FK Rudar Prijedor

Iskren
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Iskren » 11 feb 2013, 16:04

Sarajlijc@ je napisao/la:Bolan samo pises o Harisu jel ti on idol u zivotu? Prvo si na fksinfo srao, a sad si i ovdje presao. Ili si licno on ili neko njemu vrlo blizak.
Menadzer mozes misliti jel ti krivo ?!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 feb 2013, 16:06

Iskren je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Bolan samo pises o Harisu jel ti on idol u zivotu? Prvo si na fksinfo srao, a sad si i ovdje presao. Ili si licno on ili neko njemu vrlo blizak.
Nije BOOS-e :mrgreen: :mrgreen: Samo ti njega hvali ali dokurcio si vise, jadni navijaci ovogo kluba samo slusaju o Handzicu velikom fudbaleru :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 feb 2013, 16:11

Hare je bio i ostao jedan veliki Gospodin prvo prema maticnom klubu,sad prema Rudaru i ljudima koji ga cijene i postuju a ti se fataj tamo nekih Melunovica,Todorovica,Miljuskovica nek su ti oni idoli. Ako nista Hare je dijete Koseva koji je mnogo i previse Dao svom klubu a zauzvrat dobio milion Lazi i ljaganja ,pljuvanja po momku a vrijeme cini svoje Bice Hare onaj stari sve u svoje vrijeme lakapo !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 feb 2013, 16:15

Hoce ako se ostavi alkohola.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 feb 2013, 16:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Hoce ako se ostavi alkohola.
Nikad ga nije ni pio,vec ste 10 puta sliku uvecavali o momku,da je ovakav,da je onakav,a decko sasvim ok ! Nek te je stid i sramota kakav si ti pacenik bgm.. A teren je njbolje mjerilo za sve ne alkohol hehehe

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 11 feb 2013, 16:21

Sarajlijc@ je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Nije BOOS-e :mrgreen: :mrgreen: Samo ti njega hvali ali dokurcio si vise, jadni navijaci ovogo kluba samo slusaju o Handzicu velikom fudbaleru :lol: :lol:
Hajd ti na temu "ljubav/sex" pa tamo nastavi pricati o bivsoj, a ne troluj gdje ti nije mjesto! Kudio si Handzica dok je u Sarajevu bio, pa ti i sad smeta.. Kakav li ti je zig na srcu ostavio, kad i dalje pratis gdje ces ga pokuditi! Ti si idealan primjer da prijedorcani vide kolike su ljudine kad tebi kao "navijacu" sarajeva smeta dijete koje je poniklo tu i jedan od najboljih transfera ostvarilo, a oni koji su realno "tudjinci" ga docekaju tamo s punim postovanjem i rukom prijateljstva (i na forumu, pa ti pada teorija od maloprije)! Na cast ti! P.S Ja sam vjerovatno sam Haris (da se ne mucis) :arrow: :evil:
Neka frka, a?!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 feb 2013, 16:24

To kao da me spustis jel? Bas mene briga realno kakav je Haris, misljenje o njemu sam zasnivao na onome sto je prikazao na terenu. Sad je Haris los igrac pravo, bio je nekad dobar sa 18-19 godina ali ga je "slava" sjebala, u Sarajevu je poslije bio letva obicna.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 feb 2013, 16:27

Otisao mlad-prerano u Poljsku i slazem se...Al hajde bar je SARAJEVO DOBRO ZARADILO A NE ON ! Tek su mu 22 Ko zna mozda s RURAROM zaigra u evropi abd ..Nikad nije kasno da igras strasnoooo. Ko zna zna,vazda je bilo !!! A los je pravo u 13 utakmica PL postigao 4 gola jedan ponisten( Zrinjski) ,prvi strijelac s Gosp.Mikicem i 5 asistencija..Ne zaboravi da ima i proljetni dio jos,bas je los hehehe ...
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 11 feb 2013, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 11 feb 2013, 16:29

