RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvena1981Armija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvena1981Armija » 16 feb 2015, 23:23

Cernica je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:Ova pauza nikad završiti :evil:
Brato vezi goblen brze ce ti vrijeme proc :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: kralju
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 feb 2015, 23:25

Crvena1981Armija je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:Ova pauza nikad završiti :evil:
Brato vezi goblen brze ce ti vrijeme proc :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: kralju
:thumbup: :wave:
From father to son

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 feb 2015, 00:01

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Moze brato. Ova je meni jedna od drazih. Sjeca li se iko na 1:24 one parole Sarajevo,nacrtan qurac i ispod sampion :urnebes: :urnebes: :njanjanja:
[youtube][/youtube]
Sta je ovo danas moj burazeru,ove nase rodjene ni na guranje vise nemozes upaliti .Da nam nije Mostar bez struje osto :lol:
Samo nemoj Mostar bez struje, sjetim se odmah snijega od prije 3 godine :puke:

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 17 feb 2015, 10:15

Nakon dvanaest dana u Crnoj Gori veležovcima je manje-više jasno kakvi će dočekati drugi dio prvenstva. Trener Nedim Jusufbegović nakon razdoblja na crnogorskom Jadranu nije oduševljen, ali ni pretjerano nezadovoljan.
Velež je u Crnoj Gori iz šest utakmica izvukao tri pobjede, remi i dva poraza. Ukupno se to svelo na pet pobjeda, dva remija i dva poraza. Suhoparne brojke neće puno otkriti, sigurno ne koliko Jusufbegović.
Pripreme su okončane minimalnim porazom od Bokelja…
- Utakmica slična nekima koje smo ranije odigrali. Diktirali smo ritam, ali nije bilo ideje, pasa, nismo uspjeli stvoriti razliku. Nešto slično kao protiv Lovćena…, jalovo, s par prilika koje nismo uspjeli realizirati, rekao je Veležov strateg.
Dojam te jedne utakmice ipak se ne odnosi na kompletne crnogorske pripreme.
- Bilo je pozitivnih i negativnih stvari, a svjesni smo da se problemi ne mogu riješiti s par treninga ili nekoliko utakmica…, imali smo praktički nepromijenjen kadar u odnosu na jesen, samo su Miloš Reljić i Rijad Demić novi. Nemam primjedbu na rad, želju i trud bilo kojeg od igrača, međutim, sve to na stranu, samo će prvenstvo dati prave odgovore. Jer jedno je igrati utakmice bez pritiska, a prvenstvo je nešto sasvim drugo.
Dosta se ove zime pričalo o oslabljenoj obrani, a Jusufbegović je na tom problemu poradio tiho, bez pojačanja.
- Generalno nemamo dovoljno širok kadar, ali nisam nezadovoljan zadnjom linijom…, iako nismo našli novog stopera, a tražili smo ga.
Postojala je mogućnost da se timu priključi japanski lijevi bek Shohei koji je odigrao nekoliko utakmica.
- Zanimljiv igrač, ali nismo u poziciji sačekati ga kao što bi to trebalo učiniti, ispalio je Jusufbegović kao iz puške.
Sada slijedi glazura u vide posljednja dva tjedna u Hercegovini, a ono što kvari raspoloženje uoči današnjeg povratničkog treninga u Hercegovini su – ozljede.
- Mirza Ćemalović je pripreme morao napustiti prije vremena, ne trenira već sedam dana, a trebat će mu mjesec i pol za potpuni oporavak. Zbog toga ćemo prvenstvo početi samo s jednim napadačem, Reljićem. Naprijed imamo samo njega, ali vjerujem da to možemo pokriti s par varijacija na temu. Treba vidjeti i u kakvom su stanju Škahić i Hajdarović koji su dobili nezgodne udarce.
Da je umor uzeo danka, potvrđuje i to da je Jusufbegović odgodio za utorak planiranu utakmicu, pa je tako do početka proljeća ostala samo utakmica sa Širokim, na rasporedu u petak.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 feb 2015, 14:06

e jbg Mirza će biti odsutan 1,5 mjeseci :damn: :facepalm: znači neće ga biti prije početka aprila, a ako se uzme u obzir činjenica da nam Haurdića neće biti dvije prve tekme kontra davljenika Drine i Mladosti, onda smo baš, baš tanki sa napadačima. Stvarno mi nije jasno kako nisu mogli pronaći napadača? :roll:

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 17 feb 2015, 15:16

AlemC85 je napisao/la:e jbg Mirza će biti odsutan 1,5 mjeseci :damn: :facepalm: znači neće ga biti prije početka aprila, a ako se uzme u obzir činjenica da nam Haurdića neće biti dvije prve tekme kontra davljenika Drine i Mladosti, onda smo baš, baš tanki sa napadačima. Stvarno mi nije jasno kako nisu mogli pronaći napadača? :roll:
Ma mogao je se naci napadac ali tesko onakav kakvog bi mi zeljeli, tj.da donese prevagu na nasu stranu. Ovo sto je bilo na marketu je ili tanko ili poskupo a osrednje klase .Zao mi je sto smo pustili Popa u ovoj konstalaciji odnosa unutar tima bi i on dosao do izrazaja .Imamo dosta mladih domacih igraca i trebat ce ih istrpiti, a ne nakon prve greske na terenu pljuvati po njima i spominjati familiju.Jednostavno mi ne mozemo drugacije raditi kao sto smo sad uradili ,jer dok ne dodje ili ako dodje novac sa neke druge strane onda se mozemo ponasati kao Sarajevo sad.To znaci pokupovati sve sto valja na trzistu da bi imali rezultat prvog tima, a onda ulagati u omladinski pogon. I jos jedna stvar koju vecina presucuje jest da mi imamo u odnosu na druge ekipe skoro pa duple troskove zbog konstantnog ulaganja u stadion i svaku sezonu sastavljanja nove ekipe.Na zalost to ide jako tesko i jako sporo zbog nedostatka novca, i htjeli to priznati ili ne novac diktira sve. Glavni teren , pomocni ,krov, reflektori ,tribine toalet na tribinama i ostalo sve iziskuje puno novca, i kad na to dodas troskove ekipe i otplatu duga drzavi zavrti se covjeku u glavi koliko je to novca ,a opet imamo najmanji dug od svih ekipa. Opet kazem uprava je mogla i morala bolje, ,ali ipak treba reci da se radi i da rade dobar posao.Evo ko moze donijeti 10-ak miliona u klub nek se javi nece ga niko odbiti u klubu sigurno .Kome nije jasno nek pogleda koliko imamo prodatih godisnjih ulaznica moja je br.088!Da imamo 2000 prodatih godisnjih po min 50KM eto ograde, golova ,klupa i ostalih potrepstina za pomocni .Al u qu.rcu ne znam jeli ih prodano 500kom i ako neko zna nek napise.Ali kako god kad god mogu ja sam na tribini, vala kad sam ovu jesen izgur'o nece zar proljece biti gore.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 17 feb 2015, 16:07

Mislim da je kristalno jasno da je cilj kluba smanjiti troskove i uloziti sto vise u infrastrukturu. Ubjedjen sam da je to jedini razlog sto Popovic vise nije clan FK Velez. Rijesili smo se igraca koji su sigran sam imali najvece plate (Skaljic, Vladavic, Merzic, Popovic). Takodjer smo se rijesili dosta stranih igraca koji ce nam zasigurno smanjiti trosak (Mace, Hodzic, Djokic, Popovic, Janicijevic). Mozda nisu neka zvucna imena ali kada se uzme u obzir da igracima sa strane moras placati kiriju i hranu onda se nagomila dosta troskova. Ostali su mladi igraci koji sigurno nemaju previsoka primanja. Da smo prosle godine naletili na Japanca sigurni bi potpisali ugovor sa njim ali kao sto rekose ne isplati im se cekati. Ulaze su u igrace u koje klub ima povjerenje. To se meni licno svidja iako tu sve nije po mom ukusu. Idemo pravim putem iako to sve ide presporo. Nije jos niko od nas toliko star a da se ne moze strpiti koju godinu (posebno vas trojica Pastrmko, RodjeniSA i BMV :njanjanja: ).
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 17 feb 2015, 16:49

SipakUlicar1922 je napisao/la:Mislim da je kristalno jasno da je cilj kluba smanjiti troskove i uloziti sto vise u infrastrukturu. Ubjedjen sam da je to jedini razlog sto Popovic vise nije clan FK Velez. Rijesili smo se igraca koji su sigran sam imali najvece plate (Skaljic, Vladavic, Merzic, Popovic). Takodjer smo se rijesili dosta stranih igraca koji ce nam zasigurno smanjiti trosak (Mace, Hodzic, Djokic, Popovic, Janicijevic). Mozda nisu neka zvucna imena ali kada se uzme u obzir da igracima sa strane moras placati kiriju i hranu onda se nagomila dosta troskova. Ostali su mladi igraci koji sigurno nemaju previsoka primanja. Da smo prosle godine naletili na Japanca sigurni bi potpisali ugovor sa njim ali kao sto rekose ne isplati im se cekati. Ulaze su u igrace u koje klub ima povjerenje. To se meni licno svidja iako tu sve nije po mom ukusu. Idemo pravim putem iako to sve ide presporo. Nije jos niko od nas toliko star a da se ne moze strpiti koju godinu (posebno vas trojica Pastrmko, RodjeniSA i BMV :njanjanja: ).
Zayebaji se ti brato :) ja se osjecam mlad ko drenjina :lol: da vidis kako me zentaju mladice :P jest da mi je motor malo otisao od masne hrane nikotina alkohola i droga u mladosti ali je karoserija ko bombona :urnebes: :urnebes: :thumbup:
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 feb 2015, 16:55

