Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2021, 23:25

samirr je napisao/la:
14 maj 2021, 23:23
feniksptica je napisao/la:
14 maj 2021, 23:21
samirr je napisao/la:
14 maj 2021, 23:19

Ibrakovic nam sredio licencu mi njemu halali dug od 20 hiljada !
Nije mu prvi put da nešto sredjuje znao je to i u Vitezu raditi pa ovi slucajno dobiju KORONU prije 6 godina kad Korona nije ni postojala tj. 9 prvotimaca nije igralo tad za Vitez !
Sarkazam je za pobjednike, a trenutno daleko od toga ja a tek ti pogotovo.

Pitam ozbiljno..ako normalan odgovor postoji
Vi ste pobjednici 0-3 dobili u Vitezu i osvojili te sezone ligu.
I vi kupili vise utakmica kad ste ulazili u prem ligu i sta sad.
ovakvi odgovori su od ljudi koji istinu zele sakriti
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 maj 2021, 23:26

14 maj 2021, 23:25
samirr je napisao/la:
14 maj 2021, 23:23
14 maj 2021, 23:21

Sarkazam je za pobjednike, a trenutno daleko od toga ja a tek ti pogotovo.

Pitam ozbiljno..ako normalan odgovor postoji
Vi ste pobjednici 0-3 dobili u Vitezu i osvojili te sezone ligu.
I vi kupili vise utakmica kad ste ulazili u prem ligu i sta sad.
ovakvi odgovori su od ljudi koji istinu zele sakriti
Najbitniju onu protiv Jedinstva, vrlo jeftino !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2021, 23:28

Da li je zasjedala drugostepena komisija za dodjeu licenci, ili je to Slobodi mimo toga dodijeljeno ?

Zasto neki klubovi imaju impertiv do odredjenog datuma ispallatiti dugovanja, a drugi nemaju ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 14 maj 2021, 23:29

Beduin je napisao/la:
14 maj 2021, 23:03
Baader je napisao/la:
14 maj 2021, 21:37
Beduin je napisao/la:
14 maj 2021, 19:51
Ne znam zasto nisu kaznili Velez zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Borca kad je na tribinama bilo desetine gledalaca? Neozbiljno od strane Saveza i kojekakvih komisija.
Nije bilo publike na stadionu, nego na halama u blizini koje nisu stadion, a to ne može biti osnov za kaznu.

Hellas, to puštanje Gošku je jedna od većih bruka FK Velež i mi to otvoreno kažemo i otvoreno smo se bunili zbog toga. Na stranu što je i Sloboda tih zadnjih nekoliko kola sudjelovala u igrankama,Velež nije smio ono sebi dopustiti.
Tamo iza gola je izgledalo bas kao dosta ljudi da ima, sigurno da je bilo tu zvanica za velicine poput Barbareza i jos nekih, ali onako u par navrata kad je kamera preletila tu iza gola drugacije se cinilo.

A to za Slobodu i ispadanje je vec ispricana prica, RA su se ogradili od te Uprave kluba i tog rezultata i tako ispali gospoda, ali i svjesni i sami da je bila muljavina. Sa druge strane Zeljini navijaci su likovali, drago im bilo, seljacka politika.
Sloboda je sebi najveci krivac i neprijatelj bila, niko im nije kriv sto su bili druga najneefikasnija ekipa u ligi cini mi se, iako su tad imali par pobjeda u nizu opet su zabrljali zadnje kolo i usljed lose pozicije doveli se u situaciju da ovise o drugima, tako pokazujuci slabost. Zato uvijek kazem, Slobodu niko nije zaduzio nicim pa da ocekuju od njih nekakvo pustanje utakmice ili maksuz zapinjanje protiv nekoga.
Par sezona ranije, cini mi se, Celik je mogao pustiti utakmicu u zadnjem kolu i tako izbaciti Veleza, ali nije, odigrali fer pa Boze moj sto nekome ne odgovara rezultat. Sve je to do Uprave koja trenutno vodi klub, ukaljaju obraz kluba i odose, boli ih kita.
I sad ako Sloboda izgubi od Borca, a ne d'o Bog jos kakva diskutabilna situacija da se desi i odluci utakmicu, mi cemo postati neprijatelj najveci, cetnici, Vicini dupelisci, prodali se za novi teren, svi te momentalno doziviti amneziju poraza protiv Borca, ljudi su skloni laprdati i uvijek drugog kriviti. Tako je bilo i oko Slobodinog ispadanje.
Pa nije niko pitarima kriv sto su prokockali dvocifrenu prednost. Kad sam vidio kakvih sve komentara bilo poslije te utakmice gdje su vise krivili Slobodu nego svoj klub i svoje balerine na terenu yebo sam sve pa gdje sam se ja rodio. Protiv slobode su odigrali x jer je takav mentalitet ne samo njima nego svima, kad ocekujes da ce ti neko skinut gace ili "lahko cemo mi to" nije ni cudo sto nam klubovi u europi ne mogu maknut, kad dolaze ovako i govore pa sto nam niste skinuli gace? Tamo ti sigurno nece niko doci i pustit te. Hoces titulu trebas je zasluzit i gazit sve redom.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 14 maj 2021, 23:31

