Kako kome .Cartman je napisao/la:Iskljucivo negativna, siguran sam.Goalgetter je napisao/la:Kaze Susic za Avazov Sport da ce biti velikih iznenadjenja na spisku za Lichtenstein i Cipar.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ajax je napisao/la:Mislim da ne. Najblizi je Hodzic koji se nadam da nije pogrijesio u izboru klubu. Pokupio je povredu u najgore moguce vrijeme a Dinamo mu jos kupio konkurenciju. Mnogi odlicni igraci su propadali u Dinamu da ne nabrajam sad. Tako da su mu sanse maksimalno 50%-50% da ce se nametnuti. Zec nije los ako zamjeni klub gdje bi igrao samo napadaca. Najbolje bi bilo da Sarajevo kupi Zeca i da naprave taj jedan izuzetak u transferima. Zato jer im bas takav profil igraca fali da naprave neki iskorak u Evropi. To bi bilo win, win i za Sarajevo u Evropi i za Reprezentaciju a ni igracu nebi bilo lose. Mozda i Tankovic AKO zaigra za svoj klub i izvine se javnosti. Idealan bi po meni bio Seferovic to vec svi znaju. Ali to je propustena prilika i gotovo sad. Kao sto @ dubrovnik rece. Halilovic vec igra sa prvotimcima Barcelone i svi ga hvale. Samo sto on nije napadac ali kao igrac bi bio koristan.mone je napisao/la:Mislim da hoće ukoliko imaju "uredne" papire. Imaju li ovi? Pored ove trojice koji su obavezni, ja bih tražio i jednog napadača (trećeg u reprezentaciji), mlađeg i bržeg od Džeke i Ibiševića. Imamo li takvih?Ajax je napisao/la:Nadam se da ce pozvati vec za sljedece okupljanje pored Prcica i Vrancica i Arslanagica.

Jarane, je l ti ovo ozbiljno?
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
@ GangstaX
Jarane prozivaju te ljudi na temi Emir Spahic i tvog komentara da nebi Spahic nikad rekao nista npr. Ibrahimovicu. A momak ti bas sliku Spahica i Ibrahimovica postavio, za kojega ti tvrdis da je sudija
Nema tih smajlija i provokacija zbog kojih mislim ulaziti u dialog sa tobom. Na toj temi i na pojedinim drugim temama si rekao puno toga o svom poznavanju fudbala. Ne citiraj me vise i ne provociraj. Pokusao sam ti prije sa argumentima objasniti neke stvari ali to je jednostavno nemoguce jer ne prihvatas nista sto je suprotno tvom misljenju. I nije mi na kraj pameti odgovarati tebi neke detalje kada osnovne stvari ne zelis da prihvatis.
Jarane prozivaju te ljudi na temi Emir Spahic i tvog komentara da nebi Spahic nikad rekao nista npr. Ibrahimovicu. A momak ti bas sliku Spahica i Ibrahimovica postavio, za kojega ti tvrdis da je sudija

Nema tih smajlija i provokacija zbog kojih mislim ulaziti u dialog sa tobom. Na toj temi i na pojedinim drugim temama si rekao puno toga o svom poznavanju fudbala. Ne citiraj me vise i ne provociraj. Pokusao sam ti prije sa argumentima objasniti neke stvari ali to je jednostavno nemoguce jer ne prihvatas nista sto je suprotno tvom misljenju. I nije mi na kraj pameti odgovarati tebi neke detalje kada osnovne stvari ne zelis da prihvatis.
Evo ga opet o kasetama: http://www.klix.ba/sport/nogomet/safet- ... /140805031" onclick="window.open(this.href);return false;

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mudar je SUsic nakon blamaze na SP jer smo mogli i morali bolje on sada ponovo odustaje od pakta sai gracima i okrece se navijacima..To se njabolje vidi u recenici otici cu u Bosnu da pogledam terene u Zenici ako bude sve kako treba da se pripremamo u ZEnici
Nemoj meni Pape te filozofije..

