FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Naravno da imaš pravo, niko to ne osporava, al' svako pravo povlači i neku obavezu, a ti obavezno prestani da pričaš/pišeš gluposti i da kvaris najkvalitetniju temu ovog foruma 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Treb'o bi Badri Hari da sklepa nakav gif gdje je usporedba golčine Boatenga i pokušaja Lewandovskog.
Mislim, situacija je veoma slična, dok je realizacija...hmmm

Vom Jäger zum Gejagten
Jel tako da se slažeš da nam Lewa ne treba????geronimo je napisao/la:Treb'o bi Badri Hari da sklepa nakav gif gdje je usporedba golčine Boatenga i pokušaja Lewandovskog.![]()

Jest da će doći 99,9 %......

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Od samog starta sam bio gegen tog transfera, ali s vremenom (ono vs. realeffe_sa je napisao/la: Jel tako da se slažeš da nam Lewa ne treba????![]()

Mislim, on neće biti razočarenje (veće od MG 33

Prvo, Mandžara je veoma dobar (danas ni šut ne uputi ka golu

Drugo, nešto mi previše žute boje u posljednje vrijeme

Vom Jäger zum Gejagten

I onda majstorija

geronimo je napisao/la:Treb'o bi Badri Hari da sklepa nakav gif gdje je usporedba golčine Boatenga i pokušaja Lewandovskog.![]()

A nije mi promasaj Lewe pri ruci, posao me stisno jedva post u 7 dana napisem.

Nebitno sad, ocjepljenje od ostatka lige se nastavlja.
Domuzare nek grije liebe prema klubu jer mi opet na minus 25 mirise.

Dragi Gero, zar nam i on treba ?geronimo je napisao/la: time biti uskraćena mogućnost dolaska pravog bisera - Reusa.

Mislim kad ti svake godine lijezu ogromne kolicine ojra na racun samo od osvojenih titula

prirodno dolazi zelja za daljnom expanzijom rostera elitnih igraca.
Samo eventualnim dolaskom kanarinca to bi bilo uber-preseravanje.
Bilal moze svakako jos 5 godina najmanje.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gero bi pola Dortmunda smjestio u Minken.
Gotze i Lewa je dosta jer ako nastavimo dalje zamrziće nas Bog i narod.

Gotze i Lewa je dosta jer ako nastavimo dalje zamrziće nas Bog i narod.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa bolje nama Reus nego Cityu.
Naposlijetku jadnici postadose nasa filijala.
Jos kad nam izbruse jednog desnog beka, taman zamjena za Lahma.

Naposlijetku jadnici postadose nasa filijala.

Jos kad nam izbruse jednog desnog beka, taman zamjena za Lahma.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa sigurno da bi nam Reus dobrodošao taman da se upari sa najboljim jaranom Gotzinhom. 
Boateng - "I am thrilled about the goal and that we have broken the record. Congratulations to all at FC Bayern, and to Jupp Heynckes from last season. It was a great game from the whole team. We can be happy,"

Boateng - "I am thrilled about the goal and that we have broken the record. Congratulations to all at FC Bayern, and to Jupp Heynckes from last season. It was a great game from the whole team. We can be happy,"

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kada bi gledali kvalitet naravno da je korisnije uzeti Reusa, nego Lewu.geronimo je napisao/la: Bojim se da će Lewinim dolaskom biti ograničeno dalje djelovanje po Westfaliji i time biti uskraćena mogućnost dolaska pravog bisera - Reusa.
Samo zaboravio si u svemu jednu stvar, a to je da igrača koji ga jednom odbije, Bayern više poslije ne dovodi. Tako da bi bilo pravo čudo da opšte bilo kada naša uprava se potrudi oko Reusa. On je imao svoju priliku da dođe u Munchen. Radi se o paklenom igraču, koji će i dalje napredovati, ali su njemu vrata Bayerna ionako zatvorena (najvjerovatnije).
Moje lično mišljenje i želja je naravno da takve igrače i ne treba dovoditi, jer nekako onda prekršiš neke svoje principe. Imao si priliku doći u Bayern, odlučio si se za drugi klub i odmah ćao, gotovo, vrata zatvorena za sva vremena.....

A onaj koji je trebao i morao doći je došao: MAJSTOR Goetzinho. Sasvim dovoljno.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne, još ne.BadrHari je napisao/la: Dragi Gero, zar nam i on treba ?![]()
Eto ako Bilal može još toliko izgurati, Reusa triba zvati za 4 ljeta.BadrHari je napisao/la: Bilal moze svakako jos 5 godina najmanje.

Ne, stvarno, bolje zamjene za trenutno najboljeg igrača svijeta nema!
Saurman je napisao/la:Gero bi pola Dortmunda smjestio u Minken.

Ma jok. Eto haman da je zvanično Lewa naš (budući) igrač i time treba prekinuti daljnju suradnju.

