2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Nije da je ovaj PO PG igrao sa 2 losa ramena ili tako sta 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Jared Dudley je mladji od LeBrona 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da citiram Shaqa, nobody cares if youre injured..Sarmelino je napisao/la:Nije da je ovaj PO PG igrao sa 2 losa ramena ili tako sta
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 06 jul 2019, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Oklahoma City moze lagano da Russa trejduje jer ovo kako sad stoji - još jedna sezona silovanja lopte i nabijanja statistike dok ti tim propada kao žeton.
Clippersi su sa ovim potezom konačno dali LA-u onaj pravi gradski derbi koji smo dugo čekali (naravno sa pretpostavkom da svi budu zdravi) i definitivno bi moglo biti svašta na Zapadu
Na Istoku će biti svega jer su Bucksi (osim Brogdona i Trikole) ostali kompletni, jos ako ulete Korver i Caveman na neki manji ugovor bit ce dobro. Malo smo preplatili Middletona po mom misljenju i sad ce definitvno morati biti jos bolji nego do sada
Boston doveo Kembu, pustio Kyriea - dobar potez jer si se rijesio locker room cancera u igracu koji je tako sebičan i egoističan i koji je po meni momački kriv za ispadanje onako rano kad se najavljivalo sve i svašta.
Charlotte postaje lagano tim tipa Phoenix Suns na Zapadu - Jordan kao da se zajebaje na 2K u pokusaju da nesto uradi. Izgubio je igraca koji se trudi da povuce fransizu, ali nemas ti igraca koji mogu da znacajno tu pomognu. U toj kategoriji i Knicksi i Magic koji po meni nemaju viziju sta i kako uraditi i ono sto su imali uprskali su kroz niz godina losih poteza. Za Bullse ne znam - volio bi da LaVine bude 100% jer mislim da je lik igrac sa velikim potencijalom. Pistonsi sve po starom, ali su doveli Ružara koji je po meni u Minnesoti doživjeo preporod i sretan sam što je ostao u njemu žar da se bori za sebe
Clippersi su sa ovim potezom konačno dali LA-u onaj pravi gradski derbi koji smo dugo čekali (naravno sa pretpostavkom da svi budu zdravi) i definitivno bi moglo biti svašta na Zapadu
Na Istoku će biti svega jer su Bucksi (osim Brogdona i Trikole) ostali kompletni, jos ako ulete Korver i Caveman na neki manji ugovor bit ce dobro. Malo smo preplatili Middletona po mom misljenju i sad ce definitvno morati biti jos bolji nego do sada
Boston doveo Kembu, pustio Kyriea - dobar potez jer si se rijesio locker room cancera u igracu koji je tako sebičan i egoističan i koji je po meni momački kriv za ispadanje onako rano kad se najavljivalo sve i svašta.
Charlotte postaje lagano tim tipa Phoenix Suns na Zapadu - Jordan kao da se zajebaje na 2K u pokusaju da nesto uradi. Izgubio je igraca koji se trudi da povuce fransizu, ali nemas ti igraca koji mogu da znacajno tu pomognu. U toj kategoriji i Knicksi i Magic koji po meni nemaju viziju sta i kako uraditi i ono sto su imali uprskali su kroz niz godina losih poteza. Za Bullse ne znam - volio bi da LaVine bude 100% jer mislim da je lik igrac sa velikim potencijalom. Pistonsi sve po starom, ali su doveli Ružara koji je po meni u Minnesoti doživjeo preporod i sretan sam što je ostao u njemu žar da se bori za sebe
Mostar u srcu, Velež do groba
Warriorsi, Houston, LAL, LAC, Utah
Dobra borba na Zapadu
Na Istoku Embiid vs Giannis show
Dobra borba na Zapadu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Govorim Epiju za Gerogeove playoffe.AtlaZ je napisao/la:Da citiram Shaqa, nobody cares if youre injured..Sarmelino je napisao/la:Nije da je ovaj PO PG igrao sa 2 losa ramena ili tako sta
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Dobar.Clutch je napisao/la:Warriorsi, Houston, LAL, LAC, Utah
Dobra borba na Zapadu

