Cernica je napisao/la:Brato vezi goblen brze ce ti vrijeme procCrvena1981Armija je napisao/la:Ova pauza nikad završiti![]()

Cernica je napisao/la:Brato vezi goblen brze ce ti vrijeme procCrvena1981Armija je napisao/la:Ova pauza nikad završiti![]()
Crvena1981Armija je napisao/la:Cernica je napisao/la:Brato vezi goblen brze ce ti vrijeme procCrvena1981Armija je napisao/la:Ova pauza nikad završiti![]()
![]()
![]()
![]()
kralju
Samo nemoj Mostar bez struje, sjetim se odmah snijega od prije 3 godinerodjenisa je napisao/la:Sta je ovo danas moj burazeru,ove nase rodjene ni na guranje vise nemozes upaliti .Da nam nije Mostar bez struje ostoCernica je napisao/la:Moze brato. Ova je meni jedna od drazih. Sjeca li se iko na 1:24 one parole Sarajevo,nacrtan qurac i ispod sampion![]()
![]()
![]()
Ma mogao je se naci napadac ali tesko onakav kakvog bi mi zeljeli, tj.da donese prevagu na nasu stranu. Ovo sto je bilo na marketu je ili tanko ili poskupo a osrednje klase .Zao mi je sto smo pustili Popa u ovoj konstalaciji odnosa unutar tima bi i on dosao do izrazaja .Imamo dosta mladih domacih igraca i trebat ce ih istrpiti, a ne nakon prve greske na terenu pljuvati po njima i spominjati familiju.Jednostavno mi ne mozemo drugacije raditi kao sto smo sad uradili ,jer dok ne dodje ili ako dodje novac sa neke druge strane onda se mozemo ponasati kao Sarajevo sad.To znaci pokupovati sve sto valja na trzistu da bi imali rezultat prvog tima, a onda ulagati u omladinski pogon. I jos jedna stvar koju vecina presucuje jest da mi imamo u odnosu na druge ekipe skoro pa duple troskove zbog konstantnog ulaganja u stadion i svaku sezonu sastavljanja nove ekipe.Na zalost to ide jako tesko i jako sporo zbog nedostatka novca, i htjeli to priznati ili ne novac diktira sve. Glavni teren , pomocni ,krov, reflektori ,tribine toalet na tribinama i ostalo sve iziskuje puno novca, i kad na to dodas troskove ekipe i otplatu duga drzavi zavrti se covjeku u glavi koliko je to novca ,a opet imamo najmanji dug od svih ekipa. Opet kazem uprava je mogla i morala bolje, ,ali ipak treba reci da se radi i da rade dobar posao.Evo ko moze donijeti 10-ak miliona u klub nek se javi nece ga niko odbiti u klubu sigurno .Kome nije jasno nek pogleda koliko imamo prodatih godisnjih ulaznica moja je br.088!Da imamo 2000 prodatih godisnjih po min 50KM eto ograde, golova ,klupa i ostalih potrepstina za pomocni .Al u qu.rcu ne znam jeli ih prodano 500kom i ako neko zna nek napise.Ali kako god kad god mogu ja sam na tribini, vala kad sam ovu jesen izgur'o nece zar proljece biti gore.AlemC85 je napisao/la:e jbg Mirza će biti odsutan 1,5 mjeseci![]()
znači neće ga biti prije početka aprila, a ako se uzme u obzir činjenica da nam Haurdića neće biti dvije prve tekme kontra davljenika Drine i Mladosti, onda smo baš, baš tanki sa napadačima. Stvarno mi nije jasno kako nisu mogli pronaći napadača?
Zayebaji se ti bratoSipakUlicar1922 je napisao/la:Mislim da je kristalno jasno da je cilj kluba smanjiti troskove i uloziti sto vise u infrastrukturu. Ubjedjen sam da je to jedini razlog sto Popovic vise nije clan FK Velez. Rijesili smo se igraca koji su sigran sam imali najvece plate (Skaljic, Vladavic, Merzic, Popovic). Takodjer smo se rijesili dosta stranih igraca koji ce nam zasigurno smanjiti trosak (Mace, Hodzic, Djokic, Popovic, Janicijevic). Mozda nisu neka zvucna imena ali kada se uzme u obzir da igracima sa strane moras placati kiriju i hranu onda se nagomila dosta troskova. Ostali su mladi igraci koji sigurno nemaju previsoka primanja. Da smo prosle godine naletili na Japanca sigurni bi potpisali ugovor sa njim ali kao sto rekose ne isplati im se cekati. Ulaze su u igrace u koje klub ima povjerenje. To se meni licno svidja iako tu sve nije po mom ukusu. Idemo pravim putem iako to sve ide presporo. Nije jos niko od nas toliko star a da se ne moze strpiti koju godinu (posebno vas trojica Pastrmko, RodjeniSA i BMV).