Sarajlijc@ je napisao/la:To kao da me spustis jel? Bas mene briga realno kakav je Haris, misljenje o njemu sam zasnivao na onome sto je prikazao na terenu. Sad je Haris los igrac pravo, bio je nekad dobar sa 18-19 godina ali ga je "slava" sjebala, u Sarajevu je poslije bio letva obicna.
Spustas i ti otkako znas za Harisa ( i da te nije briga, ne bi i dan danas bljuzgarije iznosio: ko je kakav, otkad, zbog cega, zasto) degutantno!!! Ovdje zavrsavam konverzaciju!
Neka frka, a?!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 feb 2013, 15:11

Da li neko moze da mi posalje sliku grba kluba u sto boljoj rezoluciji radi se o jednom projektu za sve klubove?
link posaljite u pm Hvala
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 22 feb 2013, 11:36

Za 7 dana tačno,napokon utakmica i početak PL,to jest proljećnog djela....Ja sam već zaboravio kako izgledaju igrači na Gradskom :mrgreen: Olimpik gost,idealan protivnik za početak berbe bodova... ;)
Mens sana in corpore sano.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 24 feb 2013, 16:00

U generalnoj probi pred meč sa Olimpikom u 16.kolu PL,pobjeđen je Brotnjo u Čitluku sa 5-0(Rokvić 2X,Mikić,Srndović,Vuković).3 pobjeda zaredom na pripremama bez primljenog gola,nakon mečeva sa Zmajem(Makarska) 1-0 i Imotski 2-0. :) ......Rudar Prijedor je u Čitluku u prvom dijelu nastupio u sastavu. Bodiroga, Pejić, Gigović (Bajalica), Puljić, Radulović, Ramić, Kokanović, Mišan, Mikić (Srndović), Vuković, Handžić (Rastoka), a u nastavku priliku su još dobili: Milanović, Krička, Asevedo Kruz, Hodžić, Adžić, Rokvić i Ivanović.....Savić je povređen a Kotaran se ženi ;)
Mens sana in corpore sano.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 26 feb 2013, 15:27

Sezona se napokon nastavlja...Jedva cekam tekmu u subotu! Aj Rudar! :D

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 03 mar 2013, 22:00

Na otvaranju sezone,Rudar još u zimskom snu,nedovoljno da se pobjedi solidni Olimpik.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 03 mar 2013, 23:08

Igrači Olimpica kažu da ste bili korektan domaćin i čestitam na tome. Zanima me šta vam je s terenom, jer sam čuo da je baš neuslovan za igru?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 04 mar 2013, 15:26

Ma teren je qurac... blago receno :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 mar 2013, 17:52

NOVI REPREZENTATIVNI POZIV ZA AZEVEDA KRUZA

Fudbaler Rudar Prijedora Dominikanac Edvard Arturo Azevedo & dobio je poziv od nacionalnog Fudbalskog saveza svoje otadžbine poziv da se od 22. do 26. marta odazove pozivu u reprezentaciju zbog prijateljskog meča protiv selekcije Haitija.

Još uvijek nije poznato da li će se &, zbog dužine puta i komplikovanih avio-linija odazvati na ovaj poziv.

Tacno ne vjerujem da ovaj momak jos nastupa za Rudar, da ga nije vec neko uzeo... Definitivno uz Mikica nas ponajbolji igrac! Jbt momak je stvarno borben, gine na terenu a o tehniki da ne pricam... Jos je i brz, ma zmaj! 8-)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 05 mar 2013, 18:14

Možda se još više dokaže kod novog trenera... :D

O Baja ćao, doviđenja, prijatno.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 07 mar 2013, 23:33

Kolko vam moramo platiti da uzmete kitarima bod ? :D

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 09 mar 2013, 14:51

Bolji smo. Poništen čist gol. Bajalica kriminalno loš. :twisted: :twisted:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, HyperOS, laszlo, N3R3D, successminator, Zigazaga i 23 gosta.