Ako uputi poziv Prciću kao što je obećao (mada odavno znamo da se ne drži obećanja), onda je to najbolji dokaz priznavanja vlastite pogreške. Indirektno, naravno, jer on nije osoba koja je u stanju hrabro istupiti u javnost i uputiti izvinjenje za loš(e) rezultat(e). Isto važi i za pripreme u Zenici.
Lijepo on govori u intervjuu, ali ne pada mi na pamet da ga pohvalim za nešto dok ga ne vidim na djelu. On kod mene više nema prolaza i to je to, ma šta napravio u budućnosti. Za dobrobit reprezentacije se nadam da neće previše griješiti, jer je veoma bitno da ostvarimo kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima. Sreća pa se dvije prvoplasirane ekipe direktno plasiraju na Euro, tako da nam ni eventualne turbulencije i neočekivani kiksevi ne bi trebali uskratiti put u Francusku.
Lijepo on govori u intervjuu, ali ne pada mi na pamet da ga pohvalim za nešto dok ga ne vidim na djelu. On kod mene više nema prolaza i to je to, ma šta napravio u budućnosti. Za dobrobit reprezentacije se nadam da neće previše griješiti, jer je veoma bitno da ostvarimo kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima. Sreća pa se dvije prvoplasirane ekipe direktno plasiraju na Euro, tako da nam ni eventualne turbulencije i neočekivani kiksevi ne bi trebali uskratiti put u Francusku.
Priuceni sve po starom.
Zamisli logike,opet kaze svoju cuvenu nebulozu,necu gledati kasete sa utakmicama Kipra,nista mi ne znaci gledati kako su igrali prije pet mjeseci,mozda ce protiv nas igrati izmjenjeni sastav
Ima li iko da neznalici kaze da je onda po njegovoj logici nepotrebno uopste gledati kako protivnik igra jer,eto po priucenoj logici,ako si gledao recimo United, to si radio uzalud,jer ta utakmica sto si gledao nista ne znaci,mozda ce protiv tebe United igrati drugacije,sa nekoliko drugih igraca,i mozda ce neki drugi igraci odigrati dobro a oni koji su dobro igrali kad si ih ti gledao na kaseti ce odigrati lose
Nek neko kaze priucenom da se protivnik skautira zato da mu se skenira stil igre,najopasnije strane,najopasniji igraci i najvece mane,znaci generalno.I onda na osnovu toga postavljas taktiku,probas iskoristiti njihove lose strane a neutralisati dobre.Svaka ekipa a pogotovo reprezentacija ima stil ,nacin igre,to sto se promijene neki igraci je sasvim nebitno ,glavne karakteristike igre i dalje ostaju.
Diletant misli i dalje igrati napamet.
Recite priucenom diletantu da pokusa nesto nauciti dok je selektor i dok ima besplatnu skolu jer bez toga nece moci trenirati ni Rižaspor,kad vide kakva je neznalica i diletant i da igra napamet bice ekspresno najuren kao sto je bio iz svih klubova koje je trenirao.
Zamisli logike,opet kaze svoju cuvenu nebulozu,necu gledati kasete sa utakmicama Kipra,nista mi ne znaci gledati kako su igrali prije pet mjeseci,mozda ce protiv nas igrati izmjenjeni sastav

Ima li iko da neznalici kaze da je onda po njegovoj logici nepotrebno uopste gledati kako protivnik igra jer,eto po priucenoj logici,ako si gledao recimo United, to si radio uzalud,jer ta utakmica sto si gledao nista ne znaci,mozda ce protiv tebe United igrati drugacije,sa nekoliko drugih igraca,i mozda ce neki drugi igraci odigrati dobro a oni koji su dobro igrali kad si ih ti gledao na kaseti ce odigrati lose

Nek neko kaze priucenom da se protivnik skautira zato da mu se skenira stil igre,najopasnije strane,najopasniji igraci i najvece mane,znaci generalno.I onda na osnovu toga postavljas taktiku,probas iskoristiti njihove lose strane a neutralisati dobre.Svaka ekipa a pogotovo reprezentacija ima stil ,nacin igre,to sto se promijene neki igraci je sasvim nebitno ,glavne karakteristike igre i dalje ostaju.
Diletant misli i dalje igrati napamet.
Recite priucenom diletantu da pokusa nesto nauciti dok je selektor i dok ima besplatnu skolu jer bez toga nece moci trenirati ni Rižaspor,kad vide kakva je neznalica i diletant i da igra napamet bice ekspresno najuren kao sto je bio iz svih klubova koje je trenirao.
Istina. Osim ovo za "kasete". Ali dobro, Kipar cemo pobjedit svakako.Head je napisao/la:Korektan intervju.
A ocito je i da racuna na Emira.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma dobar je Sajo, samo da počne kopčat' na vrijeme. 

