvariti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eto zašto ne volimo slobodu,jer vam je sjeban mentalitet,bitno je ismijati nekog,eto zašto vas ne volimo 

Dilamo CRNI UGALJ !
- sef_mafije
- Kontakt:
kad god je buducnost igrala PL slobodi smo davali tekmestaragarda je napisao/la:svaka cast...de nam nabroj KOLKO SMO TO PUTA ostali u ligi zbog vas i u kojim sezonama...sef_mafije je napisao/la:vrijeme je da i sloboda nama da bodove, koliko su puta ostali u premier ligi zbog nas, mi konji uvijek njima damo i ispadnemo, nek su i oni ispali i ne vratili se 10 godinaLloriS je napisao/la:Mislim da vam je u narednih 5 utakmica potrebno 10 bodova da bi ostali. Pobjedama kuci protiv Rudara i Radnickog te vani ako vam Sloboda da bodove, i mozda Vitez 1 bod jer oni ce do tad osigurati 1 mjesto vi ostajete sigurno u ovoj tzv. vuko**bini od lige, jer sa 36-37 bodova mislim da bi trebali ostati, nadam se da ce se to i ostvariti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.