Sve dok Bilal ne objavi povlačenje

effe_sa je napisao/la: Moje lično mišljenje i želja je naravno da takve igrače i ne treba dovoditi, jer nekako onda prekršiš neke svoje principe. Imao si priliku doći u Bayern, odlučio si se za drugi klub i odmah ćao, gotovo, vrata zatvorena za sva vremena.....![]()
A onaj koji je trebao i morao doći je došao: MAJSTOR Goetzinho. Sasvim dovoljno.....
Polako effenberže

I lani sam isticao njegove kvalitete gdje je u mnogo slučajeva ostavljao Gotzea u sjeni. Maria su malo povrede izhapale, tako da je njegov napredak usporen, da ne kažem zaustavljen.
S druge strane, Reus je bukvalno eksplodirao i trenutno je jedan od boljih igrača u Europi.
Vom Jäger zum Gejagten
- Bayern@heart
- Kontakt:
U toku ove pauze od dvije sedmice jedina dva naša igrača koji ima teže mečeve u reprezentacijama su naš najbolji igrač Franck Ribery i Mandžukić dok ostali većinom igraju prijateljske utakmice jer ih se većina plasirala na SP izuzev Alabe. Nadam se da će ostati zdravi (ipak valjda će selektori isprobavati većinu svojih igrača)i da će doći zdravi pred utakmicu prvog dijela sezone potpuno zdravi, kao i da će Šaćir a posebno Thiago biti na raspolaganju PEPku za meč na Westfazenu
Ako se vremena toliko budu mijenjala onda to neće biti nešto što će mi se svidjeti i nešto što ću pozdravljati, to će onda biti malo drugačiji Bayern, neprepoznatljiv, ali u krivom smjeru.geronimo je napisao/la:
Polako effenberževremena se mijenjaju. Stand jetzt - nema šanse, kao i potrebe. Malac diše žutim plućima
i sve je na svome.
I lani sam isticao njegove kvalitete gdje je u mnogo slučajeva ostavljao Gotzea u sjeni. Maria su malo povrede izhapale, tako da je njegov napredak usporen, da ne kažem zaustavljen.
S druge strane, Reus je bukvalno eksplodirao i trenutno je jedan od boljih igrača u Europi.
Istina je da se vremena mijenjaju, pa nikad nije isključeno da se desi par pojava koje su možda više negativne i koje se ovako nama pojedinim dugogodišnjim fanovima neće ni svidjeti. Ipak ona pozitivna strana uvijek prevladava.
Govorio sam prije zašto je npr transfer Goetzea bio pod muss, a isto tako je dobro one najkvalitetnije igrače u Njemačkoj kupovati. Samo tu zaista treba kupovati pravi KVALITET....
Tako da me transfer Goetzea oduševljava, a transfer Lewe skoro pa nikako (daleko od toga da se ne može desiti da on bude dobro pojačanje, ali više je to bespotreban transfer sa skroz drugačijom pozadinom).
Isto tako je lijepo vidjeti kada klub ima neki balans pa dovodi velika internacionalna imena u kombinaciji s onima s domaćeg tržišta. Ako se samo baziraš ili previše okreneš domaćem tržištu onda malo sve gubi smisao.
Rejting kluba u svijetu su prije svega dizali transferi Riberyja, Robbena, Martineza, pa svakako i trenera Pepa.
Možda sada malo fale i neki transferi ala Sagnol. Npr tada je taj igrač izvučen i pronađen u francuskoj ligi kao totalni anonimus a poslije je postao jedan od najboljih bekova na svijetu i imali smo toliko sreće s njim.
Činjenica je da uprava dobro radi, ali ne želim da se izgubi osjećaj za kreativnošću, za idejama, za fantazijom.
A i svaki transfer unutar Njemačke je opravdan i legitiman jer uvijek je ono pravilo ko ponudi više para i ubjedi igrača, pripada mu igrač. Kraj priče. Zato onda onoliku frku oko Goetzeovog transfera nisam baš ni razumio. Tada je ispalo ko da je Bayern nešto ukrao nekome, obespravio nekog.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Gotze je do sada fail bio. Povrede su učinili svoje ali ja očekujem da napokon odigra onako kako zna a ne kao neka balerina.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Od ove godine ce 5 igraca biti uvrsteno u izbor za zlatnu loptu. Vjerujem da se ovo stima radi Ibrahimovica, mora i on negdje upasti pa makar u prvih 5.

Bruka protiv Albe, napadački slabi, defanzivno katastrofalni.
vidi da me se prodzete imam pravo pisati sta ja hocu da mi neces ti zabraniti mozdaanelbavarac je napisao/la:Ovaj Robben forumas je neko mucko djubre ocigledno,i to nije vidjelo navijaca Bayerna. Zamislite da ste navijac Bayerna a napisete na temi domuzara da taj isti Bayern ne moze dobiti domuzare u gostima,mislim sta reci![]()
![]()
A sto se tice Reusa da se ja pitam (a ne pitam se) taj nikada ne bi zaigrao za Bayern,razloga je mnogo tako da mi njegova pojava kao igraca smeta a kamoli da zaigra za nas tim, daleko njemu kuca od Bayerna![]()
Za 2 sedmice ide gostovanje kod g.ovana,gdje i bi sa jednim bodom bili zadovoljni drzali bi 4 boda razlike koja su sasvim dovoljna zaliha za nastavak sampionata,iako je poznata cinjenica da mi u Bundesligi nemamo konkurenciju,glavni cilj ove sezone je odbraniti titulu LP gdje s ovakvim trenerom i s ovakvom ekipom imamo realne sanse da to i uradimo
joj hamo vidi mu glave
De bolan, budi pametan.
ako se i pisu gluposti, onda se to radi na racun kluba, jok forumasa.
dovoljno je kad im napisemo da su domuzari.
Osim toga, dzis ba na hareta.
ako je neko raja, onda je to on.
ako se i pisu gluposti, onda se to radi na racun kluba, jok forumasa.
dovoljno je kad im napisemo da su domuzari.
Osim toga, dzis ba na hareta.
ako je neko raja, onda je to on.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pep konačno ima i svoj samostalni rekord (dosad se uvijek nakalemisao na Juppov) i ostvario je najbolji Bayin start na početku BL - u 12 utakmica skupio je 32 boda i još pritom nanizao 12 različitih Lahmovih formacija 
Kad već spominjem druga Lahmna...

Kad već spominjem druga Lahmna...

Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.