Opet je potegao logiku, ovo u vezi Dzeke

U nedavnom intervjuu Oslobodjenju priuceni je dao smjernice i postavio jasan kriterij za pozive igracima.
Rekao je ovako:Biće pozivani oni igraci koji igraju u jakim klubovima i jakim ligama i nisu rezerve.Igraci koji igraju u slabijim klubovima i slabijim ligama moraju biti najbolji u svom timu da bi dobili poziv.
Vrlo jasan i po meni posten kriterij,sve je precizno receno,bez mogucnosti bilo kakve manipulacije i nejasnoca ili dvostrukih arsina.Pod takvim kriterijima svaki bolji poznavalac reprezentacije moze sasvim precizno izdiktirati spisak igraca koji ce dobiti poziv.Nema lazi,nema prevare,igraju igraci iz najb oljih klubova i liga.
Ovo sad moze i treba biti osnova medijima i javnosti kad budu ocjenjivali pridrzava li se selektor svojih rijeci i vlastitih kriterija.Ako ih bude krsio(kao sto je milion puta do sada)onda ga treba samo podsjetiti na ove rijeci i pitati ga zasto se toga ne drzi.
Ja hocu,za novinare nisam bas siguran.
Rekao je ovako:Biće pozivani oni igraci koji igraju u jakim klubovima i jakim ligama i nisu rezerve.Igraci koji igraju u slabijim klubovima i slabijim ligama moraju biti najbolji u svom timu da bi dobili poziv.
Vrlo jasan i po meni posten kriterij,sve je precizno receno,bez mogucnosti bilo kakve manipulacije i nejasnoca ili dvostrukih arsina.Pod takvim kriterijima svaki bolji poznavalac reprezentacije moze sasvim precizno izdiktirati spisak igraca koji ce dobiti poziv.Nema lazi,nema prevare,igraju igraci iz najb oljih klubova i liga.
Ovo sad moze i treba biti osnova medijima i javnosti kad budu ocjenjivali pridrzava li se selektor svojih rijeci i vlastitih kriterija.Ako ih bude krsio(kao sto je milion puta do sada)onda ga treba samo podsjetiti na ove rijeci i pitati ga zasto se toga ne drzi.
Ja hocu,za novinare nisam bas siguran.
Postavio je on taj kriterij prije 4 godine, samo ga se nije pridrzavao
- sagitarius
- Kontakt:
Jel se ovo za*ebaje??? To on uvijek ima perfektne uslove u Hrasnici, pa sumnja u onaj centar, ne bi me čudilo da mu ograda ne odgovara pa ce ipak odraditi pripreme u Sa..Što se tiče priprema, ja ću sljedeće sedmice posjetiti trening centar u Zenici kako bih vidio imamo li sve potrebne uslove da se tu pripremamo
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma mislio je na blizinu kafana, pobogu. Valja udovoljiti "nocnim pticama".sagitarius je napisao/la:Jel se ovo za*ebaje??? To on uvijek ima perfektne uslove u Hrasnici, pa sumnja u onaj centar, ne bi me čudilo da mu ograda ne odgovara pa ce ipak odraditi pripreme u Sa..Što se tiče priprema, ja ću sljedeće sedmice posjetiti trening centar u Zenici kako bih vidio imamo li sve potrebne uslove da se tu pripremamo

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jedan je safet kaseta susic!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Budu li opet eskivirali trening kamp, definitivno bi ih UEFA trebala opaliti po ušima. Koji su ga klinac pravili?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne treba frku pravit. Pape se sprema za kvalifikacije. Evo jedna iz njegova kancelarije.

- Goalgetter
- Kontakt:
Je li neko citao danas Susicev intervju u Avazovom Sportu, sta pise?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.