Cernica je napisao/la:Zayebaji se ti bratoSipakUlicar1922 je napisao/la:Mislim da je kristalno jasno da je cilj kluba smanjiti troskove i uloziti sto vise u infrastrukturu. Ubjedjen sam da je to jedini razlog sto Popovic vise nije clan FK Velez. Rijesili smo se igraca koji su sigran sam imali najvece plate (Skaljic, Vladavic, Merzic, Popovic). Takodjer smo se rijesili dosta stranih igraca koji ce nam zasigurno smanjiti trosak (Mace, Hodzic, Djokic, Popovic, Janicijevic). Mozda nisu neka zvucna imena ali kada se uzme u obzir da igracima sa strane moras placati kiriju i hranu onda se nagomila dosta troskova. Ostali su mladi igraci koji sigurno nemaju previsoka primanja. Da smo prosle godine naletili na Japanca sigurni bi potpisali ugovor sa njim ali kao sto rekose ne isplati im se cekati. Ulaze su u igrace u koje klub ima povjerenje. To se meni licno svidja iako tu sve nije po mom ukusu. Idemo pravim putem iako to sve ide presporo. Nije jos niko od nas toliko star a da se ne moze strpiti koju godinu (posebno vas trojica Pastrmko, RodjeniSA i BMV).
ja se osjecam mlad ko drenjina
da vidis kako me zentaju mladice
jest da mi je motor malo otisao od masne hrane nikotina alkohola i droga u mladosti ali je karoserija ko bombona
![]()
![]()
Ne smijem od straha Rodjaka spomenuti brate, djeluje mi ko zesci tabijasusrodjenisa je napisao/la:Nema sporosti za mene @Sipak Ulicar kad je lezVe u pitanju ,sama cinjenica da sam jedan od Rodjenih govori da sam na pravoj strani i samim tim sretan i ponosan covjek.Neka znaju nasi mladi da je privilegija i cast biti navijac Veleza,bez obzira na trenutno stanje.Ovo vrijeme je samo jedan mali tren u dugoj i bogatoj historiji naseg kluba.Samo jedan mali trenutak ,a na njega sam mozda i ponosniji nego na vremena kad smo uzimali trofeje u mnogo jacoj konkurnciji.Ova generacija Velezovih navijaca je izvojevala mozda i vecu pobjedu nego je to i jedna do sada.To neka zapamte svi i neka se jednom opamete i progledaju da nebi nedaj boze nekad zazalili zbog krivih procjena.Ko ima oci i pamet moze puno toga shvatiti iz gornjih postova tvojih i @emil02in.
PS sad nam se @rodjak smije sto ga ti ne svrsta medju nas starkelje![]()
Forza Velez
a na glavnom terenu ima li ikakvih novina ono što se govorilo?1922VFC1981 je napisao/la:Danas sam prolazio kraj stadiona i bacio pogled na pomocni,sitni pijesak dovezen i spremno sve da se poravna i valjda nakon toga ide umjetna ?
a takvo znaci vi misljenje imate o starom Velezovom paceniku iz dijasporeSipakUlicar1922 je napisao/la:Ne smijem od straha Rodjaka spomenuti brate, djeluje mi ko zesci tabijasusrodjenisa je napisao/la:Nema sporosti za mene @Sipak Ulicar kad je lezVe u pitanju ,sama cinjenica da sam jedan od Rodjenih govori da sam na pravoj strani i samim tim sretan i ponosan covjek.Neka znaju nasi mladi da je privilegija i cast biti navijac Veleza,bez obzira na trenutno stanje.Ovo vrijeme je samo jedan mali tren u dugoj i bogatoj historiji naseg kluba.Samo jedan mali trenutak ,a na njega sam mozda i ponosniji nego na vremena kad smo uzimali trofeje u mnogo jacoj konkurnciji.Ova generacija Velezovih navijaca je izvojevala mozda i vecu pobjedu nego je to i jedna do sada.To neka zapamte svi i neka se jednom opamete i progledaju da nebi nedaj boze nekad zazalili zbog krivih procjena.Ko ima oci i pamet moze puno toga shvatiti iz gornjih postova tvojih i @emil02in.
PS sad nam se @rodjak smije sto ga ti ne svrsta medju nas starkelje![]()
Forza Velez![]()
![]()
Salu na stranu, ovo sto si napisao potpisujem od A do Z...ovo vrijeme mozda nije ostavilo veliki trag u vitrini sa peharima ali nas je naucilo mnogo cemu. Vjera u bolje sutra, ljubav prema crvenom dresu, prkos i ponos su samo neke od osobina koje nas iz dana u dan cine jacim. Idemo polako ali sigurno prema naprijed. Samo je nebo iznad nas
gdje to piše? malo više detalja...rodjenisa je napisao/la:Jeli ovo neki novi momak stigao ?
Sasa Jovanovic centarfor ,stigao sa Malte ,neznam jeli proba ili je potpisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.