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ostavit ce OKC mozda Westbrooka jer su mali market i moraju zadrzati svoju jedinu atrakciju za prodaju karata
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A sta mu nije valjalo prosle godine kad su ga izbacili rookie i Ingles ?Sarmelino je napisao/la:Govorim Epiju za Gerogeove playoffe.AtlaZ je napisao/la:Da citiram Shaqa, nobody cares if youre injured..Sarmelino je napisao/la:Nije da je ovaj PO PG igrao sa 2 losa ramena ili tako sta
Steph/Harden ce pomrsiti racune ostalimaJustin je napisao/la:Dobar.Clutch je napisao/la:Warriorsi, Houston, LAL, LAC, Utah
Dobra borba na Zapadu
Na Istoku Embiid vs Giannis show![]()
Book it

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Karmelo entoni
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma transeksi su ispali iz mode. Cak ih ni Epi vise nece pratiti.Clutch je napisao/la:Steph/Harden ce pomrsiti racune ostalimaJustin je napisao/la:Dobar.Clutch je napisao/la:Warriorsi, Houston, LAL, LAC, Utah
Dobra borba na Zapadu
Na Istoku Embiid vs Giannis show![]()
Book it
Nego ko iduci ide na avatar?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemoj jos nikog.Sacekaj da se razvije novi zlikovac pa ondaJustin je napisao/la:
Ma transeksi su ispali iz mode. Cak ih ni Epi vise nece pratiti.
#Punoljetstvo
DeadlyJustin je napisao/la:Ma transeksi su ispali iz mode. Cak ih ni Epi vise nece pratiti.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne bih da sjedam na muku Jezerasima, ali Green je dosta pao igracki.
U seriji protiv Phile je bio uzasan suterski, to mozemo pripisati fluke-u jer je dokazan suter. Ono bitnije, defanzivno nije mogao cuvati Butlera pa su Raptorsi kasno u seriji morali staviti Kawhija i mijenjati matchupe.
I dalje je vrlo dobar igrac al spominjem to jer u ovom rosteru ce biti zaduzen za najboljeg igraca protivnika. A kad PG/Kawhi dodju na megdan, welp.
Trade za Covingtona asap.
U seriji protiv Phile je bio uzasan suterski, to mozemo pripisati fluke-u jer je dokazan suter. Ono bitnije, defanzivno nije mogao cuvati Butlera pa su Raptorsi kasno u seriji morali staviti Kawhija i mijenjati matchupe.
I dalje je vrlo dobar igrac al spominjem to jer u ovom rosteru ce biti zaduzen za najboljeg igraca protivnika. A kad PG/Kawhi dodju na megdan, welp.
Trade za Covingtona asap.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 06 jul 2019, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
PRESTI DISU TREJDOVI DISU PICKOVI
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Danny Green 15 miliona godisnje
Popravio je procente prosle godine ali to je iskljucivo radi sistema u kojem je igrao koji mu je davao otvorene suteve a imao je i srecu.Prilicno je star i izgledno je da ce se vratiti na nekih 35-37% za 3.I odbrambeno je sve losiji sto je napomenuo Clutch.
Los potez jezerasa

Popravio je procente prosle godine ali to je iskljucivo radi sistema u kojem je igrao koji mu je davao otvorene suteve a imao je i srecu.Prilicno je star i izgledno je da ce se vratiti na nekih 35-37% za 3.I odbrambeno je sve losiji sto je napomenuo Clutch.
Los potez jezerasa
#Punoljetstvo
Davis u Knickse iduce ljeto 

ma dok je lebron tu draftovi su nam ionako nebitni, ionako su to 27.+ pickoviEpidaurus je napisao/la:Plus jos "samo" kontrolu drafta narednih pun ku.rac godina.KK_Bosna je napisao/la:
e jesmo i puno dali: lavara i covjeka koji ce za godinu zavrsiti karijeru zbog plucne embolije... jedino mi je harta tu zao
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BuffonGigi
- Kontakt:
Caruso
KCP/Green/Daniels
Lebron/Dudley
Kuzma/
Davis/Mcgee
Zasad je to na rosteru. Moze se desiti da tu jos dodju Rondo, Crawford, Iggy, i jos neki veteran. Mislim da je primarna potreba prvi play, ali sumnjam da ce Rondo ici bilo gdje drugo. Tako da opet se moze dobra ekipa sklopiti, i sve ce biti na treneru na kraju.
KCP/Green/Daniels
Lebron/Dudley
Kuzma/
Davis/Mcgee
Zasad je to na rosteru. Moze se desiti da tu jos dodju Rondo, Crawford, Iggy, i jos neki veteran. Mislim da je primarna potreba prvi play, ali sumnjam da ce Rondo ici bilo gdje drugo. Tako da opet se moze dobra ekipa sklopiti, i sve ce biti na treneru na kraju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)