FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ono sto sam znao , vise ne znam 

Dobro zip pretjerujes vala strasno.
Pravis upravo kontraefekat. Ja sam napisao da niko niti tjera vinka niti emira a pogotovo ne upravu.
Ako je tebi pisanje jedan ili dva lika neki znak onda ozbilj o sjedni i porazgovaraj sa sobom. Ali ovi komentari sa sarkazmom su ti bas nigdje veze.
Upravo ono sto si ti, ja i jos par pisali protiv husrefa, iznosili njegove greske, propuste, je li se to ne smije reci vinku? Ali kritika NIJE TJERANJE. To sto su neki shvatili licno neke stvari, jbg.
Ja kao sto napisa @samozdravlje gledam samo klub. Aposlutno me ni jedna INDIVIDUA ne zanima niti sam.povezan sa nekom od njih. I kada bi bio, a kada bi radio lose, isto bi ovako.
Opusti se malo, nit ko tjera niti poziva da se neko tjera, utakmice su ispred nas, vec sutra jedna pa u srijedu lp, odmah poslije opet liga. Vidjet cemo da li je kritika urodila plodom, da li ce igraci opet izaci sa idejom da ce se neko skloniti njima i da li ce Emit u narednom periodu shvatiti da treba napadac.
Na kraju polusezone sabrati i oduzeti i vidjeti sta i kako. Upravu ne dirati jer rade odlicno. Para ima, uslove imaju, stadion se rjesava.
Sportski segment je kao i svugdje podlozan kritici svaku utakmicu i tu svi znaju da 1% klubova drzi taj segment duze od 3 - 4 godine. Takav posao. A mi moramo napredovati. Kadka akademija u zadnje vrijeme, moramo podici igru na visi nivo. To je jasno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Gasi mješalicu motaj kabloveHeraklitMracni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:08Sto se tice nagrada ide ovako , slicno kao na teniskim turnirima , znaci prvo kolo npr 200 hiljada , ako prodjes onda drugo kolo 300 hiljada e sad ovdje neki racunaju da je to 500 hiljade nije , nego brises 200 hiljada a dobijas 300 hiljada i td td
ISTINA ZA VEDRANA!
Ko da prvi put igramo evropu u zivotu....al sve eksperti brate , ja cu vam otkrit ekskluzivno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahahahahaha još brat u fazonu, ne ne, ovako to ide ljudiDenchi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:13Ne vjerujem da ste ovoliko glupiHeraklitMracni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:08Sto se tice nagrada ide ovako , slicno kao na teniskim turnirima , znaci prvo kolo npr 200 hiljada , ako prodjes onda drugo kolo 300 hiljada e sad ovdje neki racunaju da je to 500 hiljade nije , nego brises 200 hiljada a dobijas 300 hiljada i td td

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vozi dalje rodjakMortemHz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:28Hahahahahahaha još brat u fazonu, ne ne, ovako to ide ljudiDenchi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:13Ne vjerujem da ste ovoliko glupiHeraklitMracni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:08Sto se tice nagrada ide ovako , slicno kao na teniskim turnirima , znaci prvo kolo npr 200 hiljada , ako prodjes onda drugo kolo 300 hiljada e sad ovdje neki racunaju da je to 500 hiljade nije , nego brises 200 hiljada a dobijas 300 hiljada i td td![]()
![]()

Pa pobjedio nas u Doboju, skrivio penal, skrivio prvi gol...TheIvicnjak je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:38Sto ce serbo na klupi?Denchi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:36Mislim da ce Jukic pocet i Dupovac nazad, a Krle i Rosenborg s klupe....TheIvicnjak je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:34Hocemo li protiv sisoje igrati 11 na 11 ili ce opet krste ciniti prevagu na terenu?
I jos mrsavi picic, treba neko sa stomakom da ga ne bi odnio Covid pacijent u duelu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
e svašta....
nego dobra maska kod voditelja pravo, providna ko da je nevidljiva
nego dobra maska kod voditelja pravo, providna ko da je nevidljiva
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l neko ko je blizak s omladinskim pogonom..jako bitan za nas. Je l izabran neko za poziciju koju su trazili, ima l kakvih poboljsanja, novih trenera i to
Opcenito pitam, nevezano za rezultate, mene to i ne zanima..bolje svake godine ejdnog da izbacimo nego sve lige sto osvajamo..
Opcenito pitam, nevezano za rezultate, mene to i ne zanima..bolje svake godine ejdnog da izbacimo nego sve lige sto osvajamo..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nisam Vas citao u toku i poslije utakmice sa MDK( siguran sam da znam sta ste pisali u vecini), ali mislim da:
- Desavat ce se ovakvi kiksevi i konkurenciji , ako ne onda ih mi moramo dobijati. Ne budemo li sposobni da ih dobijem nismo ni zasluzili Titulu.
- Ako se ne osvoji Titula cao Marinovicu i SS. Ovakvi smo (bezvoljni) bili pod Husrefom i znamo epilog. Ipak prerano je, polusezona mjera za ocjenu.
- Fali nam razigrani Rahmanovic, sa njim i bez njega dvije ekipe. Mozda i forma nije tempirana za sami start prvenstva.
- Nije za pohvalu ovaj start, ali da se to lahko popraviti. Dici ce se forma i bit ce sve dobro aBd.
- Desavat ce se ovakvi kiksevi i konkurenciji , ako ne onda ih mi moramo dobijati. Ne budemo li sposobni da ih dobijem nismo ni zasluzili Titulu.
- Ako se ne osvoji Titula cao Marinovicu i SS. Ovakvi smo (bezvoljni) bili pod Husrefom i znamo epilog. Ipak prerano je, polusezona mjera za ocjenu.
- Fali nam razigrani Rahmanovic, sa njim i bez njega dvije ekipe. Mozda i forma nije tempirana za sami start prvenstva.
- Nije za pohvalu ovaj start, ali da se to lahko popraviti. Dici ce se forma i bit ce sve dobro aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:28Hahahahahahaha još brat u fazonu, ne ne, ovako to ide ljudiDenchi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:13Ne vjerujem da ste ovoliko glupiHeraklitMracni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:08Sto se tice nagrada ide ovako , slicno kao na teniskim turnirima , znaci prvo kolo npr 200 hiljada , ako prodjes onda drugo kolo 300 hiljada e sad ovdje neki racunaju da je to 500 hiljade nije , nego brises 200 hiljada a dobijas 300 hiljada i td td![]()
![]()
Samo se vi smijte, ali bit ce da je u pravu @Heraklit (nekoga si kopoirao , od prije 5 mjeseci

