FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Prvi dio nije moja prognoza, drugi dio jest 

- Bayern@heart
- Kontakt:

sve povrede Bastija u posljednih šest godins.Čovjek je stvarno peh četri povrede u posljednih devet mjeseci.
Nadam se da će Basti nakon ovog izaći konačno potpuno spreman i da ga neće više zezati sve ove sitne povrede.
- anelbavarac
- Kontakt:
Sanse za takvo nesto su gotovo nikakve, svi izvjestaji govore min. 2 mjeseca pauze,pa jos postoperativni proces,ja bih to zaokruzio na 3 mjeseca nazalost.Neutral je napisao/la:Trebao bi se vratiti već početkom decembra, a poprilično sam siguran da će ga čuvati do drugog dijela sezone.
Ako se ne varam on ovu povredu vuce cak 9 mjeseci tako da je operacija bila neminovnost,i sam je danas na press konferenciji izjavio da je igrao pod ogromnim bolovima,i da je pravo cudo kako je uspio toliko vremena vuci tu povredu.
Poslije operacije ce se znati tacno kada bi se mogao vratiti treninzima, ali kako stvari stoje ova godina je zavrsena za Bastiana.
Pa novembar, decemba i januar
Eto ga aBd u drugom dijelu prvenstva, taman kada počinje Liga prvaka. Problem će sigurno predstavljati manjak utakmica u nogama. Vidimo kako se Gotze i dalje pati u Bayern, no postaje sve bolji i bolji. Za sve treba vremena.
Schöpf (19) und Green (18) mit Profi-Verträgen ausgestattet

Schöpf (19) und Green (18) mit Profi-Verträgen ausgestattet

- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm - Götze, Kroos, Martinez, Ribery - Mandžukić
- Omerbavarac
- Kontakt:
I ovo je 12-a razlicita postava u dosadasnjih 12 kola.anelbavarac je napisao/la:Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm - Götze, Kroos, Martinez, Ribery - Mandžukić

Tacno je ovaj Pep cudak, nikad s njim nacisto.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Thiago na klupi, dobro je, oporavio se u pravo vrijeme. 

Isprobava sve mogućnosti, tako da na nekoj utakmici može promijeniti nekoliko formacija
Lahm zadnji vezni, Javi nešto ofanzivniji, kul.

Lahm zadnji vezni, Javi nešto ofanzivniji, kul.
- anelbavarac
- Kontakt:
Covjek zvani rotacija
E bas me zanima koja je uloga Javia danas,ako nije na zadnjem veznom,ne bi me iznenadilo da Lahm dejstvuje po krilu
Ocekujte neocekivano

E bas me zanima koja je uloga Javia danas,ako nije na zadnjem veznom,ne bi me iznenadilo da Lahm dejstvuje po krilu

Ocekujte neocekivano

- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja ipak očekujem od Pepa "Doppel-Sechs" sa Lahmom i Martinezom sa isturenim Kroosom nešto slično kao što smo igrali kod Don Juupaanelbavarac je napisao/la:Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm - Götze, Kroos, Martinez, Ribery - Mandžukić
imamo stotine opcija svako igra skoro svaku poziciju kad treba i mora, Pep puno mijenja daje svima šansu pogotovo sa slabijim protivnicima to mu prolazi i to je za pohvalu...
- anelbavarac
- Kontakt:

Stra radi s Lahma to je nemoguce

Svaka utakmica nova pozicija.,
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jerome pocjepa mrežu

Edit:Bilal majstorski

Edit:Bilal majstorski
- anelbavarac
- Kontakt:
Ribery

Kamen, papir, makaze, BILAL!
- BenjooJutub
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- gerdmuller
- Kontakt:
Odlicna igra u prvom poluvremenu.Uvjeren sam da cemo ove sezone na domacem terenu imati 17 utakmica i isto toliko pobjeda i siguran sam da necemo imati ni jedan poraz u Bundesligi.Kriticari u misjoj rupi
Idemo do kraja zabit jos koji i rutinski tekmu privesti kraju 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Da hoće malo Thiaga i Robbena Pep uvest, da vidimo i to 
edit, ipat robben i kirchhoff

edit, ipat robben i kirchhoff

Zadnja izmjena: orionFCB, dana/u 09 nov 2013, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Možel ovaj BAyern do jos jednog gola bar ? imam 1 i 3+ 

- Bayern@heart
- Kontakt:
uskoro malo se zezaju trenutno po terenuamer991 je napisao/la:Možel ovaj BAyern do jos jednog gola bar ? imam 1 i 3+

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.