Cernica je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:Mislim da je kristalno jasno da je cilj kluba smanjiti troskove i uloziti sto vise u infrastrukturu. Ubjedjen sam da je to jedini razlog sto Popovic vise nije clan FK Velez. Rijesili smo se igraca koji su sigran sam imali najvece plate (Skaljic, Vladavic, Merzic, Popovic). Takodjer smo se rijesili dosta stranih igraca koji ce nam zasigurno smanjiti trosak (Mace, Hodzic, Djokic, Popovic, Janicijevic). Mozda nisu neka zvucna imena ali kada se uzme u obzir da igracima sa strane moras placati kiriju i hranu onda se nagomila dosta troskova. Ostali su mladi igraci koji sigurno nemaju previsoka primanja. Da smo prosle godine naletili na Japanca sigurni bi potpisali ugovor sa njim ali kao sto rekose ne isplati im se cekati. Ulaze su u igrace u koje klub ima povjerenje. To se meni licno svidja iako tu sve nije po mom ukusu. Idemo pravim putem iako to sve ide presporo. Nije jos niko od nas toliko star a da se ne moze strpiti koju godinu (posebno vas trojica Pastrmko, RodjeniSA i BMV :njanjanja: ).
Zayebaji se ti brato :) ja se osjecam mlad ko drenjina :lol: da vidis kako me zentaju mladice :P jest da mi je motor malo otisao od masne hrane nikotina alkohola i droga u mladosti ali je karoserija ko bombona :urnebes: :urnebes: :thumbup:
:lol: Da ovo na PIK prebacim brate pastrmko :P
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 17 feb 2015, 16:59

More brato :urnebes: :urnebes: dobra dobra :thumbup:
From father to son

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 17 feb 2015, 17:35

http://rtm.ba/sport/3619-velez-se-vrati ... urnir.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeli ovo na Lokomotivinom terenu treniraju? Lijepo mi izgleda trava na stadionu mada ima jos 25 dana do utakmice sa Rajvosom.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 feb 2015, 18:43

Nema sporosti za mene @Sipak Ulicar kad je lezVe u pitanju ,sama cinjenica da sam jedan od Rodjenih govori da sam na pravoj strani i samim tim sretan i ponosan covjek.Neka znaju nasi mladi da je privilegija i cast biti navijac Veleza,bez obzira na trenutno stanje.Ovo vrijeme je samo jedan mali tren u dugoj i bogatoj historiji naseg kluba.Samo jedan mali trenutak ,a na njega sam mozda i ponosniji nego na vremena kad smo uzimali trofeje u mnogo jacoj konkurnciji.Ova generacija Velezovih navijaca je izvojevala mozda i vecu pobjedu nego je to i jedna do sada.To neka zapamte svi i neka se jednom opamete i progledaju da nebi nedaj boze nekad zazalili zbog krivih procjena.Ko ima oci i pamet moze puno toga shvatiti iz gornjih postova tvojih i @emil02in.
PS sad nam se @rodjak smije sto ga ti ne svrsta medju nas starkelje :lol:
Forza Velez
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 17 feb 2015, 19:12

rodjenisa je napisao/la:Nema sporosti za mene @Sipak Ulicar kad je lezVe u pitanju ,sama cinjenica da sam jedan od Rodjenih govori da sam na pravoj strani i samim tim sretan i ponosan covjek.Neka znaju nasi mladi da je privilegija i cast biti navijac Veleza,bez obzira na trenutno stanje.Ovo vrijeme je samo jedan mali tren u dugoj i bogatoj historiji naseg kluba.Samo jedan mali trenutak ,a na njega sam mozda i ponosniji nego na vremena kad smo uzimali trofeje u mnogo jacoj konkurnciji.Ova generacija Velezovih navijaca je izvojevala mozda i vecu pobjedu nego je to i jedna do sada.To neka zapamte svi i neka se jednom opamete i progledaju da nebi nedaj boze nekad zazalili zbog krivih procjena.Ko ima oci i pamet moze puno toga shvatiti iz gornjih postova tvojih i @emil02in.
Forza Velez
Ne smijem od straha Rodjaka spomenuti brate, djeluje mi ko zesci tabijasus :urnebes: :urnebes:
Salu na stranu, ovo sto si napisao potpisujem od A do Z...ovo vrijeme mozda nije ostavilo veliki trag u vitrini sa peharima ali nas je naucilo mnogo cemu. Vjera u bolje sutra, ljubav prema crvenom dresu, prkos i ponos su samo neke od osobina koje nas iz dana u dan cine jacim. Idemo polako ali sigurno prema naprijed. Samo je nebo iznad nas :!:

1922VFC1981
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 feb 2015, 20:02

Danas sam prolazio kraj stadiona i bacio pogled na pomocni,sitni pijesak dovezen i spremno sve da se poravna i valjda nakon toga ide umjetna ? :)
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la AlemC85 » 17 feb 2015, 20:07

1922VFC1981 je napisao/la:Danas sam prolazio kraj stadiona i bacio pogled na pomocni,sitni pijesak dovezen i spremno sve da se poravna i valjda nakon toga ide umjetna ? :)
a na glavnom terenu ima li ikakvih novina ono što se govorilo?

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 feb 2015, 02:11

SipakUlicar1922 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Nema sporosti za mene @Sipak Ulicar kad je lezVe u pitanju ,sama cinjenica da sam jedan od Rodjenih govori da sam na pravoj strani i samim tim sretan i ponosan covjek.Neka znaju nasi mladi da je privilegija i cast biti navijac Veleza,bez obzira na trenutno stanje.Ovo vrijeme je samo jedan mali tren u dugoj i bogatoj historiji naseg kluba.Samo jedan mali trenutak ,a na njega sam mozda i ponosniji nego na vremena kad smo uzimali trofeje u mnogo jacoj konkurnciji.Ova generacija Velezovih navijaca je izvojevala mozda i vecu pobjedu nego je to i jedna do sada.To neka zapamte svi i neka se jednom opamete i progledaju da nebi nedaj boze nekad zazalili zbog krivih procjena.Ko ima oci i pamet moze puno toga shvatiti iz gornjih postova tvojih i @emil02in.
Forza Velez
Ne smijem od straha Rodjaka spomenuti brate, djeluje mi ko zesci tabijasus :urnebes: :urnebes:
Salu na stranu, ovo sto si napisao potpisujem od A do Z...ovo vrijeme mozda nije ostavilo veliki trag u vitrini sa peharima ali nas je naucilo mnogo cemu. Vjera u bolje sutra, ljubav prema crvenom dresu, prkos i ponos su samo neke od osobina koje nas iz dana u dan cine jacim. Idemo polako ali sigurno prema naprijed. Samo je nebo iznad nas :!:
a takvo znaci vi misljenje imate o starom Velezovom paceniku iz dijaspore :hmmmm: .Pa sta reci,da nisam tabijasus jesam i to veliki :) ,pogotovo kad mi neko u oci prodaje muda pod bubrege a svak zna da to nije tako(najvise me zijete ovi iz uprave amaterskim radom pa jos kad to zacine debilskom izjavom,sam bi sebi uho otkino i pojeo od muke :eh: :urnebes: )Niko me ne moze na svijetu obradovati ko Velez ali isto tako niko mi ne moze zivot sjebati ko Velez a uglavnom to cine zadnjih 20-tak godina.Yebote ostarih cekajuci taj neki uspjeh kojeg jos nema,i kazu nemoj biti neurozan,bola kako necu biti neurozan :) (ko sto kaze Marinko Cutuk).Ne svidja mi se ovo da nemamo ni jednog vise napadaca,pa ko ce nam golove davati :? .Bilo sta bilo

VFC THE RELIGION :bow: :tokralju:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 feb 2015, 11:11

Jeli ovo neki novi momak stigao ?
Sasa Jovanovic centarfor ,stigao sa Malte ,neznam jeli proba ili je potpisao

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 feb 2015, 11:13

rodjenisa je napisao/la:Jeli ovo neki novi momak stigao ?
Sasa Jovanovic centarfor ,stigao sa Malte ,neznam jeli proba ili je potpisao
gdje to piše? malo više detalja... :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 feb 2015, 11:19

" onclick="window.open(this.href);return false;
Na fb u jednoj grupi objavljeno

SipakUlicar1922
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 18 feb 2015, 11:20

Izgleda da smo doveli centarfora.

Sasa Jovanovic
27 godina
195 cm
Mosta FC (Malta)

Ako je istina (procitao na facebook:u u grupi Rodjenim za rodjendan) dobro dosao Sale!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.