Sretan Rođendan Kapitenu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
+1Saurman je napisao/la:
Sretan Rođendan Kapitenu
To svakako već dugi niz godina. Osim toga krase ga i druge osobine. Kao što je ličnost koja stoji čvrsto na zemlji, iznimno fer igrač sa velikom procentom dobijenih duela, uvijek mu je uspjeh kluba na prvom mjestu, svestran, nije galamdžija (mada mu to neki osporavajusecer je napisao/la: kratko receno, jedan od najboljih igraca na svijetu.
geronimo je napisao/la:To svakako već dugi niz godina. Osim toga krase ga i druge osobine. Kao što je ličnost koja stoji čvrsto na zemlji, iznimno fer igrač sa velikom procentom dobijenih duela, uvijek mu je uspjeh kluba na prvom mjestu, svestran, nije galamdžija (mada mu to neki osporavajusecer je napisao/la: kratko receno, jedan od najboljih igraca na svijetu.), gotovo nikad povrijeđen, niti zna podbaciti...
Velikan već sada. Bayern se teško može zamisliti bez njega. Jedino ako nekako 'proizvedu' novog Alabu.![]()
Što se tiče druge velike glave (mislim na BS) stvari nisu toliko zabrinjavajuće. Još se traži OP odredište gdje će konačno Bastija lišiti bolova.![]()
Početkom proljetnog dijela sezone bi trebao biti 'fol' spreman.
Ama stipu deliju, ja taman nabelegijo cakiju.secer je napisao/la:Osim toga, dzis ba na hareta.
pogledaj u potpisu youtube pa vidigeronimo je napisao/la: Nego, miša mu njegovog...jesil i ti 'naš'?
Ničim se ne odaješ. Filadelfije mi.![]()
Promet 432 - očekivano.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.