14 maj 2021, 23:28
Da li je zasjedala drugostepena komisija za dodjeu licenci, ili je to Slobodi mimo toga dodijeljeno ?

Zasto neki klubovi imaju impertiv do odredjenog datuma ispallatiti dugovanja, a drugi nemaju ?
Vise te boli haman x protiv nas, nego prokockanih 13 bodova i duple krune?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 14 maj 2021, 23:31

samirr je napisao/la:
14 maj 2021, 23:25
Vink0 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:24
samirr je napisao/la:
14 maj 2021, 23:10
Razumijem pitare traze da Zeljo odigra pošteno bez puštanja pa makar to bilo i s juniorima ako treba, ne traze nista sto nije sportski a Manijaci k'o Manijaci jedva cekaju poraz cuj navijaš da ti klub izgubi ja neki dan jaranu što navija za Zelju cestitam na poštenju što se nisu sklonili Velezu on ce meni na to zato cemo se Borcu skloniti toliko o tome
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:wtf: :wtf:
Pa dje ces stavljati zelju i postenje u isti post, jesil ti pomahnito momcino.
PS muha nam se poceo bocati zbog njihovog najdrazeg i novog precjenika. U teskom je stanju :( :(

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 maj 2021, 23:32

14 maj 2021, 23:28

Na prvostepenoj smo dobili licencu !
Nije još zasjedala drugostepena komisija.

Jel to ti krivo što vam se nismo sklonili iako smo igrali pod rucnom ?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2021, 23:35

HAhahaha i opet na normalno pitanje napadaju.

Ja za Slobodu piso da su sami krivi sto su ispali te i te godine i da ne trebaju nikoga optuziti za to. Isto tako sad JA nisam nigdje napisao i rekao da ste trebali pustiti ??? Nit me to boli ( ni pobjeda ne bi puno mijenjala na tabeli..al to vi necete da shvatite )

Ne smeta mi x protiv vas..bilo ih na desetine nijedan mi nije smetao.

Al nemojte vise ovdje na temi pisati kriv je Zeljo kriv je onaj sto smo ispali. Sami ste prokockali svoje sanse :D

A za licencu smao sam pitao za sta su vas tuzili
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 maj 2021, 23:42

14 maj 2021, 23:35
HAhahaha i opet na normalno pitanje napadaju.

Ja za Slobodu piso da su sami krivi sto su ispali te i te godine i da ne trebaju nikoga optuziti za to. Isto tako sad JA nisam nigdje napisao i rekao da ste trebali pustiti ??? Nit me to boli ( ni pobjeda ne bi puno mijenjala na tabeli..al to vi necete da shvatite )

Ne smeta mi x protiv vas..bilo ih na desetine nijedan mi nije smetao.

