Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ovaj na eurosportu i nezna da je on igrac juventusa u tome je i stos,, on samo cita imena klubova u kojima igraju igraci,,, a inace ik je bas smotan,,, nemogu ga ni slusati,,,,,,
citam dosta ljudi ovdje kritikuje Islu,,, a treba znati da covjek u juventusu od kada je dosao igra beka,,, a to nije njegova pozicija,, a sinoc se prilikom jedne izmjene po prvi put nasao u svojoj prirodnoj poziciji,, to je sredina terena i odmah se vidjelo koliko se bolje i sigurnije osjeca na terenu,,, samo se nadam da ce Conte mu dati priliku na tom dijelu terena,,
matri..... nema se sta reci........nazalosttttttt
nadam se da ce napadac doci ubrzoooooooooooo.......
citam dosta ljudi ovdje kritikuje Islu,,, a treba znati da covjek u juventusu od kada je dosao igra beka,,, a to nije njegova pozicija,, a sinoc se prilikom jedne izmjene po prvi put nasao u svojoj prirodnoj poziciji,, to je sredina terena i odmah se vidjelo koliko se bolje i sigurnije osjeca na terenu,,, samo se nadam da ce Conte mu dati priliku na tom dijelu terena,,
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Isla kad je zamjenio poziciju sa Giaccherinijem odigrao je veoma dobro, mislim da njega treba stavljat na CM.Al najzalosnije je sto mi imamo tih centralnih igraca kamaru.A krila ili bocnog igraca koji je dobar, koji moze preci jedan na jedan ili makar ubacit kakvu opasnu loptu sa strane, nemamo. Lichsteiner, Giaccherini,Isla, De Ceglie, Asamoah, Padoin, heh koliko samo igraca koji igraju po strani a predju igraca 1:1 jednom godisnje, a centriraju kad se oslobode igraca 2 puta u dva mjeseca, tuzno.Tu ce se morat nesto poradit, jer nam napad ostaje osjecen bez takvih prodora po strani ili makar centarsuta.Sreca pa imaju Vidal i Marhcisio koji se ubacuju iz drugog plana i daju golove inace bi bilo jbeno. 

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja Islu volim zivotom ( ne na derpaski nacin), tj. nenormalno mi je drga igrac i recimo drazi nego Asa, al' kad je covjek klasa, onda je klasa na haman svakoj poziciji..... A Asa to je, a Mauricio to tek treba dokazati, al' ne sumnjam da hoce.....farukzidane je napisao/la:ovaj na eurosportu i nezna da je on igrac juventusa u tome je i stos,, on samo cita imena klubova u kojima igraju igraci,,, a inace ik je bas smotan,,, nemogu ga ni slusati,,,,,,
Isla je i u Udinama igrao uz desnu liniju ( jer su trojac na sredini cinili: Asa, Pinzi i Badu, a on igrao uz desnu liniju, A Armero uz lijevu), kao i kod nas sto vecinom igra..... Tako da nema opravdanja......
Jer jedan Asa koji nije vidio aut linije pokazuje kakva je klasa.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pola ugovora imamo samo. Pola Genoa. Bas kao i s Immobileom.Hypnose je napisao/la:
@Lvocatto
MSm da smo mi za 4 mil otkupili njegov ugovor, onu dr. polovicu (ili nije mozda nije tako![]()
![]()
), pa onda ne znam sta se Genoa ima sta pitati gdje ce on igrati.......
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ja sam bio za ostanak Boakye-a, ali kod nas ima problema sa povjerenjem mladim napadačima, ne sjećam se mladog napadača koji je dobio šansu da se pokaže, pritisak i mediji ga pojedu i zato se odlučilo na pozajmicu.
Momka treba vratiti na kraju sezone i uz Llorentea te možda još jednog špica ćemo imati strašnu navalu.
Gio na FB malo polemičan zbog konstantnih kritika od strane naših tifoza:

Momka treba vratiti na kraju sezone i uz Llorentea te možda još jednog špica ćemo imati strašnu navalu.
Gio na FB malo polemičan zbog konstantnih kritika od strane naših tifoza:
Per tutti i rosiconi con simpatia seba giovinco

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bas je lijepo ovako vidjet da opet postavljamo standarde u Italiji.Moracu stadion posjetit sto jest jest.
- Prescritto
- Kontakt:
Marchisio pokazuje da je pravi juventino od glave do pete i da zaslužuje da u budućnosti ponese kapitensku traku.
Živimo Juventinizam!

Živimo Juventinizam!

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Trebamo dati i definiciju Juventinizma ili Juventuzma, subkultura a mozda i socijalni pokret nastao u virtuelnom svijetu izmedju polu-anonimnih osoba sa religioznim karakteristikama koje ispoljavaju prema fudbalskom klubu Juventus sa organizacijom koja nalikuje zivotinjskom svijetu grupisanja iste vrste, copor. 