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Da samo odgovorim ovim što kažu mlad...lud...itd..
To prije svega govori o vašim kapacitetima...
Pratim FK S preko 50 godina...bio na stadionu i kada se osvajala titula 84/85, kao i i e kasnije. Član kluba i prije rata i poslije, kao i sada...godišnja karta Tribina Istok , a posljednju deceniju Zapad...
Sve što sam napisao se je ostvarilo, uključujući i tjeranje Husrefa, kao i pola igrača koji su dobili nogu...naravno to sam pisao pod drugim nikom koji asocira na umjetnost...
I da pozdravi @samozdravlje možda se i znamo preko švrakina iz mladosti
To prije svega govori o vašim kapacitetima...
Pratim FK S preko 50 godina...bio na stadionu i kada se osvajala titula 84/85, kao i i e kasnije. Član kluba i prije rata i poslije, kao i sada...godišnja karta Tribina Istok , a posljednju deceniju Zapad...
Sve što sam napisao se je ostvarilo, uključujući i tjeranje Husrefa, kao i pola igrača koji su dobili nogu...naravno to sam pisao pod drugim nikom koji asocira na umjetnost...
I da pozdravi @samozdravlje možda se i znamo preko švrakina iz mladosti
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- feniksptica
- Kontakt:
Nisi napomenuo koga sad opominjes, eno nasi cekaju strepe svi koga ces oznacit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Finale pretkvalifikacija za kvalifikacije LP otkazano.
Jedan igrač Drite (Kosovo) pozirtivan na zadnjem testiranju i UEFA otkazala utakmicu, a naknadno će odluciti hoce li proci Linfild direktno ili ce se utakmica igrati nakndno.
Inače cijelo dogiravanje igrano u Švicarskoj u Nyonu.
Čisto urnek da vidimo kako će to ići kad počnu kvalifikacije.
Jedan igrač Drite (Kosovo) pozirtivan na zadnjem testiranju i UEFA otkazala utakmicu, a naknadno će odluciti hoce li proci Linfild direktno ili ce se utakmica igrati nakndno.
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Interesantno..midzuka je napisao/la: ↑11 avg 2020, 17:12Finale pretkvalifikacija za kvalifikacije LP otkazano.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
PRema pravilniku UEFA-e igrači koji su pozitivni se samtraju kao povrijedjeni a ekipa ima obavezu da igra sve dok ima 13 negativnih igrača u rosteru i golmana.
Tako da ne znam sto je otkazano ako je istina da je otkazano.
Tako da ne znam sto je otkazano ako je istina da je otkazano.
Ovaj mali Zilkic u Borcu po lijevoj strani dobar.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Valjalo bi nam nula da ostane na Grbavici.Da se bar dok ova Evropa ne prodje niko ne odjepi i ne napravi neke zalihe.Mi smo imali idelnu sansu za to zbog rasporeda ali jbg nije se dalo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da smo mi odigrali ovako kao Borac i Zeljo, mislim da bi pala mrtva glava.
Ajd da vas naucim jednom za sva vremena.
Igramo prvo kolo LP
Ako ispadnemo u njemu ne daj boze dobit cemo 280.000eura
Ako prodjemo u drugo kolo i ispadnemo u njemu dobijamo jos 100.000eura....znaci ukupono dobijamo do tad 380.000eura.
Ako prodjemo u trece pretkolo lige prvaka i ispadnemo u njemu dobijamo jos 100.000eura...ukupno 480.000...eto da se jednom nauci i to oko nagrada UEFA-e
Igramo prvo kolo LP
Ako ispadnemo u njemu ne daj boze dobit cemo 280.000eura
Ako prodjemo u drugo kolo i ispadnemo u njemu dobijamo jos 100.000eura....znaci ukupono dobijamo do tad 380.000eura.
Ako prodjemo u trece pretkolo lige prvaka i ispadnemo u njemu dobijamo jos 100.000eura...ukupno 480.000...eto da se jednom nauci i to oko nagrada UEFA-e
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Jadnimi, KarloIvandic, laznokrilo, USB, Varijantas8 i 54 gosta.