Al nemojte vise ovdje na temi pisati kriv je Zeljo kriv je onaj sto smo ispali. Sami ste prokockali svoje sanse :D

A za licencu smao sam pitao za sta su vas tuzili
Da sami smo krivi za ispadanje mi ! Ali Manijaci koji su se nasladjivali zbog naseg ispadanja a njihovog poraza dok to navijaci Veleza nisu radili i zato od mene imaju veliki respekt a i vama nije niko kriv što je normalno ali evo ja ti garantujem da ne bi bio u borbi za titulu uopšte da nisu pokrali Radnik u Bijeljini Velez i kuci i na strani Zrinjskog kuci , Široki kuci uvijek neka pomoc dovoljna da vam bjeze 2 boda da ste vi imali sudjenje k'o oni ove sezone ili Velez vi bi uz kvalitet koji realno za nase uslove imate bili prvaci i proslavili bi titulu prošlo kolo vec.. Borac je jedino vas pošteno dobio i to na Koševu i zbog toga su im se otvorile karte da mogu raditi šta hoce u ovoj ligi.. Pa ako si gledao utakmicu Borac - Zrinjski jesi li primjetio da je svaki ubacaj tj prekid ili korner za Zrinjski svirao faul u napadu to je gore nego onaj gol iz ofsajda Vranješa !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2021, 23:50

Pa to sudjenje ''na sitno'' sto ja volim rec najvise i boli. DAj brate ako ces im pomoc sviraj ljudima penal u 2 minuti i da se poslije normalno igra. Ovo sto sudije rade je smrt za fudbal. Hiljadu prekrsaja, svaka ubacena lopta u Borcev šesnestcerac je faul u napadu, fauli na sredini nemaju isti kriteriji, pusta im se grublja igra. Kartoniraju se protivnici utakmicu prije, najmanje kartona imaju a konkurent za titulu najivse. To je meni najgore jer ti obicnom cojveku koji nikad nije igrao fudbal i ne mozes objasniti kako to sudija pomaze Borcu i unistava protivnike..samo sto izgledau u vecini slucajeva osim tih sitni stvari mora bit i po jedna kardinalna. Druga stvar koja je smijesna, jeste da je svaki izgovor dobio je Borac nas na Kosevu. Ok. Neka, zasluzeno svakako, al ne moze to bit izgovor da se radi ovo..pa ako su tako jaki sto svaka njihova utakmica nije onakvo sudjenje..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 maj 2021, 23:54

14 maj 2021, 23:50
Pa to sudjenje ''na sitno'' sto ja volim rec najvise i boli. DAj brate ako ces im pomoc sviraj ljudima penal u 2 minuti i da se poslije normalno igra. Ovo sto sudije rade je smrt za fudbal. Hiljadu prekrsaja, svaka ubacena lopta u Borcev šesnestcerac je faul u napadu, fauli na sredini nemaju isti kriteriji, pusta im se grublja igra. Kartoniraju se protivnici utakmicu prije, najmanje kartona imaju a konkurent za titulu najivse. To je meni najgore jer ti obicnom cojveku koji nikad nije igrao fudbal i ne mozes objasniti kako to sudija pomaze Borcu i unistava protivnike..samo sto izgledau u vecini slucajeva osim tih sitni stvari mora bit i po jedna kardinalna. Druga stvar koja je smijesna, jeste da je svaki izgovor dobio je Borac nas na Kosevu. Ok. Neka, zasluzeno svakako, al ne moze to bit izgovor da se radi ovo..pa ako su tako jaki sto svaka njihova utakmica nije onakvo sudjenje..
nek nama sude kao vama na Koševu protiv njih ja ti grantujem da nas nece dobiti.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2021, 23:59

Ne mogu da vjerujem kako su neki Zeljovci slabijeg shvatanja.

Izjednacavaju nasu pobjedu protiv njih sa njihovim eventualnim pustanjem ??

Mi smo gospodo isli na pobjedu, na najvecoj utakmici u drzavi protiv najljuceg protivnika. Ne volim to da izgubimo makar bila prijateljska ili u 15 utakmica. Vase je pravo kako cete igrat, boli nas k na kraju krajeva. Nece nam bit ni najmanje zao ako izgubite od Borca na ''obnovljenoj'' Grbavici.