- Prescritto
- Kontakt:
joj nemoj ga i ovdje matere ti, dosta ga je tamo, kad se nalijepi ne zna popustit isto krpelj, ne da covjeku mira sa svojim pametovanjem i dijagnozama nekim, samo drobi praznu slamu i skrene s teme i počne priča juventini trolovi 

Ponovo vi sa onim cirkusantom diskutujete
Marchisio je pametan momak

Marchisio je pametan momak

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- AvantiSignora
- Kontakt:
Marchisio je pravi Juventino, samo neka pljuje na smecare..
Forza Juve
Forza Juve

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
-
- Kontakt:
ma nemoze svako biti univerzalac,,, ja se Isle sjecam u udineseu,, bio je perfektan,, ali je igrao u sredini,,,, mislim da ga tamo treba vise koristii,, jer mu ocigledno sasmo to i odgovara i tu se moze snaci kako treba,,,Hypnose je napisao/la:Ja Islu volim zivotom ( ne na derpaski nacin), tj. nenormalno mi je drga igrac i recimo drazi nego Asa, al' kad je covjek klasa, onda je klasa na haman svakoj poziciji..... A Asa to je, a Mauricio to tek treba dokazati, al' ne sumnjam da hoce.....farukzidane je napisao/la:ovaj na eurosportu i nezna da je on igrac juventusa u tome je i stos,, on samo cita imena klubova u kojima igraju igraci,,, a inace ik je bas smotan,,, nemogu ga ni slusati,,,,,,
Isla je i u Udinama igrao uz desnu liniju ( jer su trojac na sredini cinili: Asa, Pinzi i Badu, a on igrao uz desnu liniju, A Armero uz lijevu), kao i kod nas sto vecinom igra..... Tako da nema opravdanja......
Jer jedan Asa koji nije vidio aut linije pokazuje kakva je klasa.....
+1 Ja idem ove godineLateraleSinistro je napisao/la:Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bas je lijepo ovako vidjet da opet postavljamo standarde u Italiji.Moracu stadion posjetit sto jest jest.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Prescritto
- Kontakt:
Posljednje igrač koji se spominje kao novo pojačanje je Lisandro Lopez koji navodno želi u Juventus.
Nešto se spominje da bi Peluso opet mogao biti starter protiv Parme. Nemoj Conte matere ti, stavi Caceresa desno, Barzaglija lijevo, a kao fulbeka Pelusa.
Nešto se spominje da bi Peluso opet mogao biti starter protiv Parme. Nemoj Conte matere ti, stavi Caceresa desno, Barzaglija lijevo, a kao fulbeka Pelusa.
Dobra burazeru...Pogba je napisao/la:Burn!![]()
![]()
Ima li neko onu piruetu Marronea?
De nek' neko ''metne'' i onu kad Niang posla Matrija po peticu s lukom...
Nisam se više ismijao gledajući neku našu tekmu

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- legenda reala
- Kontakt:
Može li vam Parma zabiti gol
napravio sam grešku 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ode i po avaz i po oslobodjenje 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
King, kapiten budućnosti

Ovo je otvorio da bi navijači Juventusa (konobari) mogli raditi“Robertu sam upoznao na moru” - “Ljubav na prvi pogled? Za mene da, zvao sam je, zbog nje sam bio spreman letjeti, ona je bila suzdržanija. Onda sam se jedne večeri pojavio s prstenom i cvijećem i rekla je da. Ona je vrlo izravna, ne suzdržava se od toga da nekom kaže što ga spada. I voli natjecanje, budući da je bivša tenisačica. Ljubomora? Oboje smo ljubomorni. Ja zbog njezine ljepote, a ona jer često izbivam iz kuće i imam 850 tisuća frendova na Facebooku. A meni je pak drago zbog toga.“
“Volim dosta toga, a pogotovo aute i brzinu” – “Imam Ferrari GTO, crni Lamborghini Aventador i sivi Jeep. Navijam za najboljeg, za Fernanda Alonsa. Sebastian Vettel? Volio bih vidjeti tko bi dobio kad bi zamijenili bolide...“
"Evo zašto nemam menadžera" - "Nedostatak menadžera? Ovom kompliciranom nogometu menadžeri su potrebni. Ja sam se pak odlučio da ga nemam jer smatram da imam dovoljno dobre savjetnike u Juventusu i osjećam se kao doma. Odgovorniji sam i zreliji.“
“Ne samo nogomet, imam i druge planove“– “Zanimanje nakon nogometa? Prije dvije godina sam otvorio restoran, ali to mi nikada neće postati zanimanjem. Kad sam bio dečko i volio zemljopis, zavidio sam zaposlenicima putničkih agencija. No onda sam odabrao drugi put. Izvan nogometa danas se vidim samo u potpori Zaklade Crescere Insieme bolnice Sant'Anna i Udruzi za istraživanje raka u Candiolu.“

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.