Inače ne želim Balea moja želja je Isco,ali makaš stvarno voli lupat gluposti.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Di Maria bolji od Balea
Alexis
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Di Maria bolji od Balea? Odo se obrisat sa foruma.
Podržavam te u tome.anonymousHD je napisao/la:Odo se obrisat sa foruma.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa dobro, Di Maria u formi (doduše to je rijetko), i nije tako loš jbt.
Defitivno je tu negdje sa Baleom, bez ikakvog ismijavanja.
Defitivno je tu negdje sa Baleom, bez ikakvog ismijavanja.
Di Maria je bljesnuo onu jednu sezonu i poslije toga,tj nakon onog ugovara ili šta već je skroz oslabio.
Bale igra sjajno vec 3 sezone,da nije bilo povreda,sigurno bi bio još i bolji.
Glupo je reći da je Di maria bolji od Balea,a pogotovo Sanchez,taj u ove 2 sezone nije ništa pokazao,osim par solidnih utakmica.Nisu to igrači koji su igrali par sezona na vrhunskom nivou pa pali sada,to su igrači koji su bljesnuli,a sada su prosjek,tako da ne vrijedi za njih "form is temporary class is permanent ",barem ne još.
Bale igra sjajno vec 3 sezone,da nije bilo povreda,sigurno bi bio još i bolji.
Glupo je reći da je Di maria bolji od Balea,a pogotovo Sanchez,taj u ove 2 sezone nije ništa pokazao,osim par solidnih utakmica.Nisu to igrači koji su igrali par sezona na vrhunskom nivou pa pali sada,to su igrači koji su bljesnuli,a sada su prosjek,tako da ne vrijedi za njih "form is temporary class is permanent ",barem ne još.
Pa hajte brisite se. 
I da, Bale ne zna kombinovati sa suigracima kao Di Maria.
Ali posto Real igra na kontre i postali su kao 90% ekipa u Engleskoj ( sto se igre tice ), vjerovatno ce ga dovesti.
Ja se kao simpatizer Barce tome iskreno radujem.
I da, Bale ne zna kombinovati sa suigracima kao Di Maria.
Ali posto Real igra na kontre i postali su kao 90% ekipa u Engleskoj ( sto se igre tice ), vjerovatno ce ga dovesti.
Ja se kao simpatizer Barce tome iskreno radujem.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Di Maria u formi je bolji igrac od njega.
Ovaj nit ima neku tehniku, nit dribling.
Ima dobar sut i brz je.
Sta nije tacno u tom postu sine ?geoxx je napisao/la:kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Ima dobar sut i brz je.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa osim toga da je Angel jedan od najsebičnijih fudbalera trenutno ništa.
Ne bih se ja brisao samo podržavam anonimusa da to uradi
Ne bih se ja brisao samo podržavam anonimusa da to uradi
di maria je odlican kad je u formi kao prosle sezone prije ozljede , al' cak ni tad nije bolji od balea , bale prije svega igra konstatno na visokom nivou , dok je di maria nakon ozljede blijeda slika igraca od prosle sezone i tesko ce dostici proslogodisnju formuM4kaveli je napisao/la:Sta nije tacno u tom postu sine ?geoxx je napisao/la:kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Ima dobar sut i brz je.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 16 feb 2013, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
I meni je Bale bolji igrac, Di Maria cesto zna pretjerati dok je Bale dosta korisniji kada se napada silovito, tada je nezaustavljiv + prekidi koje je maestralno usavrsio. Krilo koje i zabija i asistira, drzi svoju ekipu na poziciji koja ih vodi u Ligu prvaka iduce sezone svojim fantasticnim igrama, vec je zabio 13 golova u EPL-u a 17 ukupno u svim takmicenjima, ako se dobro sjecam one slika sa EPL pdf-a. Naravno da i Angel ima svojih prednosti u tehnici ali po meni nedovoljno da ga stavim ispred Welsanina. Na kraju krajeva nije da ga bez razloga traze skoro svi veliki klubovi u Evropi, a isti su i spremi platiti ogroman novac za njega, vise od 30 milki sigurno.
Da rezimiramo, oboica imaju svoje kvalitete, mozda je i Bale bolji za EPL-a nego Primere. Na kraju krajeva ja bih ga volio vidjeti u Unitedu jednog dana pa neka kosta k`o Bugarin duplo.
@M4kaveli
Ne mozes nikako reci za Balea da ne zna kombinovati sa saigracima. Naravno da nije Xavi ali on je takav igrac da se ne trazi od njega da pocinje napade, igra vizionara ili sta vec. Sve to pada u vodu kada se vidi koliko je Bale samo napredovao iz sezone u sezonu te koliki je njegov, licni, doprinos u jednoj ligi kao sto je Engleska. Taj parametar pas igre ti i ne ide bas nesto u prilog.
I meni je Bale bolji igrac, Di Maria cesto zna pretjerati dok je Bale dosta korisniji kada se napada silovito, tada je nezaustavljiv + prekidi koje je maestralno usavrsio. Krilo koje i zabija i asistira, drzi svoju ekipu na poziciji koja ih vodi u Ligu prvaka iduce sezone svojim fantasticnim igrama, vec je zabio 13 golova u EPL-u a 17 ukupno u svim takmicenjima, ako se dobro sjecam one slika sa EPL pdf-a. Naravno da i Angel ima svojih prednosti u tehnici ali po meni nedovoljno da ga stavim ispred Welsanina. Na kraju krajeva nije da ga bez razloga traze skoro svi veliki klubovi u Evropi, a isti su i spremi platiti ogroman novac za njega, vise od 30 milki sigurno.
Da rezimiramo, oboica imaju svoje kvalitete, mozda je i Bale bolji za EPL-a nego Primere. Na kraju krajeva ja bih ga volio vidjeti u Unitedu jednog dana pa neka kosta k`o Bugarin duplo.
@M4kaveli
Ne mozes nikako reci za Balea da ne zna kombinovati sa saigracima. Naravno da nije Xavi ali on je takav igrac da se ne trazi od njega da pocinje napade, igra vizionara ili sta vec. Sve to pada u vodu kada se vidi koliko je Bale samo napredovao iz sezone u sezonu te koliki je njegov, licni, doprinos u jednoj ligi kao sto je Engleska. Taj parametar pas igre ti i ne ide bas nesto u prilog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Fakat.Rooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
bolji albiol, jel tako?LBJ MVP je napisao/la:Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Albiol je najbolji stoper u Primeri.
Što si glup?Kakve veze ima Albiolova pozicija s Angelovom.LenBias je napisao/la:bolji albiol, jel tako?LBJ MVP je napisao/la:Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Mi primamo manje golova kada igraju Varane i Albiol nego kada igraju Pepe i Ramos to je činjenica koju lako možeš provjeriti.Pošto ne vjerujem da gledaš tekme Madrida jer tada ne bi lupao gluposti.
Puyol i Godin su bolji.mandraX je napisao/la:Albiol je najbolji stoper u Primeri.
Nisam ovo ja gore pisao, brat mi uzeo laptop.
Pozdravi brata,pametan čovjek.
za razliku od tebe
za razliku od tebe
pozdravi ti zdrav razum i pripazi kako pises 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.