Samo nemojte pobjedu i poraz izjednacavati zivi bili.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 maj 2021, 00:00

Ljudi ja sam davno zakljucio da za zelju navijaju osobe koje imaju dusevne, psihicke i raznorazne probleme. Tesko ces naci nekog normalnog. Kad pogledas samo ko za njih navija iz javnog zivota sve ti je jasno Dzumhur, Sahnipasic Mimo itd itd. Ja ne mogu da vjerujem da ljudi u nedjelju navijaju protiv svog kluba, e kad je tako onda im zelim da im “srpski sampion” utrpa jedno sedam golova i da ih bukvalno zlostavljaju citavu utakmicu!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 maj 2021, 00:05

Maloumnim pitarima ne smeta kada njihovi igraci puste da ih Borac nateže na sred Koseva, ali im zato smeta Željo u utakmici sa Borcem koja još nije ni odigrana :tokralju:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 maj 2021, 00:05

Eto ko da se Manijaci pitaju kako ce igraci igrati. Boli igrace kita za njih iskreno i njihovo mišljenje.
I tako ce izgubiti ovu utakmicu pustali oni ili ne, jer je Borac jaci od njih za 2 koplja. Ali mi je čudno da neko želi svom klubu poraz.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 maj 2021, 00:06

esprit24 je napisao/la:
15 maj 2021, 00:00
Ljudi ja sam davno zakljucio da za zelju navijaju osobe koje imaju dusevne, psihicke i raznorazne probleme. Tesko ces naci nekog normalnog. Kad pogledas samo ko za njih navija iz javnog zivota sve ti je jasno Dzumhur, Sahnipasic Mimo itd itd. Ja ne mogu da vjerujem da ljudi u nedjelju navijaju protiv svog kluba, e kad je tako onda im zelim da im “srpski sampion” utrpa jedno sedam golova i da ih bukvalno zlostavljaju citavu utakmicu!
Izgube u Trebinju i drago im bude ispala Sloboda to mogu samo oni ! Opet ce im biti drago da im klub izgubi ovaj put na njihovoj Grbavici nemaju motiva sve ja to razumijem izvedi djecu ako treba ali odigraj pošteno kao što si to uradio u derbiju gdje si izgubio 3-1 odigrao si pošteno uzeo bod u Mostaru 2-2 odigraj i na svojoj Grbavici nije bitno ko ti dolazi i za šta im treba, to je ta neka plava filozofija kako to oni zovu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 maj 2021, 00:07

Trebali su željovci sjesti pa plakati kad je Sloboda ispala iz lige prije par godina :rol: ovaj forum je neiscrpan izvor budalaština :tokralju:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 maj 2021, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 maj 2021, 00:07

let3 je napisao/la:
15 maj 2021, 00:05
Maloumnim pitarima ne smeta kada njihovi igraci puste da ih Borac nateže na sred Koseva, ali im zato smeta Željo u utakmici sa Borcem koja još nije ni odigrana :tokralju:
Ono ce vas dobti svakako, ne vidim sto se oko toga previse raspravlja. I da hocete ne mozete ih dobit.
Nego zapalo za oko to da je isto kad Sarajevo pobijedi i Zeljo pusti. To je presmijesno i bezobrazno poredjenje. Mi isli da pobijedimo sto je i cilj ove igre i dodje neki maloumnik i kaze treba pustit utakmicu jer su nas oni pobijedili.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 maj 2021, 00:09

15 maj 2021, 00:07
let3 je napisao/la:
15 maj 2021, 00:05
Ono ce vas dobti svakako, ne vidim sto se oko toga previse raspravlja. I da hocete ne mozete ih dobit.
Nego zapalo za oko to da je isto kad Sarajevo pobijedi i Zeljo pusti. To je presmijesno i bezobrazno poredjenje. Mi isli da pobijedimo sto je i cilj ove igre i dodje neki maloumnik i kaze treba pustit utakmicu jer su nas oni pobijedili.
Normalno :kafa:
Samo mi reci gledaš li u kašike il viljuške :mrgreen:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 maj 2021, 00:10

Samo ne znam sto ne pustise Velezu i ne trazise da puste jer ih je i Zrinja godinama zajebavao za titule i krao im ispred ociju. Ovako ispada da pomazu Zrinjskom. Pogubili kompas i vrijednosti kluba srozali na max.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.